Jump to content

Lenovo Tab 2 A10-70

vassar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω την εκδοση 70F σκεφτομαι να το κανω ροοτ υπαρχει περιπτωση αποτυχιας?? επισης ποιο ειναι το ποιο αξιοπιστο λογισμικο για αυτη τη δουλεια.

Με αυτο εδω

http://www.kingroot.net

Καμια περιπτωση αποτυχιας...χανεις την εγγυηση ομως αλλα αυτο διορθωνεται...το κανεις unroot η ξανα φλασαρεις ρομ

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα, αγορασα ενα tempered glass και η αποκριση της οθονης μειώθηκε. Ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα να βελτιωσω την ευαισθησια της οθονης?

Καλησπερα, αγορασα ενα tempered glass και η αποκριση της οθονης μειώθηκε. Ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα να βελτιωσω την ευαισθησια της οθονης?

Το ίδιο έπαθε και το δικό μου και τελικά το αφαιρεσα

Το έχουμε ξανασυζητήσει αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη.

το gps είναι μέσω google maps, άρα προφανώς το έχεις μόνο με δεδομένα ή wifi;

όταν ανοίγω το maps βλέπει κατευθείαν το σημείο στο οποίο βρίσκομαι.

offline δε λειτουργεί;

κατέβασα και το gps test που πρότεινε ο φίλος αλλά δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα.

όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Edited by nickpapag

Ευχάριστα νέα για τηλεφωνικές κλήσεις!!!!!

Κάτι βρήκα σε ρώσικο φόρουμ....!!!!

Ο χρήστης psihop (τον οποίο ευχαριστούμε!!) έχει ανεβάσει 2 zip:

ένα με ON_support_voice_call & ένα με OFF_support_voice_call.

Edited by saviano

Δώσε μας λίγες πληροφορίες ακόμα, είναι για 4.4 ή για 5.0 επίσης αν μπορείς το λινκ
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Το ρωσσικο φόρουμ (http://lenovo-forums.ru/talks/)το βλέπω πιο "ψαγμένο" σε lenovo συσκευες....απλά χρειάζεται να γνωρίζεις λίγα ρώσσικα γιατί η μετάφραση google είναι για γέλια!!!

Απ'ότι κατάλαβα (τα ρωσσικα μου περιορίζονται σε μεταφραση google :lol:) είναι για όλες τις εκδόσεις (ΚΚ,LP,AOSP) τα zip για την ενεργοποίηση των κλήσεων, απλά υπάρχουν θεματάκια όσον αφορά την χρήση 3g/4g ή την εναλλαγή τους..(αυτό δέν το κατάλαβα.).Αν κάποιος κατέχει από ρωσσικα θα μπορουσε να βοήθησει....:)

Εδώ τα zip για τις κλήσεις: http://lenovo-forums.ru/topic/14766-lenovo-tab-2-a10-70l-aosp-50-custom-rom/?do=findComment&comment=476408

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω για όποιον ενδιαφέρεται οτι στο συγκεκριμένο φόρουμ θα βρεί και άλλα καλούδια όπως custom roms,CM,root κτλ.

Πολύ καλημέρα σας!!!

Edited by saviano
Προσθήκη πληροφοριών..

Εχω την εκδοση 70F σκεφτομαι να το κανω ροοτ υπαρχει περιπτωση αποτυχιας?? επισης ποιο ειναι το ποιο αξιοπιστο λογισμικο για αυτη τη δουλεια.

Με αυτο εδω

http://www.kingroot.net

Καμια περιπτωση αποτυχιας...χανεις την εγγυηση ομως αλλα αυτο διορθωνεται...το κανεις unroot η ξανα φλασαρεις ρομ

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως κάνουμε root ?

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Κατεβάζεις την εφαρμογή, την κάνεις εγκατάσταση, και ακολουθείς τις οδηγίες. Είναι πανεύκολο.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Οδηγός Root Lenovo Tab 2 A10-70 (F&L)

Έκδοση LP A10-70L_S000117_160226_ROW & NewKingrootV4.85_C139_B255_en_release_2016_03_29_105203.apk

Βήματα

1) Κατέβασμα & Εγκατάσταση της apk. (Παραπάνω είναι το λινκ για την apk και μην ξεχάσετε να ενεργοιποιήσετε το Ρυθμίσεις->Ασφάλεια->"Αγνωστες πηγές")

2) Τρέξτε την Εφαρμογη.(κάτω κάτω έχει ενα βέλάκι και λεει κάτι και για το Purify...αγνοήστε το και απλά προχωρήστε μέχρι να δείτε το "Try it!!" πατήστε και αφήστε το να κάνει τη "δουλειά" του...!Ισως κάνει επανεκκίνηση)

3)Αυτό ήταν!!!Είστε root!!!

Edited by saviano

Ευχάριστα νέα για τηλεφωνικές κλήσεις!!!!!

Κάτι βρήκα σε ρώσικο φόρουμ....!!!!

Ο χρήστης psihop (τον οποίο ευχαριστούμε!!) έχει ανεβάσει 2 zip:

ένα με ON_support_voice_call & ένα με OFF_support_voice_call.

Ρώτησα ένα αξιόπιστο μαγαζί και λέει ότι κάνει...χμμμμμ...ότι να ναι λένε

Edited by akalos

Ρώτησα ένα αξιόπιστο μαγαζί και λέει ότι κάνει...χμμμμμ...ότι να ναι λένε

Το θέμα είναι ότι, έχουμε ένα Tablet 4G που μπορεί να στέλνει SMS, να καλεί μέσω Viber & Skype, αλλά και να δουλεύει με την εγκατεστημένη SIM παντού χωρίς πρόβλημα και χωρίς την ανάγκη Wifi.

Για τηλεφωνικές κλήσεις, έχουμε τα κινητα μας τηλέφωνα :)

Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ... Θέλω να σας ρωτήσω...

αν χρονομετρήσετε από τη στιγμή που πατάτε το κουμπί σε πόσο χρόνο ανοίγει το tablet?

το δικό μου κάνει πάνω από λεπτό (περίπου 1:10).

Έχω την τελευταία lollipop με επαναφορά εργοστασιακών κανονικά όλα τα βήματα και δεν το έχω φορτωμένο καθόλου.

Από εφαρμογές έχω βάλει dropbox, vlc, gps test, qr droid, skype εξτρα από τις ήδη εγκατεστημένες. Είμαι με μαμά rom (όχι root).

Μια κάρτα μνήμης 64άρα με μόνο 2 gb φωτογραφίες και δεν έχω βάλει sim.

Καποια στιγμή που άνοιγε σε 1:30 έκανα επαναφορά και έπεσε στα 50 δεύτερα. τώρα μετά τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών είμαι πάλι πάνω από 1 λεπτό.

Είναι φυσιολογικός ο χρόνος;

Αναπολώ τα 20 δεύτερα του kitkat. Μπορώ να κάνω κάτι για βελτίωση;:worry:

......

Είναι φυσιολογικός ο χρόνος;

.......... Μπορώ να κάνω κάτι για βελτίωση;:worry:

Δεν το βλέπω φυσιολογικό.Τις εφαρμογες που περιγραφεις πού τις εχεις; ( σε ποια μνημη; )

Εμένα ανοίγει (δηλαδή είναι έτοιμο προς χρήση) σε 30 περίπου δευτερόλεπτα!!!

Εγώ το έχω root αλλα δεν διέγραψα καμμια default εφαρμογη.Απλα χρησιμοποίησα το purify (εφαρμογη καθαρισμου που ερχεται μαζι με το root) και δεν εχω βαλει εφαρμογες σε καρτα μνημης.

Δεν το βλέπω φυσιολογικό.Τις εφαρμογες που περιγραφεις πού τις εχεις; ( σε ποια μνημη; )

Εμένα ανοίγει (δηλαδή είναι έτοιμο προς χρήση) σε 30 περίπου δευτερόλεπτα!!!

Εγώ το έχω root αλλα δεν διέγραψα καμμια default εφαρμογη.Απλα χρησιμοποίησα το purify (εφαρμογη καθαρισμου που ερχεται μαζι με το root) και δεν εχω βαλει εφαρμογες σε καρτα μνημης.

Γενικά δεν έχω σκαλίσει τίποτα...

Όλες οι εφαρμογές είναι στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού ο οποίος έχει ακόμη ελεύθερα 9 από το 16gb.

Παίζει ρόλο αν όταν ανοίγει είναι ενεργή η τοποθεσία και το wifi; Δεν τα κλείνω ποτέ...

Πάντως κι εμένα γρήγορα άνοιγε. Μετά την τελευταία lollipop το κάνει... αλλά αφού μπει όλα είναι οκ, δεν έχει κολλήματα κλπ...

Μάλλον θα κάνω πάλι επαναφορά εργοστασιακών. Θα ήθελα όμως και τη γνώμη φίλων που δεν το έχουν root έτσι από περιέργεια για το χρόνο εκκίνησης.

Γενικά δεν έχω σκαλίσει τίποτα...

Όλες οι εφαρμογές είναι στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού ο οποίος έχει ακόμη ελεύθερα 9 από το 16gb.

Παίζει ρόλο αν όταν ανοίγει είναι ενεργή η τοποθεσία και το wifi; Δεν τα κλείνω ποτέ...

Πάντως κι εμένα γρήγορα άνοιγε. Μετά την τελευταία lollipop το κάνει... αλλά αφού μπει όλα είναι οκ, δεν έχει κολλήματα κλπ...

Μάλλον θα κάνω πάλι επαναφορά εργοστασιακών. Θα ήθελα όμως και τη γνώμη φίλων που δεν το έχουν root έτσι από περιέργεια για το χρόνο εκκίνησης.

Τελικά βρήκα τι έφταιγε... για κάποιο λόγο είχα προεπιλογή χώρου αποθήκευσης την κάρτα SD. Ξαναέβαλα το τηλέφωνο και ανοίγει σε 30 δεύτερα.... Ευτυχώς!!!:p

Παιδια καλησπερα και απο εμενα. Κατοχος και εγω ενος lenovo a10-70 L θελω να ρωτησω κατι. Εχω την εφαρμογη ote tv go. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να εχω δυο καρτες sim με τον ιδιο τηλεφωνικο αριθμο. Τη μια να την εχω στο κινητο και την αλλη στο ταμπλετ. θα υπαρχει προβλημα με τις κλησεις και τα μυνηματα ??? θα υπαρχει καποια αλλη δυσλειτουργια ??? αυτη τη στιγμη εχω μια καρτοσυνδεση στο ταμπλετ αλλα θελει συνεχως ενεργα δεδομενα για να βλεπεις στην συγκεκριμενη εφαρμογη. ευχαριστω

μπορείς απλά δεν μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα. όταν θα ενεργοποιείται στο κινητό θα απενεργοποιείται στο ταμπλετ και το αντίστροφο. το κόστος είναι περίπου 5€ κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει.

μπορείς απλά δεν μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα. όταν θα ενεργοποιείται στο κινητό θα απενεργοποιείται στο ταμπλετ και το αντίστροφο. το κόστος είναι περίπου 5€ κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει.

Το εχεις δοκιμασει η επειδη το λενε αυτοι που τις πουλανε;

Σε ενημερωνω οτι εχω δυο καρτες με ιδιο αριθμο και δουλευουν και οι δυο μαζι απλα οταν σε καλουν δεν χτυπαει συγχρονως και στις δυο καρτες μαζι.

Το δοκιμασα εγω και χτυπησε στο κινητο και την ωρα που μιλουσα, απο το ταμπλετ μπορουσα να κανω κλησεις κανονικα...

Το δοκιμασα με mls tablet γιατι το lenovo δεν κανει κλησεις...αρα αυτο που λενε οι πωλητες ειναι μουφα ασε που ειναι και εντελως ασχετοι σε πολλα θεματα

5 ευρω εχει η καθε καρτα

Το εχεις δοκιμασει η επειδη το λενε αυτοι που τις πουλανε;

Σε ενημερωνω οτι εχω δυο καρτες με ιδιο αριθμο και δουλευουν και οι δυο μαζι απλα οταν σε καλουν δεν χτυπαει συγχρονως και στις δυο καρτες μαζι.

Το δοκιμασα εγω και χτυπησε στο κινητο και την ωρα που μιλουσα, απο το ταμπλετ μπορουσα να κανω κλησεις κανονικα...

Το δοκιμασα με mls tablet γιατι το lenovo δεν κανει κλησεις...αρα αυτο που λενε οι πωλητες ειναι μουφα ασε που ειναι και εντελως ασχετοι σε πολλα θεματα

5 ευρω εχει η καθε καρτα

Παιδες και εγω δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στους πωλητες. λενε πολλες μουφες γενικοτερα. παλιοτερα μου ειχαν πει οτι οταν παρω την καινουργια καρτα θα μπορω να τη βαλω και σε ταμπλετ κανονικα..δεν μου ειπε για δυσλειτουργιες κτλ... προχθες ο πωλητης μου ειπε οτι πρεπει να ειναι κλειστο.. απλα ρωταω αν καποιος το εχει δοκιμασει γιατι ειναι κριμα καθε λιγο και λιγακι να παιρνω καρτα ενω εχω συμβολαιο

Με τι εταιρεία? Εγώ με κοσμοτε πρέπει να κλείσω την μια
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Με τι εταιρεία? Εγώ με κοσμοτε πρέπει να κλείσω την μια

Με.whats up ανοιχτο και οι δυο καρτες σε ταμπλετ και κινητο και δουλευουν κανονικα απλα οπως ειπα παλι οταν σε καλουν χτυπαει σε ενα απο τα δυο...:lol: