mpacardi Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Το παν είναι να είναι άρτιο το update και να μην κάνει χειρότερη τη συσκευή και ας αργήσει και 2 μήνες. Στην τελική και με την παλιά έκδοση δεν νομίζω να υπολειτουργεί η συσκευή. συμφωνω απολυτα μαζι σου.ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδιά σας έβγαλε εσάς αναβάθμιση όταν κάνετε ενημέρωση; Εμένα δεν μου έβγαλε ακόμη... ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικά δεν πιστεύω να είναι χειρότερα με την αναβάθμιση... Με την 5.1 έκδοση λειτουργεί καλά πάντως η συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδιά σας έβγαλε εσάς αναβάθμιση όταν κάνετε ενημέρωση; Εμένα δεν μου έβγαλε ακόμη... ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικά δεν πιστεύω να είναι χειρότερα με την αναβάθμιση... Με την 5.1 έκδοση λειτουργεί καλά πάντως η συσκευή... εδω θα κυτας αν σου ερθει η αναβαθμιση.σε εμενα ελληνικο τιποτα ακομα xpericheck.com/device/E5303 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 εδω θα κυτας αν σου ερθει η αναβαθμιση.σε εμενα ελληνικο τιποτα ακομα xpericheck.com/device/E5303 Εγώ τρέχω την έκδοση 27.2.Α.0.169 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Εγώ τρέχω την έκδοση 27.2.Α.0.169 ναι αυτην εχω και εγω.θα ερθει συντομα απο οτι βλεπω υπομονη θελει Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 ναι αυτην εχω και εγω.θα ερθει συντομα απο οτι βλεπω υπομονη θελει Αναμένουμε λοιπόν, μην κάνουμε και σπαμ συνέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 http://www.xperiablog.net/2016/09/13/android-marshmallow-xperia-c4-27-3-a-0-122-c4-dual-27-3-b-0-122/ Για όποιον ενδιαφέρεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) καλα αυτοι στην sony ειναι το κατι αλλο.δωσανε την αναβαθμιση εδω και 6 ημερες σε 4 χωρες και μετα τιποτα.απο αναβαθμισεις ειναι σε ρυθμο χελωνας Edited September 19, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Τι φαση δλδ...σε κάνα μήνα και αν μας βλέπω να έρχεται... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά για android 7(nougat) δεν το συζητώ, δεν πρόκειται να το πάρουμε ποτέ,άσε που το c4 δεν είναι στην λίστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αν πάρω παράδειγμα το Xperia m5 που είχα την αναβάθμιση την δώσανε πριν 2 μήνες και τα ελληνικά τηλέφωνα ακόμα δεν την πήραν οπότε τι να λέμε τώρα. Εμείς το βλέπω κοντά στα Χριστούγεννα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Για τους ανυπόμονους υπάρχει και η επιλογή του flashtool για να φλασάρετε ROM άλλης χώρας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αν πάρω παράδειγμα το Xperia m5 που είχα την αναβάθμιση την δώσανε πριν 2 μήνες και τα ελληνικά τηλέφωνα ακόμα δεν την πήραν οπότε τι να λέμε τώρα. Εμείς το βλέπω κοντά στα Χριστούγεννα Ωωχ κατάλαβα, αντε να δούμε προκοπή... Τέλος πάντων να το φλασσρω δεν θέλω(γι αυτό ανέβασα και τις άλλες ρομ πάνω), είχα το ZTE V967S και το είχα πεθάνει στσ φλασαρισματα, αυτό το θέλω stock... Θα περιμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Και εγώ σκέφτηκα να την βάλω χειροκίνητα αλλά το μετάνιωσα.θα την περιμένω να μου έρθει Ota Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 καλημερα μολις μου ηρθε με email μυνημα να κατεβασω μεσω xperia companion την 6 marshmallow σε C4 dual E5363 κατεβαζω και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Στο pc έρχεται πιο νωρίς η αναβαθμιση; Επίσης περιμένουμε εντυπώσεις, καλή τυχη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Στο pc έρχεται πιο νωρίς η αναβαθμιση; Επίσης περιμένουμε εντυπώσεις, καλή τυχη!! αναβαθμηση οκ ολα προς στιγμη λειτουργουν τελεια λιγο πιο σμουθ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 αναβαθμηση οκ ολα προς στιγμη λειτουργουν τελεια λιγο πιο σμουθ Θα περιμένω μερικές μέρες ακόμη μήπως και μου ερθει OTA στο κινητό, αλλιώς θα κάνω setup στο pc το πρόγραμμα να δω αν θα μου βγάλει ειδοποίηση... Βασικά εγώ και με την 5.1 το μόνο που με πειράζει είναι ότι αργεί να ανοίξει η κάμερα,τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Ούτε στο xperia companion στο pc βγάζει κάτι... Μπορείτε να τσεκάρετε και εδώ https://xpericheck.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Μετά από μια βδομάδα με την έκδοση Marshmallow στο C4 dual μπορώ να πω τα εξής: 1) Η μπαταρία καταναλώνεται ελαφρώς πιο γρήγορα, 2) Η κάμερα ανοίγει πιο γρήγορα, 3) Επίσης δεν υπάρχει η επιλογή που σου έδειχνε ποιες εφαρμογές είναι στην εσωτερική μνήμη και ποιες στην εξωτερική (SD Card), πλέον θα πρέπει να ελέγχεις μία μία τις εφαρμογές να δεις που είναι αποθηκευμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Κι άλλο πιο γρήγορα η μπαταρία; Σωθηκαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Εκανες καθαρή εγκατάσταση ή ΟΤΑ; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Εκανες καθαρή εγκατάσταση ή ΟΤΑ; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Την αναβάθμιση την έκανα από το PC γιατί ΟΤΑ δεν την έβρισκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Γνωρίζει κανείς πως και εάν γίνεται στα SMS να γράφω 160 χαρακτήρες και όχι 70?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Γνωρίζει κανείς πως και εάν γίνεται στα SMS να γράφω 160 χαρακτήρες και όχι 70?? Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με κάποια άλλη εφαρμογή από το market. Handsent SMS πχ. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Οκ ευχαριστώ, θα το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts