greek_aeras Δημοσιεύτηκε December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 18, 2004 Ο τροπος που γραφετε γενικα τα μηνυματα σας... :) Εγω αρχικα εγραφα greeklish αλλα τωρα κανω μια προσπαθεια (και ελπιζω να τα καταφερω :p ) να γυρισω στα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Greeklish...Den exo elliniko pliktrologio,distixos.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Egw panta grafw ellhnika me tonous.......Πλακίτσα....όντως γράφω Ελληνικά τονούμενα. Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Ελληνικά με τόνους. Εκτός αν βαριέμαι πολύ, οπότε τα γραφω σε greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAiK Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Ελληνικά με τόνους συνήθως... Greeklish γράφω μόνο όταν μπαίνω απο Linux! Παράθεση http://www.saik.hostindex.gr/misc/UIQ_logo.gif User Intelligence Quotient [UIQ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 to internet ksekinise me greeklish... etsi ematha... etsi sinexizo... mou aresei i veltiosi se ola ta themata... pou aksizoun... kai exoun antiktipo stin prosopiki mou/epagelmatiki mou zoi... veltiosi sto grapsimo sta forum tou internet mou einai pagera adiaforo... dioti de mou prosferei kati... peran tis diaskedasis... kai i diaskedasi prepei na ginete opos tin goustarei o kathenas... (an de katapatite i eleftheria tou atomou klp klp)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Ελληνικά με τόνους...διότι κάνεις τη ζωή των άλλων ΠΟΛΥ πιο εύκολη!!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Ελληνικα χωρις τονους. Βαριεμαι να βαζω τονους :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Με ελληνικα μεν, χωρις τονους δε..!!! Δεν ξερω γιατι το κανω ετσι..?!?! Απλα ετσι εμαθα.. Αρκει που δεν ειναι Greeklish νομιζω εγω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Πάντα με ελληνικά με τόνους, γιατί πρώτα απ' όλους, εγώ ο ίδιος δεν γουστάρω να διαβάζω greeklish ή ελληνικά κεφαλαία... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Ελληνικά με τόνους, αφού αυτός είναι ο σωστός τρόπος γραφής της γλώσσας μας. Ούτε μη τονισμένα ελληνικά ούτε και greeklish με έμαθαν στο σχολείο... Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (19 Δεκ. 2004 , 02:49) Πάντα με ελληνικά με τόνους, γιατί πρώτα απ' όλους, εγώ ο ίδιος δεν γουστάρω να διαβάζω greeklish ή ελληνικά κεφαλαία... :whistle: Εμένα με ενοχλούν περισσότερο τα κεφαλαία ελληνικά και λιγότερο τα greeklish. Ένα μήνυμα στα greeklish θα κάτσω να το διαβάσω αν νομίζω ότι αξίζει, ένα σε κεφαλαία ελληνικά το προσπερνώ... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Ελληνικά με τόνους και από εμένα! Γιατί έτσι μας αρέσει! :p Αν και μερικές φορές λόγω τεχνικών προβλημάτων γράφω με greeklish! :o Αν δεν κάνω λάθος κανονικά, δεν λέγονται greeklish, αλλά κάπως αλλιώς!Greenκάτι νομίζω! Αν ξέρει κανείς... Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Greeklish Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 ελληνικά τονούμενα...φυσικά...τι μαθαίνω στο σχολείο Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αυτό το φόρουμ αρκετές φορές είναι και πηγή ενημέρωσης ή/και επίλυσης πολλών προβλημάτων και όχι μόνο ψυχαγωγίας. Πόσοι από εμάς δεν έμαθαν πράγματα που δεν ήξεραν για το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους και πόσοι δεν έχουν λύσει το πρόβλημά τους μέσω μίας ερώτησης εδώ??? Πέραν βέβαια του ότι έτσι μας μάθανε και έτσι γράφεται η ελληνική γλώσσα, πώς θα σας φαινόταν να βγάζετε τα μάτια σας για να διαβάσετε κάτι που σας καίει? Εξαιρούνται βέβαια όσοι για τεχνικούς λόγους δεν μπορούν να γράφουν σε ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (19 Δεκ. 2004 , 01:59) to internet ksekinise me greeklish... etsi ematha... etsi sinexizo... mou aresei i veltiosi se ola ta themata... pou aksizoun... kai exoun antiktipo stin prosopiki mou/epagelmatiki mou zoi... veltiosi sto grapsimo sta forum tou internet mou einai pagera adiaforo... dioti de mou prosferei kati ... peran tis diaskedasis... kai i diaskedasi prepei na ginete opos tin goustarei o kathenas... (an de katapatite i eleftheria tou atomou klp klp)... :rolleyes: :confused: Όπως θέλει εξάσκηση ο προφορικός λόγος για να μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά άλλο τόσο εξάσκηση θέλει και ο γραπτός λόγος... Δεν είναι κάτι εύκολο ούτε κάτι δεδομένο για έναν άνθρωπο να χειρίζεται τον γραπτό λόγο. Και αν μη τι άλλο όσο χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου τόσο περισσότερο τη μαθαίνεις. :) Χώρια που μαθαίνεις και ορθογραφία. ;) Εγώ σε forums χρησιμοποιώ Ελληνικά με τόνους. Βαριέμαι φοβερά να διαβάζω μεγάλα γρικλις κείμενα :rolleyes: Γρικλις μόνο στο IRC Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Ελληνικά με τόνους (εκτός αν ξεφύγει κανένας).... :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 όπως να 'ναι Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 ελληνικά γράφω όπως κ να χει... απλά βαριέμαι πολλές φορές να βάζω τόνους γιατί κάνω πολύ περισσότερη ώρα να γράψω ένα μήνυμα... γενικότερα γράφω χωρίς τόνους... αλλά όπως φαίνεται κ από αυτό το μήνυμα δεν έχω πρόβλημα κ με τους τόνους... εξάλλου έτσι μας μάθαν κ στο σχολείο όπως είπαν κ αρκετοί φίλοι παραπάνω! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος architect_duth (19 Δεκ. 2004 , 01:59) Ελληνικά με τόνους...διότι κάνεις τη ζωή των άλλων ΠΟΛΥ πιο εύκολη!!!! Μπράβο!!! Τα greeklish είναι πολύ κουραστικά , και τις περισσότερες φορές , δεν ασχολούμαι καθόλου... Καλό (κατά την ταπεινή μου άποψη, πάντα) θα ήταν να γράφαμε όλοι στα Ελληνικά. Πιστεύω ότι πολλοί τα αποφεύγουν γιατί φοβούνται τα ορθογραφικά λάθη! Ε, λοιπόν εγώ προτιμώ να βλέπω ορθογραφικά λάθη (σε λογικά πλαίσια πάντα) παρά Greeklish ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Ελληνικα χωρις τονους..... Απλα δεν τους εχω συνηθισει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Εγώ γράφω με ελληνικά πρώτα στο word προς αποφυγή τυχών ορθογραφικών και μετά τα επικολλώ :rolleyes: :cool: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Συνήθως Ελληνικά μή τονούμενα γιατί είναι ποιό γρήγορα,γκρικλις όταν χρησιμοποιώ το λαπτοπ μου γιατί πολύ απλά το αγόρασα απο έξω. :) Δεν με ενοχλούν ούτε τα γκρικλις ούτε κανένα άλλο είδος γραφής άμα θέλει κανείς όλα τα διαβάζει :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 εγώ πλέον γράφω σε ελληνικά (καμιά φορά με τόνους ή οχι) γιατί πρέπει να υποστηρίζουμε τη γλώσσα μας... τι στο καλό, σε ελληνικό φόρουμ γράφουμε....τι τα θέλουμε τα greekenglish και τα αγγλικά? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts