kimius Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Aκριβώς έτσι. Όταν απενεργοποιούμε κάποια εφαρμογή σταματά να τη βλέπει το σύστημα και πρακτικά είναι σαν να μην υπάρχει. Φυσικά έχεις τη δυνατότητα να την ενεργοποιήσεις ανά πάσα στιγμή και να επαναφέρεις τη λειτουργία της. Να έχεις υπόψη σου ότι δεν δίνεται η δυνατότητα αυτή σε όλες τις εφαρμογές. Για να μπορέσεις να κάνεις ανενεργές και αυτές που δεν δίνεται η δυνατότητα από default χρειάζεται ρουτ (εγκυκλοπαιδικά στο λέω αυτό). Για ότι άλλο θελήσεις να μάθεις μη διστάσεις να ρωτήσεις :) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις απαντήσεις! :) Έχω ακόμα μια ερώτηση για την φόρτιση! Παιδιά όταν βάζω το s5 neo να φορτίσει, μία το led λαμπάκι ανάβει κόκκινο έντονα, και μία ποιο ασθενέστερα.. Επίσης κατά διαστήματα (όταν ανοιγοκλείνω οθόνη, αλλά και όχι μόνο..) ο φορτιστής κάνει έναν συνεχόμενο θόρυβο που αν δεν έχεις άλλους θορύβους δίπλα, κυρίως το βράδυ, τον ακούς ξεκάθαρα και αρκετά θα έλεγα.. Μετά από κάποια στιγμή σταματάει πάλι και πάλι μετά τα ίδια.. Το περίεργο είναι αυτό με το λαμπάκι και ότι ο θόρυβος - μη θόρυβος αλλάζει κατά διαστήματα και χωρίς να ασχολούμαι με το κινητό.. Είναι κάτι συνηθισμένο, ή το κάνει και σε εσάς? Να σημειώσω το τηλ το έχω μια βδομάδα και είναι όλα καινούρια! Παίζει να έχει πρόβλημα ο φορτιστής? Και το κυριότερο, παίζει να μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο τηλέφωνο?? Μη το ψήσουμε ακόμα δεν το πήραμε... (Να σημειώσω επίσης ότι αναφέρομαι σε φόρτιση με ανοιχτό το τηλ οι μέχρι τώρα 3 φορτίσεις) Edited February 17, 2016 by kimius Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις απαντήσεις! :) Έχω ακόμα μια ερώτηση για την φόρτιση! Παιδιά όταν βάζω το s5 neo να φορτίσει, μία το led λαμπάκι ανάβει κόκκινο έντονα, και μία ποιο ασθενέστερα.. Επίσης κατά διαστήματα (όταν ανοιγοκλείνω οθόνη, αλλά και όχι μόνο..) ο φορτιστής κάνει έναν συνεχόμενο θόρυβο που αν δεν έχεις άλλους θορύβους δίπλα, κυρίως το βράδυ, τον ακούς ξεκάθαρα και αρκετά θα έλεγα.. Μετά από κάποια στιγμή σταματάει πάλι και πάλι μετά τα ίδια.. Το περίεργο είναι αυτό με το λαμπάκι και ότι ο θόρυβος - μη θόρυβος αλλάζει κατά διαστήματα και χωρίς να ασχολούμαι με το κινητό.. Είναι κάτι συνηθισμένο, ή το κάνει και σε εσάς? Να σημειώσω το τηλ το έχω μια βδομάδα και είναι όλα καινούρια! Παίζει να έχει πρόβλημα ο φορτιστής? Και το κυριότερο, παίζει να μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο τηλέφωνο?? Μη το ψήσουμε ακόμα δεν το πήραμε... (Να σημειώσω επίσης ότι αναφέρομαι σε φόρτιση με ανοιχτό το τηλ οι μέχρι τώρα 3 φορτίσεις) Θα έλεγα να επικοινωνήσεις με τη Samsung. Θόρυβο σε φορτιστή δεν έχω ακούσει ποτε. Άμεσα να προλάβεις μη σου κάνει ζημιά στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Οταν ο φορτιστής κανει θόρυβο δεν ειναι καλό σημάδι και 99% ειναι προβληματικός. Να τον πας για αλλαγή. Όσο για το λαμπάκι και εμενα ετσι κανει. Στην αρχη της φόρτισης ειναι ασθενες και αργοτερα δυναμωνει. Μάλλον έτσι θα είναι ρυθμισμενο απο την Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Οχι δεν λειτουργησε.. Εκτός και αν επρεπε να Το κρατήσω Πατημενο περισσοτΕρη ωρα.ευτυχώς όμως δεν μου το ξανάκανε. Μιας και ειπες για chrome ποιος ειναι καλυτερος; αυτος η ο dolphin? πρεπει μαζι με το πληκτρο λειτουργιας να πατησεις μαζι και το πληκτρο μειωσης εντασης ηχου για 7 δευτερολεπτα για επανεκκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Ρε παίδες με το ηχείο του ακουστικού έχετε κι εσείς προβλημα; Ξεκινάει με κρυστάλλινο ήχο και μετά από λίγο γίνεται μουντός; Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μόλις εγκατέστησα μια ενημέρωση που ήρθε (55mb ηταν) Έλεγε ότι βελτιώθηκε η ποιότητα της λειτουργίας φωνητικής κλήσης και η συνολική λειτουργία της συσκευής. Αυτό που παρατήρησα άμεσα ήταν ότι πλέον δεν λαγκάρει καθόλου η κίνηση μεταξύ των σελίδων του μενού εφαρμογών αλλά και των οθονών. Καμιά σχέση με πριν. Άψογο τώρα. :D Το άλλο φαντάζομαι θα είναι η διόρθωση του προβλήματος με τον ήχο του ακουστικού που γινόταν μουντός μετά από λίγο. Θα τσεκάρω και ενημερώνω. Άλλος έχει πάρει αναβαθμιση; Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μόλις εγκατέστησα μια ενημέρωση που ήρθε (55mb ηταν) Έλεγε ότι βελτιώθηκε η ποιότητα της λειτουργίας φωνητικής κλήσης και η συνολική λειτουργία της συσκευής. Αυτό που παρατήρησα άμεσα ήταν ότι πλέον δεν λαγκάρει καθόλου η κίνηση μεταξύ των σελίδων του μενού εφαρμογών αλλά και των οθονών. Καμιά σχέση με πριν. Άψογο τώρα. :D Το άλλο φαντάζομαι θα είναι η διόρθωση του προβλήματος με τον ήχο του ακουστικού που γινόταν μουντός μετά από λίγο. Θα τσεκάρω και ενημερώνω. Άλλος έχει πάρει αναβαθμιση; Mολις κι εγω..πρεπει να κανω factory reset μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Όχι βέβαια! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Επίσης έβαλαν "εξυπνη" βέλτιστοποίηση των εφαρμογών για μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας που το ρυθμίζεις κατά βούληση για όποιες εφαρμογές θελεις. Καλόοοο !!!! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγω δεν βλεπω και καμμια διαφορά ισα ισα που νομιζω οτι αργει περισσότερο να φορτωσει η αρχικη οθονη τα εικονίδια (nova) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγώ δεν έχω nova Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει επίσημη flip από τη samsung για το s5 neo? Aυτή του s5 με το παράθυρο είνα συμβατή? Την έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 :!: Ενημέρωση :!: Να υπενθυμίσω ότι για τροποποιήσεις της συσκευής υπάρχει το κατάλληλο θέμα και θα πρέπει να γράφετε εκεί. Μετακινήθηκαν μυνήματα στο σωστό topic. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Κάνα καλύτερο ζευγάρι handsfree από αυτό που είχε μέσα στο κουτί, έχει βρει κανείς? Τα δικά του είναι πεθαμένα από ένταση. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις απαντήσεις! :) Έχω ακόμα μια ερώτηση για την φόρτιση! Παιδιά όταν βάζω το s5 neo να φορτίσει, μία το led λαμπάκι ανάβει κόκκινο έντονα, και μία ποιο ασθενέστερα.. Επίσης κατά διαστήματα (όταν ανοιγοκλείνω οθόνη, αλλά και όχι μόνο..) ο φορτιστής κάνει έναν συνεχόμενο θόρυβο που αν δεν έχεις άλλους θορύβους δίπλα, κυρίως το βράδυ, τον ακούς ξεκάθαρα και αρκετά θα έλεγα.. Μετά από κάποια στιγμή σταματάει πάλι και πάλι μετά τα ίδια.. Το περίεργο είναι αυτό με το λαμπάκι και ότι ο θόρυβος - μη θόρυβος αλλάζει κατά διαστήματα και χωρίς να ασχολούμαι με το κινητό.. Είναι κάτι συνηθισμένο, ή το κάνει και σε εσάς? Να σημειώσω το τηλ το έχω μια βδομάδα και είναι όλα καινούρια! Παίζει να έχει πρόβλημα ο φορτιστής? Και το κυριότερο, παίζει να μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο τηλέφωνο?? Μη το ψήσουμε ακόμα δεν το πήραμε... (Να σημειώσω επίσης ότι αναφέρομαι σε φόρτιση με ανοιχτό το τηλ οι μέχρι τώρα 3 φορτίσεις) Αυτο με το λαμπακι που λες, επειδη το βλεπω κι απο το s5 plus που εχω, εχει να κανει με τη φωτεινοτητα που εχει ο χωρος. Αν το συνδεσεις στο σκοταδι, αναβει λιγο, με αποτελεσμα αν ανοιξεις το φως στο δωματιο, να μη πολυφαινεται. Αν τη στιγμη που εχεις ανοιχτο το φως, μπεις λιγο στο μενου, και το κλειδωσεις παλι (με το φως του χωρου ανοιχτο) θα ειναι πιο εντονο. Κλεινοντας και το φως του χωρου, το φωτακι φαινεται πολυ εντονο. Τεσταρε το και πες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Αυτο με το λαμπακι που λες, επειδη το βλεπω κι απο το s5 plus που εχω, εχει να κανει με τη φωτεινοτητα που εχει ο χωρος. Αν το συνδεσεις στο σκοταδι, αναβει λιγο, με αποτελεσμα αν ανοιξεις το φως στο δωματιο, να μη πολυφαινεται. Αν τη στιγμη που εχεις ανοιχτο το φως, μπεις λιγο στο μενου, και το κλειδωσεις παλι (με το φως του χωρου ανοιχτο) θα ειναι πιο εντονο. Κλεινοντας και το φως του χωρου, το φωτακι φαινεται πολυ εντονο. Τεσταρε το και πες μου! Φίλε μου, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. Όποτε του καπνίσει ανάβει δυνατά, και άλλοτε αχνοφαίνεται.. Τεσπα δεν με πολυχαλάει αυτό το πράγμα, και ειδικά αφότου έμαθα ότι το κάνει και στα υπόλοιπα s5, που σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου μου! :) Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 το τηλεφωνο μας μπορει να μολυνθει απο ιο?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 το τηλεφωνο μας μπορει να μολυνθει απο ιο?:O Οι ιοί δεν κάνουν διακρίσεις από κινητό σε κινητό Αναστασία, έχουν να κάνουν ξεκάθαρα σε βάση os. Και η απάντηση είναι ναι, υπάρχουν ιοί για το Android αλλά πρέπει να είσαι πολύ απρόσεκτος για να κολλήσεις έναν. Θα πρέπει π.χ. να ανοίξεις ένα ύποπτο sms ή e-mail, να εγκαταστήσεις κάποιο apk που θα βρεις στο internet και θα είναι μολυσμένο ή σερφάρωντας σε περίεργα site και πατώντας σε διαφημίσεις-απάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelosm Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) καλησπερα και απο εμενα. νεος κατοχος του s5 neo και θελω να σας ρωτησω το εξης: οταν ερχονται νεα μηνυματα στο whatsapp και η οθονη ειναι ανενεργη (μαυρη), θελω να φωτιζεται η οθονη και εκει να φαινεται η ειδοποιηση για το μηνυμα του whatsapp χωρις να φαινεται το περιεχομενο του. το εχω καταφερει με sms και viber, αλλα στις ρυθμισεις του whatsapp βλεπω μονο για "αναδυομενο παραθυρο" το οποιο δεν το θελω καθολου!!! εντελως αδιακριτο και απορω γιατι υπαρχει καν σαν επιλογη!!! Στο S3 που ειχα μεχρι προτινος ειχε επιλογη στο whatsapp για φωτισμο οθονης στο εισερχομενο, εδω δεν το βρισκω... γνωριζει κανεις;;; Edited March 15, 2016 by Pantelosm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Φίλε μου, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. Όποτε του καπνίσει ανάβει δυνατά, και άλλοτε αχνοφαίνεται.. Τεσπα δεν με πολυχαλάει αυτό το πράγμα, και ειδικά αφότου έμαθα ότι το κάνει και στα υπόλοιπα s5, που σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου μου! :) Kι όμως αυτό ισχύει και είναι στα πλαίσια της εξοικονόμισης ενέργειας (ακόμα και από το led) Βάλτο στην φόρτιση ενώ είσαι με λιγοστό φως στο χώρο και κλείδωσέ το. Το led θα αχνοφαίνεται. Άναψε φως στο χώρο, ξεκλείδωσε το τηλέφωνο και ξανακλείδωσέ το το. Το led θα είναι έντονο κόκκινο. Το αυτό, ισχύει και για τα άλλα χρώματα του led. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Σε σχεση με το απλο samsung galaxy s5 ειναι πολυ χειροτερο? Και αν ναι σε τι ακριβως ειναι χειροτερο και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παιδια, θηκουλα γι αυτο κοιταμε και σαν του κανονικου s5 ετσι; Δεν εχουν διαφορες ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παιδια, θηκουλα γι αυτο κοιταμε και σαν του κανονικου s5 ετσι; Δεν εχουν διαφορες ε; Ναι, τα ίδια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Σε σχεση με το απλο samsung galaxy s5 ειναι πολυ χειροτερο? Και αν ναι σε τι ακριβως ειναι χειροτερο και γιατι? Ειναι κατωτερο.... Βασικα οι διαφορες τους ειναι: Στα συν Ισως καλυτερη κατασκευη,ραδιοφωνο,και καλυτερη μπροστινη καμερα Στα πλην: Χειροτερα χαρακτηριστιμα σαν συσκευη,δεν εχει το δακτυλικο αποτυπωμα,δεν εχει ir blaster,και δεν βγαζει 4k βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παίδες, οι θήκες απ' ότι λέτε είναι οι ίδιες. Αυτό ισχύει και για την επίσημη flip του s5? Δουλεύει το παράθυρο κανονικά? Ειναι κατωτερο.... Βασικα οι διαφορες τους ειναι: Στα συν Ισως καλυτερη κατασκευη,ραδιοφωνο,και καλυτερη μπροστινη καμερα Στα πλην: Χειροτερα χαρακτηριστιμα σαν συσκευη,δεν εχει το δακτυλικο αποτυπωμα,δεν εχει ir blaster,και δεν βγαζει 4k βιντεο Από τα πλην το δακτυλικό αποτυπώμα δουλεύει άθλια ούτως ή άλλως στο κανονικό s5. To ir είναι όντως έλλειψη. Τα χειρότερα χαρακτηριστικά (αν έχει) δεν φαίνονται πουθενά καθότι παρέλειψες(υπόθετω καταλάθος) ότι το neo τρέχει το android 5.1.1 με το νέο tw συν τα θέματα και όλες οι νέες stock εφαρμογές. Η συσκευή(s5 neo) πάει μπάλα , καλύτερα από το note edge.(όταν το χα stock). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts