spiros1314 Δημοσιεύτηκε September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 13, 2015 Καλημέρα σε όλους! Δέν ξερω αν το πήρατε χαμπάρι αλλα το e-shop μόλις έφερε το ανανεωμένο S5, και εκτός αυτού το έβαλε και σε προσφορά στα 389€ στο crazysundays. Ποιά είναι η γνώμη σας γι'αυτο το κινητό? Θα άξιζε η αλλαγή απο xoeria z2 σε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 καλημερα εγω το ειδα :) αν το εχει καποιος η το αγορασει πρωτος ας πει εντυπωσεις και ενα σημαντικο για εμενα αν κανει και αυτο εγγραφη 4Κ video μιας και στο http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_neo-6506.php δεν γραφει για 4Κ αλλα 1080p. Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 θετικα του neo : - καλυτερο build quality - καλυτερη μπροστινη καμερα - νεο touchwiz - fm radio Αρνητικα του neo : - χειροτερα specs ( το s5 βγαζει στο antutu 45000 to neo 36000 ) - δεν εχει fingerprint scanner - δεν εχει ir blaster - δεν βγαζει 4k video Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Τοοοσο καλά...κατάλαβα.. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Γενικότερα είναι πιο αδύναμη συσκευή. Δεν είναι όμως κακή για τα λ7 της. Ομως σε φωτό που έχω δει, δεν βλέπω κάποιο καπάκι στην USB (που ξανα έγινε USB 2). Τι ΙΡ67 λένε, λοιπόν?:confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 δεν ειναι κακη για τα λεφτα της? ιδια τιμη με το κανονικο S5 εχει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 δεν ειναι κακη για τα λεφτα της? ιδια τιμη με το κανονικο S5 εχει :blink: Έχεις δίκιο! Έχω καιρό να δω τιμές για το κανονικό S5 και είχα την αίσθηση ότι γυρόφερνε στα 500 (+/- κάτι). Δεν το περίμενα και φθηνότερο!!! Βέβαια κάτσε να δούμε και το neo που θα κάτσει στα σκρουτζο-μάγαζα! Ακόμη αναμένεται να κυκλοφορήσει λένε! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Απο 397 ευρώ ξεκινάει (Σε ετοιμοπαραδοτο) https://www.skroutz.gr/s/7335154/Samsung-Galaxy-S5-Neo-16GB.html?from=account_notifications Αξιζει τα λεφτα του πιστευετε ? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Απο 397 ευρώ ξεκινάει (Σε ετοιμοπαραδοτο) https://www.skroutz.gr/s/7335154/Samsung-Galaxy-S5-Neo-16GB.html?from=account_notifications Αξιζει τα λεφτα του πιστευετε ? για κανενα λογο ομως.... αν πεσει 300 Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 κ εγω το ιδιο σκεφτομουν , για κανά 300ρι θα ηταν πιο normal τιμη.. Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 το πολυ 300 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Παντος η Vodafone σκετη συσκευη την εχει στα 479. Μαλλον πλακα κανουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Παντος η Vodafone σκετη συσκευη την εχει στα 479. Μαλλον πλακα κανουν... Να πάρουμε 2-3 μην την χάσουμε τέτοια προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Παντος η Vodafone σκετη συσκευη την εχει στα 479. Μαλλον πλακα κανουν... loool epic trollαρισμα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazybill Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 καλημερα σας θελω να αγορασω το S5 GALAXY και ειμαι μεταξυ αυτο και του neo μου εκαναν μια προσφορα με 50 ευρω παραπανω για το νεο αλλα διαβαζωνας τα χαρακτηριστικα του αν και το νεο ειναι 8πυρηνο διαβασα πως ο επεξεργαστης του ειναι υποδιεστερος του s5. το εχει παρει κανενας εχετε καποια αποψη? θα ηθελα να την αποψη σας για να προβω σε αγορα :(:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 καλημερα σας θελω να αγορασω το S5 GALAXY και ειμαι μεταξυ αυτο και του neo μου εκαναν μια προσφορα με 50 ευρω παραπανω για το νεο αλλα διαβαζωνας τα χαρακτηριστικα του αν και το νεο ειναι 8πυρηνο διαβασα πως ο επεξεργαστης του ειναι υποδιεστερος του s5. το εχει παρει κανενας εχετε καποια αποψη? θα ηθελα να την αποψη σας για να προβω σε αγορα :(:) Να δωσεις 50 ευρω παραπανω για το νεο που ειναι χειρότερο?να παρεις το s5!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Να δωσεις 50 ευρω παραπανω για το νεο που ειναι χειρότερο?να παρεις το s5!! επειδή το σκέφτομαι για το Σ5 νεο , γιατί είναι χειρότερο ; [δεν ρωταω ως flame απλά για μια ακομη αποψη] Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 καλημερα σας θελω να αγορασω το S5 GALAXY και ειμαι μεταξυ αυτο και του neo μου εκαναν μια προσφορα με 50 ευρω παραπανω για το νεο αλλα διαβαζωνας τα χαρακτηριστικα του αν και το νεο ειναι 8πυρηνο διαβασα πως ο επεξεργαστης του ειναι υποδιεστερος του s5. το εχει παρει κανενας εχετε καποια αποψη? θα ηθελα να την αποψη σας για να προβω σε αγορα :(:) Εγω θα σου προτεινα να παρεις με αυτα τα 50€ παραπανω το S5 Plus και να αφησεις το neo... Αν η προσφορα δεν περιλαμβανει το Plus και ειναι αναμεσα S5/S5 Νeo τοτε παρε το 'απλο' S5.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 καλημερα.το νεο εχει ραδιο και καλητερη φωτο σε χαμηλο φωτισμο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Πως γίνεται αυτό ρε φίλε μου αφού η κάμερα είναι υποβάθμισμενη για μείωση του κόστους. Εδώ λέει δεν έχει isocell ο αισθητήρας. Από μπαταρία ξέρει κανένας να μας πει τι λέει σε σχέση με το κανονικό; Ακούγεται πως ο exynos τρώει λιγότερο από τον snapdragon. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Πέρα από το Neo, το κανονικό και το Plus, σκεφτείτε και το S5 New edition! :p Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 καλημερα.Αν εχουν βαλει του Α8 την καμερα,η αποδοση θα ειναι καλυτερη στο σκοταδι....δειτε εδω..https://www.youtube.com/watch?v=01MYmh25rqg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Eδώ έχει ένα αναλυτικότατο τεστ και κάνει σύγκριση με το κανονικό S5. Τι λέτε? http://in2mobile.gr/2015/09/06/samsung-galaxy-s5-neo-review/ Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 :blink: S5 (original) S5 neo ( Matrix στιλ, αναγραμματισμός του one) ! S5 plus S5 new edition Άντε να δούμε σε πόσες εκδόσεις θα το βγάλει ακόμη!!! :lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) ειχα το s3 neo και χτες μετα απο ενα χρονο μαζι του, το πουλησα. ετσι ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης. ημουν πολυ ευχαριστημενος με το s3 neo και τωρα που το s5 neo πλησιασει τα 300 ευρω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα ;) βασικα φοβαμαι το α5 γιατι δεν εχει αποσπομενη μπαταρια. το εχει παρει κανεις; Edited October 20, 2015 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts