jonakic Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 τελικα οσοι το εχετε τι λεει απο μπαταρια? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Δυο μερες ανετη σκληρη χρηση 7-8 ωρες οθονη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Δυο μερες ανετη σκληρη χρηση 7-8 ωρες οθονη 7 - 8 ωρες οθονη με τι ποσοστο φωτεινοτητας? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 χωρις να κανω σκληρη χρηση ανετα 3 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 7 - 8 ωρες οθονη με τι ποσοστο φωτεινοτητας? Αυτοματο-φουλ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasardelis Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 τελικα οσοι το εχετε τι λεει απο μπαταρια? Σε φίλο που το πήρα, το φορτίζει κάθε πέντε μέρες... είναι απίστευτο!!! Παράθεση Zortalian from Planet Zortal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 καλησπέρα, ενδιαφέρομαι κι εγώ για την συγκεκριμένη συσκευή. φαίνεται αρκετά vfm. θα παραθέσω κάποια αρνητικά (που είδα σε βιντεάκια στο YouTube), ώστε να λάβω κάποιες απαντήσεις και να μπορέσω να καταλήξω στην αγορά του (ή όχι). 1) αν και προτιμώ την ανάλυση 720p σε οθόνη κινητού σε σύγκριση με την 1080p λόγω εξοικονόμηση μπαταρίας αναφέρεται ότι φαίνονται αισθητά τετραγωνάκια στα εικονίδια (πχ στην αρχική οθόνη) . ισχύει κάτι τέτοιο; όσοι είναι κάτοχοι, είστε ευχαριστημένοι από την οθόνη; απεικόνιση, φωτεινότητα, ευκρίνεια στην ανάγνωση κειμένου; 2) επίσης, σχετικά με το σήμα της κινητής και του wifi, υπάρχουν απότομες διακοπές για περίπου 5-10 δευτερόλεπτα, σαν να ψάχνει πάλι από την αρχή το σήμα; (το είχα παλιότερα σε ένα cubot S200) 3) τέλος, το GPS έχει δοκιμαστεί με/χωρίς δεδομένα κινητής; πηδάει από σημείο σε σημείο κατά την πορεία; ήταν συχνό φαινόμενο στους MTK επεξεργαστές. ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 καλησπέρα, ενδιαφέρομαι κι εγώ για την συγκεκριμένη συσκευή. φαίνεται αρκετά vfm. θα παραθέσω κάποια αρνητικά (που είδα σε βιντεάκια στο YouTube), ώστε να λάβω κάποιες απαντήσεις και να μπορέσω να καταλήξω στην αγορά του (ή όχι). 1) αν και προτιμώ την ανάλυση 720p σε οθόνη κινητού σε σύγκριση με την 1080p λόγω εξοικονόμηση μπαταρίας αναφέρεται ότι φαίνονται αισθητά τετραγωνάκια στα εικονίδια (πχ στην αρχική οθόνη) . ισχύει κάτι τέτοιο; όσοι είναι κάτοχοι, είστε ευχαριστημένοι από την οθόνη; απεικόνιση, φωτεινότητα, ευκρίνεια στην ανάγνωση κειμένου; 2) επίσης, σχετικά με το σήμα της κινητής και του wifi, υπάρχουν απότομες διακοπές για περίπου 5-10 δευτερόλεπτα, σαν να ψάχνει πάλι από την αρχή το σήμα; (το είχα παλιότερα σε ένα cubot S200) 3) τέλος, το GPS έχει δοκιμαστεί με/χωρίς δεδομένα κινητής; πηδάει από σημείο σε σημείο κατά την πορεία; ήταν συχνό φαινόμενο στους MTK επεξεργαστές. ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 1) Έχωντας το Honor 6 μία πλάκα μου την έπαθα. Δεν περίμενα 720p σε 5 .5 ίντσες να δείχνει τόσο καλά. 2) Κανένα πρόβλημα, στο ίδιο σημείο το Honor 6 είχε Edge το Cubot H1 3G. 3) α. Αυτή η παραφιλολογία ότι φταίγανε οι MTK επεξεργαστές πρέπει να σταματήσει. Αυτό πού έφταιγε ήταν η κάκιστη είς το κάκιστο βαθμό υλοποίηση και υλικά που χρησιμοποιούσαν κατασκευαστές. Υπήτχαν εκείνη την εποχή κινητά με MTK που το GPS τους φυσούσε. β. Κανένα πρόβλημα όσο το δοκίμασα. Για την μπαταρία που ρώτησε κάποιος άλλος χρήστης. Επίσης έπαθα πλάκα. 63% μπαταρία και είχει 5 ώρες screen on. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Romanos, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου! θα περιμένω κι άλλους κατόχους πριν πατήσω το "buy now" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Παιδιά είδε κανείς αν στις ρυθμίσεις έχει την επιλογή μετάδοση οθόνης και αν ναι,δοκιμασε να το συνδέσει ασύρματα με τηλεόραση ή miracast hdmi stick? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 http://i.imgur.com/5vPxVOy.png Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 http://i.imgur.com/5vPxVOy.png τα πληκτρα κατω απο την οθονη ειναι φωτιζομενα? το 4g μπορει να παει στην 2η σιμ εναλλαξ με την 1η? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Τα πλήκτρα είναι φωτιζόμενα. Δεν έχει miscast που ρώτησε κάποιος άλλος. Για τις SIM δεν γνωρίζω. Υποθέτω πως όχι. Δεν μπορώ να δοκιμάσω . Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 ναι τα πληκτρα ειναι φωτιζομενα και το 4G το επιλεγεις σε ποια καρτα θες να ναι. Επισης, 1. τη φωτεινοτητα την εχω παντα στο 50% και βλεπω μια χαρα,δλδ δεν εχει χρειαστει ποτε να αυξησω τη φωτεινοτητα 2. Το wifi του τα σπαει, οπως και στα δεδομενα 3. Μπαταρια σουπερ 4. gps λειτουργει απροβληματιστα 5. επειδη δεν ειμαι πολυ απαιτητικος,οι φωτος οταν εχει φως ειναι σουπερ.νυχτα,δλδ με λιγο φωτισμο δεν εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Τα πλήκτρα είναι φωτιζόμενα. Δεν έχει miscast που ρώτησε κάποιος άλλος. Για τις SIM δεν γνωρίζω. Υποθέτω πως όχι. Δεν μπορώ να δοκιμάσω . https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/14/d1efdf926275da6291f07f1b49b5f74c.jpg πήγαινε ρυθμίσεις οθόνη μετάδοση οθόνης.αυτό δεν είναι το miracast? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 σε μενα γιατι δεν υπαρχει;αυτο το daydream τι ειναι; Επισης αυτο το 71 που ειναι πανω αριστερα τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 σε μενα γιατι δεν υπαρχει;αυτο το daydream τι ειναι; Επισης αυτο το 71 που ειναι πανω αριστερα τι ειναι; άλλο κινητό έχω ρε συ! το zopo speed plus 7! το ποσοστό της μπαταρίας είναι απο την εφαρμογή battery status εσένα μετάδοση οθόνης δεν έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 ειπα και εγω!! οχι δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 notification led εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 notification led εχει? εχει φυσικα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ok απο ότι φαίνεται το αφαίρεσαν απο τα mtk6735.Η μπαταρία πάντως τα σπάει.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 διάβασα για κάποιο bug: κατά την διάρκεια της κλήσης παραμένουν τα capacitive buttons αναμένα. ισχύει κάτι τέτοιο; (δεν είμαι κάτοχος της συσκευής για να κάνω τον έλεγχο, ψάχνω όμως πάρα πολύ πριν να την αγοράσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 νομιζω πως εχεις δικιο.αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Σε φίλο που το πήρα, το φορτίζει κάθε πέντε μέρες... είναι απίστευτο!!! εγω με βαρια χρηση ,φωτεινοτητα 20 τοις εκατο (δε χρειαζετε παραπανω ειναι πολυ φωτεινη η οθονη), το φορτιζω καθε τελος δευτερησ μερας η αρχες τριτης με 10 τοις εκατο μπαταρια να περισσευει κιολας....οθονη σχεδον 12 ωρες!!!!!!!!!!!!!επιτελους βρηκα την υγεια μου, να μου λειπουν τα τουμπανα κινητα των 600 και βαλε που τα φορτιζεις 2 φορες την μερα ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα, ενδιαφέρομαι κι εγώ για την συγκεκριμένη συσκευή. φαίνεται αρκετά vfm. θα παραθέσω κάποια αρνητικά (που είδα σε βιντεάκια στο YouTube), ώστε να λάβω κάποιες απαντήσεις και να μπορέσω να καταλήξω στην αγορά του (ή όχι). 1) αν και προτιμώ την ανάλυση 720p σε οθόνη κινητού σε σύγκριση με την 1080p λόγω εξοικονόμηση μπαταρίας αναφέρεται ότι φαίνονται αισθητά τετραγωνάκια στα εικονίδια (πχ στην αρχική οθόνη) . ισχύει κάτι τέτοιο; όσοι είναι κάτοχοι, είστε ευχαριστημένοι από την οθόνη; απεικόνιση, φωτεινότητα, ευκρίνεια στην ανάγνωση κειμένου; 2) επίσης, σχετικά με το σήμα της κινητής και του wifi, υπάρχουν απότομες διακοπές για περίπου 5-10 δευτερόλεπτα, σαν να ψάχνει πάλι από την αρχή το σήμα; (το είχα παλιότερα σε ένα cubot S200) 3) τέλος, το GPS έχει δοκιμαστεί με/χωρίς δεδομένα κινητής; πηδάει από σημείο σε σημείο κατά την πορεία; ήταν συχνό φαινόμενο στους MTK επεξεργαστές. ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 1)ειληκρινα δεν περιμενα τοσο καλη οθονη, σε οσα αναφερεις ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμενος ιδιως στην φωτεινοτητα με 20% νομιζεις την εχεις φουλ, το redmi note 2 που εχω πρεπει να το βαλω στο 60% για να το πλησιασει στη φωτεινοτητα...τα τετραγωνακια διακρινονται με πολυ μεγαλη δυσκολια, σχεδον τα προσπερνας 2)κανενα θεμα με το σημα και το wifi.... 3)gps δεν εχω δοκιμασει.....το ατου του και γι αυτο το πηρα ειναι η μπαταρια του, ξεχνας να το φορτισεις...αν εισαι λατρης του customization, ισως απογοητευτεις λιγο αλλα με εναν αλλο launcher εισαι οκ.....πολυ καλο κινητο για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Να πω κι εγώ με την σειρά μου ότι είναι πολύ καλό τηλέφωνο.Το φορτιζω ανα σχεδον τρεις μερες,με την χρήση που του κάνω. Ο ήχος ρυθμίζεται από το Engineer Mode, για όσους δεν τους καλύπτει όπως είναι. Θα ήθελα να προσθέσω ότι μπορούμε να το κάνουμε Root, το xposed από χθες δουλεύει κανονικά, όπως και το gravity Box. Επίσης με λίγο ψάξιμο μπορούμε να δοκιμάσουμε και διάφορα scripts που το κάνουν πιο smooth στην χρήση και γενικά μπορούμε να το πειραξουμε, αφού πλέον υπάρχουν οι επίσημες rom, οπότε αν κάτι πάει στραβά κανεις restore. Τελος για τα χρήματα που κάνει αξίζει και με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts