filipdent Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλορίζικο και καλοδούλευτο λοιπόν! Ευχαριστω.παντως μετά την χρήση στο mini 4,το pro μου φαίνεται εντελώς τεράστιο. Όλα καλά λοιπόν,ελπίζω να αντέξει στον χρόνο. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ευχαριστω.παντως μετά την χρήση στο mini 4,το pro μου φαίνεται εντελώς τεράστιο. Όλα καλά λοιπόν,ελπίζω να αντέξει στον χρόνο. Ε, ναι έτσι είναι. Και το minάκι πάντως είναι παλικάρι και πάντα χρήσιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ε, ναι έτσι είναι. Και το minάκι πάντως είναι παλικάρι και πάντα χρήσιμο! το μινι ειναι αστερι.ελπιζω να βγει ipad pro 7.9 με oled οθονη,αλλα μαλλον την αφησε την κατηγορια αυτη η apple.ιδωμεν Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Πως το βλέπεις μετά από χρήση μίας εβδομάδας? Εξοικειώθηκες με το μέγεθος? Οθόνη? Μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Πως το βλέπεις μετά από χρήση μίας εβδομάδας? Εξοικειώθηκες με το μέγεθος? Οθόνη? Μπαταρία? Μέχρι τώρα λόγω του setup,iOS update έκανα μόνο μια πλήρη φόρτιση μέσω usb και στο standby χάνει 1% περίπου την μέρα,μια χαρά.η οθόνη είναι απίστευτη,το True Tone δουλεύει καλά και γενικώς είναι πολύ γρήγορο.το δακτυλικό είναι άριστο και πολύ πιο γρήγορο από το μίνι 4,σχεδόν ακαριαίο. Το μόνο μου παράπονο είναι το ότι στο scroll πάνω και κάτω,υπάρχει ουρά στα pixels και δίχως στα σκούρα.παρατηρησα και στο μίνι γίνεται το ίδιο απλά δεν φαίνεται τόσο έντονα γιατί είναι μικρότερη οθόνη.σιγουρα σε τόσο μεγάλη οθόνη και ιδίως με τόσο πολλά πιξελς μεγεθύνοντας όλα θετικά και αρνητικά. Πήγα σε μεγάλη αλυσίδα και είδα δυο μάλιστα iPad 12,9 του 2017 και κάνουν και τα δυο το ίδιο με το δικό μου,όποτε όλα οκ.πιστευω ότι μπορούσε με τόσο δυνατό soc και τόση ram,να ήταν καλύτερα τα πράγματα στο scroll up and down. Γενικώς μηχαναρα!!! Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Μέχρι τώρα λόγω του setup,iOS update έκανα μόνο μια πλήρη φόρτιση μέσω usb και στο standby χάνει 1% περίπου την μέρα,μια χαρά.η οθόνη είναι απίστευτη,το True Tone δουλεύει καλά και γενικώς είναι πολύ γρήγορο.το δακτυλικό είναι άριστο και πολύ πιο γρήγορο από το μίνι 4,σχεδόν ακαριαίο. Το μόνο μου παράπονο είναι το ότι στο scroll πάνω και κάτω,υπάρχει ουρά στα pixels και δίχως στα σκούρα.παρατηρησα και στο μίνι γίνεται το ίδιο απλά δεν φαίνεται τόσο έντονα γιατί είναι μικρότερη οθόνη.σιγουρα σε τόσο μεγάλη οθόνη και ιδίως με τόσο πολλά πιξελς μεγεθύνοντας όλα θετικά και αρνητικά. Πήγα σε μεγάλη αλυσίδα και είδα δυο μάλιστα iPad 12,9 του 2017 και κάνουν και τα δυο το ίδιο με το δικό μου,όποτε όλα οκ.πιστευω ότι μπορούσε με τόσο δυνατό soc και τόση ram,να ήταν καλύτερα τα πράγματα στο scroll up and down. Γενικώς μηχαναρα!!! Φίλε εγω δεν το έχω αυτό το θέμα καθολου με iPad Pro 12.9 2015! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Φίλε εγω δεν το έχω αυτό το θέμα καθολου με iPad Pro 12.9 2015! Τι να σου πω.ενα το δικό μου και 2 του καταστήματος το κάνουν.εψαξα και στο YouTube δεν βρήκα κάτι για σου το δείξω.ισως να μην είναι κάτι αξιόλογο στα μάτια των χρηστών για να το επισημάνουν.καλημερα. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Τι να σου πω.ενα το δικό μου και 2 του καταστήματος το κάνουν.εψαξα και στο YouTube δεν βρήκα κάτι για σου το δείξω.ισως να μην είναι κάτι αξιόλογο στα μάτια των χρηστών για να το επισημάνουν.καλημερα. Καλημέρα. Για δοκίμασε: Γενικά--->Προσβασιμότητα--->Μείωση κίνησης--->Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Φίλε εγω δεν το έχω αυτό το θέμα καθολου με iPad Pro 12.9 2015! Καλημέρα, και εγώ έχω το ίδιο και δεν το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Καλημέρα, και εγώ έχω το ίδιο και δεν το κάνει. Πάντως και εγώ που είμαι ψείρας δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο σε κανένα από τα 3 που πέρασαν από τα χέρια μου (2017 μοντέλα).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 (edited) Την μείωση της κίνησης το έχω στο ναι,οκ.αν κάνω πάνω κάτω γρήγορα δεν φαίνεται τόσο.αν το κάνω αργά όμως φαίνεται.το θέμα είναι ότι δεν έχω βρει ένα βίντεο να σας το δείξω. Βρήκα κάτι Στο 6.13 στο δεξί iPad (2017) δείτε τα γράμματα όταν κάνει scroll up. Όταν κάνει την κίνηση προς τα πάνω,τα γράμματα σβήνουν για λίγο εμφανίζονται μετά.βεβαια είναι σε αργή κίνηση,αλλά αν γίνει σε κανονικό χρόνο βλέπω αυτήν την ουρά στα γράμματα αλλά και σε οριζόντιες γραμμές. Edited March 11, 2018 by filipdent Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Την μείωση της κίνησης το έχω στο ναι,οκ.αν κάνω πάνω κάτω γρήγορα δεν φαίνεται τόσο.αν το κάνω αργά όμως φαίνεται.το θέμα είναι ότι δεν έχω βρει ένα βίντεο να σας το δείξω. Βρήκα κάτι Στο 6.13 στο δεξί iPad (2017) δείτε τα γράμματα όταν κάνει scroll up. Όταν κάνει την κίνηση προς τα πάνω,τα γράμματα σβήνουν για λίγο εμφανίζονται μετά.βεβαια είναι σε αργή κίνηση,αλλά αν γίνει σε κανονικό χρόνο βλέπω αυτήν την ουρά στα γράμματα αλλά και σε οριζόντιες γραμμές. λοιπον πρωτη πληρης φορτιση μεσω usb(αργη δηλαδη) και εχω 3 ωρες και 21 λεπτα χρηση 262 ωρες και 9 λεπτα αναμονη ανοιχτο μονιμα το wifi και υπολοπο μπαταριας 80%,και ακομα δεν εχει στρωσει.........:shock::shock::shock: Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 λοιπον πρωτη πληρης φορτιση μεσω usb(αργη δηλαδη) και εχω 3 ωρες και 21 λεπτα χρηση 262 ωρες και 9 λεπτα αναμονη ανοιχτο μονιμα το wifi και υπολοπο μπαταριας 80%,και ακομα δεν εχει στρωσει.........:shock::shock::shock: ... και δεν είναι μόνο η τρελή αυτονομία. Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς, τόσο πιο πολύ θα το γουστάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) ... και δεν είναι μόνο η τρελή αυτονομία. Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς, τόσο πιο πολύ θα το γουστάρεις. 2 χρόνια το περίμενα,μόλις βγήκε το πρώτο 12.9 λέω ας ωριμάσει και περνώ το facelift πιο δοκιμασμένο.το μόνο που θα ήθελα είναι ένας κανονικός file manager. Παιδια ο ήχος δεν παίζεται.του έχω βάλει μια θήκη poetic σιλικόνης με τρύπες για τα 4 ηχεία και κατεύθυνση προς εμένα και στο τέρμα γίνεται χαμός.μεχρι και τα μπάσα ακούγονται χωρίς τρελές δονήσεις.αλλα η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά. Είναι η πιο ακριβή Mobile συσκευή που έχω αγοράσει και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό και το σαγόνι στο πάτωμα.ελπιζω να αντέξει στον χρόνο όπως ότι άλλο apple είχα. Edited March 17, 2018 by filipdent Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Εγώ δεν κρατιόμουν. Το πήρα Μάιο του 2016, αλλά μέχρι τώρα δεν ζορίζετε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Παιδιά το μηχανάκι κυριολεκτικά πετάει και με την 11.3. Μπαταρία τέλεια WiFi τέλειο Οθόνη όλα τα λεφτά Καλημερινη εμπειρία..... καθηλωτική. Καλημέρα και καλή ανάσταση Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Να χαιρετίσω κι εγώ την όλη παρέα από τη πλευρά μου! Νέος κάτοχος ipad pro 12,9" (2017) . Πρώτη επαφή γενικά με συσκευή της Apple. Ε όπως είναι φυσικό δε ξέρω ακόμα τι μου γίνεται,αλλά το ψάχνω. Το άτιμο είναι σούπερ συσκευή. Έχω πάθει πλάκα έστω με αυτά τα λίγα που έχω δει... Που να το μάθω κιόλας. Φαντάζομαι ότι θα μπορέσω να βρω τίποτα εκπαιδευτικά βίντεο, σωστά; Κάτι ακόμα.,έχουμε καμία πρόταση για θήκη και προστασία οθόνης; Δε θα ήθελα κάτι ακριβό διότι ήδη ξεπαραδιαστηκα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Να χαιρετίσω κι εγώ την όλη παρέα από τη πλευρά μου! Νέος κάτοχος ipad pro 12,9" (2017) . Πρώτη επαφή γενικά με συσκευή της Apple. Ε όπως είναι φυσικό δε ξέρω ακόμα τι μου γίνεται,αλλά το ψάχνω. Το άτιμο είναι σούπερ συσκευή. Έχω πάθει πλάκα έστω με αυτά τα λίγα που έχω δει... Που να το μάθω κιόλας. Φαντάζομαι ότι θα μπορέσω να βρω τίποτα εκπαιδευτικά βίντεο, σωστά; Κάτι ακόμα.,έχουμε καμία πρόταση για θήκη και προστασία οθόνης; Δε θα ήθελα κάτι ακριβό διότι ήδη ξεπαραδιαστηκα...:lol: Υπάρχουν πολλά βίντεο Αν ψάξεις ένα μετά θα σου βγάλει κιόλας απόψεις μόνο του κι αλλα όποτε αν έχεις χρόνο θα μάθεις αρκετά πολύ εύκολα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Ευχαριστώ φίλε Τάσο! Για θήκες - προστασία οθόνης έχουμε μήπως καμία πρόταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Ευχαριστώ φίλε Τάσο! Για θήκες - προστασία οθόνης έχουμε μήπως καμία πρόταση ? Εγώ πάντα από eBay Καθαρά θέμα γούστου και βαθιάς τσέπης είναι αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ευχαριστώ φίλε Τάσο! Για θήκες - προστασία οθόνης έχουμε μήπως καμία πρόταση ? εγω βολευτικα με την turtle skin της poetic.λιγο βαρια αλλα τελεια. τζαμι υπαρχει μεγαλη ποικιλια απο οικονομικα μεχρι πανακριβα https://www.poeticcases.com/products/turtleskin-2017-apple-ipad-pro-12-9-1th-gen-2th-gen Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 εγω βολευτικα με την turtle skin της poetic.λιγο βαρια αλλα τελεια. τζαμι υπαρχει μεγαλη ποικιλια απο οικονομικα μεχρι πανακριβα https://www.poeticcases.com/products/turtleskin-2017-apple-ipad-pro-12-9-1th-gen-2th-gen Φιλε filipdent ξερεις αν εχει μεταφορικα?Βασικα με ενδιαφερει πανω απο ολα η προστασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Φιλε filipdent ξερεις αν εχει μεταφορικα?Βασικα με ενδιαφερει πανω απο ολα η προστασια. εχει το ebay πολλες θηκες με λιγα η πολλα μεταφοριλα σναλογα αν περιεχουν δασμπυε τελωνειου.οο περισσοτεροι πωλητες ειναι απο usa και ερχονται σε 2 βδομαδες. η θηκη ειναι τελεια παντως.δες και στοyoutube.υπολογισε γυρω στα 20-25 συνολο γισ την θηκη. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Να χαιρετίσω κι εγώ την όλη παρέα από τη πλευρά μου! Νέος κάτοχος ipad pro 12,9" (2017) . Πρώτη επαφή γενικά με συσκευή της Apple. Ε όπως είναι φυσικό δε ξέρω ακόμα τι μου γίνεται,αλλά το ψάχνω. Το άτιμο είναι σούπερ συσκευή. Έχω πάθει πλάκα έστω με αυτά τα λίγα που έχω δει... Που να το μάθω κιόλας. Φαντάζομαι ότι θα μπορέσω να βρω τίποτα εκπαιδευτικά βίντεο, σωστά; Κάτι ακόμα.,έχουμε καμία πρόταση για θήκη και προστασία οθόνης; Δε θα ήθελα κάτι ακριβό διότι ήδη ξεπαραδιαστηκα...:lol: Ποσο το πήρες και από που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ευχαριστώ φίλε Τάσο! Για θήκες - προστασία οθόνης έχουμε μήπως καμία πρόταση ? Πριν 6 μήνες πήρα αυτήν http://www.kinitomania.com/accessories/tempered-glass-ipad-pro/ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts