Flandre Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το συγκεκριμένο όμως έχει mobile σελίδα είναι πολύ βολική με λιγότερα δεδομένα για φόρτωση αν μπαίνεις από δεδομένα δικτύου. Φυσικά και είναι προτιμότερη ή mobile εκδοχή (όταν υπάρχει) :). Δοκίμασες με άλλον browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) H mobile version δεν βολεύει πάντα και ειδικά στο Myphone χρειάζεται περισσότερα κλικ για να κανεις συνηθισμένα πράγματα. Βέβαια ειναι συνήθεια αλλα προτιμώ την πλήρη έκδοση. Edited February 6, 2016 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 H mobile version δεν βολεύει πάντα και ειδικά στο Myphone χρειάζεται περισσότερα κλικ για να κανεις συνηθισμένα πράγματα. Βέβαια ειναι συνήθεια αλλα προτιμώ την πλήρη έκδοση. Πάντα αντίθετος δεν περιμέναμε να συμφωνήσεις. Χαχαχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Πάντα αντίθετος δεν περιμέναμε να συμφωνήσεις. Χαχαχα Δεν υπαρχει θέμα Τάσο, αλλά γιατί να μην έχουμε την επιλογή; Υπάρχουν ακόμα εκατοντάδες sites που δεν έχουν mobile version. Στις περίεργες εμμονές της Apple νομίζω οτι πρέπει να αντιδράμε μήπως αλλάξει κάτι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Δεν υπαρχει θέμα Τάσο, αλλά γιατί να μην έχουμε την επιλογή; Υπάρχουν ακόμα εκατοντάδες sites που δεν έχουν mobile version. Στις περίεργες εμμονές της Apple νομίζω οτι πρέπει να αντιδράμε μήπως αλλάξει κάτι. Εμένα η mobile σελίδα του συγκεκριμένου site που μιλάμε τώρα με βολεύει παρά πολύ. Εκεί είπα ότι έχεις αντίθετη άποψη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδιά πόσες ώρες κάνει να φορτίσει το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδιά πόσες ώρες κάνει να φορτίσει το τηλεφωνο Από το 20% θέλει 3 ώρες περίπου. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Από το 20% θέλει 3 ώρες περίπου. Ευχαριστώ φίλε μου έχω το 6 plus και είδα πάνω από 3 ώρες και τρόμαξα μήπως έχει πρόβλημα ο φορτιστης μου προερχόμενος από s6 edge που φόρτιζε σε μια ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου έχω το 6 plus και είδα πάνω από 3 ώρες και τρόμαξα μήπως έχει πρόβλημα ο φορτιστης μου προερχόμενος από s6 edge που φόρτιζε σε μια ωρα οχι τοση ωρα κανουν... :lol: απο το 0% θελει 3,5 ωρες... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Κ εμενα 3 και κάτι ώρες κανει.. Δεν δοκίμασα βεβαια με φορτιστη iPad να δω ποσό πέφτει ο χρόνος .. Βεβαια εχω πάθει την πλάκα μου με το ποσό κρατάει και ειμαι ακόμα στην Τρίτη φόρτιση.. Για παραδειγμα απο εχθές εχω το κινητό στο τραπέζι με μια 2 μικρές κλήσεις και ανοιχτό wifi μονο. Δεν το εχω πειράξει και εχει ακόμα 100% μπαταρία με 15:46 ώρες αναμονή.. Αφού το έβγαλα και screenshot να το χαίρομαι ..:lol: Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Κ εμενα 3 και κάτι ώρες κανει.. Δεν δοκίμασα βεβαια με φορτιστη iPad να δω ποσό πέφτει ο χρόνος .. Βεβαια εχω πάθει την πλάκα μου με το ποσό κρατάει και ειμαι ακόμα στην Τρίτη φόρτιση.. Για παραδειγμα απο εχθές εχω το κινητό στο τραπέζι με μια 2 μικρές κλήσεις και ανοιχτό wifi μονο. Δεν το εχω πειράξει και εχει ακόμα 100% μπαταρία με 15:46 ώρες αναμονή.. Αφού το έβγαλα και screenshot να το χαίρομαι ..:lol: Στο 100 αργεί πολύ να πέσει μετά πάει κανονικά. Η συσκευή όμως έχει παρά πολύ καλή αυτονομία. 2-3 μέρες με καλή χρήση χωρίς Facebook Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Στο 100 αργεί πολύ να πέσει μετά πάει κανονικά. Η συσκευή όμως έχει παρά πολύ καλή αυτονομία. 2-3 μέρες με καλή χρήση χωρίς Facebook Το ότι αργεί να κατέβει ειναι απλά placebo. Πάντως η αυτονομία του ειναι φοβερή, εγώ κάθε 2,5 μέρες το φορτιζω κατα μέσο όρο. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εγώ πάντως δεν κατάφερα με τίποτα να τελειώσω την μπαταρία σε μια μέρα ! Με παιχνίδια με βίντεο με σερφάρισμα φωτογραφίες τα πάντα.. Αυτό ζητάω από μια συσκευή .. Να μπορώ να την λιώσω στην κυριολεξία και να μη με αφήσει στο τέλος της μέρας .. Όταν λέω τέλος δεν εννοώ 9 το βράδυ αλλά 1-2 το ξημέρωμα τουλάχιστον .. Το plus με έχει εντυπωσιάσει εξαιρετικά !! Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εγώ πάντως δεν κατάφερα με τίποτα να τελειώσω την μπαταρία σε μια μέρα ! Με παιχνίδια με βίντεο με σερφάρισμα φωτογραφίες τα πάντα.. Αυτό ζητάω από μια συσκευή .. Να μπορώ να την λιώσω στην κυριολεξία και να μη με αφήσει στο τέλος της μέρας .. Όταν λέω τέλος δεν εννοώ 9 το βράδυ αλλά 1-2 το ξημέρωμα τουλάχιστον .. Το plus με έχει εντυπωσιάσει εξαιρετικά !! Αυτο ειναι αλήθεια. Κι εγώ αρκετές φορές το δουλεύω επίτηδες για να κατέβει λίγο η μπαταρία να το φορτίσω κι αυτό αντιστέκεται σθεναρά !!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Η μπαταρία του ήταν ο λόγος που μεταπήδησα από το edge στο plus. Με βαριά χρήση κρατάει σίγουρα 1,5 ημέρα. Βέβαια και το 6άρι που έχω είναι και αυτό σκυλί αλλά σαν το plus δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Η μπαταρία του plus γενικά δεν υπάρχει αλλά σε συνδυασμό με το ios εκεί φαίνεται το όλο consept. Σε άλλους του plus κρατάει από 1,5 έως 2 μέρες σε άλλους 1 αλλά το βασικό είναι ότι δεν σε πουλάει εκεί που το χρειάζεσαι. Προσωπικά μια μέρα έχω αλλά πλήρες και αυτό για την δική μου χρήση είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι με το plus η Apple σε αυτονομία έχει κάνει καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Στην αυτονομία έκανε καταπληκτική δουλειά. Στην σχεδίαση δεν έκανε :) Κάνε το λίγο μικρότερο. Κόψε λίγο από πάνω και λίγο από κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Στην αυτονομία έκανε καταπληκτική δουλειά. Στην σχεδίαση δεν έκανε :) Κάνε το λίγο μικρότερο. Κόψε λίγο από πάνω και λίγο από κάτω. Ναι για το μέγεθος συμφωνώ. Θα μπορούσε σίγουρα να είναι μικρότερο, όμως η εξωτερική του εμφάνιση γενικά κατά την άποψη μου είναι εξαιρετική. Εννοώ σχήμα , υλικά ,κατασκεύη, ...είναι για τα δικά μου γούστα πανέμορφο. Δείτε κι εδώ:http://www.matthewmoniz.com/video/iphone-6s-review-sexiest-smartphone-of-2015/ Edited February 8, 2016 by ramnoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Η διαχείριση ειναι το Α&Ω στην αυτονομία. Το iOS σου δίνει την δυνατότητα μεσω ρυθμίσεων να διαχειριστείς την μπαταρία ανάλογα με τις ανάγκες της μέρας. Πχ όταν ταξιδεύεις μπορεις να κανεις πολύ περισσότερα για να μειώσεις την κατανάλωση σε σχέση με τις android συσκευές. Στο iPhone δεν κλείνω ποτέ το gps γιατί μπορώ να επιλέξω που θα χρησιμοποιείται ενώ στο android δεν τολμάω. Στο iOS κλείνω τις εφαρμογές και ξέρω οτι έχουν κλείσει πραγματικά και οχι να τρέχουν στο background σε φάση αναμονής ακόμα και αν δεν τις έχω χρησιμοποιήσει. Υπαρχει το ενιαίο κέντρο ειδοποιήσεων όποτε οι εφαρμογές δεν χρειάζεται να παραμένουν σε φάση αναμονής για να λαμβανεις ειδοποιήσεις. Αν βγω απο το FB και δεν θέλω να συνεχίσει να καταναλώνει το κλείνω και έχω επιλογή να μην ανανεώνει στο παρασκήνιο. Με λίγα λόγια μπορώ στο plus να φτάσω την αυτονομία εκει που θέλω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Η διαχείριση ειναι το Α&Ω στην αυτονομία. Το iOS σου δίνει την δυνατότητα μεσω ρυθμίσεων να διαχειριστείς την μπαταρία ανάλογα με τις ανάγκες της μέρας. Πχ όταν ταξιδεύεις μπορεις να κανεις πολύ περισσότερα για να μειώσεις την κατανάλωση σε σχέση με τις android συσκευές. Στο iPhone δεν κλείνω ποτέ το gps γιατί μπορώ να επιλέξω που θα χρησιμοποιείται ενώ στο android δεν τολμάω. Στο iOS κλείνω τις εφαρμογές και ξέρω οτι έχουν κλείσει πραγματικά και οχι να τρέχουν στο background σε φάση αναμονής ακόμα και αν δεν τις έχω χρησιμοποιήσει. Υπαρχει το ενιαίο κέντρο ειδοποιήσεων όποτε οι εφαρμογές δεν χρειάζεται να παραμένουν σε φάση αναμονής για να λαμβανεις ειδοποιήσεις. Αν βγω απο το FB και δεν θέλω να συνεχίσει να καταναλώνει το κλείνω και έχω επιλογή να μην ανανεώνει στο παρασκήνιο. Με λίγα λόγια μπορώ στο plus να φτάσω την αυτονομία εκει που θέλω. Καλά όλα αλλα για το Facebook μην ορκίζεσαι. Χρόνια τώρα δουλεύει χωρίς να μας ρωτήσει. Το γιατι το ξέρουν μόνο οι ίδιοι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλά όλα αλλα για το Facebook μην ορκίζεσαι. Χρόνια τώρα δουλεύει χωρίς να μας ρωτήσει. Το γιατι το ξέρουν μόνο οι ίδιοι Τάσο δοκίμασε αφού απενεργοποιήσεις την ανανέωση στο παρασκήνιο και κλείνε την εφαρμογή όταν δεν την χρησιμοποιείς. Θα καταλάβεις οτι δεν λειτούργησε στο παρασκήνιο απο το γεγονός οτι φορτώνει οτι νέο υπαρχει. Επίσης και χωρίς να την κλείνω παρατηρώ οτι χρειάζεται τον ίδιο χρονο να κανει ανανέωση όσο όταν την ανοίγω απο κλειστή. Όποτε την κλείνω πάντα και ησυχάζω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Όσον αφορά το FB δε το πίστευα, αλλά το ξήλωσα και έβαλα το Friendly και είδα διαφορά παιδιά στη μπαταρία...Φαντάσου χθες, μετά από μια βδομάδα χρήσης, πλήρωσα και 3€ την εφαρμογή για αφαίρεση διαφημίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τάσο δοκίμασε αφού απενεργοποιήσεις την ανανέωση στο παρασκήνιο και κλείνε την εφαρμογή όταν δεν την χρησιμοποιείς. Θα καταλάβεις οτι δεν λειτούργησε στο παρασκήνιο απο το γεγονός οτι φορτώνει οτι νέο υπαρχει. Επίσης και χωρίς να την κλείνω παρατηρώ οτι χρειάζεται τον ίδιο χρονο να κανει ανανέωση όσο όταν την ανοίγω απο κλειστή. Όποτε την κλείνω πάντα και ησυχάζω. Εγω δεν την εχω στο τηλέφωνο. Την είχα βάλει λιγο. Ότι και να εκανα αποσύνδεση κλειστές ειδοποιήσεις και λοιπά πάντα στις πληροφορίες της μπαταρίας έβγαζε χρήση στο παρασκήνιο παράλογη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παίδες να ρωτήσω, το sbh54 το έχει κάποιος εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εγω δεν την εχω στο τηλέφωνο. Την είχα βάλει λιγο. Ότι και να εκανα αποσύνδεση κλειστές ειδοποιήσεις και λοιπά πάντα στις πληροφορίες της μπαταρίας έβγαζε χρήση στο παρασκήνιο παράλογη Υπόβαθρο βγάζει και σε μένα παρόλο που την έχω απενεργοποιήσει απο το να ανανεώνει στο παρασκήνιο, αλλα μονο όταν δεν την κλείνω μετά απο την χρήση. Με λίγα λόγια με το που βγαίνεις πρέπει την κλείνεις απο το recent apps, διαφορετικά παραμένει για κάποιο χρονικό διάστημα (**όπως όλες οι εφαρμογές στο iOS) σε πλήρη φάση πριν κλείσουν. Αν λοιπόν την χρησιμοποιεί κάποιος πολύ συχνά χωρίς να την "σκοτώνει" όταν βγαίνει και κάθε φορα η εφαρμογή παραμένει για 10' στο υπόβαθρο μέχρι να κλείσει αυτόματα, τότε λογικό ειναι να βλέπεις χρόνους όπως εγώ πχ 1 ώρα οθόνη και 2 ώρες υπόβαθρο. ** Στο iOS απ οτι έχω διαβάσει μόλις βγεις απο μια εφαρμογή με home button, παραμένει για περίπου 10 λεπτά στο υπόβαθρο σε πλήρη φάση μήπως την ξαναχρειαστείς και μετά παραμένει σε φάση όπου λειτουργούν κάποια APIs. Κατόπιν με την πάροδο του χρόνου και όσο ανοίγουμε νέες εφαρμογές οι οποίες χρειάζονται ραμ, αρχίζουν να κλείνουν εντελώς, ξεκινώντας απο τις παλαιότερες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts