Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπέρα σας.

Μια βοήθεια σας παρακαλώ γιατι κοντεύω να σαλτάρω αχαχαχ. Η ένδειξη στο iPhone 6s μου στην μπαταρια ήταν στο 9%. Το κάνω επανεκκίνηση και μου εμφανιζει 32...31...30...29...28...ακριβώς όπως σας τα γράφω ανα 3 δευτερόλεπτα έπεφτε.

Τωρα που σας γραφω έχει μείνει στο 27.

Τι ακριβώς γίνεται??? βοηθήστε με γιατι θα τρελαθώ :lol:

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων

Το φορτίζεις μικρές φορτίσεις πχ από το 30-70;

Το κανείς αυτό πχ 10-20 φορές τότε χάνει το calibration

Μια φορά αν το αφήσεις να τελειώσει και να κλείσει και μετά να το γεμίζεις μέχρι το 100% τότε ξανά καταλαβαίνει την χωρητικότητα της μπαταρίας και μετράει πιο σωστά

Δεν έχει κάποιο θέμα η μπαταρία σου

Το λογισμικό απλά χάνει κάποια ποσοστά και δεν μετράει ακριβώς

Μην δίνεις σημασία απλά όταν τύχει να το ξεχάσεις στην πρίζα και φορτίσει πλήρως τότε επανέρχονται οι μετρήσεις

Nokia 8800 Scirocco

Το φορτίζεις μικρές φορτίσεις πχ από το 30-70;

Το κανείς αυτό πχ 10-20 φορές τότε χάνει το calibration

Μια φορά αν το αφήσεις να τελειώσει και να κλείσει και μετά να το γεμίζεις μέχρι το 100% τότε ξανά καταλαβαίνει την χωρητικότητα της μπαταρίας και μετράει πιο σωστά

Δεν έχει κάποιο θέμα η μπαταρία σου

Το λογισμικό απλά χάνει κάποια ποσοστά και δεν μετράει ακριβώς

Μην δίνεις σημασία απλά όταν τύχει να το ξεχάσεις στην πρίζα και φορτίσει πλήρως τότε επανέρχονται οι μετρήσεις

όχι το φορτίζω όταν πεσει κατω από το 20%, δεν κανω συνεχείς φορτίσεις. Οπότε λες να το αφήσω μια φορα να αποφορτιστεί πλήρως σχεδόν και να το φορτισω μετα? Εντάξει θα το δοκιμασω. Σε ευχαριστώ :)

όχι το φορτίζω όταν πεσει κατω από το 20%, δεν κανω συνεχείς φορτίσεις. Οπότε λες να το αφήσω μια φορα να αποφορτιστεί πλήρως σχεδόν και να το φορτισω μετα? Εντάξει θα το δοκιμασω. Σε ευχαριστώ :)

Ναι αυτό κάνε

Υγεία μπαταρίας ποσό έχεις;

Ρυθμίσεις/μπαταρία/υγεία μπαταρίας

Nokia 8800 Scirocco

84%

Δυνατότητα απόδοσης κορυφής

Λίγο καιρό ακόμα σε πάει αλλά όταν φτάσεις στο 80 καλά είναι να το βάλεις στο πρόγραμμα να την αλλάξει

Ειδικά αν δεις να σε κλείνει ή συσκευή ενώ έχεις πχ 25% τότε θα χρειαστεί άμεσα αλλαγή

39€ ήταν μέχρι τον δεκέμβριο του 2018

Δυστυχώς τώρα πήγε 59€

Nokia 8800 Scirocco

Παλιότερα λόγο κρύου μου έκανε τέτοια κόλπα η μπαταρια. Δεν ξέρω αν ειναι αυτός ο λόγος που τ δικό σου Iphone έχει θέμα αλλά εχε και αυτό υπόψιν.

Θυμάμαι έβαζα το αμάξι μπροστά και είχα το κινητό στο κάθισμα δίπλα και ενώ ήταν στο 70 πήγε στο 20 και μετά έκλεισε.

-17 είχε έξω και στο αμάξι κάτω από 0

Παλιότερα λόγο κρύου μου έκανε τέτοια κόλπα η μπαταρια. Δεν ξέρω αν ειναι αυτός ο λόγος που τ δικό σου Iphone έχει θέμα αλλά εχε και αυτό υπόψιν.

Θυμάμαι έβαζα το αμάξι μπροστά και είχα το κινητό στο κάθισμα δίπλα και ενώ ήταν στο 70 πήγε στο 20 και μετά έκλεισε.

Καταλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ

Δεν έχω αλλάξει μπαταρία

Μιλάς με επισήμους πχ document πακετάρει και στέλνεις με acs . Την μεθεπόμενη μέρα θα το έχεις στα χέρια σου

Αυτό είναι άλλος λόγος

Δεν έχεις πρόβλημα

Ήταν θέμα κρύου

Nokia 8800 Scirocco

Λίγο καιρό ακόμα σε πάει αλλά όταν φτάσεις στο 80 καλά είναι να το βάλεις στο πρόγραμμα να την αλλάξει

Ειδικά αν δεις να σε κλείνει ή συσκευή ενώ έχεις πχ 25% τότε θα χρειαστεί άμεσα αλλαγή

39€ ήταν μέχρι τον δεκέμβριο του 2018

Δυστυχώς τώρα πήγε 59€

Εντάξει. Σε ευχαριστώ πολύ γαι τις απαντήσεις σου

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μιλάς με επισήμους πχ document πακετάρει και στέλνεις με acs . Την μεθεπόμενη μέρα θα το έχεις στα χέρια σου

Πρέπει οπωσδήποτε να την αντικαταστήσω δηλαδη;

Εντάξει. Σε ευχαριστώ πολύ γαι τις απαντήσεις σου

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει οπωσδήποτε να την αντικαταστήσω δηλαδη;

Κοίταξε. Ο Τάσος ξέρει. Έχει γνώσεις ο άνθρωπος. Την μπαταρία την αλλάζεις μια φορά το έτος. Γνώμη μου, εάν μπορείς να το φρενάρεις άλλο έναν δίμηνο, είναι οκ. Μετά θα σπάσουν τα νεύρα σου. Άσε που αν αλλάξεις θα δεις και αύξηση στην ταχύτητα του κινητού σου.

Κοίταξε. Ο Τάσος ξέρει. Έχει γνώσεις ο άνθρωπος. Την μπαταρία την αλλάζεις μια φορά το έτος. Γνώμη μου, εάν μπορείς να το φρενάρεις άλλο έναν δίμηνο, είναι οκ. Μετά θα σπάσουν τα νεύρα σου. Άσε που αν αλλάξεις θα δεις και αύξηση στην ταχύτητα του κινητού σου.

Νομίζω ότι καλά είναι να την αλλάζεις όταν έχει πρόβλημα η εάν δεν σε φτάνει να βγάζεις την ημέρα

Αν δεν έχεις θέμα καλά είναι να μην το πειράξεις

Γενικότερα ισχύει αυτό ότι δεν σε πειράζει μην το πειράζεις

Nokia 8800 Scirocco

Εντάξει παιδιά ευχαριστώ πολύ. Θα το κρατήσω όσο μπορέσει να διαρκέσει ακόμα.

Έτσι ναι αυτό είναι το πιο σωστό

Nokia 8800 Scirocco

Σκέφτομαι να πουλήσω το 6s μου. Ποσό θα έπιανε λέτε; Είναι 64gb και είναι αψεγάδιαστο κυριολεκτικά.

Σκέφτομαι να πουλήσω το 6s μου. Ποσό θα έπιανε λέτε; Είναι 64gb και είναι αψεγάδιαστο κυριολεκτικά.

Πιστεύω κανένα 170 ευρώ. Παραπάνω δύσκολα. Κατά τη γνώμη μου και αν δεν έχεις επέμβει να αλλάξεις μόνος σου μπαταρία και οθόνη.

Τα έχω δει να πιάνουν και τα 200 ευρώ τα αψεγάδιαστα 64άρια.

Είναι 64άρι. Αν όντως είναι απείραχτο παίζει στα €230...

Έκανα αλλαγή μπαταρίας εκτός εξουσιοδοτημένου. Αυτό θεωρητικά ρίχνει την τιμή;

Εάν η συσκευή είναι εκτός εγγύησης το ίδιο πράγμα θεωρώ ότι είναι

Η αλλαγή σε αντιπροσωπεία έχει λόγο μόνο να μην χάσεις εγγύηση και να βάλεις μπαταρία αυθεντική

Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα

Δεν έχει αδιάβροχο ποίηση έτσι κι αλλιώς

Το θέμα είναι όμως ότι και οι συσκευές που έχουν, εάν το βάλεις στο νερό και κάτι πάθει θα σου πουν δεν σε καλύπτει η εγγύηση

Δεν μπορούν να ξέρουν ούτε πόση ώρα το άφησες μέσα ούτε πόσο βαθιά το έβαλες

Η αδιάβροχο ποίηση είναι καθαρά κάτι προσωπικό που λες Με προστατεύει λίγο.

Δεν εγγυάται κανένας τίποτα αν πάθεις κάτι

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
Έκανα αλλαγή μπαταρίας εκτός εξουσιοδοτημένου. Αυτό θεωρητικά ρίχνει την τιμή;

Άρα στο ποσοστό μπαταρίας δεν γράφει ποσοστό αλλά service, σωστά;

Modpic.gif

Όχι κανονικά γράφει το ποσοστό! Μετά από 4μηνες είναι στο 95% αλλά πρακτικά κρατάει άνετα 1 μέρα

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned