Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το είπε για αυτό. Απλά μετά από κάποιο διάστημα, σταματάνε να υπογράφονται τα παλαιότερα firmware από την Apple με αποτέλεσμα να μην μπορείς να γυρίσεις σε αυτά.

Έτσι ακριβώς

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα να ρωτήσω κάτι υπάρχει κάποιος οδηγός να επιστρέψω από την 12 στην 11;ευχαριστω

Και γιατί θέλεις να επιστρέψεις ;

Δεν το είπε για αυτό. Απλά μετά από κάποιο διάστημα, σταματάνε να υπογράφονται τα παλαιότερα firmware από την Apple με αποτέλεσμα να μην μπορείς να γυρίσεις σε αυτά.

ε καλα αυτο δεν αποτελει νεω μετα απο μεριεκς μερες δεν υπογραφετε το firmware εκτος και αν εισια jailbreak και κρατισες τα κλειδακια

ε καλα αυτο δεν αποτελει νεω μετα απο μεριεκς μερες δεν υπογραφετε το firmware εκτος και αν εισια jailbreak και κρατισες τα κλειδακια

Δεν αποτελεί αλλά δεν το γνωρίζουν όλοι

Γι αυτό είπα να κατεβάσει το αρχείο και να το περάσει όσο προλαβαίνει

Δεν εννοούσα ότι δεν θα μπορεί μετά να βρει το αρχείο.

Μετά δεν θα υπογράφεται οποτε είναι άχρηστο

Nokia 8800 Scirocco

Ένα bug (?) που παρατήρησα στο ios 12 και έχει να κανει με το Notification Center. Έχω τις ειδοποιήσεις stacked κατά εφαρμογή. Όταν πατήσω σε μια και μου ανοίξει την εφαρμογή μετά εξαφανίζονται όλες από το Notification Center. Δε θα έπρεπε να εξαφανίζεται μόνο η μια πάνω στην οποία πάτησα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

-iPhone 6s

-iPad Air 2

Ένα bug (?) που παρατήρησα στο ios 12 και έχει να κανει με το Notification Center. Έχω τις ειδοποιήσεις stacked κατά εφαρμογή. Όταν πατήσω σε μια και μου ανοίξει την εφαρμογή μετά εξαφανίζονται όλες από το Notification Center. Δε θα έπρεπε να εξαφανίζεται μόνο η μια πάνω στην οποία πάτησα;

Έτσι δουλεύει

Nokia 8800 Scirocco

Είστε ευχαριστημένοι από το 12ρι; Να προχωρήσω από 11.4,1;

Στο 6 αρακι μου είναι τέλειο .Δουλεύει άψογα. Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα θέματα με άλλες αναβαθμίσεις αλλά η 12 αρα είναι τοπ..για μένα έτσι....δεν ξέρω για τους άλλους εδώ

Έτσι κάνει

Έβαλα καθαρή την 12 μέσω iTunes. Μέχρι τώρα το κινητό ανταποκρίνεται καλύτερα από τη προηγούμενη έκδοση.

Οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα, το multitask ακόμα γρηγορότερο και γενικά βγάζει μία φρεσκάδα η συσκευή.

Περιμένουμε μερικές εφαρμογές να γίνουν optimize διότι παρατηρώ κάτι παγώματα και πιστεύω πως με τις επόμενες εκδόσεις θα γίνει ακόμα καλύτερο.

Όσο για τις γνωστοποιήσεις, τα έκανε θάλασσα η Apple. Σκέφτομαι να τις απενεργοποιήσω διότι ο τρόπος που διάλεξαν είναι ανορθόδοξος.

Οι συσκευή μας δεν έχει να ζηλέψει σε ταχύτατα μετά από τόσα χρόνια.

Έβαλα καθαρή την 12 μέσω iTunes. Μέχρι τώρα το κινητό ανταποκρίνεται καλύτερα από τη προηγούμενη έκδοση.

Οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα, το multitask ακόμα γρηγορότερο και γενικά βγάζει μία φρεσκάδα η συσκευή.

Περιμένουμε μερικές εφαρμογές να γίνουν optimize διότι παρατηρώ κάτι παγώματα και πιστεύω πως με τις επόμενες εκδόσεις θα γίνει ακόμα καλύτερο.

Όσο για τις γνωστοποιήσεις, τα έκανε θάλασσα η Apple. Σκέφτομαι να τις απενεργοποιήσω διότι ο τρόπος που διάλεξαν είναι ανορθόδοξος.

Οι συσκευή μας δεν έχει να ζηλέψει σε ταχύτατα μετά από τόσα χρόνια.

Τι εννοείς με τις γνωστοποιήσεις ;

Εγώ τις έχω όπως στις παλιότερες εκδόσεις .Κανενα πρόβλημα

Βρήκα το iPhone 6 (32 gb) στα 300€ από κατάστημα με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.....αξίζει όμως η αγορά του τώρα που καταργήθηκε η να περιμένω να πέσει αντίστοιχα η τιμή και στο 6s? Edited by mobile_34

Βρήκα το iPhone 6 (32 go) στα 300€ από κατάστημα με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.....αξίζει όμως η αγορά του τώρα που καταργήθηκε η να περιμένω να πέσει αντίστοιχα η τιμή και στο 6s?

Ανάλογα τι ζητάς από μια συσκευή

Εγώ θα έπαιρνα μεταχειρισμένο πάντως όπως και τα τελευταία 7-8 χρόνια για να μην δώσω πολλά λεφτά για μια παλιά συσκευή 4 ετών

Nokia 8800 Scirocco

Ανάλογα τι ζητάς από μια συσκευή

Εγώ θα έπαιρνα μεταχειρισμένο πάντως όπως και τα τελευταία 7-8 χρόνια για να μην δώσω πολλά λεφτά για μια παλιά συσκευή 4 ετών

Είμαι απλός χρήστης, θέλω αξιοπιστία και απλότητα.

Για μεταχειρισμένο έχει να μου προτείνεις αξιόπιστο μαγαζί (pm)?

Το μεγαλύτερο προσόν της 12 για εμένα είναι ότι ανάστησε παλιές συσκευές σαν την δικιά μας. Και μη ξεχνάμε ότι η συσκευή μας έχει κλείσει 3 χρόνια ζωής και ακόμα το λέει η καρδούλα της. Τελικά καταλήγω μπορεί να την κατηγορούμε την apple αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Αυτό είναι για τους φίλους που αναρωτιόνται εάν θα πρέπει να την εγκαταστήσουν. Μετά από 6 μέρες που την έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ περισσότερο από τις παλαιότερες εκδόσεις στις πρώτες μέρες τους.

Edited by dinosang

Πάντως εμένα ειλικρινά έχει γίνει ένα κλικ πιο αργό. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Ειδικά στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τοποθεσίας, θέλει δέκα δευτερόλεπτα να καταλάβει ότι τις έχω ενεργοποιήσει.

Το μεγαλύτερο προσόν της 12 για εμένα είναι ότι ανάστησε παλιές συσκευές σαν την δικιά μας. Και μη ξεχνάμε ότι η συσκευή μας έχει κλείσει 3 χρόνια ζωής και ακόμα το λέει η καρδούλα της. Τελικά καταλήγω μπορεί να την κατηγορούμε την apple αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Αυτό είναι για τους φίλους που αναρωτιόνται εάν θα πρέπει να την εγκαταστήσουν. Μετά από 6 μέρες που την έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ περισσότερο από τις παλαιότερες εκδόσεις στις πρώτες μέρες τους.

Αυτά τα βλέπει μόνο κάποιος που έχει την συσκευή και ξέρει τι αγόρασε

Οι άλλοι στο απέναντι στρατόπεδο νομίζουν ότι απλά αν φοράει τον τελευταίο snapdragon και 6gb ram τότε είναι το καλύτερο κινητό

Η υποστήριξη της Apple είναι γνωστή στα προϊόντα της και αυτό πληρώνεις κιόλας εκτός από την ποιότητα και την αξιοπιστία

Στον iMac του 2011 που έχω δεν έχω πειράξει τίποτα

Μόνο έκανα χρόνο με τον χρόνο τις αναβαθμίσεις και δουλεύει μια χαρά μετά από 7 χρόνια

Format δεν ξέρω πως γίνεται

Απενεργοποίηση δεν τον κάνω σχεδόν ποτέ (1 φορά τον μήνα) μόνο σε sleep τον βάζω

1-2 φορές αν μου έχει κολλήσει κι αυτό λόγο κακών εφαρμογών που είχα

Ένα iPhone 6s πέρα από το OIS στην κάμερα δεν έχει να ζηλέψει σε λειτουργία κάτι από ένα σημερινό Android τηλέφωνο

Nokia 8800 Scirocco

Βρήκα το iPhone 6 (32 gb) στα 300€ από κατάστημα με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.....αξίζει όμως η αγορά του τώρα που καταργήθηκε η να περιμένω να πέσει αντίστοιχα η τιμή και στο 6s?

Δίνω εγώ 6s 64gb μεταχειρισμένο αν ενδιαφέρεσαι inbox- 330 euro με αλλαγή μπαταρίας πριν 10 μέρες και χωρίς ούτε μια γρατζουνιά

Εγώ δεν το περίμενα ότι η Apple θα έβγαζε τέτοια αναβάθμιση ios. Σε όλες τις προηγούμενες νέοι θες ένα σκαλί κάτω από ταχύτητα σε σχέση με το ios 9 που φόραγε από τη μάνα του. Και είχα τσιμπήσει λίγο ότι είναι και ένας τρόπος να σε πηγαίνει κάθε χρόνο λίγο πιο πίσω σε ταχύτητα για να αναβαθμίσεις στο δικό τους χτρονοδιαγραμμα μοντέλο. Με το ios 12 πήγε 2 σκαλιά πάνω σε απόκριση. Πραγματικά με εντυπωσίασε και γιαυτο σκέφτομαι να το κρατήσω στο 12 για όσο πάει.

Όσον αφορά τις γνωστοποιήσεις, επειδή μου αρέσει που είναι πλέον άμα εφαρμογή και το ψάχνω να το φέρω στα μέτρα μου, ξέρει κανεις ποια η διαφορά ανάμεσα στο αυτόματο και στο κατά εφαρμογή;

-iPhone 6s

-iPad Air 2

Εγώ δεν το περίμενα ότι η Apple θα έβγαζε τέτοια αναβάθμιση ios. Σε όλες τις προηγούμενες νέοι θες ένα σκαλί κάτω από ταχύτητα σε σχέση με το ios 9 που φόραγε από τη μάνα του. Και είχα τσιμπήσει λίγο ότι είναι και ένας τρόπος να σε πηγαίνει κάθε χρόνο λίγο πιο πίσω σε ταχύτητα για να αναβαθμίσεις στο δικό τους χτρονοδιαγραμμα μοντέλο. Με το ios 12 πήγε 2 σκαλιά πάνω σε απόκριση. Πραγματικά με εντυπωσίασε και γιαυτο σκέφτομαι να το κρατήσω στο 12 για όσο πάει.

Όσον αφορά τις γνωστοποιήσεις, επειδή μου αρέσει που είναι πλέον άμα εφαρμογή και το ψάχνω να το φέρω στα μέτρα μου, ξέρει κανεις ποια η διαφορά ανάμεσα στο αυτόματο και στο κατά εφαρμογή;

Μετά τις τόσες μηνύσεις και τόσους υποχρονισμούς, δε μπορούσε να κάνει αλλιώς. Έπρεπε να ρεφάρει. Τα έδωσε όλα.

Μετά τις τόσες μηνύσεις και τόσους υποχρονισμούς, δε μπορούσε να κάνει αλλιώς. Έπρεπε να ρεφάρει. Τα έδωσε όλα.

Χαχα λες και ο Άγιος φοβερά θέλει δηλαδή;

Nokia 8800 Scirocco

Τόσα καλά λόγια για το 12ρι; Με βάζετε σε πειρασμό να το περάσω. Συνήθως μετά από κανένα μήνα από όταν βγει μια έκδοση την περνάω για τυχόν bugs κλπ..

Καλημέρα φίλε μου καλή εβδομάδα,

ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που είχα πολλούς ενδυασμούς περί αναβάθμισης ή όχι...

Τελικά την έκανα και μάλιστα μέσω wifi και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Καμιά διαφορά ΑΡΝΗΤΙΚΗ.. ίσως και λιγάκι πιο γρήγορο..

Φαντάσου άν προχωρήσεις σε clean install!!!

(όταν βρω ελέυθερο χρόνο.. θα το κάνω όπως και δήποτε!!!)

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Καλημέρα φίλε μου καλή εβδομάδα,

ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που είχα πολλούς ενδυασμούς περί αναβάθμισης ή όχι...

Τελικά την έκανα και μάλιστα μέσω wifi και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Καμιά διαφορά ΑΡΝΗΤΙΚΗ.. ίσως και λιγάκι πιο γρήγορο..

Φαντάσου άν προχωρήσεις σε clean install!!!

(όταν βρω ελέυθερο χρόνο.. θα το κάνω όπως και δήποτε!!!)

Έτσι την έβαλα και εγώ .Καθαρη εγκατάσταση

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned