kalgeorge Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) Δεν κατάφερα τίποτα. Τελικά έφαγα μισή μέρα και, τα ανέβασα Dropbox από το κινητό. εντιτ. κυριοι πως σβηνω ολες τις φωτο μαζι από το icloud? Edited July 6, 2018 by kalgeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Το έκανα και δεν τις βλέπω όλες. Επίσης το αποσυνδέω-συνδεω στον υπολογιστή και βλέπεις άλλους φακέλους κάθε φορά, με λίγες φωτό. Στο iTunes παταω φωτογραφίες και μου λέει δες τις στο iCloud. Βαλτο να φορτίζει το κινητό συνδεδεμένο σε WiFi και σε μια ώρα περίπου θα είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 μα δεν θελω να εχει καμια στο icloud. τωρα εχω μερικες στο κινητο και εχω κοψει τον συγχρονισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Βγήκε η 11.4.1, την εγκατέστησε κανείς να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Βγήκε η 11.4.1, την εγκατέστησε κανείς να μας πει εντυπώσεις; Τρεις μέρες η μπαταρία ελαφρά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Βγήκε η 11.4.1, την εγκατέστησε κανείς να μας πει εντυπώσεις; την εγκατέστησα over the Air.. κάτι χαζά κολληματάκια.. αλλά πιστεύω θα στρώσει.. με κανα δυο restart της συκευής..:p δίνει την εντύπωση πάντως ( για την ώρα!) , σαν να βάρυνε το τηλέφωνο!:mad: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 την εγκατέστησα over the Air.. κάτι χαζά κολληματάκια.. αλλά πιστεύω θα στρώσει.. με κανα δυο restart της συκευής..:p δίνει την εντύπωση πάντως ( για την ώρα!) , σαν να βάρυνε το τηλέφωνο!:mad: Η τελευταία είναι για το iOS 11 Πως αλλιώς θα σε έκαναν να θέλεις να περάσεις το iOS 12 μπας και διορθωθεί η λειτουργία της συσκευής σου; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Κουφ...ες στην Apple τελικα.. Σου πετανε οτι διορθωνει 2 θεματα, που παρουσιαστηκαν και καλα σε «μερικους» χρηστες..τρως την «μπανανοφλουδα», το κανεις και... slow motion μετα.. Εμ βεβαια, το μετανιωσανε που ειχαν βγαλει ενα μοντελο (6s) που αντεχε πανω απο 2 χρονια στις αναβαθμισεις του λειτουργικου τους.. Κριμα ρε γμτ.. Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ελάχιστα πιο γρήγορο μου φαίνεται με την 11.4.1 Η μπαταρία δεν βλέπω ακόμα κάποια διαφορά με την 11 που είχα πριν! Κόλλημα κανένα μέχρι στιγμής. Στα benchmark ελάχιστα πιο Άργος single core ενώ καλύτερο σκορ multicore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Εμένα μου φαίνεται ότι ρουφάει την μπαταρία μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Έχω ένα 6σ 2.5 χρόνια και έχει γεμίσει γ χωρητικότητα του. Σκέφτομαι να κάνω κάποιου είδος φορματ/ επαναφορά εργοστασιακών να είναι σαν καινούριο. Εκτος από back up υπάρχει κάτι άλλο να προσέξω; Οι εφαρμογές θα σβηστούν αλλά μέσω iCloud θα τις ξανά κατεβάσω σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Έχω ένα 6σ 2.5 χρόνια και έχει γεμίσει γ χωρητικότητα του. Σκέφτομαι να κάνω κάποιου είδος φορματ/ επαναφορά εργοστασιακών να είναι σαν καινούριο. Εκτος από back up υπάρχει κάτι άλλο να προσέξω; Οι εφαρμογές θα σβηστούν αλλά μέσω iCloud θα τις ξανά κατεβάσω σωστά; Τα έχεις μπερδέψει Οι εφαρμογές θα σου ξανάρθουν εάν επαναφερεις backup.Εαν κάνεις setup as new ..που λες σαν καινούργιο ..θα τις εγκαταστάσεις ξανά μια μια .Απο το iCloud θα σου ξανάρθουν αυτά που είχες τσεκάρει να αποθηκεύεις εκεί από το κινητό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Καλησπέρα σε όλους Καμία καλή after market οθόνη έχουμε, που να έχει δοκιμαστεί? Είτε από ebay είτε από skroutz Δεν ξέρω ποια να διαλέξω και σκέφτομαι συνεχώς την ποιότητα ανάλυσης και χρωμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Καλησπέρα σε όλους Καμία καλή after market οθόνη έχουμε, που να έχει δοκιμαστεί? Είτε από ebay είτε από skroutz Δεν ξέρω ποια να διαλέξω και σκέφτομαι συνεχώς την ποιότητα ανάλυσης και χρωμάτων Εάν είχες το 6 θα σου έλεγα ifixit. Τώρα που έχεις το 6s θα σου προτείνω τους επισήμους δηλαδή document. Μίλα μαζί τους και στείλε το με acs. Το 6s έχει ένα τσιμουχακι από μέσα που το προστατεύει και από νερό ενώ δεν είναι αδιάβροχο. Όποτε από μένα καρφί για document. Μια καλή οθόνη θα σου βγει γύρω στο 70. Δεν αξίζει να δώσεις 130 και να βάλεις και την επίσημη και να συνεχίσεις με την προστασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Εάν είχες το 6 θα σου έλεγα ifixit. Τώρα που έχεις το 6s θα σου προτείνω τους επισήμους δηλαδή document. Μίλα μαζί τους και στείλε το με acs. Το 6s έχει ένα τσιμουχακι από μέσα που το προστατεύει και από νερό ενώ δεν είναι αδιάβροχο. Όποτε από μένα καρφί για document. Μια καλή οθόνη θα σου βγει γύρω στο 70. Δεν αξίζει να δώσεις 130 και να βάλεις και την επίσημη και να συνεχίσεις με την προστασία; Έχω αλλάξει ήδη μπαταρία και ηχείο Οπότε δεν πρόκειται να μην το δεχτούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Έχω αλλάξει ήδη μπαταρία και ηχείο Οπότε δεν πρόκειται να μην το δεχτούν Δες ifixit καλύτερα είναι ότι πιο αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Δες ifixit καλύτερα είναι ότι πιο αξιόπιστο. Θα το έχω στα υπόψιν αλλά θέλω να βρω κάτι πιο οικονομικό για αρχή Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Παιδιά έκανα βελτιστοποίηση στις φωτό που είχα και κέρδισα πολύ χώρο. Οι φωτό που θα βγάζω τώρα θα μεταφέρονται στο iCloud σε καλή ποιότητα η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Παιδιά έκανα βελτιστοποίηση στις φωτό που είχα και κέρδισα πολύ χώρο. Οι φωτό που θα βγάζω τώρα θα μεταφέρονται στο iCloud σε καλή ποιότητα η όχι; Καλή ποιότητα .Στο κινητό όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Παίδες μια βοήθεια. Έκανα βελτιστοποίηση και άλλαξα γνώμη όποτε πάτησα να επαναφερθούν στην αρχική τους κατάσταση φωτό και βίντεο. Εδώ και 3 μέρες έχει κολληση στο λήψη 799 αρχικών. Έκλεισα WiFi, το σταμάτησα και ξεκίνησα από την αρχή αλλά τίποτα. Καμία γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Παίδες μια βοήθεια. Έκανα βελτιστοποίηση και άλλαξα γνώμη όποτε πάτησα να επαναφερθούν στην αρχική τους κατάσταση φωτό και βίντεο. Εδώ και 3 μέρες έχει κολληση στο λήψη 799 αρχικών. Έκλεισα WiFi, το σταμάτησα και ξεκίνησα από την αρχή αλλά τίποτα. Καμία γνώμη; WiFi και να είναι στη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Κάτι άλλο; Έτσι το έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Κάτι άλλο; Έτσι το έχω! Τίποτε άλλο ..και υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Κάτι άλλο; Έτσι το έχω! Κάνε και ένα hard reset. Συνήθως θέλει. Έπειτα ανοιχτό WiFi και στη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 hard reset ειναι που σβηνουν ολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts