Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν κατάφερα τίποτα. Τελικά έφαγα μισή μέρα και, τα ανέβασα Dropbox από το κινητό.

εντιτ. κυριοι πως σβηνω ολες τις φωτο μαζι από το icloud?

Edited by kalgeorge

Το έκανα και δεν τις βλέπω όλες. Επίσης το αποσυνδέω-συνδεω στον υπολογιστή και βλέπεις άλλους φακέλους κάθε φορά, με λίγες φωτό. Στο iTunes παταω φωτογραφίες και μου λέει δες τις στο iCloud.

Βαλτο να φορτίζει το κινητό συνδεδεμένο σε WiFi και σε μια ώρα περίπου θα είσαι κομπλέ.

Βγήκε η 11.4.1, την εγκατέστησε κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Τρεις μέρες η μπαταρία ελαφρά :lol:

Βγήκε η 11.4.1, την εγκατέστησε κανείς να μας πει εντυπώσεις;

την εγκατέστησα over the Air..

κάτι χαζά κολληματάκια.. αλλά πιστεύω θα στρώσει.. με κανα δυο restart της συκευής..:p

δίνει την εντύπωση πάντως ( για την ώρα!) , σαν να βάρυνε το τηλέφωνο!:mad:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

την εγκατέστησα over the Air..

κάτι χαζά κολληματάκια.. αλλά πιστεύω θα στρώσει.. με κανα δυο restart της συκευής..:p

δίνει την εντύπωση πάντως ( για την ώρα!) , σαν να βάρυνε το τηλέφωνο!:mad:

Η τελευταία είναι για το iOS 11

Πως αλλιώς θα σε έκαναν να θέλεις να περάσεις το iOS 12 μπας και διορθωθεί η λειτουργία της συσκευής σου;

Nokia 8800 Scirocco

Κουφ...ες στην Apple τελικα..

Σου πετανε οτι διορθωνει 2 θεματα, που παρουσιαστηκαν και καλα σε «μερικους» χρηστες..τρως την «μπανανοφλουδα», το κανεις και... slow motion μετα..

Εμ βεβαια, το μετανιωσανε που ειχαν βγαλει ενα μοντελο (6s) που αντεχε πανω απο 2 χρονια στις αναβαθμισεις του λειτουργικου τους..

Κριμα ρε γμτ..

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Ελάχιστα πιο γρήγορο μου φαίνεται με την 11.4.1 Η μπαταρία δεν βλέπω ακόμα κάποια διαφορά με την 11 που είχα πριν!

Κόλλημα κανένα μέχρι στιγμής. Στα benchmark ελάχιστα πιο Άργος single core ενώ καλύτερο σκορ multicore.

Έχω ένα 6σ 2.5 χρόνια και έχει γεμίσει γ χωρητικότητα του. Σκέφτομαι να κάνω κάποιου είδος φορματ/ επαναφορά εργοστασιακών να είναι σαν καινούριο.

Εκτος από back up υπάρχει κάτι άλλο να προσέξω; Οι εφαρμογές θα σβηστούν αλλά μέσω iCloud θα τις ξανά κατεβάσω σωστά;

Έχω ένα 6σ 2.5 χρόνια και έχει γεμίσει γ χωρητικότητα του. Σκέφτομαι να κάνω κάποιου είδος φορματ/ επαναφορά εργοστασιακών να είναι σαν καινούριο.

Εκτος από back up υπάρχει κάτι άλλο να προσέξω; Οι εφαρμογές θα σβηστούν αλλά μέσω iCloud θα τις ξανά κατεβάσω σωστά;

Τα έχεις μπερδέψει

Οι εφαρμογές θα σου ξανάρθουν εάν επαναφερεις backup.Εαν κάνεις setup as new ..που λες σαν καινούργιο ..θα τις εγκαταστάσεις ξανά μια μια .Απο το iCloud θα σου ξανάρθουν αυτά που είχες τσεκάρει να αποθηκεύεις εκεί από το κινητό σου

Καλησπέρα σε όλους

Καμία καλή after market οθόνη έχουμε, που να έχει δοκιμαστεί? Είτε από ebay είτε από skroutz

Δεν ξέρω ποια να διαλέξω και σκέφτομαι συνεχώς την ποιότητα ανάλυσης και χρωμάτων

Καλησπέρα σε όλους

Καμία καλή after market οθόνη έχουμε, που να έχει δοκιμαστεί? Είτε από ebay είτε από skroutz

Δεν ξέρω ποια να διαλέξω και σκέφτομαι συνεχώς την ποιότητα ανάλυσης και χρωμάτων

Εάν είχες το 6 θα σου έλεγα ifixit. Τώρα που έχεις το 6s θα σου προτείνω τους επισήμους δηλαδή document. Μίλα μαζί τους και στείλε το με acs. Το 6s έχει ένα τσιμουχακι από μέσα που το προστατεύει και από νερό ενώ δεν είναι αδιάβροχο. Όποτε από μένα καρφί για document. Μια καλή οθόνη θα σου βγει γύρω στο 70. Δεν αξίζει να δώσεις 130 και να βάλεις και την επίσημη και να συνεχίσεις με την προστασία;

Εάν είχες το 6 θα σου έλεγα ifixit. Τώρα που έχεις το 6s θα σου προτείνω τους επισήμους δηλαδή document. Μίλα μαζί τους και στείλε το με acs. Το 6s έχει ένα τσιμουχακι από μέσα που το προστατεύει και από νερό ενώ δεν είναι αδιάβροχο. Όποτε από μένα καρφί για document. Μια καλή οθόνη θα σου βγει γύρω στο 70. Δεν αξίζει να δώσεις 130 και να βάλεις και την επίσημη και να συνεχίσεις με την προστασία;

Έχω αλλάξει ήδη μπαταρία και ηχείο

Οπότε δεν πρόκειται να μην το δεχτούν

Δες ifixit καλύτερα είναι ότι πιο αξιόπιστο.

Θα το έχω στα υπόψιν αλλά θέλω να βρω κάτι πιο οικονομικό για αρχή

Ευχαριστώ

Παιδιά έκανα βελτιστοποίηση στις φωτό που είχα και κέρδισα πολύ χώρο. Οι φωτό που θα βγάζω τώρα θα μεταφέρονται στο iCloud σε καλή ποιότητα η όχι;

Παιδιά έκανα βελτιστοποίηση στις φωτό που είχα και κέρδισα πολύ χώρο. Οι φωτό που θα βγάζω τώρα θα μεταφέρονται στο iCloud σε καλή ποιότητα η όχι;

Καλή ποιότητα .Στο κινητό όχι

Παίδες μια βοήθεια. Έκανα βελτιστοποίηση και άλλαξα γνώμη όποτε πάτησα να επαναφερθούν στην αρχική τους κατάσταση φωτό και βίντεο. Εδώ και 3 μέρες έχει κολληση στο λήψη 799 αρχικών. Έκλεισα WiFi, το σταμάτησα και ξεκίνησα από την αρχή αλλά τίποτα. Καμία γνώμη;

Παίδες μια βοήθεια. Έκανα βελτιστοποίηση και άλλαξα γνώμη όποτε πάτησα να επαναφερθούν στην αρχική τους κατάσταση φωτό και βίντεο. Εδώ και 3 μέρες έχει κολληση στο λήψη 799 αρχικών. Έκλεισα WiFi, το σταμάτησα και ξεκίνησα από την αρχή αλλά τίποτα. Καμία γνώμη;

WiFi και να είναι στη φόρτιση

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned