dgeorge4 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Δηλαδή στο εξωτερικό σου έβαλαν την μπαταρία στο διαγνωστικό και είχε πρόβλημα ενώ στην Ελλάδα στην έβγαζαν λάδι; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Δηλαδή στο εξωτερικό σου έβαλαν την μπαταρία στο διαγνωστικό και είχε πρόβλημα ενώ στην Ελλάδα στην έβγαζαν λάδι; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ακριβώς. Τα διαγνωστικά τα είχε τρέξει η apple και πριν παω δευτερη φορα στην istorm απομακρυσμενα, με τα ιδια αποτελεσματα φυσικα με αυτα που βρηκανε και τωρα, και λεγοντας μου οτι θα μου αλλαξουν μπαταρια αρκει να παω σε ενα apple store (μου δωσανε και εξτρα παραταση εγγυησης για το συγκεκριμενο 3-4 μηνες για να παω αλλα εγω δεν μπορεσα τοτε). Ουτε οταν τους εδειξα αυτο το case με την apple δεν αξιωθηκαν να την αλλαξουν. Ειναι τελειως για γελια, να βλεπεις ελληναρα να κοιταει iphone για service και υπαλληλο σε apple store στο εξωτερικο. Η νυχτα με την μερα. Αυτο το οτι νομιζουν οτι ξερουν καλυτερα απο ολους και οτι ειναι τυπικοι (χαχα φημιζομαστε αλλωστε και για τα δυο)....τραγικοι! Στις τοτε επισκεψεις μου στην istorm συναντησα αρκετους ταλαιπωρους σαν και εμενα οπου ειχαν την ιδια αντιμετωπιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Είδα ένα βίντεο και προβληματίστηκα. Ισχύει; Είναι πιο γρήγορη η 11.2 από την 10.3.3; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Είδα ένα βίντεο και προβληματίστηκα. Ισχύει; Είναι πιο γρήγορη η 11.2 από την 10.3.3; Sent from my iPhone using Tapatalk Προφανώς Δεν έχει φτάσει ακόμα σε κορυφαίο επίπεδο όπως ήταν η 10.3.3 Έχουμε καιρό ακόμα. Πιστεύω κατά το Πάσχα θα έχουν διορθωθεί σχεδόν όλα Αλλά φέτος πέφτει και νωρίς... θα προλάβουν;; Χαχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Προφανώς Δεν έχει φτάσει ακόμα σε κορυφαίο επίπεδο όπως ήταν η 10.3.3 Έχουμε καιρό ακόμα. Πιστεύω κατά το Πάσχα θα έχουν διορθωθεί σχεδόν όλα Αλλά φέτος πέφτει και νωρίς... θα προλάβουν;; Χαχα Τάσο το ανάποδο είπε το παλικάρι από πάνω, από αυτό που λες Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τάσο το ανάποδο είπε το παλικάρι από πάνω, από αυτό που λες Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ωχ ναι sorry τώρα το πρόσεξα Πάντως εγώ βλέπω ότι ακόμα δεν έχει φτάσει σε άψογο επίπεδο η 11.2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παίδες άλλαξα μπαταρία πριν από ένα μήνα και παρατηρώ ακόμα μείωση της απόδοσης της συσκευής. Σαν να χρησιμοποιώ ένα καλό 5s νιώθω. Έχω την 10.3.3 (αν θυμάμαι καλά)! Τι προτείνετε να κάνω; στο ubuntu από τις 130000 που είχα αρχικά τώρα ειμαι στα μισά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παίδες άλλαξα μπαταρία πριν από ένα μήνα και παρατηρώ ακόμα μείωση της απόδοσης της συσκευής. Σαν να χρησιμοποιώ ένα καλό 5s νιώθω. Έχω την 10.3.3 (αν θυμάμαι καλά)! Τι προτείνετε να κάνω; στο ubuntu από τις 130000 που είχα αρχικά τώρα ειμαι στα μισάΕάν δε πουλήσω το κινητό, σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση σε ios 11, μετά το βίντεο που παρέθεσα παραπάνω. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μικρή διαφορά βλέπω πάντως μεταξύ των 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παίδες άλλαξα μπαταρία πριν από ένα μήνα και παρατηρώ ακόμα μείωση της απόδοσης της συσκευής. Σαν να χρησιμοποιώ ένα καλό 5s νιώθω. Έχω την 10.3.3 (αν θυμάμαι καλά)! Τι προτείνετε να κάνω; στο ubuntu από τις 130000 που είχα αρχικά τώρα ειμαι στα μισά Ίσως δεν είναι καλή η μπαταρία που έβαλες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παίδες άλλαξα μπαταρία πριν από ένα μήνα και παρατηρώ ακόμα μείωση της απόδοσης της συσκευής. Σαν να χρησιμοποιώ ένα καλό 5s νιώθω. Έχω την 10.3.3 (αν θυμάμαι καλά)! Τι προτείνετε να κάνω; στο ubuntu από τις 130000 που είχα αρχικά τώρα ειμαι στα μισά Υποθέτω δεν έβαλες γνήσια μπαταρία. Αν είδες βάλει γνήσια, δεν θα είχες θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Είναι η 2ρη που μου βάζουν γιατί από το battery life μου έβγαζε σφάλματα (πολύ φθορά). Ισχύει ότι κατεβαίνουν οι χρονισμοι του επεξεργαστή όταν πεθαίνει η μπαταρία και μετά πρέπει να ξανά χρονιστουν ψηλά; ( μετά την αντικατάσταση) Όπως και να έχει είναι ξενερα έτσι πως πάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Γνήσια εκτός από την apple κυριολεκτικά κανείς δεν έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Αν δεν έχεις ήδη αλλάξει την μπαταρία με μια μη γνήσια, σε ανεπίσημο service, θα μπορούσες πλέον, με 39 ευρώ, να την αλλάξεις στο επίσημο service -isystem/isquare/idocument/infoquest- με μια γνήσια της Apple. Τώρα, εφόσον έχει βάλει χέρι στη συσκευή μη εξουσιοδοτημένο service, δεν γνωρίζω κατά πόσο θα στην αλλάξουν, σε αυτή τη χαμηλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Η τιμή είναι 39 ευρώ δηλαδή; αυτό που έλεγε η Apple με το άρθρο που ζητούσε συγνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Η τιμή είναι 39 ευρώ δηλαδή; αυτό που έλεγε η Apple με το άρθρο που ζητούσε συγνώμη; Αν η συσκευή σου έχει ανοιχτεί δεν νομίζω να στο δεχτούν. Μετά το ποσό της επισκευής αλλάζει και μπορεί να πας και στα 100€ Αυτή η τιμή αφορά συσκευές λογικά που δεν έχουν ανοιχτεί. Αφορμή ψάχνουν αυτοί για να την βγάλουν λάδι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Πραγματικά... αν δω ότι πέφτει πάλι η ζωή της μπαταριας θα τους πάρω να τους ρωτήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Πραγματικά... αν δω ότι πέφτει πάλι η ζωή της μπαταριας θα τους πάρω να τους ρωτήσω! Μου έχει τύχει να αλλάξω 2 μπαταρίες και να έχουν πάνω από 200 φορτίσεις Τις είχα πάρει για καινούργιες όμως Οπότε δεν βγάζεις έτσι εύκολα συμπεράσματα. Ίσως κάτι παρόμοιο να συμβαίνει σε εσένα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Εάν έχετε αλλάξει μπαταρία και την αλλάξατε σε μη εξουσιοδοτημένο η πιο safe επιλογή για νέα μπαταρία είναι ΜΟΝΟ ΤΟ ifixit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Κατέβασα ένα προγραμματικό στο pc όπου έλεγε στοιχεία από το iPhone. Οι κύκλοι ήταν 12 και το είχα καμία 10ρια μέρες όποτε ήταν καλή η μπαταρία αλλά σίγουρα όχι σαν τη γνήσια. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν θα έδινα 100-150 ευρώ και να μείνω χωρίς κινητό κανα 2 βδομαδες για να έχω γνήσια μπαταρία σε μια συσκευή που την πήρα τόσα λεφτά. Ήδη έκλεισα 2 χρόνια και κάτι μήνες. Ένα χρόνο ακόμα να μου πάει και θα πω ότι έβγαλα τα λεφτά μου. Αν όμως μαλακ..ε έτσι θα έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Κατέβασα ένα προγραμματικό στο pc όπου έλεγε στοιχεία από το iPhone. Οι κύκλοι ήταν 12 και το είχα καμία 10ρια μέρες όποτε ήταν καλή η μπαταρία αλλά σίγουρα όχι σαν τη γνήσια. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν θα έδινα 100-150 ευρώ και να μείνω χωρίς κινητό κανα 2 βδομαδες για να έχω γνήσια μπαταρία σε μια συσκευή που την πήρα τόσα λεφτά. Ήδη έκλεισα 2 χρόνια και κάτι μήνες. Ένα χρόνο ακόμα να μου πάει και θα πω ότι έβγαλα τα λεφτά μου. Αν όμως μαλακ..ε έτσι θα έχω πρόβλημα.Σε όλα αυτά ξέχασες τη παράμετρο, ΑΝ σου αλλάξουν μπαταρία στο εξουσιοδοτημένο σέρβις. Δεν είναι σίγουρο. Αν ήταν σίγουρο, όλοι θα είχαμε γνήσια μπαταρία και δε θα κοιτούσαμε OEM μπαταρίες από εξωτερικούς συνεργάτες. Εγώ μπορώ να περιμένω δύο εβδομάδες καθώς έχω δεύτερη συσκευή, επίσης έδινα 90 ευρώ για να έχω άλλα δύο χρόνια το κινητό. Το θέμα είναι ότι η Apple δε μ άφησε διότι θεώρησε πως η συσκευή μου δεν έχει κανένα θέμα με τη μπαταρία. Άσχετα αν έκλεισε δύο χρόνια. Τι ψάχνεις φίλε μου... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το επόμενο μου κινητό σίγουρα δεν Θ είναι Apple πάντως μιας και δεν σέβονται (ποτέ μην λες ποτέ βέβαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το επόμενο μου κινητό σίγουρα δεν Θ είναι Apple πάντως μιας και δεν σέβονται (ποτέ μην λες ποτέ βέβαια) Δεν είσαι ο μόνος Πολλοί έχουμε απογοητευτεί αλλά συνεχίζουμε και αγοράζουμε Θα βάλουμε μυαλό που θα πάει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το downgrade επιτρέπεται χωρίς shsh μεταδώστε το όσο μπορείτε ισχύει για όλα εκτός του 8/8+/Χ ακόμα και για ipad. Κάντε το και κρατείστε shsh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 39€ χρεωνουν τα επισημα μαγαζια εδω μετα την επισημη ανακοινωση. και οχι 100-150€ που ειπωθηκε ποιο πανω. επισης οι εφαρμογες τυπου battery life δεν δινουν πραγματικα στοιχεια , η apple εχει σταματισει να δινει Info σε τετοιες εφαρμογες. επισης ολοι μας απογοητευομαστε...αλλα ολες η εταιρειες κανουν τα ιδια...η apple σου ειπε οτι εκανε αυτο το πραγμα και λογο οτι ειναι η apple ακουγεται περισσοτερο. το ιδιο λεγαν οτι θα χασουν πελατες οι σαμμυ με τα νοτε 7 και ο κοσμος συνεχιζε να το παιρνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts