Tasos19s Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Παιδιά ψάχνω θήκη που να είναι πολύ λεπτή Κ να έχει υφή στυλ γόμας. Έχετε να προτείνετε καμία; Sent from my iPhone using Tapatalk Στο αντίστοιχο θέμα για αξεσουάρ θα βρεις πληροφορίες και βοήθεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Περιμένω άλλο έναν μήνα για να λήξει η εγγυηση και θα πάω σε κάποιο κατάστημα να την αλλάξω. Αν ξέρετε κάποιον σωστό στην Αθήνα στείλτε μου ένα πμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Παιδιά η μπροστινή κάμερα τις τελευταίες μέρες μου βγάζει μια θολούρα.Γνωριζει κανείς από τι μπορεί να είναι;Το κινητό έχει εδώ Κ ένα χρόνο προστατευτικό γυαλί. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitramc Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ενώ έχω απενεργοποιημένο το voice over, κάθε φορά που φοράω ακουστικά ενεργοποιείται μόνο του. Γιατι γίνεται αυτό και πως μπορεί να σταματήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Παιδιά και με την 11.1 τα ίδια χάλια απο τα 240 λεπτά πέσαμε στα 92 λεπτά Τραγικό αυτο εχω μονο να πω Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Να ευχόμαστε δηλαδή μη πάθει κάτι το τηλέφωνο μας και χρειαστεί καμία επαναφορά, εμείς που είμαστε με το ios 10. Με το που θα συνδεθούμε στο iTunes, θα μας βγάλει ενημερώστε τη συσκευή σας και εκεί είναι που θα πέσει πολύ γέλιο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Να ευχόμαστε δηλαδή μη πάθει κάτι το τηλέφωνο μας και χρειαστεί καμία επαναφορά, εμείς που είμαστε με το ios 10. Με το που θα συνδεθούμε στο iTunes, θα μας βγάλει ενημερώστε τη συσκευή σας και εκεί είναι που θα πέσει πολύ γέλιο. Μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής κανείς επαναφορά δεν χρειάζεται να κανείς από υπολογιστή restore Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής κανείς επαναφορά δεν χρειάζεται να κανείς από υπολογιστή restoreΕννοείς χωρίς αντίγραφο όμως. Μετά στήσιμο ξανά η συσκευή. Μη τα θέλουμε όλα δικά μας πες Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Εννοείς χωρίς αντίγραφο όμως. Μετά στήσιμο ξανά η συσκευή. Μη τα θέλουμε όλα δικά μας πες Κανείς backup στο iTunes η στο iCloud Πηγαίνεις στην συσκευή κανείς επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου και μετά πάλι επαναφέρει στο αντίγραφο που είχες κάνει Η κανονική διαγραφή της συσκευής είναι αυτή Το restore από το iTunes είναι επανεγκατάσταση όλου του λειτουργικού από της αρχή κάτι για το οποίο δεν υπάρχει λόγος τις περισσότερες φορές Όπως πχ σε μεταπώληση. Κανείς μια επαναφορά και παραδίδεις την συσκευή στον νέο κάτοχο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Κανείς backup στο iTunes η στο iCloud Πηγαίνεις στην συσκευή κανείς επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου και μετά πάλι επαναφέρει στο αντίγραφο που είχες κάνει Η κανονική διαγραφή της συσκευής είναι αυτή Το restore από το iTunes είναι επανεγκατάσταση όλου του λειτουργικού από της αρχή κάτι για το οποίο δεν υπάρχει λόγος τις περισσότερες φορές Όπως πχ σε μεταπώληση. Κανείς μια επαναφορά και παραδίδεις την συσκευή στον νέο κάτοχοΩραίος. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Λόγω iTunes, δεν έχω δώσει πολύ σημασία στην επαναφορά εργοστασιακών μέσα από τις ρυθμίσεις τις συσκευής. Τότε είμαστε κομπλέ. Μέχρι να πεθάνει το 6S, αγαπάμε 10.3.3. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ωραίος. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Λόγω iTunes, δεν έχω δώσει πολύ σημασία στην επαναφορά εργοστασιακών μέσα από τις ρυθμίσεις τις συσκευής. Τότε είμαστε κομπλέ. Μέχρι να πεθάνει το 6S, αγαπάμε 10.3.3. Είχα 4s με ios 7.1.2 και πήγαινε σφαίρα Έκανα επαναφορά όταν το πούλησα σε μια φίλη και ακόμα με iOS 7.1.2 το έχει. Δεν χρειάζεται κάθε φορά να κάνουμε update σε νεότερα λογισμικα γιατί πολλές φορές δεν οφελεί Η μόνη παγίδα είναι η παύση υποστήριξης από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών Εκεί δεν μπορείς να κανείς κάτι αναγκαστικά μένεις έτσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Είχα 4s με ios 7.1.2 και πήγαινε σφαίρα Έκανα επαναφορά όταν το πούλησα σε μια φίλη και ακόμα με iOS 7.1.2 το έχει. Δεν χρειάζεται κάθε φορά να κάνουμε update σε νεότερα λογισμικα γιατί πολλές φορές δεν οφελεί Η μόνη παγίδα είναι η παύση υποστήριξης από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών Εκεί δεν μπορείς να κανείς κάτι αναγκαστικά μένεις έτσιΕίχα λάθος εντύπωση, ναι. Στο θέμα τον εφαρμογών νομίζω πως έχουμε ακόμα χρόνια. Επίσης είχα φίλο που σε iPhone 4 ήθελε να βάλει νέο πληκτρολόγιο αλλά λόγω παλιού iOS δε γινόταν. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Παιδιά μια ερώτηση έκανα επαναφορά το iPad μου όλα καλά αλλά εκεί που μου λεει να κανω σύνδεση μέσω iCloud μου ζητάει απο πιο αντίγραφο να κανω ανάκτηση και μου έχει πχ το προχθεσινή που είναι η έκδοση 11.1 θα την ξανά περάσει αυτήν η όχι ευχαριστώ Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Παιδιά μια ερώτηση έκανα επαναφορά το iPad μου όλα καλά αλλά εκεί που μου λεει να κανω σύνδεση μέσω iCloud μου ζητάει απο πιο αντίγραφο να κανω ανάκτηση και μου έχει πχ το προχθεσινή που είναι η έκδοση 11.1 θα την ξανά περάσει αυτήν η όχι ευχαριστώ Σε ποια έκδοση είσαι; Εννοείς 11.0.1; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ναι είμαι στην 11.1 κατέβασα την 10.3.3 όλα καλά όταν μου ζητάει όμως να συνδεθώ ως νέο iPad η με υπάρχων iCloud και πατάω με υπάρχων μου βγάζει να κατεβάσει το τελευταίο αντίγραφο που είναι 11.1 τώρα που το πάτησα περνάει ξανά απο την αρχή την έκδοση 11.1 μια τρύπα στο νερό δηλαδή Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ναι είμαι στην 11.1 κατέβασα την 10.3.3 όλα καλά όταν μου ζητάει όμως να συνδεθώ ως νέο iPad η με υπάρχων iCloud και πατάω με υπάρχων μου βγάζει να κατεβάσει το τελευταίο αντίγραφο που είναι 11.1 τώρα που το πάτησα περνάει ξανά απο την αρχή την έκδοση 11.1 μια τρύπα στο νερό δηλαδή Τα γράφεις κάπως μπερδεμένα και δεν καταλαβαίνουμε. Μιλάς επίσης για iPad ενώ εδώ είναι το νημα του 6s Στην ενότητα για iPad γράψε το πρόβλημα σου και συζητάμε λεπτομερώς εκεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ναι συγνώμη iPhone ήθελα να πω κολησε το μυαλό μου γιατί το ίδιο έκανα και για το iPad Ρε παιδιά τι μπερδεμενα λέω κατεβασα την 10.3.3 έκανα επαναφορά μέσω iTunes το iPhone όπως μου είπατε κ όπως είδα στο YouTube όλα καλά μέχρι εδω μετα άνοιξε η συσκευή ρύθμιση γλώσσας και τα λοιπά και μου λεει μετα ρύθμιση ως νέο iPhone η με υπάρχων λογαριασμό πατάω υπάρχων μέσω iCloud και μου βγάζει απο πιο εφεδρικό αντίγραφο να γίνει επαναφορά και όλα τα εφεδρικό ήταν με την έκδοση 11.1 όποτε πατώντας σε ένα απο την λίστα μου ξανά πέρασε το εφεδρικό αντίγραφο με την έκδοση 11.1 όμως. Τι κανω λάθος δεν μπορώ να καταλάβω Ευχαριστώ Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ναι συγνώμη iPhone ήθελα να πω κολησε το μυαλό μου γιατί το ίδιο έκανα και για το iPad Ρε παιδιά τι μπερδεμενα λέω κατεβασα την 10.3.3 έκανα επαναφορά μέσω iTunes το iPhone όπως μου είπατε κ όπως είδα στο YouTube όλα καλά μέχρι εδω μετα άνοιξε η συσκευή ρύθμιση γλώσσας και τα λοιπά και μου λεει μετα ρύθμιση ως νέο iPhone η με υπάρχων λογαριασμό πατάω υπάρχων μέσω iCloud και μου βγάζει απο πιο εφεδρικό αντίγραφο να γίνει επαναφορά και όλα τα εφεδρικό ήταν με την έκδοση 11.1 όποτε πατώντας σε ένα απο την λίστα μου ξανά πέρασε το εφεδρικό αντίγραφο με την έκδοση 11.1 όμως. Τι κανω λάθος δεν μπορώ να καταλάβω Ευχαριστώ Εσυ τι θέλεις να κανείς; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ρε Τάσο να μείνω στην 10.3.3 Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) Δε μπορείς να περάσεις 11 σε 10.3.3, αλλιώς θα σε ξαναπάει 11, απλά διάλεξε επιλογή περισσότερων αντιγράφων και επέλεξε ένα παλιότερο backup με 10.3.3. Αν δεν έχεις διαθέσιμο, τότε μόνο setup as new δυστυχώς Λογικά τα εφεδρικά θα στα έβγαζε όμως ως αχνές επιλογές και δε θα σε άφηνε να τα επιλέξεις Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Edited October 3, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ρε Τάσο να μείνω στην 10.3.3 Δεν μπορείς σε 10.3.3 να βάλεις backup από νεότερο iOS Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Μπορούμε να βάλουμε την μετά από 10.3.3 και πριν την 11; αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 @TXCELLAS Τι εννοείς; Η τελευταία έκδοση του iOS 10 είναι η 10.3.3. Η αμέσως επόμενη είναι η 11.0. δεν υπάρχει κάποια άλλη ενδιάμεση έκδοση λογισμικού. Γενικότερα όμως, όταν θέλεις να περάσεις κάποια άλλη έκδοση, πλην της τελευταίας διαθέσιμης, θα πρέπει να κατεβάσεις εσύ το αρχείο εγκατάστασης από το Internet και να το εγκαταστήσεις ακολουθώντας τη διαδικασία Shift+Restore μέσω του iTunes. Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείς να εγκαταστήσεις μια έκδοση λογισμικού iOS, είναι αυτή να υπογράφεται από την Apple. Αρχεία εγκατάστασης μπορείς να βρεις εδώ. Κάθε φορά μόνο τις εκδόσεις που είναι κάτω από τον τίτλο «Signed IPSWs» (οι πράσινες) μπορείς να εγκαταστήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Σε ευχαριστώ παλικαρε! Όποτε επειδή δεν πολύ ασχολούμαι το αφήνω έτσι και όλα καλά!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Κάτι που παιδία εγώ το βρίσκω ανούσιο που υπάρχει είναι το εξής Πας στις φωτογραφίες και επιλέγεις μια φωτό που θέλεις να είναι κρυφή να μην φαίνεται δεν θα έπρεπε στον φάκελο που δημιούργητε για τις κρυφές φωτογραφίες να υπάρχει κωδικός πρόσβασης σε αυτές ; Αν μπορείς να μπεις στον φάκελο κρυφά αρχεία χωρίς κωδικό ποιος ο λόγος να το έχει σαν επιλογή. Ναι ξέρω δεν το παίρνει ο κάθε ένας το κινητό μας αλλά μπορεί να έχουμε βγάλει κάτι πχ απο ένα project που φτιάχνουμε η απο μια πάτέντα που κατασκευάσαμε που δεν πρέπει κατα Λάθος να δείξουμε γιατί δεν πρέπει. Γιατί θα πρέπει δηλαδή να κατεβάσουμε προγράμματα που το κάνουν αυτο κ όχι με το ήδη υπάρχων λογισμικό Ευχαριστώ Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts