Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ψάχνω θήκη που να είναι πολύ λεπτή Κ να έχει υφή στυλ γόμας. Έχετε να προτείνετε καμία;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στο αντίστοιχο θέμα για αξεσουάρ θα βρεις πληροφορίες και βοήθεια

Nokia 8800 Scirocco

Περιμένω άλλο έναν μήνα για να λήξει η εγγυηση και θα πάω σε κάποιο κατάστημα να την αλλάξω. Αν ξέρετε κάποιον σωστό στην Αθήνα στείλτε μου ένα πμ!

Παιδιά η μπροστινή κάμερα τις τελευταίες μέρες μου βγάζει μια θολούρα.Γνωριζει κανείς από τι μπορεί να είναι;Το κινητό έχει εδώ Κ ένα χρόνο προστατευτικό γυαλί. 81c89e6055d6a7b0e2e54160e71492fc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ενώ έχω απενεργοποιημένο το voice over, κάθε φορά που φοράω ακουστικά ενεργοποιείται μόνο του. Γιατι γίνεται αυτό και πως μπορεί να σταματήσει;

Παιδιά και με την 11.1 τα ίδια χάλια απο τα 240 λεπτά πέσαμε στα 92 λεπτά

Τραγικό αυτο εχω μονο να πω

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Να ευχόμαστε δηλαδή μη πάθει κάτι το τηλέφωνο μας και χρειαστεί καμία επαναφορά, εμείς που είμαστε με το ios 10.

Με το που θα συνδεθούμε στο iTunes, θα μας βγάλει ενημερώστε τη συσκευή σας και εκεί είναι που θα πέσει πολύ γέλιο.

Να ευχόμαστε δηλαδή μη πάθει κάτι το τηλέφωνο μας και χρειαστεί καμία επαναφορά, εμείς που είμαστε με το ios 10.

Με το που θα συνδεθούμε στο iTunes, θα μας βγάλει ενημερώστε τη συσκευή σας και εκεί είναι που θα πέσει πολύ γέλιο.

Μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής κανείς επαναφορά δεν χρειάζεται να κανείς από υπολογιστή restore

Nokia 8800 Scirocco

Μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής κανείς επαναφορά δεν χρειάζεται να κανείς από υπολογιστή restore
Εννοείς χωρίς αντίγραφο όμως. Μετά στήσιμο ξανά η συσκευή.

Μη τα θέλουμε όλα δικά μας πες

Εννοείς χωρίς αντίγραφο όμως. Μετά στήσιμο ξανά η συσκευή.

Μη τα θέλουμε όλα δικά μας πες

Κανείς backup στο iTunes η στο iCloud

Πηγαίνεις στην συσκευή κανείς επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου και μετά πάλι επαναφέρει στο αντίγραφο που είχες κάνει

Η κανονική διαγραφή της συσκευής είναι αυτή

Το restore από το iTunes είναι επανεγκατάσταση όλου του λειτουργικού από της αρχή κάτι για το οποίο δεν υπάρχει λόγος τις περισσότερες φορές

Όπως πχ σε μεταπώληση. Κανείς μια επαναφορά και παραδίδεις την συσκευή στον νέο κάτοχο

Nokia 8800 Scirocco

Κανείς backup στο iTunes η στο iCloud

Πηγαίνεις στην συσκευή κανείς επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου και μετά πάλι επαναφέρει στο αντίγραφο που είχες κάνει

Η κανονική διαγραφή της συσκευής είναι αυτή

Το restore από το iTunes είναι επανεγκατάσταση όλου του λειτουργικού από της αρχή κάτι για το οποίο δεν υπάρχει λόγος τις περισσότερες φορές

Όπως πχ σε μεταπώληση. Κανείς μια επαναφορά και παραδίδεις την συσκευή στον νέο κάτοχο

Ωραίος. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Λόγω iTunes, δεν έχω δώσει πολύ σημασία στην επαναφορά εργοστασιακών μέσα από τις ρυθμίσεις τις συσκευής.

Τότε είμαστε κομπλέ. Μέχρι να πεθάνει το 6S, αγαπάμε 10.3.3.

Ωραίος. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Λόγω iTunes, δεν έχω δώσει πολύ σημασία στην επαναφορά εργοστασιακών μέσα από τις ρυθμίσεις τις συσκευής.

Τότε είμαστε κομπλέ. Μέχρι να πεθάνει το 6S, αγαπάμε 10.3.3.

Είχα 4s με ios 7.1.2 και πήγαινε σφαίρα

Έκανα επαναφορά όταν το πούλησα σε μια φίλη και ακόμα με iOS 7.1.2 το έχει. Δεν χρειάζεται κάθε φορά να κάνουμε update σε νεότερα λογισμικα γιατί πολλές φορές δεν οφελεί

Η μόνη παγίδα είναι η παύση υποστήριξης από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών

Εκεί δεν μπορείς να κανείς κάτι αναγκαστικά μένεις έτσι

Nokia 8800 Scirocco

Είχα 4s με ios 7.1.2 και πήγαινε σφαίρα

Έκανα επαναφορά όταν το πούλησα σε μια φίλη και ακόμα με iOS 7.1.2 το έχει. Δεν χρειάζεται κάθε φορά να κάνουμε update σε νεότερα λογισμικα γιατί πολλές φορές δεν οφελεί

Η μόνη παγίδα είναι η παύση υποστήριξης από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών

Εκεί δεν μπορείς να κανείς κάτι αναγκαστικά μένεις έτσι

Είχα λάθος εντύπωση, ναι.

Στο θέμα τον εφαρμογών νομίζω πως έχουμε ακόμα χρόνια.

Επίσης είχα φίλο που σε iPhone 4 ήθελε να βάλει νέο πληκτρολόγιο αλλά λόγω παλιού iOS δε γινόταν.

Παιδιά μια ερώτηση έκανα επαναφορά το iPad μου όλα καλά αλλά εκεί που μου λεει να κανω σύνδεση μέσω iCloud μου ζητάει απο πιο αντίγραφο να κανω ανάκτηση και μου έχει πχ το προχθεσινή που είναι η έκδοση 11.1 θα την ξανά περάσει αυτήν η όχι ευχαριστώ
HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Παιδιά μια ερώτηση έκανα επαναφορά το iPad μου όλα καλά αλλά εκεί που μου λεει να κανω σύνδεση μέσω iCloud μου ζητάει απο πιο αντίγραφο να κανω ανάκτηση και μου έχει πχ το προχθεσινή που είναι η έκδοση 11.1 θα την ξανά περάσει αυτήν η όχι ευχαριστώ

Σε ποια έκδοση είσαι;

Εννοείς 11.0.1;

Nokia 8800 Scirocco

Ναι είμαι στην 11.1 κατέβασα την 10.3.3 όλα καλά όταν μου ζητάει όμως να συνδεθώ ως νέο iPad η με υπάρχων iCloud και πατάω με υπάρχων μου βγάζει να κατεβάσει το τελευταίο αντίγραφο που είναι 11.1 τώρα που το πάτησα περνάει ξανά απο την αρχή την έκδοση 11.1 μια τρύπα στο νερό δηλαδή
HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Ναι είμαι στην 11.1 κατέβασα την 10.3.3 όλα καλά όταν μου ζητάει όμως να συνδεθώ ως νέο iPad η με υπάρχων iCloud και πατάω με υπάρχων μου βγάζει να κατεβάσει το τελευταίο αντίγραφο που είναι 11.1 τώρα που το πάτησα περνάει ξανά απο την αρχή την έκδοση 11.1 μια τρύπα στο νερό δηλαδή

Τα γράφεις κάπως μπερδεμένα και δεν καταλαβαίνουμε.

Μιλάς επίσης για iPad ενώ εδώ είναι το νημα του 6s

Στην ενότητα για iPad γράψε το πρόβλημα σου και συζητάμε λεπτομερώς εκεί

Nokia 8800 Scirocco

Ναι συγνώμη iPhone ήθελα να πω κολησε το μυαλό μου γιατί το ίδιο έκανα και για το iPad

Ρε παιδιά τι μπερδεμενα λέω κατεβασα την 10.3.3 έκανα επαναφορά μέσω iTunes το iPhone όπως μου είπατε κ όπως είδα στο YouTube όλα καλά μέχρι εδω μετα άνοιξε η συσκευή ρύθμιση γλώσσας και τα λοιπά και μου λεει μετα ρύθμιση ως νέο iPhone η με υπάρχων λογαριασμό πατάω υπάρχων μέσω iCloud και μου βγάζει απο πιο εφεδρικό αντίγραφο να γίνει επαναφορά και όλα τα εφεδρικό ήταν με την έκδοση 11.1 όποτε πατώντας σε ένα απο την λίστα μου ξανά πέρασε το εφεδρικό αντίγραφο με την έκδοση 11.1 όμως. Τι κανω λάθος δεν μπορώ να καταλάβω

Ευχαριστώ

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Ναι συγνώμη iPhone ήθελα να πω κολησε το μυαλό μου γιατί το ίδιο έκανα και για το iPad

Ρε παιδιά τι μπερδεμενα λέω κατεβασα την 10.3.3 έκανα επαναφορά μέσω iTunes το iPhone όπως μου είπατε κ όπως είδα στο YouTube όλα καλά μέχρι εδω μετα άνοιξε η συσκευή ρύθμιση γλώσσας και τα λοιπά και μου λεει μετα ρύθμιση ως νέο iPhone η με υπάρχων λογαριασμό πατάω υπάρχων μέσω iCloud και μου βγάζει απο πιο εφεδρικό αντίγραφο να γίνει επαναφορά και όλα τα εφεδρικό ήταν με την έκδοση 11.1 όποτε πατώντας σε ένα απο την λίστα μου ξανά πέρασε το εφεδρικό αντίγραφο με την έκδοση 11.1 όμως. Τι κανω λάθος δεν μπορώ να καταλάβω

Ευχαριστώ

Εσυ τι θέλεις να κανείς;

Nokia 8800 Scirocco

Δε μπορείς να περάσεις 11 σε 10.3.3, αλλιώς θα σε ξαναπάει 11, απλά διάλεξε επιλογή περισσότερων αντιγράφων και επέλεξε ένα παλιότερο backup με 10.3.3. Αν δεν έχεις διαθέσιμο, τότε μόνο setup as new δυστυχώς

Λογικά τα εφεδρικά θα στα έβγαζε όμως ως αχνές επιλογές και δε θα σε άφηνε να τα επιλέξεις

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Edited by dgeorge4

@TXCELLAS

Τι εννοείς;

Η τελευταία έκδοση του iOS 10 είναι η 10.3.3. Η αμέσως επόμενη είναι η 11.0. δεν υπάρχει κάποια άλλη ενδιάμεση έκδοση λογισμικού.

Γενικότερα όμως, όταν θέλεις να περάσεις κάποια άλλη έκδοση, πλην της τελευταίας διαθέσιμης, θα πρέπει να κατεβάσεις εσύ το αρχείο εγκατάστασης από το Internet και να το εγκαταστήσεις ακολουθώντας τη διαδικασία Shift+Restore μέσω του iTunes. Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείς να εγκαταστήσεις μια έκδοση λογισμικού iOS, είναι αυτή να υπογράφεται από την Apple.

Αρχεία εγκατάστασης μπορείς να βρεις εδώ. Κάθε φορά μόνο τις εκδόσεις που είναι κάτω από τον τίτλο «Signed IPSWs» (οι πράσινες) μπορείς να εγκαταστήσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κάτι που παιδία εγώ το βρίσκω ανούσιο που υπάρχει είναι το εξής

Πας στις φωτογραφίες και επιλέγεις μια φωτό που θέλεις να είναι κρυφή να μην φαίνεται δεν θα έπρεπε στον φάκελο που δημιούργητε για τις κρυφές φωτογραφίες να υπάρχει κωδικός πρόσβασης σε αυτές ; Αν μπορείς να μπεις στον φάκελο κρυφά αρχεία χωρίς κωδικό ποιος ο λόγος να το έχει σαν επιλογή.

Ναι ξέρω δεν το παίρνει ο κάθε ένας το κινητό μας αλλά μπορεί να έχουμε βγάλει κάτι πχ απο ένα project που φτιάχνουμε η απο μια πάτέντα που κατασκευάσαμε που δεν πρέπει κατα Λάθος να δείξουμε γιατί δεν πρέπει. Γιατί θα πρέπει δηλαδή να κατεβάσουμε προγράμματα που το κάνουν αυτο κ όχι με το ήδη υπάρχων λογισμικό

Ευχαριστώ

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned