celtic1453 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Huawei Honor 4X In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Η διαφορά στις διαστάσεις όμως είναι σημαντική.... 157.9 x 81.5 x 9 mm και 171gr το 640XL 142.1 x 71.8 x 7.9 mm και 146gr το J5, το οποίο φαίνεται εξαιρετική επιλογή για τα χρήματα που διατίθεται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 http://www.minideal.net/oneplus-2-oneplus-two-4g-android-5-1-touch-id-4gb-64gb-snapdragon-810-octa-core-64bit-1-8ghz-5-5-inch-smartphone.html http://www.minideal.net/letv-le1-pro-4g-lte-android-5-0-qualcomm-snapdragon-810-2-0ghz-octa-core-4-32gb-5-5-inch-2k-screen-smartphone.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Είναι, ναι. Προσωπικά δεν θα έπαιρνα τίποτα μεγαλύτερο από 4.7. Ωστόσο ο καθένας έχει άλλα κριτήρια. Εφόσον πάντως η έμφαση δίνεται στην κάμερα και ο topic starter διευκρινίζει το "ανεξαρτήτως λειτουργικού", επιμένω ότι είναι by far καλύτερη επιλογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) οχι cubot x12, οχι το απλο doogee x5, οχι το xfire. παρε με 2ram/16rom. ναι x5 pro. ειναι και το νεο x6 pro στα 99$ αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν παρελαβαν στοκ. αν ανεβαινεις στα $110 δες και oukitel k6000. για θηκες δε θυμαμαι να αναφερω. μερικα καταστηματα: http://www.vickmall.com, http://www.geekbuying.com, http://www.to2c.com, http://www.pandawill.com, http://www.minideal.net, http://www.coolicool.com, http://www.gearbest.com πληρωμη paypal, αποστολη με singpost ή αλλο απλο δωρεαν ταχυδρομειο (οχι κουριερ), παραλαβη 10-30 μερες, εγγυηση 1 ετος. δε νομιζω να το εχεις πριν τα χριστουγεννα. Edited December 13, 2015 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos0b Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Οκ λοιπον , DooGee x5 Pro it is , με τα διαδικαστικα δεν εχω θεμα , καταλαβαινω τι παιζει , απλα δεν μπορω να ξεχωρισω ευκολα τα σχετικα αξιοπιστα κινεζοσιτε απο τα σκαρτα (περαν των ποιο γνωστων τυπου pandawill) , ας πουμε το το to2c.com φενεται για ψιλο-μουφιτσα με μια πρωτη ματια . Ευχαριστω btw. Edited December 13, 2015 by Christos0b Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 απ τα αξιοπιστα καταστηματα ειναι το to2c. (δεν εχω αγορασει απο κει) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Μου έχει σπάσει η οθόνη στο lg g2 και η αντικατάσταση κοστίζει 125 ευρώ.Εδώ μπαίνει το δίλημα να το φτιάξω και να μέινω με αυτό που με καλύπτει απόλυτα ή να πάω σε αγορά καινούργιου μιας και το g2 το έχω σχεδόν δυο χρόνια.Η χρήση του κυρίως internet και λιγότερο φωτογραφίες αλλά δεν θέλω να μου κολλάει καθόλου.Το μπάτζετ αν πάω σε καινούργιο το πολύ εως 200 ευρώ. Προς το παρόν στο μυαλό μου έχω τις παρακάτω επιλογές. LG G2 --> 125 ευρώ(αντικατάσταση οθόνης) Meizu M2 Note --> από 185 ευρώ στο skroutz Xiaomi note 3 -->από 190 αλλά μόνο Κίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Mε βάση τη χρήση που αναφέρεις (πλοήγηση, photos, όχι lag) δες το lumia 640 (XL). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosb Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 X5 Pro είναι Η επιλογή σε αυτά τα χχρήματα. Όπως είπαν όμως και πιο πάνω βγαίνει το Γεναρη το Χ6 Pro, ίσως αξίζει να περιμένεις λίγο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 τα καταστηματα που σου εγραψα πιο πανω ειναι ολα αξιοπιστα, με την εννοια οτι δεν ειναι απατεωνες, δεν ειναι κλεφτες. καποια εχουν καπως καλυτερη συνεννοηση, καποια εχουν ενιοτε λιγο καλυτερη τιμη καποιου μοντελου κτλ. συνηθως τα προβληματα με ολα τα κινεζοκαταστηματα ειναι οταν παθει κατι το κινητο που εκει μερικες φορες τα μασανε λιγο αλλα και ελλαδα συχνα τα μασανε. ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rina4ever Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Θέλω να αγόρασω κινητό της apple αλλά να μην πληρώσω 4-5 εκατοστάρια , ξέρετε από που μπορώ να πάρω φτινό κινιτό (δεν θέλω κανένα 6 η 6s) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hitman1312 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλησπερα παιδια... αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το samsung galaxy j5 ... πριν 4 ημερες αγορασα το τηλεφωνο αυτο.. ειμαι στην τριτη φορτιση αλλα απο το 10% πηγε στο 60% μεσα σε 3 μιση ωρες... Γιατι ειναι τοσο αργη η φορτιση σου..να επισημανω..δν το εχω τελειως κλειστο το τηλεφωνο και το φορτιζω... μηπως πρεπει να αλλαξω αλλον φορτιστη? θα παθει κατι το τηλεφωνο? η θα πρεπει να το παω στην samsung?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Βοηθηστε μας σας παρακαλω:wacko::wacko::wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 κανε επανεκκινηση το κινητο, και ξαναδοκιμασε. τις πρωτες 2-3 φορες ας το αφηνεις ολο το βραδυ σβηστο το κινητο να φορτιζει. μηπως οσο το φορτιζες το χρησιμοποιουσες; Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hitman1312 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 φιλε μου...δν το χρησιμοποιουσα..καθολου..... Ειναι λογικο να φορτιζει τοσες ωρες?? Η κανονικη φορτιση κ σωστη δν ειναι 1 30 ωρα??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 To φτηνοτερο iphone καινουριο απο σκρουτζ ειναι το 4s αυτη τη στιγμη στα 325, που κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει καθολου. Σε αυτη την τιμη μπορεις να παρεις πολυ τουμπανο android (βλεπε p8). Για ποιο φτηνα πας σε μεταχειρισμενο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Meizu mx4 pro -εξαιρετικα σπεκς και φοβερη τιμη πλεον ,στα 300 ευρω απο ονλαιν σοπς και 400 απο ελλαδα. OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Mηπως το φορτιζεις με ξενο φορτιστη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Meizu MX4 Pro, η οθονη του ειναι τοπ. OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Meizu mx4 pro -εξαιρετικα σπεκς και φοβερη τιμη πλεον ,στα 300 ευρω απο ονλαιν σοπς και 400 απο ελλαδα. 200 ευρώ έχει Κίνα... ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Κι εγώ θέλω BMW καινούρια με 12 χιλιάρικα, αλλά έλα που δεν έχει.. :) Και για κάποιο λόγο δεν έχει βασικά. Στα σοβαρά τώρα, αυτό που θες δε γίνεται. Ρίξε μια ματιά στα windows phones ή δες συγκεκριμένες επιλογές απο htc και samsung για premium κατασκευή. Πρόσεχε πάνω στη φούρια σου να πάρεις φτηνό iphone να μην πέσεις πάνω σε κλώνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Και να πω οτι είχες καμια συσκευή για πέταμα... Με τόσα λεφτά μόνο σε κλώνο πας και μετά κλαις τα χρήματα σου. Τα 6αρια παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, με 500 ευρώ η Apple θεωρεί οτι δεν αισχροκερδεί αρκετά εις βάρος σου, αυτός είναι και ο μόνος λόγος της υψηλής τιμής τους. Οπότε θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα λεφτά σου για να μην μπλέκεις σε περιπέτειες. To A5 μια χαρά ολοκληρωμένη συσκευή είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ρε φιλαράκι έχεις Α5 και θες να πας σε iphone???βολίδα είναι το τηλέφωνο και σκέψου ότι το Α5 έχει δεικτη sar 0.23 ενώ το iphone 1 και βάλε. . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hitman1312 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 οχι φιλε μου με το δικο του φορτιζω ...οχι με ξενο ...μηπως ειναι φυσιολογικο?> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Έχεις δίκιο. Δεν πρόσεξα το ανεξαρτήτως λειτουργικού. Το 640xl είναι εξαιρετική φωτογραφική μηχανη αν δεν του πέφτουν πολλές οι 5,5 ίντσες και βαριά τα 171gr. Γι αυτό κ μόνο πρότεινα το j5. Αξιόλογο είναι κ το p8 lite στα 200 κάτι ευρω με μόνο ερωτηματικό τη δυναμη της μπαταρίας του.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts