Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλήμερα στην παρέα,

βλέπω ότι είστε πολύ μπροστά σε αυτό το φόρουμ. εγώ σπάνια γράφω και διαβαζώ όμως αρκετά. λοιπόν όπως κάθε χρόνο θα αναβαθμίσω το κινήτο μου. Από το g2 πήγα το 2014 στο g3 το οποίο όμως με απογοήτευσε. αυτήν την φορά όμως ξέρω ακριβώς τι θέλω από ένα κινητό.

Τι Θέλω?

1:) ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, αντίστοιχη ή καλύτερη του G2. η κοπέλα μου έχει το Z3 compact και ενώ είναι συνέχεια στο fb δεν της τελειώνει

2:) Από τις καλύτερες κάμερες στην αγορά. Το G3 δεν με εντυπωσιάσε σαν κάμερα

3:) είμαι συνιθησμένος στις AMOLED οθόνες (λόγω samsung) και θα προτιμούσα να είχα ξανά τετοία

4:) sd κάρτα θα ήθελα, αλλά και να μην έχει δεν είναι deal breaker.

Μέγεθος προτιμώ το 5.0 ~ 5.2!!!

Λοιπόν τι λέτε? εδώ στην κίνα/hong kong έχω πρόσβαση σε όλα :)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση: Ποία site προτίνετε για αγορά κινητών?

π.χ. vickmall? που θα βρω διάφορα Links?

Galaxy alpha θα πω...Θα στην βγάλει την μέρα η μπαταρία του.Εναλλακτικά έχεις λύση με μεγαλύτερη μπαταρία να του βάλεις.Στο νήμα του είχα διαβάσει ότι κάποιος χρήστης το είχε κάνει. Τρέχει πολύ καλά δίχως lag και έχει πολύ καλή κάμερα

καλησπερα σε ολη τη παρεα!!!!!!

ψαχνω κινητο με

-εως 5'

-οχι πλαστικο

-απο 2ram κ πανω

-καμερα 13mp τουλαχιστον

-δικαρτο

-καλη μπαταρια

-μεχρι 300 ευρω

Ευχαριστωωωωωωωωωωωω

Καλημέρα.

Τη γνώμη σας παρακαλώ. Αγορά Microsoft Lumia 640 XL από Ελλάδα ή αγορά Xiaomi redmi note 2 Prime από Κίνα ή από κινεζομάγαζο με Ευρωπαϊκή αποθήκη πχ Vickmall?

Τι προτείνετε για βάθος πενταετίας?

Γεια σας οποίος μπορει να με βοηθήσει, εχω πελαγώσει με το τι επεξεργαστή πρεπει να ψάχνω για ενα κινητο απο Κίνα μεριά. Οποίος μπορει να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστω

Επειδή την πάτησα με το tablet (πήρα το chuwi vi8 χωρίς hdmi) ψάχνω για κινητό με hdmi.

Να είναι medium range κάτω από 200 ευρώ οθόνη 4.7 – 5.5.

Θέλω βασικά να παίρνει αποδεδειγμένα kodi και να βλέπω από την τηλεόραση. (μέχρι να αξιωθώ να φτιάξω ένα media pc!).

Όλα τα όλα μου είναι αδιάφορα android / wp, κίνα / Ελλάδα κτλ.

Πως το ψάχνω σε σκρουτζ, kimovil, gsmarena. Το μόνο σχετικό που βρήκα στο kimovil είναι μια επιλογή στα φίλτρα tv-out. Είναι το ίδιο πράγμα αυτό?

Γεια σας οποίος μπορει να με βοηθήσει, εχω πελαγώσει με το τι επεξεργαστή πρεπει να ψάχνω για ενα κινητο απο Κίνα μεριά. Οποίος μπορει να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστω

μέχρι πόσα χρήματα?

Δες το http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html ή το απλό http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

Δεν έχει την 800ρα συχνότητα του 4G βέβαια, όπως τα περισσότερα Κινέζικα....απ' ότι διαβάζω αν είσαι στο δίκτυο της wind θα χεις κάπως μεγάλο πρόβλημα, ενώ των αλλων εταιριών μικρότερο για την ώρα......:blink:

Έχω φτασει σε αδιέξοδο για το ποια συσκευη να επιλέξω με περιορισμό μπατζετ 330-350 ευρώ. Θ'ελω να έχει καλή ανάλυση οθόνης, γρηγορο web browsing (ασχέτως χαρακτηριστικών, αν είναι δλδ 2 ghz με 2 gb ram ή 1 ghz με 1 γιγα ραμ) και οθόνη απο 4,7'-5,5'.

Η συσκευή που με ικανοποιεί πλήρως είναι το LG G4, Samsung S6, Samsung Alpha και Blackberry Z30. Προ'ερχομαι απο μία απογοητευτική εμπειρία απο το LG G flex 2 και θέλω μια σταθερή σχετικά συσκευή (λέγοντας σταθερή εννοώ όσο το δυνατόν λιγότερα lag). Καμία πρόταση?

Καλησπερα παιδια και ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις.

Σκεφτομαι να αλλαξω το G2 μου με κατι μεγαλυτερο. Ειμαι αναμεσα σε G4- Mate 7- ισως σειρα note αρκει να μην ξεφυγω πολυ οικονομικα.

Τα βασικα θεματα που θελω ειναι να ειναι 5.5αρι τουλαχιστον και να εχει καλη αυτονομια. Κουραστηκα να ειμαι με εναν φορτιστη στο χερι.Μπατζετ γυρω στα 400 συν πλην.

Στο G4 με φρεναρει η αυτονομια του. Διαβασα για δευτερη μπαταρια αλλα καπου δεν θελω να κουβαλαω πανω μου εξτρα μπαταριες :P

Στο mate 7 κολλαω στο μεγεθος της οθονης. Κατα ποσο θα με βολευει στο χερι.

Αγορα απο σκρουτζομαγαζο.Επισης ειμαι τελειως ασχετος απο root kai rom.

Συγνωμη αν σας κουρασα.

Ευχαριστω και παλι.

Μια διευκρίνηση. Του g2 η αυτονομία δεν σου κάνει; γιατί λες ότι κουράστηκες να κυκλοφορείς με φορτιστή συνέχεια.

Από μένα mate 7 που είναι πιο φθηνό από τα note και μιας και δεν σε νοιάζει το πενάκι. Υπάρχει και το moto x play εναλλακτικά.

Σχετικα με το G2 τη βγαζω τη μερα αλλα αν ειμαι στη δουλεια και το σκαλιζω συνεχεια με 100% στην αρχη παω αρκετα κατω απο 40% στο τελος.Data ανοιχτα facebook chat.

Αλλα καπου θελω μια αλλαγη κιολας. Θα κοιταξω και το Μοτο Χ που μου προτεινεις.

παιδες θα ηθελα την βοηθεια σας σε αυτα τα 2 μοντελα.με ενδιαφερει η μπαταρια κυριως,ο ογκος αυτα...και να μην ασχολουμαι ολη την ωρα με ρομς...χαχαχ...θενκς

Καλημερα, ειμαι καινουργια στο forum και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Θελω να αγορασω νεο κινητο dual sim (προηγουμενο galaxy young duos) και εχω ας πουμε καταλήξει σε αυτά:

1. asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-ram-z3580 dual

2. Huawei-P8-Lite-Dual-16GB

3. Alcatel-One-Touch-Idol-X-16GB

4. Lenovo-K3-Note

5. LG-G3-Dual-LTE-32GB.

Ποιο κατά τη γνώμη σας είναι καλύτερα να επιλέξω, δεδομένου ότι λειτουργώ internet στο φουλ fb, viber κλπ. γι' αυτό κοιτάω αρκετα την μπαταρία, αν και σκέφτομαιτ κι ένα power bank να μου λύσει τα χέρια. Με τις αγορες απο Ευρώπη τι γίνεται...μπορούμε; και αν ναι έχω εγγύηση εντος Ελλάδας;

Τέλος εχω και κάποιες ερωτήσεις: πόσο σημαντικό είναι η μπαταρία να αφαιρείται;, η cpu πόσο πρέπει να είναι (το huawei που κοιτάω πχ εχει 1200 είναι λίγη?) , πόσο σημαντικό είναι ποια έκδοση android έχει;

Όποιος έχει κάποια εμπειρία με κάποιο από τα παραπάνω τηλέφωνα ας μας την πει....

Συγνώμη για το μακρύ του θέματος και τις πολλές ερωτησεις αλλά πια τα έχω χασει :O

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Το Asus είναι τρελό vfm αλλά λίγο βαρύ και χοντρό για τα δεδομένα μου, καλή χωρητικότητα μπαταρίας αλλά μη αφαιρούμενη.

Το Huawei δείχνει να έχει μπαταρία στο όριο.

Το Lg έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία.

Ψάξε και τα Samsung Galaxy A5 (16GB) για το οποίο διαβάζω καλές κριτικές & το huawei honor 6 (μονόκαρτο) το οποίο είναι από αξιόπιστη εταιρία, είναι μαζεμένο, ελαφρύ, μπαταρία τούμπανο και για τη δουλειά που το θέλεις είναι σούπερ....;)

Τελικά πήρα το Asus transformer t100taf 2gb ram.

Έχω κάποια προβλήματα που δεν μπορώ να λύσω.

Θέλω να συνδεσω λογαριασμό Microsoft και μου βγάζει σφάλμα. Φταίει που αρχικά δεν επέλεξα σύνδεση σε λογαριασμό Microsoft, αλλα δημιούργησα έναν απλό λογαριασμό διαχειριστή;;

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...