Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνοντας πολύ στο νετ κατέληξα σε άλλες συσκευές και τκυρίως από Ελλάδα ,θα με βοηθούσε πολύ ή άποψη σάς

Λοιπόν πλέον είμαι ανάμεσα σε Ζ2, samsung A5, honor 4x και τελος το alctatel idol 3 5,5 αν και δεν ξέρω καλά την εταιρία. Σας ευχαριστώ και πλαι

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εγω προς το ζ2 εκλεινα και μαλλον αυτο θα παρω δεν εχουν ουσιαστηκες διαφορες το + στην οθονη νομιζω φτιαχνετε και με μια custom rom ετσι δεν ειναι?

Γιατί δεν παίρνεις πάλι το L90;

Τι έπαθε το δικό σου;

Έχει πρόβλημα η οθόνη αφής. Θα το πάω στο σέρβις αλλά είναι πιθανό να μην με συμφέρει να το επισκευάσω οπότε μάλλον πάω για αγορά νέο, κάτι που δεν είναι και το καλύτερο εάν υπολογίσεις την ευρύτερη κατάσταση και την ανιούσα που έχουν πάρει οι τιμές των κινητών

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Η μοναδική συσκευή που έχω δοκιμάσει από τις πρώτες που ανέφερες είναι το Meizu, το οποίο πραγματικά αξίζει κάθε Ευρώ που θα δώσεις για να το αποκτήσεις.

Ίσως η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή, με την κατάσταση που επικρατεί, θα ήταν να ξαναπάρεις το L90 όπως προαναφέρθηκε.

Καλησπέρα.Έχω ένα Lumia 640 και σκέφτομαι έδω και καιρό να το ανταλλάξω με κάποιο άλλο κινητό.Αυτό που κοιτάω βασικά είναι ένα κινητό με καλή κάμερα,καλή ποιότητα κατασκευής και καλή αυτονομία.Μου έχουν προτείνει το Sony Xperia Z.Αξίζει? Ή μήπως να μείνω στο lumia?

Ποιά θεωρείτε πως είναι η πιο απροβλημάτιστη συσκευή, χωρίς κολλήματα, αντοχή στο χρόνο, αξιοπρεπή χαρακτηριστικά ανεξαρτήτως λειτουργικού;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι εφαρμογές των android, θα σου έλεγα ότι το samsung wave που έχω χρόνια τώρα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάς αλλά δυστυχώς δεν παράγεται πλέον.

4+ χρόνια και είναι σαν καινούριο. Δεν έχει κολλήσει ποτέ, η amoled οθόνη δεν παθαίνει τίποτα όσο και αν προσπαθήσεις, η μπαταρία μου βγάζει (δεν την έχω αλλάξει ποτέ) από 4 μέρες μέχρι μια εβδομάδα!

Ψάχνω κάτι αντίστοιχο τώρα και δεν βρίσκω! Μιλάνε για μπαταρίες που βγάζουν μια φουλ μέρα ως καλές και με πιάνουν τα γέλια...

Ίσως η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή, με την κατάσταση που επικρατεί, θα ήταν να ξαναπάρεις το L90 όπως προαναφέρθηκε.

Προφανώς δεν το θέλει αφού του έβγαλε πρόβλημα η οθόνη...

Θες να αγοράσεις συσκευή ή απλά ψάχνεις την πιο αξιόπιστη; Γιατί συσκευή που να έχει όλα αυτά που λες, απλά δεν υπάρχει!

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι εφαρμογές των android, θα σου έλεγα ότι το samsung wave που έχω χρόνια τώρα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάς αλλά δυστυχώς δεν παράγεται πλέον.

4+ χρόνια και είναι σαν καινούριο. Δεν έχει κολλήσει ποτέ, η amoled οθόνη δεν παθαίνει τίποτα όσο και αν προσπαθήσεις, η μπαταρία μου βγάζει (δεν την έχω αλλάξει ποτέ) από 4 μέρες μέχρι μια εβδομάδα!

Ψάχνω κάτι αντίστοιχο τώρα και δεν βρίσκω! Μιλάνε για μπαταρίες που βγάζουν μια φουλ μέρα ως καλές και με πιάνουν τα γέλια...

Μάλλον το χρησιμοποιείς σαν dumbphone....

Εδώ ο αδερφός μου που το χρησιμοποιούμε μόνο για τηλέφωνα έβγαζε λιγότερες μέρες και μαλιστα με μοναδική εφαρμογή ένα ημερολόγιο και φακό....

Χώρια ότι πρακτικά αναβάθμιση δεν είδε....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ SAMSUNG C6112 Η' C5212 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

ανάλογα τι χρήση κάνεις είναι αυτή η μέρα

πχ εγω στο mate 7, αν δεν το αφήσω από τα χέρια βγάζω μια μέρα (με 9 ώρες ανοιχτή οθόνη, δλδ κάψιμο ακόμη και στο δρόμο περπατώντας κάνω browsing και παίζω games), αν δεν το πειράζω ιδιαίτερα (δλδ, κλήσεις, sms, κανα mail, καιρός) μπορεί και να πάει 10 12 μέρες έχω πετύχει και παραπάνω σε εναν γνωστό.

Όταν λέμε μια μέρα αυτονομία μιλάμε να μην το αφήνεις από τα χέρια σχεδόν ποτέ (δλδ όπως περισσότεροι που το κινητό πλέον δεν μπαίνει στην τσέπη για να μην χάσουν post στο fb)

καλημερα.Εγω ειμαι κατοχος ενος Ζ3c το οποιο με εχει ενθουσιασει! Ποσα λεφτα θες να δωσεις κ τι να κανεις με το κιν;

Φίλε μου είχα βάλει αγγελία για ανταλλαγή συσκευών σε μια σελίδα και μου το πρότεινε για ανταλλαγή χωριν να δώσω κάποιο ποσό εγω.Είναι το πρώτο το Ζ ΤΟΥ 2013.Αλλά σήμερα το πρωι είχα μια πρόταση και για το LENOVO Κ3 ΝΟΤΕ.Ποιό θεωρείς ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή? 'Η να προτιμήσω να το πουλήσω και να πάρω κάτι άλλο γύρω στα 160-180 ευρώ?

Όταν λέτε dumbphone, τι ενοείτε ρε παιδιά; Έχω ένα lumia 630 και ένα 535 και σκεφτόμουν να προβώ σε μια αναβάθμιση συσκεύης, χωρις να σημαίνει ότι βιάζομαι γιατί τη δουλειά μου την κάνω μια χαρά και με το 630, το οποίο έχει αποδειχτεί σκυλί και τέρας αξιοπιστίας.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Όταν λέτε dumbphone, τι ενοείτε ρε παιδιά; Έχω ένα lumia 630 και ένα 535 και σκεφτόμουν να προβώ σε μια αναβάθμιση συσκεύης, χωρις να σημαίνει ότι βιάζομαι γιατί τη δουλειά μου την κάνω μια χαρά και με το 630, το οποίο έχει αποδειχτεί σκυλί και τέρας αξιοπιστίας.

Nokia 515

1. έχει καλή camera

2. έχει καλή αυτονομία

3. δεν θα χρειαστεί ποτέ software update (future proof)

4. δεν παρουσίασε κανένα θέμα (αξιόπιστο)

5. δεν κολλάει

αν θες smartphone τότε θα σε απογοητευσο, καθώς smartphone + αξιόπιστο δεν πάνε μαζί, ποιο πολύ εδώ ταιριάζει, smartphone + κολοφαρδια... δλδ τι θα σου τύχει

Edited by egodemis

Ανοιγω το θεμα καθως ζητω την εμπειρια χρησης καποιας τετοιας συσκευης. Να μου προτεινετε δηλαδη βασει των εντυπωσεων σας απο συσκευη που εχετε αγορασει ή δουλεψει αρκετα.

Εχω βρει Crypto, Huawei, Lenovo, Asus (προς αυτο μαλλον τεινω) και ρωτω για ταχυτητα, ποιοτητα οθονης, υποστηριξη otg & exFAT, καθως και τυχον προβληματα αυτων των συσκευων. Τελος οποιδηποτε αλλη προταση μεσα στα ορια που εθεσα, φυσικα ειναι ευπροσδεκτη.

Υγ. Τα €120 ειναι το ανω-ανω-ανω οριο budget.

καλησπερα αλλαξα τελιος γνωμη και για να μην κανω νεο τοπικ ειπα να το κανω edit μετα απο αρκετο ψαξιμο ειπα να παω σε dual sim και τα μονο καλα σε θεμα υποστιριξης ραδιο micro sd ηταν το huawei honor 6 και το asus zenfone 2 το budget μου ειναι 250 μεχρι 300 ευρω επισης σκεφτομαι και για το one plus one λογω οτι θα μπορω να το εχω μεσα σε 1 εβδομαδα αφου εχουν αποθυκη στην ευρωπη το μονο αρνητικο ειναιο τι δεν εχει dual sim αλλα τι να κανω αμα ειναι καλυτερο απο τα αλλα 2 δεν πειραζει επισης λεω να περιμενω και το meizu mx5 απο τι ειδα ειναι στα 340$ δηλαδη στα 300 ευρω και λιγο παραπανο

ΥΓ: ειδα στο σκρουτζ στις αξιολογισης οτι το ζενφουν 2 εχει θεμα με την μπαταρια καποιο bug ισχυει αυτο?

ΥΓ2:συγνωμη για τα ορθογραφικα μου

Edited by Exploticon
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...