Jump to content

Sony Xperia Z5 Compact

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά ακουστικά δεν έχει η συσκευασία; Τόσα λεφτά δίνουμε για το τηλέφωνο
Oneplus A6013

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο δικό μου που είναι "γερμανικό" είχε κανονικά. Πάντως δεν χάνεις και τίποτα. Δεν λένε τίποτα τα συγκεκριμένα. Με πολύ λίγα χρήματα παίρνεις τα sth30 που είναι και αδιάβροχα και έχουν πολύ καλό ήχο. Τα έχει και σε προσφορά τα μαύρα το public στα 10€

https://www.skroutz.gr/s/4768598/Sony-STH30.html?keyphrase=sth30

Edited by pektis7

Στο δικό μου που είναι "γερμανικό" είχε κανονικά. Πάντως δεν χάνεις και τίποτα. Δεν λένε τίποτα τα συγκεκριμένα. Με πολύ λίγα χρήματα παίρνεις τα sth30 που είναι και αδιάβροχα και έχουν πολύ καλό ήχο. Τα έχει και σε προσφορά τα μαύρα το public στα 10€

Τιιιιιιιιιιιιιι.?? Στο δικό σου ειχε εμένα όχι? Ελεος.

Γκρίνιας συνέχεια....πρώτη φορά βλέπω τηλέφωνο στο φορτιστή και να πέφτει η μπαταρία. Ανοικτό έχω tune in και τον chrome όπως και στο g4, μόνο που στο g4 δεν έπεφτε....

Oneplus A6013

Κάτι δεν πάει καλά με τον φορτιστή ή την πρίζα. Στη δουλειά το φορτίζω με έναν "αρχαίο" φορτιστή από Sony Ericsson που βγάζει 1Α και με ανοιχτό viber και Facebook messenger και μουσική να παίζει συνέχεια και πάλι φορτίζει έστω και αργά.

Απο που το πήρες; εμένα εχει κανονικά μεσα, ελληνικό απο vodafone

Διαφωνώ.. τα ακουστικά της σονυ ειναι καταπληκτικά, επιτέλους βρήκα ακουστικά που εφαρμόζουν τέλεια στ αυτιά χωρίς να πέφτουν ολη την ωρα όπως κατι άλλες ψείρες

Απο που το πήρες; εμένα εχει κανονικά μεσα, ελληνικό απο vodafone

Διαφωνώ.. τα ακουστικά της σονυ ειναι καταπληκτικά, επιτέλους βρήκα ακουστικά που εφαρμόζουν τέλεια στ αυτιά χωρίς να πέφτουν ολη την ωρα όπως κατι άλλες ψείρες

Helsinki απο Gigantti

Oneplus A6013

Εγώ με 2 χρόνια g2 πήγα σε g4 και το μετάνιωσα. Σήμερα (μετά από 20 μέρες) πούλησα το g4 και τώρα έχω το z5 compact.

Για εμένα το g2 είναι το καλύτερο κινητό ever.

Το z5 αξίζει μόνο αν θες κάτι πιο μαζεμενο σε μέγεθος και αδιάβροχο, κατά τα άλλα χίλιες φορές g2 με μια cloudy επάνω.

Το G2 το είχα κι εγώ για ένα χρόνο και παράλληλα είχα και το Ζ1. Στο μόνο που προτιμούσα το G2 ήταν η εκπληκτική οθονάρα που είχε η οποία βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το Ζ5 που έχω τώρα.Κατά τα άλλα το Ζ1 ήταν καλύτερο. Γρηγορότερο,σταθερότερο,με καλύτερη κάμερα,καλύτερο ηχείο και φυσικά SD γιατί μετά από μερικούς μήνες τα 16 gb δεν φτάνουν για τίποτα χωρίς επέκταση.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα, το μέγεθος είναι αυτό που δεν αντέχω στο G2.

Το κακό με τα Ζ3/Ζ5 Compact είναι που δεν μπορείς να τα βρείς πουθενά για να τα "σκαλίσεις" λίγο και να κάνεις μόνος σου το συγκριτικό.

Σ' έναν Γερμανό πάντως που τα βρήκα τ' αδερφάκια δίπλα-δίπλα (τα ψεύτικα μοντέλα), η αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι αυτό το frosted glass του Ζ5 Compact είναι απίστευτη.

Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου...

Σ' έναν Γερμανό πάντως που τα βρήκα τ' αδερφάκια δίπλα-δίπλα (τα ψεύτικα μοντέλα), η αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι αυτό το frosted glass του Ζ5 Compact είναι απίστευτη.

Ειναι πράγματι καταπληκτικό το back cover, αλλα γλιστράει απίστευτα δυστυχώς. Επιβάλλεται η θήκη ή εστω ενα back tempered glass

Και αυτά που προτείνω είναι της Sony και πίστεψε με δεν έχουν καμία σχέση. Επιπλέον είναι earbuds και όχι in ear. Βέβαια αυτό είναι και μειονέκτημα για κάποιους. Όχι για εμένα που δεν θέλω να απομονώσω τους εξωτερικούς ήχους

Και αυτά που προτείνω είναι της Sony και πίστεψε με δεν έχουν καμία σχέση. Επιπλέον είναι earbuds και όχι in ear. Βέβαια αυτό είναι και μειονέκτημα για κάποιους. Όχι για εμένα που δεν θέλω να απομονώσω τους εξωτερικούς ήχους

τωρα τα ειδα πιο προσεκτικά φιλε μου, όντως δείχνουν ωραία και σε καλη τιμή.. ειναι όπως των iphone που έχουν καταπληκτική αίσθηση

Όντως όπως τον βολεύει τον καθένα. Εγώ που τα έχω πάρει δεν τα έχω βολευτεί. Έχουν πολύ καλό ήχο, αλλά όταν τα φοράω και κάνω γρήγορο περπάτημα - τρέξιμο , μου φεύγουν από τα αυτιά. Έτσι τα έχω μόνο για μέσα στο σπίτι όποτε χρειάζομαι ακουστικά

Γεια σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους είναι κάτοχοι του xperia z5compact. Τη γίνεται με την υπερθέρμανση του κινητού και πόσο το πειράζει? Με ενδιαφέρει να το αγοράσω και όπως καταλάβατε με ενδιαφέρουνε σοβαρές απόψεις. Την απέρριψα την Sony εδώ και αρκετά χρόνια και βρήκα το Ζ5 Compact ενδιαφέρον λόγο. Μεγέθους γιατί βαρέθηκα να κουβαλάω παντόφλες και όχι κινητά. Σίγουρα βέβαια φταίει ο επεξεργαστείς για όλα αυτά άλλα. Ας ρωτήσω όμως τη παίζει

Γειά σου φίλε, κατ΄αρχάς να σου πω ότι δεν είμαι κάτοχος z5c αλλα επειδή βρίσκομαι και εγώ σε φάση αναζήτησης ναυαρχίδων σε κάτω απο 5 ίντσες και δυστυχώς οι επιλογές ειναι περιορισμένες.

Σε σημεία το z5c έχει μερικές μικρές αναβαθμίσεις εν συγκρίση με το z3c, με κυριότερη την κάμερα, τα 32gb εσωτερικής μνήμης, fingerprint.

Το κυριοτέρο θέμα για εμένα είναι όμως ο συσχετισμός απόδοσης/ενέργειας. Σε αρκετά σοβαρά sites που πειραματίζονται με τους επεξεργαστέςhttp://arstechnica.com/gadgets/2015/04/in-depth-with-the-snapdragon-810s-heat-problems/

Μπορείς να δεις τι πραγματικά συμβαίνει με τον 810, τα δύο σέτ απο 4 πυρήνες που τον αποτελούνε λειτουργούνε με έναν παράδοξο τρόπο, το πρώτο σετ cortex A-53 λειτουργεί σε χαμηλότερες συχνότητες για απλές λειτουργείες οπου δεν απαιτούνε μεγάλη επεξεργαστική ισχύ ώστε να ''εξοικονομεί'' θεωρητικά ενέργεια, όταν όμως ο κάτοχος αρχίζει να ''ζορίζει'' τον 810 όπως με παιχνίδια, κάμερα, υψηλές αναλύσεις βίντεο τότε ''ενεργοποιείται'' και το δεύτερο σετ 4 πυρήνων το A-57 σε υψηλότερες συχνότητες, οπότε έχουμε συνολικά 8 πυρήνες να ''τρέχουνε'' στην μέγιστη απόδοση, έλα όμως που όταν συμβαίνει αυτό μετά απο λίγα λεπτά η θερμοκρασία του 810 δημιουργεί το λεγόμενο throttling, στα παραδείγματα του site όταν έτρεξαν ένα παιχνίδι για 15 λεπτά μπορείς να δεις τις καμπύλες της πτώσης στον 810 εν συγκρίση με exynos 7420, 805 και 801 snapdragon.

Αυτό συμβαίνει επειδή το έχουνε ρυθμίσει έτσι ώστε όταν ανεβαίνει πανω απο ένα επίπεδο θερμοκρασίας ''αδρανοποιούνται'' κάποιοι πυρήνες του A-57 με αποτέλεσμα να λειτουργεί αντι για 8 με 5 ή και με 4 πυρήνες http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z5-snapdragon-810-temperature-7221/

Αυτό παραδόξως δεν συμβαίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό με το επίσης 8πύρηνο exynos 7420, στα συμπεράσματα εντοπίζουνε το πρόβλημα στην αρχιτεκτονική του 810, δηλαδή επειδή ο 810 είναι δομημένος στα 20 νανόμετρα ενώ αντίστοιχα ο 7420 στα 14 νανόμετρα αντιμετωπίζει πολύ καλύτερα την ενεργεία.

Αυτές οι δυο παράγραφοι που είναι όλο το ''ζουμί'' για εμένα..

''After a long string of successful flagships, the Snapdragon 810 has been a bit of a disappointment. At its best, it can be faster than the Snapdragon 800, 801, and 805 chips that it’s replacing. But the two 810-equipped phones we’ve used—HTC’s One M9 and LG’s G Flex 2—have definitely run hot, and performance slows down quickly as you use the phone.''

.......

We first ran the test on three SoCs that we're pretty familiar with—the Snapdragon 800, 801, and 805. As the test ran, the 800 (in a Nexus 5) slowly and predictably dropped its clock speed from around 2.3GHz to around 1.6GHz. The 801 didn’t throttle at all, which isn’t entirely surprising—Snapdragon 801 phones generally had a very good mix of performance and battery life. And the 805 managed to run near its top-rated speed of 2.7GHz for quite a while, eventually settling down somewhere between 1.7GHz and 2.0GHz.''

Ο πιο ανθεκτικός επεξεργαστής στο throttling βγήκε ο snapdragon 801(!) εάν παρατηρήσεις μετά απο 15 λεπτά διατηρεί την ίδια ισχύ του, αυτό επιφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στην σταθερή απόδοση του σε βαριές εφαρμογές άλλα και στην ''εξοικονόμηση'' ενέργειας αφου δεν έχει ''σκαμπανεβάσματα''. Απλά παίζει μεγάλο ρόλο το μάρκετινγκ που καθορίζει την καταναλωτική συμπεριφορά μας, ότι πάντα πρέπει να αγοράζουμε κάτι καινούριο, πιο ισχυρό κλπ.

Για εμένα που πρωτευόντα ρόλο παίζει η διάρκεια και η σταθερότητα ενός επεξεργαστή και όχι αν μπορώ να παίξω το πιο απαιτητικό παιχνίδι στο playstore, η επόμενη επιλογή μου πιθανότατα θα είναι το z3c, απλά περιμένω και την αναβάθμιση σε 6 για να δώ αν αλλάξει κάτι.

Φιλε member22, σωστα αυτα που αναφερεις αλλα τελειως θεωρητικα συνηθως. Δηλαδη, αν δεν εισαι απο τα ατομα που λιωνουν το κινητο σε παιχνιδια κτλ, τοτε δεν θα συμβαινει αυτο που περιγραφεις. Απο την αλλη το να θυσιασεις μια καλυτερη καμερα, τα 32εσωτερικου και το δαχτυλικο αποτυπωμα (προσωπικα δεν το χρησιμοποιω) για να εχει καλυτερες καμπυλες το κινητο ειναι λιγο παραλογο, γιατι στην πραξη δε θα δεις καποιο προβλημα εκτος αν το λιωσεις. Οποτε θα ελεγα οτι οποιος μπορει αξιζει να παιρνει το τελευταιο μοντελο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φιλε member22, σωστα αυτα που αναφερεις αλλα τελειως θεωρητικα συνηθως. Δηλαδη, αν δεν εισαι απο τα ατομα που λιωνουν το κινητο σε παιχνιδια κτλ, τοτε δεν θα συμβαινει αυτο που περιγραφεις. .

Δεν είμαι άτομο που λιώνει τα παιχνίδια... άλλα και πάλι δεν καταλάβες καλά αυτά που έγραψα, σε πολύ απλές λειτουργίες ο 810 είναι έτσι ρυθμισμένος ώστε να χρησιμοποιεί μόνο τους πυρήνες χαμηλής συχνότητας CORTEX Α-53, αυτό σημαίνει ότι σε απλές λειτουργίες όπως άνοιγμα απλών εφαρμογών, επανεκκίνηση δεν ζεσταίνεται άλλα δεν ''ρολάρει'' και γρηγορότερα απο το τετραπύρηνο soc 801.

Στο παρακάτω βίντεο όπου βρήκα μια σύγκριση ταχυτήτων σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ...

....σε απλές καθημερινές λειτουργίες μεταξύ των Ζ3 και Ζ5 όπου φοράνε τους αντίστοιχους επεξεργαστές και έχουνε ίδια RAM μεταξύ τους, το Z3 τις περισσότερες εφαρμογές τις ανοιγεί με μεγαλύτερη ταχύτητα απο το Z5, ε κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα z3-z5 compact μεταξύ τους πιστεύω.

Απο την αλλη το να θυσιασεις μια καλυτερη καμερα, τα 32εσωτερικου και το δαχτυλικο αποτυπωμα (προσωπικα δεν το χρησιμοποιω) για να εχει καλυτερες καμπυλες το κινητο ειναι λιγο παραλογο, γιατι στην πραξη δε θα δεις καποιο προβλημα εκτος αν το λιωσεις. Οποτε θα ελεγα οτι οποιος μπορει αξιζει να παιρνει το τελευταιο μοντελο

Ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας, για εμένα προτεραιότητα έχει να έχω μια συσκευή με καλή ισορροπία απόδοσης-ενέργειας ώστε να κρατήσω την συσκευή για μεγαλύτερη διάρκεια και ας χάσω σε κάμερα και σε άλλα μεμονωμένα χαρακτηριστικά.

Και πρόσεχε ποτέ δεν ανέφερα ότι το soc 801 είναι καλύτερο απο το 810, σίγουρα το 810 μπορεί να υποστηρίξει software με μεγαλύτερες δυνατότητες τόσο σε συνδεσιμότητα LTE, σε κάμερα, σε υψηλότερη ανάλυση βίντεο και ήχου, να τρέξει ''βαριά'' games κλπ.

Το soc 801 είναι πιο ''σταθερό'' όμως, επειδή έχει βρει την τέλεια ισορροπία και αρμονία ανάμεσα σε απόδοση και ενέργεια, αυτό αποφέρει τα οφέλη που προανέφερα που για εμένα είναι αυτό που ζητάω αυτή την στιγμή.

Δεν είμαι άτομο που λιώνει τα παιχνίδια... άλλα και πάλι δεν καταλάβες καλά αυτά που έγραψα, σε πολύ απλές λειτουργίες ο 810 είναι έτσι ρυθμισμένος ώστε να χρησιμοποιεί μόνο τους πυρήνες χαμηλής συχνότητας CORTEX Α-53, αυτό σημαίνει ότι σε απλές λειτουργίες όπως άνοιγμα απλών εφαρμογών, επανεκκίνηση δεν ζεσταίνεται άλλα δεν ''ρολάρει'' και γρηγορότερα απο το τετραπύρηνο soc 801.

Στο παρακάτω βίντεο όπου βρήκα μια σύγκριση ταχυτήτων σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ...

....σε απλές καθημερινές λειτουργίες μεταξύ των Ζ3 και Ζ5 όπου φοράνε τους αντίστοιχους επεξεργαστές και έχουνε ίδια RAM μεταξύ τους, το Z3 τις περισσότερες εφαρμογές τις ανοιγεί με μεγαλύτερη ταχύτητα απο το Z5, ε κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα z3-z5 compact μεταξύ τους πιστεύω.

Ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας, για εμένα προτεραιότητα έχει να έχω μια συσκευή με καλή ισορροπία απόδοσης-ενέργειας ώστε να κρατήσω την συσκευή για μεγαλύτερη διάρκεια και ας χάσω σε κάμερα και σε άλλα μεμονωμένα χαρακτηριστικά.

Και πρόσεχε ποτέ δεν ανέφερα ότι το soc 801 είναι καλύτερο απο το 810, σίγουρα το 810 μπορεί να υποστηρίξει software με μεγαλύτερες δυνατότητες τόσο σε συνδεσιμότητα LTE, σε κάμερα, σε υψηλότερη ανάλυση βίντεο και ήχου, να τρέξει ''βαριά'' games κλπ.

Το soc 801 είναι πιο ''σταθερό'' όμως, επειδή έχει βρει την τέλεια ισορροπία και αρμονία ανάμεσα σε απόδοση και ενέργεια, αυτό αποφέρει τα οφέλη που προανέφερα που για εμένα είναι αυτό που ζητάω αυτή την στιγμή.

με το Update σε ανδροιδ 6 τα Ζ5 γενικα εχουν ρολαρει πολυ καλυτερα,μηπως λοιπον εχει ρυθμιστει αυτο αυτο θεμα? Καταλαβα τι λες, και λογικο να ξενερωνεις αν παιρνεις ενα καινουριο τηλ και δεν εχει καλυτερη αποκριση απο το προηγουμενο, ποσο μαλλον αν εχει χειροτερη.. Αλλα λεω μηπως τωρα που βελτιωθηκε σε αυτο το κομματι πολυ, να το ξανασκεφτεις. Γιατι καμερα και μνημη που ειναι καλυτερα/περισσοτερο ειναι σημαντικα πλεονεκτηματα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

με το Update σε ανδροιδ 6 τα Ζ5 γενικα εχουν ρολαρει πολυ καλυτερα,μηπως λοιπον εχει ρυθμιστει αυτο αυτο θεμα?

Δεν ξέρω και αυτός είναι ο λόγος που παρακολουθώ το φόρουμ.

Καταλαβα τι λες, και λογικο να ξενερωνεις αν παιρνεις ενα καινουριο τηλ και δεν εχει καλυτερη αποκριση απο το προηγουμενο, ποσο μαλλον αν εχει χειροτερη.. Αλλα λεω μηπως τωρα που βελτιωθηκε σε αυτο το κομματι πολυ, να το ξανασκεφτεις. Γιατι καμερα και μνημη που ειναι καλυτερα/περισσοτερο ειναι σημαντικα πλεονεκτηματα.

Απο την μία μου αρέσει η κάμερα και η εσωτερική μνήμη του z5c, απο την άλλη η μπαταρία του z3c.

Και το άγχος της καθημερινής φόρτισης για να μην ξεμείνω είναι κάτι που θέλω να αποφύγω, άμα την μισή ημέρα το έχω να φορτίζει πάλι δεν παλεύεται αυτό το πράγμα..

Απο την μία μου αρέσει η κάμερα και η εσωτερική μνήμη του z5c, απο την άλλη η μπαταρία του z3c.

Και το άγχος της καθημερινής φόρτισης για να μην ξεμείνω είναι κάτι που θέλω να αποφύγω, άμα την μισή ημέρα το έχω να φορτίζει πάλι δεν παλεύεται αυτό το πράγμα..

Φίλε να σου πω τη τελευταία μου εμπειρία σε σχετικά βαριά χρήση του κινητού σε μια ημερα...

Οπως βλεπεις ειμαι απο Βολο και προσφατα κατεβηκα Αθηνα για ενα μπασκετικο παιχνιδι...Το Κινητο φορτισμενο μεσημερι στο 100%.. Με ανοιχτα τα παντα 4G wifi gps με το google maps να εχει παρει κυριολεκτικα φωτια λογω μετακινησεων εντος Αθηνων με τις φωτογραφιες και τα βιντεο να δινουν και να περνουν + πολλα τηλεφωνα, μηνυματα viber messenger στο δικτυο για συννενοησεις κτλ τελικα το κινητο εφτασε στο 1% την επομενη μερα κατα τις 9 το βραδυ...Χρησιμοποιησα stamina ενω κοιμομουνα... 1,5 με το κινητο να μην εχει ησυχια πραγματικα!! Δε πιστευω λοιπον οτι θα εισαι με ενα φορτιστη στο χερι...Ακομα και να το κανεις ακομα πιο βαρια χρηση απο το πρωι μεχρι το βραδυ δεν υπαρχει να μη σου τη βγαλει και να σου αφησει και περισευμα....Τωρα οπως εχω πει και πιο πανω με κανονικη χρηση το κινητο ειναι 2 ημερων η μπαταρια ευκολα πια..

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

• Administrators

Μη νομίζεις ότι η διαφορά τους στην αυτονομία είναι τόσο μεγάλη. Εξάλλου το Z5 Compact με τις μελλοντικές αναβαθμίσεις του αναμένεται να γίνει περισσότερο optimized σε όλους τους τομείς, κάτι που στο Z3 Compact θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Εν ολίγοις, σήμερα... δεν πας σε παλιό μοντέλο, πας στο καινούργιο.

Modpic.gif

Εγώ ήρθα από το απίστευτο σε smooth και σταθερότητα lg g4, που δεν ζεσταίνεται αλλά έχει απαράδεκτη μπαταρία . Πήγα σε z5c γιατί μου άρεσε το μέγεθος του αλλά γενικά δεν είναι ολοκληρωμένο όπως το g4. Μια φορά (μάλλον από την υψηλή θερμοκρασία) είχε τρομερό lag και στο τέλος μου έκανε soft boot.

Το g4 στις ίδιες εργασίες δεν καταλαβαινε τίποτα.

Δεν το μετάνιωσα που πήγα σε z5c αλλά θα έπρεπε να είναι πιο φθηνό για αυτά που προσφέρει.

Oneplus A6013

• Administrators
Επειδή η συζήτηση περί συγκρίσεων συσκευών δεν λέει να σταματήσει, έγινε ένα καθάρισμα και θα ακολουθήσει κι άλλο αν δεν επανέλθουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο. Να θυμίσω οτι υπάρχει διαφορετικός χώρος για συγκρίσεις συσκευών.

Modpic.gif

Ψάχνω για Bluetooth ηχεία για το z5c μου γιατί δεν θέλω να πάρω ενισχυτή. Το ξέρω ότι είμαι off topic αλλά έψαξα το φόρουμ και δεν βρήκα τίποτα.

Ξέρει κανείς που μπορώ να διαβάσω για αυτό το θέμα εντυπώσεις στο φόρουμ?

Πχ ενδιαφέρομαι για τα harman kardon onyx studio

Oneplus A6013

Ψάχνω για Bluetooth ηχεία για το z5c μου γιατί δεν θέλω να πάρω ενισχυτή. Το ξέρω ότι είμαι off topic αλλά έψαξα το φόρουμ και δεν βρήκα τίποτα.

Ξέρει κανείς που μπορώ να διαβάσω για αυτό το θέμα εντυπώσεις στο φόρουμ?

Πχ ενδιαφέρομαι για τα harman kardon onyx studio

Δεν το ξερω το harman. Προσωπικα εδω και 3 χρονια εχω αγορασει το bose soundlink mini

Στα ριβιου εχει παρα πολλες πρωτιες

Μεγαλη αυτονομια,σουπερ αποδοση ηχου για τοσο μικρο ηχειο

Ερχεται στο πακετο με ,βαση φορτισης (φορτιζει και χωρις την βαση) και λογο μεγεθους μεταφερεται πανευκολα

Στα χρηματα που κοστιζει (200ευρω) δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο

Μαλιστα τωρα εχει κυκλοφορησει το ΙΙ το οποιο ειναι ακομα καλυτερο

http://www.skroutz.gr/s/7060688/Bose-SoundLink-Mini-Bluetooth-Speaker-II.html

http://betanews.com/wp-content/uploads/2015/06/bose-600x600.jpg

http://cnet2.cbsistatic.com/hub/i/r/2013/07/15/77f79ebd-67c2-11e3-a665-14feb5ca9861/thumbnail/770x433/e9b8d7bc59747296c37c994a05912cea/Bose_Bluetooth_Speaker_35781779_03.jpg

καμια σχεση τα jbl

τα bose τα αγορασα γερμανια

Ειχε πανω απο 15 διαφορετικα μοντελα ολα μπορουσες να τα ακουσεις live

μεταξυ αυτων και τα jbl και τα beats και διαφορα αλλα

Μακραν πρωτα τα bose

Ειναι μια αγορα που δεν την εχω μετανιωσει

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Compact