Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με βάση τη συνηθισμένη πορεία των πραγμάτων, και δεδομένης της εμπειρίας που έχω από διάφορες συσκευές, μετά το pick, έρχεται η πτώση. Συμβαίνει σε όλα τα smartphones, όλων των εταιριών. Το θέμα είναι η τελευταία αναβάθμιση να είναι αξιοπρεπής από θέμα επιδόσεων και μπαταρίας. Αλλά πιστεύω ότι η συσκευή δεν θα γίνει καλύτερη (δηλαδή πιο γρήγορη και με καλύτερη μπαταρία) από ότι είναι ήδη.

Συμφωνώ ότι μπορεί να μην γίνει καλύτερο, αλλά για χειρότερο δεν νομίζω λαμβάνοντας υπόψιν το hardware του κινητού και των άλλων καινούργιων κορυφαίων.

Πάντως το γεγονός ότι μας παρέχει την ενημέρωση σας 7.0 τουλάχιστον, μόνο καλοπροαιρετα μπορώ να το δω..

Sent from my E6653 using Tapatalk

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μου ήρθε ενημέρωση η 322Α511 και έφτιαξε μόνο του το θέμα με τον ήχο... Δυνάμωσε μόνο του...

Καλό νέο αυτό, μία ερώτηση μόνο. Αν πας στον αποθηκευτικό χώρο, στις εφαρμογές, την εφαρμογή Google πλέον την αναγράφει σαν Launcher3;

Εγώ αφού έκανα την ενημέρωση του κινητού, μου ήρθε καί ενημέρωση της εφαρμογής αυτής και πλέον την γράφει έτσι..

Συμφωνώ ότι μπορεί να μην γίνει καλύτερο, αλλά για χειρότερο δεν νομίζω λαμβάνοντας υπόψιν το hardware του κινητού και των άλλων καινούργιων κορυφαίων.

Πάντως το γεγονός ότι μας παρέχει την ενημέρωση σας 7.0 τουλάχιστον, μόνο καλοπροαιρετα μπορώ να το δω..

Sent from my E6653 using Tapatalk

Βρε, για καλό είναι η ενημέρωση, δεν αντιλέγω. Και εννοείται ότι θα την κάνω. Και εννοείται ότι το hw είναι επαρκές για να τρέξει οτιδήποτε. Αλλά το θέμα είναι να γίνει και από την εταιρία optimized.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και εμένα η γνώμη μου και η εμπειρία μου είναι ότι συσκευή αποδίδει το maximum σε απόδοση και διάρκεια με την έκδοση που βγήκε.

(+ κάποιες μικρό βελτιώσεις του πρώτου τριμήνου με τα ανάλογα software update του λειτουργικού που θα έχει πάρει)

Ουδέποτε η πολύ σπάνια καλύτερα πάει με την νέα έκδοση.

Στην καλύτερη στα ίδια επίπεδα.

Μην ξεχνάμε ότι ήδη πολλοί θα την έχουν κοντά στο έτος άρα και η μπαταρία δεν έχει την ίδια απόδοση με την αρχή με τους πρώτους μήνες.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά θήκη του έχετε του Ζ5; από αυτές που έχει το e-shop έχει πάρει κανείς;

Γνώμη μου, προτίμησε κάποια της ORZLY. Έχω 2 , μια που είναι μαύρη στα πλαινά και διάφανη στην πλάτη και άλλη μια που είναι υπερλεπτη. Και οι 2 εξαιρετικές. Αγορασμένες από μαγαζιά στο skroutz.

Οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι αθλιες η έχει θέμα η κάμερα μου;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812&page=170#

Στην κρίση σας!

Προτείνω, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού να χρησιμοποιείς τις manual ρυθμίσεις, βάζοντας εσύ το iso στην επιθυμητή τιμή.

Στο αυτόματο, συνήθως ανεβάζει τις τιμές ISO η κάμερα για να αποφύγει το θόλωμα. Αν όμως έχεις σταθερό χέρι μπορείς χειροκίνητα να μειώσεις το iso και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο.

Το ISO μου το έχει μονίμως κλειστό. Γιατί; ακόμα και manual αν διαλέξω

Πρέπει να κατεβάσεις την ανάλυση στα 8mp για να μπορέσεις να χειριστείς εσύ το ISO

Γενικά η κάμερα αποδίδει καλύτερα στα 8mp (είτε μέρα, είτε βράδυ).

Οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι αθλιες η έχει θέμα η κάμερα μου;

δεν εχω καποιο προβλημα, απλά πάντα σε night mode για να μην ανεβαζει iso

25681924916_d4e6961571_c.jpgΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ by sfortis, on Flickr

25346075144_8c2ba1bbd1_c.jpgroad lights by sfortis, on Flickr

27075189551_e9ab7dcd0c_c.jpgZ5_procapture by sfortis, on Flickr

Καλό νέο αυτό, μία ερώτηση μόνο. Αν πας στον αποθηκευτικό χώρο, στις εφαρμογές, την εφαρμογή Google πλέον την αναγράφει σαν Launcher3;

Εγώ αφού έκανα την ενημέρωση του κινητού, μου ήρθε καί ενημέρωση της εφαρμογής αυτής και πλέον την γράφει έτσι..

Έγινε σε κάποιον άλλον ή είναι δικό μου bug;

παιδια τωρα ξυπνισε ο γερμανος και το δινει στα 400 ευρω το Ζ5 ενω εγω το ειχα παρει στα 400 απο τον μαρτιο στα ιδια λεφτα

παιδια τωρα ξυπνισε ο γερμανος και το δινει στα 400 ευρω το Ζ5 ενω εγω το ειχα παρει στα 400 απο τον μαρτιο στα ιδια λεφτα

Στα 400 ευρω ειχε πριν περιπου ενα μηνα το X Performance το Πλαισιο. Δε νομιζω να αξιζει να παρει κανεις στα ιδια λεφτα το Ζ5 με τον SD 810...

Στα 400 ευρω ειχε πριν περιπου ενα μηνα το X Performance το Πλαισιο. Δε νομιζω να αξιζει να παρει κανεις στα ιδια λεφτα το Ζ5 με τον SD 810...

Ναι τωρα πια εχει παλιωσει κιολας με τα ιδια λεφτα περνεις το x performance η το x compact

Γιατί νομίζεις θα καταλάβει διαφορά από τον 810 στον 820

Γιατί νομίζεις θα καταλάβει διαφορά από τον 810 στον 820

Θα καταλαβει ως προς την θερμοκρασια του κινητου.ο snapdragon 820 ειναι αρκετα δροσερος απο τον 810.Τον εχω δοκιμασει στο samsung s7 με πολυ καλα αποτελεσματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμα να βγει η σκέτη gr έχει κανείς ftf cosmote η Vodafone να το περάσουμε να ησυχασουμε

sfortis...@@ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ... υπεροχες φωτογραφιες μπραβο σου
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Καλή χρονιά! Tnx! Δυστυχώς από προχθές είναι κάπως έτσι το Ζ5 μου... :( :( :(

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170101/c6ca97f438bb6b01d0df3f1aa24c9934.jpg

Καλή χρονιά! Tnx! Δυστυχώς από προχθές είναι κάπως έτσι το Ζ5 μου... :( :( :(

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170101/c6ca97f438bb6b01d0df3f1aa24c9934.jpg

Αουτς!!

Τι σκεφτεσαι? Θα το φτιαξεις ή παμε γι αλλα?

Κοίτα αν είναι μέχρι 150€ θα το φτιάξω...Βαριά 180! Ούτως ή άλλως το κινητό είναι άψογο και σφαίρα!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Κοίτα αν είναι μέχρι 150€ θα το φτιάξω...Βαριά 180! Ούτως ή άλλως το κινητό είναι άψογο και σφαίρα!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ε, ναι. Για παραπανω δεν θα αξιζε η επισκευη. Βεβαια εξαρταται και την τσεπη του καθενος...

Το τηλεφωνο με τα τελευταια updates ειναι εντελως απροβληματιστο.

• The title was changed to Sony Xperia Z5