Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού στα κινητά δεν μπορείς να παίξεις με το διάφραγμα, έπρεπε να είχαν δώσει και ρύθμιση της ταχύτητας του κλείστρου και φυσικά και το ois. ...εδώ πιστεύω είναι και η μεγάλη διαφορά και "δύναμη " του g4 όπου μπορεί και βαράει στα 50 αζα π.χ. εχοντας και το εξελιγμένο ois. ..κρίμα ρε σονυ κρίμα γιατί γενικά και οι haters του χώρου την παραδέχονται ότι είναι η Apple ουσιαστικά στην φωτογραφία. ...Προσωπικά έχω και super compact sony Rx100 Mark I & olympus xz -2 όταν δεν θέλω να κουβαλάω slr. ..με την σονυ θα φωτογραφίσει εξαιρετικά και ένας άσχετος, τα κάνει ουσιαστικά όλα μόνη της, έχει εξελιγμένα scenes και το manual ουσιαστικά το χρησιμοποιεί κάποιος μόνο με την χρήση τρίποδα, αντιθέτως η olympus είναι ουσιαστικά φτιαγμένη από φωτογράφους για φωτογράφιση, συμμετέχεις και στο τελεακρο έχει 2,5 διάφραγμα (112 mm) όταν η σονυ στα 100mm έχει 4.9 όμως "σώζεται" από τον αισθητήρα της μιας ίντσας. ..σαν τα αμάξια τα γρήγορα οδηγας σε μια κλειστή διαδρομή ενα Honda type R πρώτο δεύτερης γενιάς ή ένα κλιο rs κατεβαίνεις και λες ότι οδηγησες το ευχαριστηθηκες το απολαυσες, άσχετα αν με ένα audi s3 πιθανότατα να εκενες την διαδρομή πιο γρήγορα με λιγότερη "συμμετοχή " αρα και απόλαυση. ...

Τελικά το g4 είναι ο αρχηγός στο κομμάτι της φωτογραφίας όσον αφορά τα κινητά? :rolleyes:

Konakis.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στον υπολογιστή σου παιζει κανονικά ή κάνει το ιδιο??

για να κανει και σε μας το προβλημα, σημαινει οτι εχει προβλημα το αρχειο που γραφει, οχι το κινητο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Στον υπολογιστή σου παιζει κανονικά ή κάνει το ιδιο??

Το ιδιο. Το προβλημα δεν ειναι στον player, αλλα στο αρχειο.

Βλεπω παλαιοτερα βιντεακια με το z3c και σε μερικα υπαρχει παρομοιο θεμα.

Υποψη οτι μπορει να το κανει 1 στα 10 βιντεο. Τωρα τραβαω μονο με τη ρυθμιση "τυπικη" στο steadyshot, να δω αν θα το ξανακανει.

Με αλλες εφαρμογες καμερας (πχ google camera, mx camera κλπ ) κανενα προβλημα. Σε 4Κ , κανενα προβλημα. Μονο σε fhd (30 ή 60 fps)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δειτε το βιντεο, ειδικα στο 8ο δευτερολεπτο και πειτε γνωμες.

Μπορεί να μην στέκει αυτό που θα πω, αλλά υπάρχει περίπτωση να έχεις τραβήξει τα βίντεο (και τα παλιά σου, με το z3c) και να τα έχεις αποθηκεύσει κατευθείαν στην ίδια εξωτερική κάρτα μνήμης; Μπας και είναι καμία προβληματική, ξέρω γω.. (Όπως είπε και ο Nikos_Mpl)

Παίδες, ήθελα να ρωτήσω κάτι για το κινητό μιας και είμαι υποψήφιος αγοραστής (σε κανένα μήνα με κόβω να το τσιμπάω)

Κάπου πήρε το μάτι μου όταν διάβαζα το νήμα ότι δεν τα πάει καλά με την πλοήγηση; (Βασικά δεν είμαι σίγουρος αν το διάβασα σε αυτό το νήμα ή σε κάποιο άλλο με θέμα τα νέξους γιατί κοιτούσα και για προς τα εκεί μεριά.)

Γενικά, πως τα πάει με τους χάρτες; Τα iPhone πχ είναι τουμπανάκια και εκεί, δεν κολλάνε μια. Αυτό έχει κανένα θέμα με τους χάρτες ή θα γίνονται όλα instant? (τοποθέτηση του μέρους που είμαι/που θέλω να πάω/ έναρξη πλοήγησης/ περιήγηση στον χάρτη)

Ευχαριστώ!!

Μπορεί να μην στέκει αυτό που θα πω, αλλά υπάρχει περίπτωση να έχεις τραβήξει τα βίντεο (και τα παλιά σου, με το z3c) και να τα έχεις αποθηκεύσει κατευθείαν στην ίδια εξωτερική κάρτα μνήμης; Μπας και είναι καμία προβληματική, ξέρω γω.. (Όπως είπε και ο Nikos_Mpl)

Παίδες, ήθελα να ρωτήσω κάτι για το κινητό μιας και είμαι υποψήφιος αγοραστής (σε κανένα μήνα με κόβω να το τσιμπάω)

Κάπου πήρε το μάτι μου όταν διάβαζα το νήμα ότι δεν τα πάει καλά με την πλοήγηση; (Βασικά δεν είμαι σίγουρος αν το διάβασα σε αυτό το νήμα ή σε κάποιο άλλο με θέμα τα νέξους γιατί κοιτούσα και για προς τα εκεί μεριά.)

Γενικά, πως τα πάει με τους χάρτες; Τα iPhone πχ είναι τουμπανάκια και εκεί, δεν κολλάνε μια. Αυτό έχει κανένα θέμα με τους χάρτες ή θα γίνονται όλα instant? (τοποθέτηση του μέρους που είμαι/που θέλω να πάω/ έναρξη πλοήγησης/ περιήγηση στον χάρτη)

Ευχαριστώ!!

Εχω αλλαξει καρτα μνημης. Στο z3c ειχα μια παλιοτερη class 10 και στο Ζ5 μια σουπερ ντουπερ class 10 uhs3 παρακαλω.

Δεν ειναι η καρτα το προβλημα. Το εχει κανει και με εγγραφη στην εσωτερικη μνημη.

Το κινητο ειναι τελειο για πλοηγηση, κανενα απολυτως προβλημα.

Και γενικα δεν κολλαει πουθενα

Εχω αλλαξει καρτα μνημης. Στο z3c ειχα μια παλιοτερη class 10 και στο Ζ5 μια σουπερ ντουπερ class 10 uhs3 παρακαλω.

Δεν ειναι η καρτα το προβλημα. Το εχει κανει και με εγγραφη στην εσωτερικη μνημη.

Μάλιστα.. απορώ τι παίζει τότε και με τα 2 κινητά :confused:

Το κινητο ειναι τελειο για πλοηγηση, κανενα απολυτως προβλημα.

Και γενικα δεν κολλαει πουθενα

Τέλεια! θα τσιμπηθεί σύντομα το κινητάκι.Ευχαριστώ και πάλι.

Στο xda διαβαζω οτι και στο Ζ3 υπαρχει σοβαρο θεμα στο viewfinder του βιντεο. Δηλαδη εχει χαμηλο framerate, δηλαδη κανει σπασιματα. Καποιοι αναφερουν οτι και το τραβηγμενο βιντεο, δεν ειναι βεβαια σαν την προεπισκοπιση, αλλα δεν ειμαι και απολυτα smooth. Ότι λέω και εγώ δηλαδή.

Αρα παιδια, το θεμα πρεπει να ειναι παλιο και απο οτι γραφουν καποιοι , λυνεται με fhd/60fps

http://forum.xda-developers.com/z3/help/xperia-z3-camera-lag-t2925217

Edited by ddr2

Πολυ καλή ψηφιακή σταθεροποιηση στο video to Z5....

και τα καλύτερα ερχονται με τον IMX318 with built-in 3-axis stabilization system.

Αυτο το βιντεο πως σας φαινεται;;

Βλεπετε τα σπασιματα για τα οποια μιλαω τοσες μερες;;

Πολυ καλή ψηφιακή σταθεροποιηση στο video to Z5....

και τα καλύτερα ερχονται με τον IMX318 with built-in 3-axis stabilization system.

Στην σταθεροποιηση στο βιντεο η sony ειναι μπροστα απο τον ανταγωνισμο. Τωρα μενει και στις φωτογραφιες να δουμε κατι αναλογο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

backup / restore... η κατάρα του android! υπάρχει αλλα απλά δεν δολεύει! (ακόμα και στο nexus που ειχα). Τοσο δύσκολο ειναι πια?

Προσπαθώ να παρω backup στην SD το Ζ5 για να το στείλω για service και κολλάει πάντα στο 50%... τι safe mode δοκίμασα, τιποτα. καμια ιδέα?

Καλημέρα στη παρέα! Έχει κάνει κανείς μετάβαση από Ζ2 σε Ζ5? Αν ναό αξίζει?

Μπορεί για να μη πω σίγουρα, να είναι η μέρα με τη νύχτα!

Μπορεί για να μη πω σίγουρα, να είναι η μέρα με τη νύχτα!

Όντως ε? Και σε ταχύτητα και σε κάμερα?? Γιατί οθόνη και μπαταρία έχουν ίδια!(οθόνη μάλιστα ίδια ppi) ή κάνω λάθος?

Αν εξαιρέσουμε την αυτονομια σε όλα τα αλλα ειναι πολυ βελτιωμένη εκδοση.

Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Και η κάμερα βελτιωμένη αρκετα και η οθονη μπορεί τα ppi να ειναι ίδια οχι ομως αλλοι παράγοντες πχ τιμές φωτεινότητας,πιστότητας χρωματων,τιμές αντίθεσης ειναι σε υψηλότερα επιπεδα.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τώρα βγηκε το X Performance που εχει μεταλικη πλάτη, καλύτερη κάμερα και Snapdragon 820. Δεν νομίζω οτι αξιζει το Ζ5 τώρα εκτος αν θες να πας στο Premium.

Edited by joe-4

Τώρα βγηκε το X Performance που εχει μεταλικη πλάτη, καλύτερη κάμερα και Snapdragon 820. Δεν νομίζω οτι αξιζει το Ζ5 τώρα εκτος αν θες να πας στο Premium.

Αργεί πολυ ομως και σίγουρα 250-300 ευρω παραπάνω θα ειναι απο το z5 οταν έρθει.

Και στα 2700 μπαταρια συν μεγαλύτερα bezel ουτε αυτα να τα παραγνωρίζουμε.

Το Premium απο τη αλλη παιζει σε αλλη κατηγορία.

ΥΓ:Τεσπα ας ανοίξει νέο θέμα στην επιλογη συσκευών μην κάνουμε εδω συγκρίσεις συσκευών και χαλάμε περαιτερω το νήμα,αν θελει παραπάνω γνώμες.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όντως ε? Και σε ταχύτητα και σε κάμερα?? Γιατί οθόνη και μπαταρία έχουν ίδια!(οθόνη μάλιστα ίδια ppi) ή κάνω λάθος?

Σε καμερα ειναι μερα με τη νυχτα. Σε μπαταρια ειναι καλυτερη του Ζ2 αλλα μην ανησυχείς το Ζ5 βγαζει ανετα 5 ωρες οθονη.

Σε ταχυτητα στο μενου εχψ την εντυπωση οτι ρολαρει πιο ομαλα στο Ζ2 ισως επειδη ο τετραπυρηνος ειναι πιο δυνατος στο χαλαρο χρονισμο απ οτι ονοκταπυρηνος

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Σε καμερα ειναι μερα με τη νυχτα. Σε μπαταρια ειναι καλυτερη του Ζ2 αλλα μην ανησυχείς το Ζ5 βγαζει ανετα 5 ωρες οθονη.

Σε ταχυτητα στο μενου εχψ την εντυπωση οτι ρολαρει πιο ομαλα στο Ζ2 ισως επειδη ο τετραπυρηνος ειναι πιο δυνατος στο χαλαρο χρονισμο απ οτι ονοκταπυρηνος

Ρολαρει πιο ομαλά το Ζ2? :eek: σοβαρά? Γενικά το multitask του?

Μην ξεχνάτε το γεγονός ότι η lollipop στο Z5 είναι λιγότερο "δουλεμένη" από την Sony, από ότι στα πιο παλιά κινητά της σειράς Z. Πιστεύω ότι με τη marshmallow τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στο ρολαρισμα.

Ρολαρει πιο ομαλά το Ζ2? :eek: σοβαρά? Γενικά το multitask του?

Ναι γιατι οι 2 πυρήνες του ειναι πι9 δυνατοι μαλλον απο τους 4 του ζ5. Μπορει να ειναι και αυτο που λεει ο AnDas ομως

Multitasking αριστο στο ζ5.

Δεν υπαρχει αντιλογος,αξιζει σιγουρα η μετάβαση

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Μην ξεχνάτε το γεγονός ότι η lollipop στο Z5 είναι λιγότερο "δουλεμένη" από την Sony, από ότι στα πιο παλιά κινητά της σειράς Z. Πιστεύω ότι με τη marshmallow τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στο ρολαρισμα.

Πού εχετε προβλημα στο ρολαρισμα παιδια??

Πού εχετε προβλημα στο ρολαρισμα παιδια??

Σε συγκριση με Ζ2 διπλα διπλα,γενικα στην πλοηγηση του μενου, το Ζ2 φαινεται πιο ομαλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Σε συγκριση με Ζ2 διπλα διπλα,γενικα στην πλοηγηση του μενου, το Ζ2 φαινεται πιο ομαλο.

Περιεργο αυτο...:blink:

Κατσε να παρουμε την ΜΜ και πιστευω οτι θα υπαρξει μεγαλη αλλαγη στη συσκευη (προς το καλυτερο βεβαια).

• The title was changed to Sony Xperia Z5