Jump to content

Huawei Mate S

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 816
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

περιεργα πραγματα.....

ελπιζω το spyware της google να εχει κανει την μ....α

Τελικά τζίφος, το drain συνεχιζόταν και αφού είχα απενεργοποιήσει σχεδόν τα πάντα, ρουφούσε την μπαταρία. Σήμερα εγκατέστησα ξανά την Β321 με καθαρή εγκατάσταση, η οποία παρεμπιπτόντως είναι διαθέσιμη για download στο official site, έκανα και ένα format την sd card. Άντε να δούμε...περιμένουμε και το ΟΤΑ update σε Β361 από μέρα σε μερα. Έχει δωθει σε Ισπανία και Γερμανία. Πήγα να το περάσω από το λινκ που έχω δώσει πιο πάνω αλλά δεν γινόταν το update, ίσως κάτι δεν έκανα καλά αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ και πολύ.

Καλησπέρα σε όλους!! Κάτοχος της συσκευής! Πραγματικά κόσμημα! Μια ερώτηση με την θήκη που έρχεται μπορούμε όταν είναι κλειστό το πορτάκι να βάλουμε άλλη εικόνα??

Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδουλευτο!!!Κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται αλλά νομίζω θέλει να ρουταρεις τη συσκευή. Κοίταξε στο νήμα του κινητού στο xda, νομίζω εκεί το είχε πάρει το μάτι μου.

Εχω θεμα νομιζω

Που είναι θέμα? Γιατί Εγώ δεν βλέπω κάποιο θέμα με βάση τα screenshot που ανέβασες.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

οχι λες??μ φανηκε οτι τελειωσε πολυ γρηγορα η μπαταρια, απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 5+ αντεξε. φοβηθηκα οτι κατι τρωει τ μπαταρια γιαυτο. εβγαλε βεβαια 4+ ωρες οθονη αλλα δεν εκανα κ καμια σπουδαια χρηση. καμια 10 φωτο, μιση ωρα gps, μιση ωρα παιχνιδι, συγχρονισμους και τετοια δεν εχω και viber με 2g. και wifi λιγο. τωρα το φορτισα και θα το αφησψ βραδυ μεχρι αυριο με δεδομενα 2g παλι , να δω ποσο θα κατεβει. αυτο με το σηματακι πανω με 4g και 3g , τοχεις εσυ? και μαλλον το κινητο μας δεν υποστηριζει 4g+ ?

οχι λες??μ φανηκε οτι τελειωσε πολυ γρηγορα η μπαταρια, απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 5+ αντεξε. φοβηθηκα οτι κατι τρωει τ μπαταρια γιαυτο. εβγαλε βεβαια 4+ ωρες οθονη αλλα δεν εκανα κ καμια σπουδαια χρηση. καμια 10 φωτο, μιση ωρα gps, μιση ωρα παιχνιδι, συγχρονισμους και τετοια δεν εχω και viber με 2g. και wifi λιγο. τωρα το φορτισα και θα το αφησψ βραδυ μεχρι αυριο με δεδομενα 2g παλι , να δω ποσο θα κατεβει. αυτο με το σηματακι πανω με 4g και 3g , τοχεις εσυ? και μαλλον το κινητο μας δεν υποστηριζει 4g+ ?

Κάνε μερικούς κύκλους φόρτισης ακομη. Επίσης από τη διαχείριση συσκευής δες ποιες εφαρμογές είναι προστατευόμενες να μένουν ανοικτές με screen off και άσε μόνο αυτές που χρειάζεσαι πχ viber. Όταν έχω data ανοικτά είναι 4g, το έχω βάλει να επιλέγει αυτόματα 2g/3g/4g. 4g+ δεν έχω δει, δεν ξέρω αν υποστηρίζει.

Κάνε μερικούς κύκλους φόρτισης ακομη. Επίσης από τη διαχείριση συσκευής δες ποιες εφαρμογές είναι προστατευόμενες να μένουν ανοικτές με screen off και άσε μόνο αυτές που χρειάζεσαι πχ viber. Όταν έχω data ανοικτά είναι 4g, το έχω βάλει να επιλέγει αυτόματα 2g/3g/4g. 4g+ δεν έχω δει, δεν ξέρω αν υποστηρίζει.

Θα το δω και σημερα πως θα παει.απο χθες 1,30 το βραδυ μεχρι σημερα 10 με δεδομενα 2g επεσε 4%. Μονο viber εχω προστατευμενο κ ολο βγαζει μνμ για υψηλη καταναλωση

καλησπερα παιδια. το προβλημα μου ειναι το εξης οσον αφορα τ θερμοκρασια. εβαλα το cpu temp και η θερμοκρασια του επεξερ ειναι σε idle 38-42c και με λιγη χρηση περιηγηση στο μενου δηλαδη ανεβαινει 50-55. αν δε, βγαλω καμια 15ρια φωτο παει και 65. η μπαταρια μεχρι 38-39 φτανει. και ζεσταινεται ψηλα εκει που ειναι η καμερα. εσεις απο θερμμοκρασια πως πατε?ειναι ευκολο να χρησιμοποιησετε το app να συγκρινουμε?οι μετρησεις εντος σπιτιου γιναν με a/c αλλα και εξω δεν αλλαζει κατι. μην εχω κανα ελαττωμα δηλαδη. οσο εψαξα βεβαια google δεν βρηκα αναφορα σε ελαττωματικα mate s ή με προβλημα overheat. ισα ισα λενε οτι δεν ζεσταινεται. και κατι ασχετο , 2 ιδιες φωτο με hdr και η αλλη οχι, σχεδον ιδιες μου βγαινουν εμενα

καλησπερα παιδια. το προβλημα μου ειναι το εξης οσον αφορα τ θερμοκρασια. εβαλα το cpu temp και η θερμοκρασια του επεξερ ειναι σε idle 38-42c και με λιγη χρηση περιηγηση στο μενου δηλαδη ανεβαινει 50-55. αν δε, βγαλω καμια 15ρια φωτο παει και 65. η μπαταρια μεχρι 38-39 φτανει. και ζεσταινεται ψηλα εκει που ειναι η καμερα. εσεις απο θερμμοκρασια πως πατε?ειναι ευκολο να χρησιμοποιησετε το app να συγκρινουμε?οι μετρησεις εντος σπιτιου γιναν με a/c αλλα και εξω δεν αλλαζει κατι. μην εχω κανα ελαττωμα δηλαδη. οσο εψαξα βεβαια google δεν βρηκα αναφορα σε ελαττωματικα mate s ή με προβλημα overheat. ισα ισα λενε οτι δεν ζεσταινεται. και κατι ασχετο , 2 ιδιες φωτο με hdr και η αλλη οχι, σχεδον ιδιες μου βγαινουν εμενα

Καλά είσαι. Κανά 5λεπτο το επαιξα με σερφαρισμα, έβγαλα 2-3 φωτο και έφτασε max 55, αν και με τις τελευταιες αναβαθμισεις δεν το πολυεμπιστευομαι το cpu temp. Εφόσον εβγαλες 15 φωτο λογικό είναι να ζεσταθηκε λίγο παραπάνω, το είχα παρατηρήσει και εγώ παλαιοτερα. Υποψην ότι τωρα έχω marshmallow, οποτε μπορεί να διαφερουν λίγο οι θερμοκρασίες αν εχεις lollipop.

Το ότι το HDR δεν διαφέρει και πολύ με το auto δεν είναι κακό, σημαίνει ότι το auto κάνει καλή δουλειά και το αντίστροφο. Διαφορά με το HDR θα δεις κυριως σε συνθήκες με χαμηλο φως, όχι τη μερα με φως, καθώς επισης και με κόντρα ήλιο. Επίσης αν επιλέξεις στη φώτο το κυκλάκι πάνω δεξιά σου βγάζει πληροφορίες για το shutter speed, ISO κλπ που επιλέχθηκε όταν τραβηξες τη φώτο, δες αν εκεί διαφέρουν.

Στα specs λέει για HDR +, αυτό ξέρει κανεις αν ισχύει και ποτέ ενεργοποιείται?

Αντε να έρθει το OTA update και ελλαδα επιτέλους...!!!

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

Edited by zananiro

Σκεφτομαι να το αγοράσω μιας και το εχει καλη προσφορα εδω: http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-mate-s-32gb-gkri/prod7840416pp/ . Αξίζει?Εχει κολλήματα?Aπο μπαταρια?Marshmallow ειναι καλη στο συγκεκριμενο κινητο?

Δεν θέλω να το rootαρω.Θελω να το αφήσω με την official rom

Edited by tommy1984
Mi 9 128gb :shoot:

Σκεφτομαι να το αγοράσω μιας και το εχει καλη προσφορα εδω: http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-huawei-mate-s-32gb-gkri/prod7840416pp/ . Αξίζει?Εχει κολλήματα?Aπο μπαταρια?Marshmallow ειναι καλη στο συγκεκριμενο κινητο?

Δεν θέλω να το rootαρω.Θελω να το αφήσω με την official rom

Γιατί δεν το σκέφτεσαι από εδώ με εγγύηση αντιπροσωπίας και τιμή απίθανη. http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/38716-289332-huawei-mate-s-32gb-lte-mystic-champagne-eu-detail

Για όσους έχουν marshmallow ηρθε το ΟΤΑ update σε Β361.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/e09daf1ff8c41672506b5e5be0bad5ea.jpg

Edited by zananiro

Μόλις έκανα την αναβάθμιση σε Β361.Για να δούμε τη έχουν βελτιώσει παντως ειδα οτι εγινε λιγο ποιο γρήγορο σε αφη και σε ανοιγμα εφαρμογών,αυτα για την ωρα.

Μόλις έκανα την αναβάθμιση σε Β361.Για να δούμε τη έχουν βελτιώσει παντως ειδα οτι εγινε λιγο ποιο γρήγορο σε αφη και σε ανοιγμα εφαρμογών,αυτα για την ωρα.

Αυτό ακριβώς είδα και εγώ, οτι είναι ελάχιστα πιο γρήγορo.... Τώρα για την μπαταρία θα δειξει!!! Και επιτέλους άλλαξαν και το σήμα του instagram!!!

Αυτό ακριβώς είδα και εγώ, οτι είναι ελάχιστα πιο γρήγορo.... Τώρα για την μπαταρία θα δειξει!!! Και επιτέλους άλλαξαν και το σήμα του instagram!!!

Εμένα πάντως το android system συνεχίζει ακάθεκτο να ρουφάει την μπαταρία...

Δηλαδή ποση ωρα βγάζει απο 100% μεχρι το 15% ποση ωρα έχεις ενεργεί οθόνη.

Καλησπέρα παιδιά.εχετε να μου προτείνεται κάποια σκρουτζομαγαζο για το χρυσό η το σαμπάνιας χρυσό;έμπιστο μαγαζί που να ξέρουμε ότι το κινητό δεν είναι branded.

Βασικά από υτο εδώ το έχω βρει: http://hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=8423

3εχει αγοράσει καποιος;

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Δηλαδή ποση ωρα βγάζει απο 100% μεχρι το 15% ποση ωρα έχεις ενεργεί οθόνη.

Όταν έχω το drain, max 2:30 ώρες με 4g συνέχεια ανοιχτο. Σε standby χάνει 10-12% % το πενταωρο. Όταν δεν το έχω η διαχείριση είναι εξαιρετική, 3:30-4:00 ώρες με 4g, 5ώρες με WiFi. σε standby 2% στο 5ωρο. Τώρα γιατί εμφανίζεται το drain δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα. Από ότι φαίνεται εγώ και ο iolaos μόνο έχουμε αναφέρει ότι το έχουμε το drain.

Θα το τσεκάρω αύριο και θα σου απαντήσω για να είμαι ειλικρινής μαζί σου.Αλλα οτι συσκευή ειχα μεχρι στιγμής με δεδομένα 4g δεν έβγαζα παραπάνω απο 3:30 ώρες βαριά 4:00 και με μπαταρία πολυ μεγαλύτερη απο 2700.

Όταν έχω το drain, max 2:30 ώρες με 4g συνέχεια ανοιχτο. Σε standby χάνει 10-12% % το πενταωρο. Όταν δεν το έχω η διαχείριση είναι εξαιρετική, 3:30-4:00 ώρες με 4g, 5ώρες με WiFi. σε standby 2% στο 5ωρο. Τώρα γιατί εμφανίζεται το drain δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα. Από ότι φαίνεται εγώ και ο iolaos μόνο έχουμε αναφέρει ότι το έχουμε το drain.

Δεν ξέρω αν συνεχίζει το drain στη B361,αλλά σήμερα ξεκίνησα να παίζω pokemon go!!!4 φορες το φορτισα... Βέβαια 4g και gps ολη την ωρα ανοιχτο.... όπως είπε και ο φίλος από πανω σχεδόν όλα τα κινητά που έχω χρησιμοποιήσει πανω κάτω τα ίδια βγαζανε και με μεγαλύτερη μπαταρία.

Καλημέρα σε όλη την παρέα..τελικά το πήρα χθες για την κοπέλα μου βασικά,από σκρουτζομαγαζο.το κουτί και μόνο μου έκανε φοβερή εντύπωση πόσο προσεγμένο είναι.το κινητό φοράει πάνω την B114 και ανδροιντ 5.1.1. από όσο κατάλαβα το κινητό είναι ολλανδικό.δεν μου έβγαλε κάποια ενημέρωση που το κοίταξα για την 6.θα έρθει ΟΤΑ ή αναβάθμιση ή πρέπει να την περάσω χειροκίνητα;

Πάντως παρά πολύ όμορφο το κινητό σαν κόσμημα..

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Καλημέρα σε όλη την παρέα..τελικά το πήρα χθες για την κοπέλα μου βασικά,από σκρουτζομαγαζο.το κουτί και μόνο μου έκανε φοβερή εντύπωση πόσο προσεγμένο είναι.το κινητό φοράει πάνω την B114 και ανδροιντ 5.1.1. από όσο κατάλαβα το κινητό είναι ολλανδικό.δεν μου έβγαλε κάποια ενημέρωση που το κοίταξα για την 6.θα έρθει ΟΤΑ ή αναβάθμιση ή πρέπει να την περάσω χειροκίνητα;

Πάντως παρά πολύ όμορφο το κινητό σαν κόσμημα..

Καλοδούλευτο! Πραγματικά η συσκευασία είναι πολυτελείας. Δες μήπως από την εφαρμογή hicare σου βγάζει κάποια αναβάθμιση. Αν δεν σου βγάζει, θα την περάσεις εσύ. Κατεβάζεις ρομ από εδώ http://consumer.huawei.com/gr/support/products/downloads/mates-gr.htm

Για να πας σε marshmallow πρέπει να περάσεις πρωτα την Β145. Μετά θα έρθει ΟΤΑ για την τελευταία Β361 ή για πιο γρήγορα περνάς την Β321 και αυτή χειροκίνητα αφού πρώτα έχεις περάσει την Β145 και θα έρθει ΟΤΑ.

Για να την περάσεις:

Συνιστώ να την περάσεις με τη μέθοδο των τριών κουμπιών ώστε να γίνει καθαρή εγκατάσταση.

-θα κατεβάσεις το αρχείο με τη ρομ

-θα κάνεις unzip το αρχείο και μέσα έχει ένα φάκελο dload που έχει μέσα ένα αρχείο UPDATE.APP.

-κάνεις copy paste το φάκελο dload στην sd card. (Γενικά καλό είναι την sd card να την έχεις κάνει πριν format 32 μέσω των Windows αλλά είναι προαιρετικό)

-η μπαταρία να είναι >50%

-σβήνεις το τηλέφωνο (power off)

-πατάς ταυτόχρονα τα 2 κουμπιά volume up και down και αμέσως μετά το power button

-κρατάς τα 3 κουμπιά πατημένα μέχρι να αρχίσει η εγκατάσταση της ρομ (θα εμφανιστεί ο κύκλος με emui4)

- μολις αρχίσει η εγκατάσταση αφήνεις τα volume buttons και αμέσως μετά το power button και περιμένεις να τελειώσει η εγκατάσταση.

Εναλλακτικά βάζεις το φάκελο dload στην sd και μέσα από τις ρυθμίσεις-Ενημέρωση λογισμικού επιλέγεις τοπική εγκατάσταση.

Edited by zananiro

Λοιπον να ενημερώσω τον φίλο ποιο πανω μεχρι στιγμής ειμαι στο 50% μπαταρία και το τηλέφωνο το έβγαλα στις 6:00 το πρωί.Μέχρι στιγμής εχω 1ώρα κλήσεις 2:15 ενεργεί οθόνη και το 4g ανοιχτό απο το πρωι που βγηκε απο τον φορτιστή,δεν ξέρω πως το βλέπετε αλλα σε σχέση με άλλες συσκευές που ειχα με μπαταρία μέχρι και 4000 δεν εβγαζα παραπάνω από αυτά που βγάζει αυτο.Για μενα νομιζω οτι εχει πολυ καλή διαχείριση μπαταρίας.

Λοιπον να ενημερώσω τον φίλο ποιο πανω μεχρι στιγμής ειμαι στο 50% μπαταρία και το τηλέφωνο το έβγαλα στις 6:00 το πρωί.Μέχρι στιγμής εχω 1ώρα κλήσεις 2:15 ενεργεί οθόνη και το 4g ανοιχτό απο το πρωι που βγηκε απο τον φορτιστή,δεν ξέρω πως το βλέπετε αλλα σε σχέση με άλλες συσκευές που ειχα με μπαταρία μέχρι και 4000 δεν εβγαζα παραπάνω από αυτά που βγάζει αυτο.Για μενα νομιζω οτι εχει πολυ καλή διαχείριση μπαταρίας.

Η διαχείριση μπαταρίας είναι γενικά εξαιρετική. Εγώ για κάποιο λόγο έχω battery drain από το android system τον τελευταίο καιρό, πιστεύω ότι είναι θέμα κάποια ρύθμισης ή κάποιας εφαρμογής αλλά δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα. Το περίεργο όπως έχω ξαναπεί είναι ότι το battery drain μου εξαφανίζεται για κάποιες μέρες και μετά ξαφνικά εμφανίζεται. Θα δοκιμάσω να αλλάξω την sd card μήπως οφείλεται από εκεί. Προς το παρόν έχω πάρει το power bank αγκαλιά.

Edited by zananiro

Δεν θελω να κανω συγκριση, εχω δει τη συσκευη κ την εχω ερωτευτει, αλλα αν τη προτιμησω απο τον συνηθη Κινεζο υποπτο, πολυ φοβαμαι οτι θα χασω μεγαλη αξια στη μεταπωληση..

Παιζει πουθενα κατω των 310 ευρω? Πιστευετε οτι θα πεσει κι αλλο τους επομενους μηνες?

Εχει δει κανεις το χρυσο, αξιζει? Το εχει στο σκρουτζ 345 κ το σκεφτομαι σε σχεση με το μαυρο..

Sent from my JY-G5 using Tapatalk

Edited by dkmtb

Η μπαταρια του ειναι εξαιρετική.Κραταει ανετα μιαμιση μερα με πολυ χρήση.Εξαιρετικο τηλεφ νο μπιμπελο.

Από φώτο πως τα πάει? Θα το μετανιωσω αν κάνω την αλλαγή από meizu mx4 pro. Μιλάω μόνο για κάμερα. Στα άλλα είναι καλύτερο θεωρώ