RSAROUKLA Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 ρυθμίσεις- προβολή- διπλοπατήστε για ενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 ρυθμίσεις- προβολή- διπλοπατήστε για ενεργοποίηση Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ Ο PSAROYKLA. Ο NOVA ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ TAP. TO KΙΝΗΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΡΩΤΑΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ OK!!! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited May 1, 2016 by navi55 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ Ο PSAROYKLA. Ο NOVA ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ TAP. TO KΙΝΗΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΡΩΤΑΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ OK!!!Το έχω 2 μήνες, και τα πάει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Εύχομαι να μας βγουν σκυλιά!!! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλάκα,πλάκα διάβασα τα σχόλια για τα mb. Και η αλήθεια είναι οτι και εμένα απο εκεί που είχα πανω απο 1,5gb γιατί είχα και το 1gb δώρο απο την cu εκεί που ανακτουσα καποιες φωτο απο μια εφαρμογή με δεδομένα ξαφνικά έμεινα με 250 mb.Αυτό δεν μου έχει συμβεί με την προηγούμενη συσκευή μου (Samsung Galaxy S3) που κατέβαζαν και μεγαλα παιχνίδια.Δεν ξέρω τι τρέχει γιατί όταν υπερβαινεις κάποιο όριο σου στέλνουν μνμ. Μάλλον θα πρέπει να κοιταξω τις ρυθμίσεις μου έεε? ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλάκα,πλάκα διάβασα τα σχόλια για τα mb. Και η αλήθεια είναι οτι και εμένα απο εκεί που είχα πανω απο 1,5gb γιατί είχα και το 1gb δώρο απο την cu εκεί που ανακτουσα καποιες φωτο απο μια εφαρμογή με δεδομένα ξαφνικά έμεινα με 250 mb.Αυτό δεν μου έχει συμβεί με την προηγούμενη συσκευή μου (Samsung Galaxy S3) που κατέβαζα και μεγαλα παιχνίδια.Δεν ξέρω τι τρέχει γιατί όταν υπερβαινεις κάποιο όριο σου στέλνουν μνμ. Μάλλον θα πρέπει να κοιταξω τις ρυθμίσεις μου έεε? Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 εγώ το έχω απο τον Δεκέμβριο και δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός απο κάνα δυο φορές που έκανε επανεκκίνηση το τηλ απο μονο του. απο mb δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Τι να πω,μπορει να φταει η Vodafone..Ενταξει το να κανει επανεκκινηση δεν ειναι κακο, αφου στο εχει κανει μονο 2 φορες.. .Παντως Και στα παιχνιδια παει σφαιρα χωρις επανεκκινησεις,στου αντρα μου τουλαχιστον που εχει εγκαταστησει τα Modern Kompat και το Asphalt 8: airborne,εγω ακομη δεν εχω κατεβασει τοσο μεγαλες εφαρμογες ..... Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Βλέπετε κ εσείς μικρά κομπιασματα-λαγκακια στο Messenger μετά το τελευταίο του update..? Στα αυτοκόλλητα το παρατηρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Καλημερα.Εγω που εβαλα την εφαρμογη προεπιλεγμενη και κατεβασα και 2-3 stichers δεν παρατηρησα καποιο λαγκαρισμα στην συσκευη.φυσικα οπως εχω προαναφερει το κινητο εχω μια εβδομαδα μονο.Με wi-fi εισαι η δεδομενα? Μηπως οφειλεται σε αυτο.... :) Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δεν λαγκαρει η συσκευή, στην εφαρμογή του messenger το παρατηρώ μόνο κ οταν αλλάζω γρήγορα τα αυτοκόλλητα σαν να καθυστερεί - κομπιαζει στιγμιαία.. 4g , Wi-Fi το ίδιο.. Ίσως το τελευταίο update να μην έκατσε καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Καλημερα οχι ουτε αυτο μου κανει,μπαινεις καθολου στις ρυθμισεις-αποθ.χωρος για να κανεις κaθαρισμα στα δεδομενα προσωρινης μνημης μηπως εχεις γεμισει cache? Edited May 3, 2016 by pepi75 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skotostra Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει με τον μαμισιο φορτιστή τι μετρήσεις έχει στην εφαρμογή Ampere? Εδώ είναι οι δικές μου http://imgur.com/jIqBPYQ .Με μονη εφαρμογή να τρέχει η Ampere +κλειστα Wifi-δεδομενα (τέρμα χαμηλωμένη φωτεινότητα).Να σημείωσω πως το άφησα 5 λεπτα να τρέξει με ανοιχτή οθόνη για να αποκτήσει την μέγιστη ταχύτητα φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Καλησπερα με το Ampere εμενα με κλειστο wi-fi μου δειχνει Ελαχιστο 1070mΑ Μεγιστο 1140μΑ. Θερμοκρασια 40 C Ταση¨4.338 V Max USB Curr 1500 mA Υπαρχει και αλλη μια εφαρμογη στο store που ειναι αξιοπιστη και απο ελληνα προγραμmατιστη Charger Tester!!! Να προσθεσω οτι δεν το αφησα πολυ χωρις wi-fi και εφαρμογες να τρεχουν αργοτερα και εμενα η θερμοκρασια π.χ μου πηγε 32C Τελικα τα Vodafone Smart Ultra 6 βγηκαν καλες συσκευες αφου ευτυχως δεν βλεπω αρνητικα σχολια οποτε μπαινω μεσα στο forum απο τοτε που εγω και ο συζυγος πηραμε τα δικα μας.Πολυ καλο αυτο χαιρομαι!!! Edited May 15, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σου ξαναλέω αν θες να ξαναπεράσεις την rom! Φιλε δοκιμασε uc browser κοιτα και τις ρυθμισεις εχει και επιλογη για οικονομια δεδομενων .Δοκιμαστο δεν χανεις κατι αυτον χρησιμοποιω και τον chrome ταυτοχρονα και για αλλες δουλειες αλλα ο πρωτος ειναι καλυτερος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 μήπως ξέρει κανεις πως βγάζουμε φωτογραφία την οθόνη μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 μήπως ξέρει κανεις πως βγάζουμε φωτογραφία την οθόνη μας; Κρατάμε πατημένα ταυτόχρονα το volume - και το power! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Φιλε δοκιμασε uc browser κοιτα και τις ρυθμισεις εχει και επιλογη για οικονομια δεδομενων .Δοκιμαστο δεν χανεις κατι αυτον χρησιμοποιω και τον chrome ταυτοχρονα και για αλλες δουλειες αλλα ο πρωτος ειναι καλυτερος.:) Nαι οντως αυτο εχω και γω για τα δεδομενα και καταναλωνει ελαχιστα, ο chrome απο την αλλη οπως και το yt (η εφαρμογη) τα τρωνε για πλακα και δεν ξερω αν φταιει η συσκευη ή οι εφαρμογες Επεισης, εγινε κατι αλλο που δεν το καταλαβα, πριν λιγες μερες οταν τρβαγα βιντεο (βιντεο οχι φωτο) ειτε με τη στοκ ειτε με αλλες εφαρμγοες δεν μπρουσε να το αποθηκευσει οταν παταγα το στοπ για να το κλεισω Δεν πολυασχοληθηκα αλλα σημερα εβγαζε κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TTromitheus Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπέρα κι από μένα, Καταρχάς να πώ ότι έχω το κινητό 4 μήνες τώρα και δέ μού έχει βγάλει τίποτα το αξιοσημείωτο. Επειδή τα θετικά όλοι τα έχουμε πεί λίγο-πολύ, θα πώ κάποια που μέ έχουν προβληματίσει, μήπως κι έχετε υπόψιν να μού προτείνετε κάτι. Πρώτα απ' όλα, παρ' ότι τις 3-4 φορές που μού έχει πέσει άσχημα δέν έχει πάθει κάτι η οθόνη του, πρέπει να είναι πολύ ευαίσθητη ως προς το ότι μού έχει κάνει "σκιά" σχεδόν σε όλη την δεξιά πλευρά του, απ' όπου και χρησιμοποιείται περισσότερο, η οποία φαίνεται κυρίως σε χαμηλό φωτισμό. Έχει συμβεί και σε άλλους; Υπάρχει περίπτωση να μού τήν αντικαταστήσουν στη Vodafone, και να βάλω πχ προστατευτική μεμβάνη/ζελατίνα για να μήν ξαναγίνει; Επίσης, έχω βάλει μοτίβο ξεκλειδώματος, αλλά μού τη δίνει που και πάλι για να ξεκλειδωθεί πρέπει να κάνω και την ολίσθιση προς τα πάνω, είναι μια περιττή κίνηση. Στις επιλογές (ξε)κλειδώματος δέ βλέπω να βγαίνει. Τέλος, και το βασικότερο, η μπαταρία του. Ναι, πρέπει να είναι μεγαλύτερης διάρκειας από τον Μ.Ο. των κινητών, όμως ρε παιδιά μού κρατάει το μισό απ' ότι το Smart 4 Max που είχα πριν, ενώ υποτίθεται (?) ότι έχουν και τα δύο 3.000mah, και μάλιστα αυτό έχει μικρότερη οθόνη (το 4 max έχει 6' ) αλλά και θεωρητικά χρησιμοποιεί μόνο τα 4x1.000 Ghz για τα απλά που κάνεις αντί για τα πιο ενεργοβόρα μόνιμα 4x1.200 του 4 max, το οποίο μάλιστα έχει και το "παλιό" android 4.4.4. Στο μόνο που μπορώ να τα ρίξω είναι η 1920 ανάλυση, που ουσιαστικά είναι διπλάσιος αριθμός pixels από του 4 max, αλλά αν ευθύνεται κυρίως αυτό είναι τεράστια η διαφορά. Και επί το αυτό τώρα: Το CPU-Z μού βγάζει ότι τα δύο σετ πυρήνων σε ηρεμία αράζουν στα 950 και 800 Ghz. Κανονικά δέ θα έπρεπε να πέφτουν αρκετά πιο κάτω, όταν τα έχεις όλα κλειστά; Σε εσάς τί βγάζει; Επίσης, αν και το CPU-Z μού δείχνει τη μπαταρία 3.000Mah, στο DU Battery Saver που χρησιμοποιώ μού εμφανίζει max capacity 2.400 mah!! Το οποίο, για να είμαι ειλικρινής, μού φαίνεται πιο τίμιο. Πρακτικά, με μέτρια-λίγη χρήση θα κρατήσει για 1,5-2 μέρες, και με αρκετή χρήση (που για αυτό αξίζει άλλωστε, τέτοιο κινητό!!) θέλει στάνταρ φόρτιση στο τέλος της ημέρας (ίσως 5-6 ώρες screen on), έχοντας μόνιμα την ελάχιστη φωτεινότητα! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να μή φανεί ότι κράζω (αν και προανέφερα ότι δέν εχω κανένα σοβαρό θέμα), να πώ ότι πηγαίναι τρένο -όπως άλλωστε αξίζει στον 2ρο καλύτερο επεξεργαστή της qcom- , τρέχει άνετα τις εφαρμογές που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θες να χρησιμοποιείς (και εσκεμμένα δέν του έχω βάλει κανένα παιχνίδι και βλακείες για να μήν σκιστεί η μπαταρία..), η οθόνη είναι τόσο καλή ώστε δυσκολεύομαι να βρώ φόντο που να τήν αξιοποιεί, από τις κάμερες είμαι πάααρα πολύ ικανοποιημένος, η 13άρα μπροστινή είναι εμφανώς καλύτερη από την 13άρα του 4 max (έως και υπερβολικά καλή για τις απαιτήσεις μου) και η μπροστινή, αν και δέν έβγαζα ποτέ σέλφι, απλά μού δημιούργησε πολιτισμικό σοκ συνειδητοποιώντας πόσο καλή αλλά και βολική (με το smile detection πχ) μπορεί να είναι μια σελφοκάμερα. Κανένα θέμα με επανεκκινήσεις, για το ίντερνετ φυσικά και θα ρουφήξει για πλάκα 300 ΜΒ με το 4G εάν βάλεις 5λεπτο βίντεο στα 1.080 (όπως νομίζω το κάθε 4G κινητό, και το 4 max που είχα). Και μπόνους: Το είχα πάρει όχι απλά όταν ήταν στα 170€, αλλά επειδή εργαζόταν κι ένας φίλος μου σε vodafone μού τό έβαλε στο όνομά του και το πήρα με επιπλέον 7,5% έκπτωση, στα 157€!! (και το 4 max φυσικά στα 130€!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Καλησπερα και απο εμενα.Διαβασα το σχολιο σου και σου παραθετω τις δικες μου απαντησεις οσον αφορα τις συσκευες μας.Λοιπον οσον αφορα την οθονη σου καλο θα ηταν να ρωτησεις σε ενα καταστημα Vodafone μηπως στην αλλαξουν αλλα φυσικα θα πρεπει να βαλεις το χερι στην τσεπη.Για να μην ξαναπαθεις το ιδιο αφου το φτιαξεις καλο θα ηταν να αγορασεις μια θηκη για το κινητο ωστε αν σου ξαναπεσει να μην σου παθει κατι.Εγω και ο συζυγος μου οταν αγορασαμε τις συσκευες το πρωτο που καναμε ηταν αυτο.Μεμβρανη δεν χρειαστηκε να βαλουμε μιας και κλεινει η θηκη.Υπαρχουν πολυ ωραιες θηκες που εχουν βγει για τις συσκευες μας σε διαφορα χρωματα,μονο μην παρεις ασπρη γιατι λερωνει ευκολα...Τωρα οσον αφορα το μοτιβο ξεκλειδωματος και εγω εχω βαλει και την ολίσθηση την κανουμε για να βγει απο την οθόνη κλειδώματος. Το μοτίβο το βάζουμε επιπρόσθετα για μια πλέον ασφάλεια.Για τελος που ρωτας για την μπαταρια ειναι οντως 3000mah.Το battery saver και σε εμενα το ιδιο δειχνει.Αν θελεις εγκατεστησε και το AIDA 64 που σου δειχνει τα παντα για την συσκευη μας π.χ για την μπαταρια γραφει (Capacity Reporter by android 2400 mah) και Capacity from Data base 3000 mah).Tωρα για τα mb εγω αυτο το ειχα παρατηρησει μονο οταν η Vodafone ειχε δωσει το 1 gb δωρο απο εκει και περα οποτε χρειαστω να ανοιξω τα δεδομενα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα και το ειχα κοιταξει απο περιεργεια μετα απο περιηγηση στο f.b οπου ημουν αρκετη ωρα μεσα και απο το YouTube.Οσο για επανεκινησεις καμια ακομα και με παιχνιδι (Μodern Comdat) με πολλες ωρες χρησης..Παντως πρωσωπικα το κινητο το εχω λατρεψει γιατι δεν εχει να ζηλεψει κατι απο επωνημες ακριβες συσκευες..Πιστευω να σε βοηθησα εστω λιγο με αυτα που σου εγραψα.Καλο βραδυ!!! Edited May 23, 2016 by pepi75 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Κρατάμε πατημένα ταυτόχρονα το volume - και το power! ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλημέρα.Παταμε το Volume down και Power παρατεταμένα! Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TTromitheus Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλησπέρα και πάλι, pepi ευχαριστώ για την απάντησή σου. Για την ολίσθιση, στο prime 6 που πήρα στη θεία μου (μάλλον τήν έχω καταβρεί με τα vodafone!), έχει επιλογή να αφαιρείται, και απογοητεύτηκα όταν συνειδητοποίησα ότι το δικό μου δέν έχει (παίζει να υπήρχε αρχικά αλλά με την αναβάθμιση στο 5.1.1 να του το πήρανε). Έχω βάλει κι εγώ nova, αλλά όχι το επί πληρωμής οπότε δέν μπορώ πχ και να τό κλειδώνω με διπλό πάτημα. Όσο για τη θήκη, εκ πεποιθήσεως δέ βάζω σε τίποτα, καθώς προτιμώ την αίσθηση να πιάνω ωμή τη συσκευή :D Άλλώστε είναι ήδη μεγάλο (για το επόμενό μου λέω να πάω στις 5'), και δέ θέλω να δείχνει χοντροκομένο :rolleyes: Ούτε μεμβράνες έβαζα ποτέ για να μήν αλλοιωθεί ούτε στο ελάχιστο η επαφή, αλλά τώρα τί να κάνουμε, πρώτη φορά μού συνέβη αυτό με τή "σκιά". Στις δικές σας συσκευές δέν έχετε παρατηρήσει κάτι ε; Εγκατέστησα και το aida, ενδιαφέρον μπορώ να πώ, αν και πολλές από τις πληροφορίες που δίνει για τα στοιχεία του κινητού δέν γνωρίζω να τίς ερμηνεύσω. Είναι κρίμα πάντως να κάθονται σε τόσο υψηλή συχνότητα οι πυρήνες, νιώθω πχ σάν να σού έχουν βάλει στο αμάξι ρελαντί στις 4.000 rpm. Κρίμα δηλαδή για τη μπαταρία του, περισσότερο για θέμα ψυχολογίας δηλαδή ότι πέφτει αρκετά πιο γρήγορα απ' ότι ανέμενα (όχι ότι είναι κακή). Τέλος να πώ ότι κι εγώ παρατήρησα ένα ενοχλητικό κόλλημα στα αυτοκόλλητα του viber αλλά πρόσφατα και στις φωτογραφίες (έχω κάπου 200 συν 3-4 λεπτά βίντεο, και άλλες 250 από λήψεις κτλ με πιο μικρή ανάλυση) μετά την τελευταία μικροαναβάθμιση. Αυτό που λες για τις επώνυμες, συμφωνώ και επαυξάνω. Καταρχάς έχει όμοια χαρακτηριστικά με κινητά 300+ ευρώ, στα οποία ουσιαστικά πληρώνεις κάποια ίσως λίγο καλύτερα υλικά κατασκευής και τζάμι κτλ αλλά και φυσικά τη φίρμα. Nothing special. Και μια που το ανέφερες, με τσαντίζει απίστευτα να σέ ρωτάνε τί μάρκα είναι, κάτι ψώνια που ξέρουν μόνο την apple, τη sony και τη samsung! :mad: Πρόσφατα είπα σε έναν ότι είναι της vodafone (χωρίς καμία νύξη για τη zte) και κατευθείαν μου λέει "Αα, πόσο έκανε, 50-60€;" (ο οποίος είχε ένα χαζοsony 2-3ετίας με πολύ κατώτερα χαρακτηριστικά και απόδοση) Ακόμη κάτι σπαστικό δηλαδή, αυτοί που κρίνουν τα πράγματα αποκλειστικά από την τιμή τους (ή από την εμφάνιση ή από τον τίτλο τους, πιο γενικά), το οποίο είναι η εύκολη λύση άλλωστε για όσους είναι αδαείς και απλά δίνουν αβέρτα τα λεφτά τους, θεωρώντας πως έτσι θα έχουν τα καλύτερα. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Καλησπερα TTromitheus,oντως εμεις εχουμε αγορασει την pro εκδοση του Nova νομιζω 50 λεπτα εκανε αλλα δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια αν η premium εκδοση εχει το διπλο tap για να κληδωνει η συσκευη.Τωρα οσον αφορα την οθονη οχι δεν εχουμε δει καποια σκια επανω ,αυτο π.χ με την σκια το ειχαμε διαβασει και για τα tablet μας τα οποια ειναι LG 8.3 που πολλοι χρηστες παρατηρουσαν μια μπλε σκια οταν ηταν η οθονη πολυ ζεστη και μαυρη εμεις παλι οχι.Για τις θηκες τωρα μακαρι τα κινητα να ηταν αυθραστα αλλα δυστυχως πρεπει να μπαινουν γιατι πολλες φορες εχουν φανει χρησιμες ειδικα οταν πεφτουν με την οθονη κατω.Οντως χανει με την θηκη του αλλα τι κανουμε αναγκαιο κακο για το γενικοτερο καλο.Το AIDA και εγω για τα βασικα της συσκευης το εγκατεστησα σαν εφαρμογη ειναι χρησιμη γιατι μαθαινεις π.χ για τα sensors κ.α...Το Vider πλεον σαν εφαρμογη δεν την χρησιμοποιουμε για να σου πω κατι χρησιμοποιουμε το What's Up σαν εφαρμογη για δωρεαν μηνυματα και κλησεις την θεωρουμε πιο καλη γιατι δεν εχει τα κοληματα που εχει το Viber.Γα την μπαταρια εχουμε εγκαταστησει και το Ampere και το Charger Tester που παροτι ειναι παρομοια εφρμογη εγω την εχω γιατι προγραματιστης ειναι ελληνας και σου εξηγει μεσα οσον αφορα την φορτιση της μπαταριας.Και εμεις μην νομιζεις πριν αγορασουμε τα Vodafone Smart Ultra 6 ειχαμε τα Samsung Galaxy S3 και προτιμησαμε αυτην την φορα να αγορασουμε οικονομικες συσκευες αλλα εξισου καλες και ποιοτικες,πριν τα αγορασουμε παροτι καναμε ερευνα αγορας τα Vodafone δεν τα ειχαμε δει με το που τα ειδαμε ομως και τα πιασαμε στα χερια μας με την μια εψαξα για κατασκευαστη και σχολια και χωρις δευτερη σκεψη τα αγορασαμε. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα TTromitheus,oντως εμεις εχουμε αγορασει την pro εκδοση του Nova νομιζω 50 λεπτα εκανε αλλα δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια αν η premium εκδοση εχει το διπλο tap για να κληδωνει η συσκευη.Τωρα οσον αφορα την οθονη οχι δεν εχουμε δει καποια σκια επανω ,αυτο π.χ με την σκια το ειχαμε διαβασει και για τα tablet μας τα οποια ειναι LG 8.3 που πολλοι χρηστες παρατηρουσαν μια μπλε σκια οταν ηταν η οθονη πολυ ζεστη και μαυρη εμεις παλι οχι.Για τις θηκες τωρα μακαρι τα κινητα να ηταν αυθραστα αλλα δυστυχως πρεπει να μπαινουν γιατι πολλες φορες εχουν φανει χρησιμες ειδικα οταν πεφτουν με την οθονη κατω.Οντως χανει με την θηκη του αλλα τι κανουμε ανγκαιο κακο για το γενικοτερο καλο.Το AIDA και εγω για τα βασικα της συσκευης το εγκατεστησα σαν εφαρμογη ειναι χρησιμη γιατι μαθαινεις π.χ για τα sensors κ.α...Το Vider πλεον σαν εφαρμογη δεν την χρησιμοποιουμε για να σου πω κατι χρησιμοποιουμε το What's Up σαν εφαρμογη για δωρεαν μηνυματα και κλησεις την θεωρουμε πιο καλη γιατι δεν εχει τα κοληματα που εχει το Viber.Γα την μπαταρια εχουμε εγκαταστησει και το Ampere και το Charger Tester που παροτι ειναι παρομοια εφρμογη εγω την εχω γιατι προγραματιστης ειναι ελληνας και σου εξηγει μεσα οσον αφορα την φορτιση της μπαταριας.Και εμεις μην νομιζεις πριν αγορασουμε τα Vodafone Smart Ultra 6 ειχαμε τα Samsung Galaxy S3 και προτιμησαμε αυτην την φορα να αγορασουμε οικονομικες συσκευες αλλα εξισου καλες και ποιοτικες,πριν τα αγορασουμε παροτι καναμε ερευνα αγορας τα Vodafone δεν τα ειχαμε δει με το που τα ειδαμε ομως και τα πιασαμε στα χερια μας με την μια εψαξα για κατασκευαστη και σχολια και χωρις δευτερη σκεψη τα αγορασαμε και τα εχουμε ερωτευτει.Πλεον οι περισσοτεροι τωρα κοιτανε οι συσκευες να ειναι ομορφες και ποιοτικες για αυτο και πολλοι αγορασουν απο σκρουτζομαγαζα.Πλεον και αυτοι που χαλαγαν χρηματα για apple,sony,Samsung βλεπεις οτι προτιμουν τα HWAWEI,ZTE,ΖUK ασε που και τα περισσοτερα φορανε Cyanogen rom.Μακαρι να βγαλουν και για τα δικα μας αν δεν γινουν Marchmallow απο την μανα τους.Εμεις σε καποια φαση θα τα ρουταρουμε κι ολας ωστε να βγαλουμε τις περιτες εφαρμογες απο την συσκευη.Εσυ το εχεις ρουταρει? Edited May 23, 2016 by pepi75 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλησπέρα πρόσφατα απέκτησα το τηλέφωνο όντως πολύ καλό όπως τα λέτε. Αυτά που λέει ο φίλος παραπάνω δεν τα πρόσεξα ακόμα. Μια ερώτηση μόνο άντε δυο ψάχνοντας για θήκη κτλ σε διαστάσεις είναι ίδιο με το zte s6 plus? Γιατί με αυτό το όνομα βγάζει περισσότερα αξεσουάρ πχ στο eBay από ότι με το Vodafone ultra 6.Επισης κωδικούς ξεκλειδώματος βρίσκω με 2.€ το έχει ξεκλειδώσει κανείς ή περιμένετε να λήξει η εγγύηση ; Αυτά για την ώρα ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Αν είναι αγορασμενο από Ελλαδα δεν χρειάζεται ξεκλειδωμα πρέπει να παίζει κανονικά ότι και να του βάλεις. Δύο που αγορασα τα χριστούγεννα παίξανε μία χαρά με cosmote κάρτες χωρίς να κάνω κάτι. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts