Andreas1980 Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Τελικά ποια έκδοση του PC Suite είναι καλύτερη για το 6230; Το 6,1 ή το 5,8; Το 6,1 μου δημιουργεί αρκετά κολλήματα, αλλά αφού είναι πιο καινούριο, δε θεωρό σωστό να βάλω το παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Προσωπικά εμένα δεν μου δούλεψε καθόλου η έκδοση 5.8 που έβαλα αρχικά... γι'αυτό έβαλα το 6.1 που έχει τα προβληματάκια του (επαφές, SMS) αλλά τουλάχιστοβν η μεταφορά αρχείβν δουλεύεςι άψογα. Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 6.1 για την πιο εύκολη σύνδεση και την άριστη μεταφορά αρχείων ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Εγώ πάλι κατέληξα στο 5,8 το οποίο μου δουλέυει άψογα. Το 6,1 μου έκανε αρκετά προβλήματα με τις μεταφορές αρχείων, την αντιγραφή τηλεφώνου και πάρα μα πάρα πολλά κολλήματα. Μήπως δεν έκανα κάτι καλα..; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 6 Μάι. 2004 , 18:01) Kαλορίζικο! ;) Είναι μόδα, είναι τρέλλα, είναι παροξυσμός; Όχι! Είναι το νέο Nokia 6230! :p ©Kostas-SX1 2004, all rights reserved :cool: Ήρεμα βρε παιδιά, θα μου βγει το όνομα :o :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 το 5.8 απλά ΔΕΝ μου δούλευε με το καλώδιο. βασικά δεν ανοιγε την έκθεση. με το 6.1 πολύ καλύτερα. Υ.Γ. ό,τι καινούριο και καλύτερο :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounabi22 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 full screen caller id uparxei gia to nokia 6230??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheriff Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Exei er8ei sta vodafone katastimata?? Giati sto vodafone-shop den to exoun sta etoimoparadota kinita. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 με ir μπορώ να μεταφέρω mp3? ολόκληρα η κομμένα. Παράθεση http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Prince Of Persia The Sands Of Time leei para poly kai sto kinhto Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K Garlic Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Εξαρτάται από τη διαθέσιμη μνήμη του τηλεφώνου! Αν είναι > όλα ΟΚ! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Πιθανόν να εχει απαντηθεί άρα συγχωρήστε με προκαταβολικά. Φωτό και βίντεο απο το τηλέφωνο στο πισί μεσω IRDA και Nokia Suite 5,8. Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα να τα μεταφέρω. Ενω βλέπονται και εργάζονται μαζί (πχ πέρασα εικόνα wallpaper στο τηλέφωνο), δεν μπορώ να "τραβήξω" από αυτό τις φωτό που έχω τραβήξει. (Ε ρε και έρχονται τώρα τα smilies :stupid: και :rotfl: με αφορμή την ερώτηση. Ρεζίλι γινήκαμε....) :lol: Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Κατέβασα το GAMEMAGIC αλλά μόλις επιλέγω ένα παιχνίδι για να το παίξει,δεν κάνει τίποτα.Κάποιος που το έχει μπορεί να μου πει τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Για το gamemagic: μετέφερε τα παιχνίδια σε φάκελο που έχει διαδρομή πλήρως λατινική. (οχι πχ κάτω από την "\επιφάνεια εργασίας\") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 γεια σας φιλοι μου διαβαστε ενα ωραιοτατο review για το αγαπημενο μας κινητο http://www.infosyncworld.com/reviews/n/4909.html παιρνει τη μεγαλυτερη βαθμολογια απο ολα τα αλλα :) παραξενο βεβαια ο βαθμος του SX1 αλλα ας μη του δωσουμε σημασια :o Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leosedf ( 1 Μάι. 2004 , 12:00) lazman γίνεται αν στο σπίτι σου εχεις εργαστήριο με εργαλεία προγραμματισμού κλπ. ayto leo file mou prepi na exeis ergalia.egw piga sto nokia club xanthis kai den exoun akoma tin kainouria version. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 mIA PARATHRHSH... exei proseksei kaneis, otan fortizei o metasxhmatisths sth priza kanei ena mikro elaxisto diakekomeno thorivo.... An balete to auti sas poli koda tha to akousete. To kanoun auto kai allo fortistes...? Den toxa parathrhsei.... Elpizw na mhn exei kana problemmm... -Kati allo: telika meta apo arketes diakymanseis sthn apodosi ths batarias (1/2 , 1 , 2 , 3 meres) statheropoieitai stis 2(+kati psila) meres! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Megalos ( 7 Μάι. 2004 , 21:58) γεια σας φιλοι μου διαβαστε ενα ωραιοτατο review για το αγαπημενο μας κινητο http://www.infosyncworld.com/reviews/n/4909.html παιρνει τη μεγαλυτερη βαθμολογια απο ολα τα αλλα :) παραξενο βεβαια ο βαθμος του SX1 αλλα ας μη του δωσουμε σημασια :o Τι ωραία που τα λέει το συγκεκριμένο site.. SX1 design 4/10. (ας πούμε ότι το δεχόμαστε αυτό) connectιvity 7/10 (και αυτό) specifications 5/10 (τραλαλα :eek: ) software 7/10 (άντε και αυτό να το δεχτούμε) value 4/10 (Λογικό με τόσα λίγα ...specifications) Πλάκα μας κάνει το site αυτό κύριοι!!! :eek: :!: :!: :!: Επίσης, το 6230 είναι σε άλλη κατηγορία με διαφορετικά κριτήρια. Features: 10/10 Exterior: 8/10 Ergonomics: 9/10 Performance: 8/10 Value: 7/10 Στην κατηγορία αυτή είναι πρώτο και καλά κάνει!!! Aυτά, σόρυ για το off topic. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Πρόβλημα: 6230 και PC βλέπονται κανονικά μέσω IR. Ο phone browser όμως δεν μπορεί να "δει" τα περιεχομενα του τηλεφώνου, βγάζει μηνυμα "Η διαδικασία δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί". Το εικονιδιο του 6230 εμφανιζεται, κανεις κλικ απανω του και βγαινει το "Εκθεση", πατας το εκθεση και βγαινει το μηνυμα λαθους. Επίσης το Oxygen Phone Manager (Trial Version) τα βλέπει ΟΛΑ εκτός από το gallery. Κανονικά πρέπει να τη βλέπει αλλά να μην γράφει σε αυτήν (unregistered). Any ideas?? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Έτσι είναι! Έπρεπε κάποιος να τα πει ;) Πάντως το νόκια 6230 είναι η κορυφαία λύση αυτή τη στιγμή για κινητό ΜΗ smartphone :cool: Και κατά την γνώμη μου το SX1 παραμένει η κορυφαία λύση για smartphone κινητό μαζί με το P900 (που απευθύνεται κατά τη γνώμη μου σε άλλο αγοραστικό κοινό με άλλες απαιτήσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oracle Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Προς OveLix: Το Oxygen Phone Manager (η τελευταία έκδοση πάντα) υποστηρίζει μερικώς το 6230. Μάλλον στην επόμενη έκδοση θα δούμε Full Support. Προς το παρόν λείπουν διάφορα, όπως: MMS Manager, Gallery, κτλ. Παράθεση :tease: ..oh dear! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hero Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Ο mp3 player "τρώει την αρχή των τραγουδιών" και στην εναλλαγή τους ακούγεται το γνωστό κλικ. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix ( 8 Μάι. 2004 , 11:07) Πρόβλημα: 6230 και PC βλέπονται κανονικά μέσω IR. Ο phone browser όμως δεν μπορεί να "δει" τα περιεχομενα του τηλεφώνου, βγάζει μηνυμα "Η διαδικασία δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί". Το εικονιδιο του 6230 εμφανιζεται, κανεις κλικ απανω του και βγαινει το "Εκθεση", πατας το εκθεση και βγαινει το μηνυμα λαθους. Επίσης το Oxygen Phone Manager (Trial Version) τα βλέπει ΟΛΑ εκτός από το gallery. Κανονικά πρέπει να τη βλέπει αλλά να μην γράφει σε αυτήν (unregistered). Any ideas?? θα σου πρότεινα να πάρεις έναν ΒΤ Usb στα 40 ευρώ και να βρεις την υγειά σου ;) ακόμα να βάλεις την νέα σουίτα 6.1 (η5.8 έχει πρόβλημα με την έκθεση) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Εγώ έχω την 5.8 και μου παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα όμως έφτιαξε μόνη της και τώρα δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αλεξη ενα τραγουδι MP3 ποση ωρα κανει να το περασει το BT USB??(μιλαμε για 5.5ΜΒ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts