kinitoneidimonas Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vaspil (26 Απρ. 2004 , 20:59) ρε παιδια.εχω το 6230 15 ημερες το αγορασα απο νοκια club και εχω παρατηρησει το εχης¨,οταν το βαζω για φορτιση κανει περιπου 4ωρες να γεμιζει.εινα φυσιολογικο αυτο? Φυσιολογικότατο.Η συντριπτική πλειοψηφία των ΝΟΚΙΑ με τον αργό φορτιστή (που είναι και ο μακράν καλύτερος,όχι βέβαια για τους βιαστικούς αλλά για την μπαταρία και την αυτονομία)είναι 3,5 με 4 ώρες. :) Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cernovic Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 παιδιά, είμαι καταευχαριστημένος με το 6230. Πριν είχα 6600 και η μετάβαση είναι πολύ καλή!! Δεν μπορώ να πω οτι μου λείπει κάτι... Μήπως ξέρετε ιστοσελίδες για mp3 ήχους κλήσης; Το μόνο που μπορώ να βρω είναι για Motorola V600, αλλα κάνουν μια χαρά. Ξέρετε μήπως έχουν σχέδια στην Ελλάδα για Presence; Πλάκα θα έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eth0 Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 και εγω απο nokia club θα παω να το παρω αυριο πρωι, θα το βρω η θα ξυπνησω τσαμπα πρωινιατικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K Garlic Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Δηλαδή ο καλύτερος φορτηστης για 6230 είναι APC-7E? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eth0 Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 ο καλυτερος φορτιστης για nokia απο αποψη ταχυτητας ειναι ο φορτιστης ταξιδιου, φορτιζει το κινητο στο μισο χρονο νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Re pediA MAVRO PLIKTROLOGIO pou tha vro ????????????to aspro pou exo eine xalia........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oracle Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Με BT πως μεταφέρεις mp3 κατευθείαν πάνω στην MMC; Από το Nokia PC Suite δεν τα έχω καταφέρει πάντως... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ. Παράθεση :tease: ..oh dear! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oracle Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Σ' ευχαριστώ πολύ haki! Θα το δοκιμάσω! Παράθεση :tease: ..oh dear! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 @Cue: απλά είπα τι κάμνω εγώ με τα κινητά μου :) δεν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό. το 6600 μου βγάζει με τρελή χρήση 1.5 μέρα ;) και το π900 2. αυτό νομίζω να είναι ΚΑΛΗ φόρτιση. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος birbilis (26 Απρ. 2004 , 11:54) Opws exei 3anaeipwthei polles fores: Gia mp3 kai megala video h kalyterh lysh einai to card reader logv taxythtas alla exei arnhtiko to anoigma-kleisimo toy kinhtoy. To Usb kalvdio logika prepei na einai e3isoy grhgorh lysh alla einai dyseyreto kai den exei epibaibewsei akoma kaneis thn taxythta/leitoyrgikothta toy. Gia opoiadhpote allh metafora dedomenvn plhn Mp3 (contacts,efarmofes,photos,hxoys ktl) oi yperithres einai ikanopoihtikes alla arges enw to bluetooth einai taxytero kai pio eyxrhsto. Paidia kati allo: Exw faei to Hrakleio (krhths) kai den briskw poy8ena 256ara MMC. Apo pantoy exoyn eleipsh. To plaisio mono tha ferei leei trunscend alla kaneis den exei epeibaiwsei th symbatothta toys. Mporei kapoios na moy pei ena katasthma sthn Ellada na paraggeilw mia MMC ths sundisk h twinmos h allh symbath? πηγαινε στο κινητομανια ειναι στο παρκο του γεωργιαδη κοντα νομιζω οτι εχει φερει ο φιλος μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 δωστε μου τα φωτα σας.λοιπον τη παρασκευη αγορασα ενα sony ericsson bluetooth ολα καλα με τη συνδεση ,σημερα το χρειαζομουν ολη μερα και το ενεργοποιησα κατα της 10 το πρωι λοιπον στης 4 το απογευμα ηταν κλειστο διχως να χω μιλησει ουτε 10 λεπτα πως το εξηγητε αυτο ρε παιδοα.μονο 6 ωρες ανοιχτο και διχως χρηση? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση και συγνώμη αν είναι λίγο άσχετη με αυτό το θέμα, αλλά δε βρήκα κάτι άλλο στο forum. Έχω στον PC μου card reader για Compact Flash, Secure Digital, Memory Stick και Smart Media κάρτες. Προφανώς δε δέχεται την MMC του 6230. :( Γνωρίζετε αν υπάρχει στο εμπόριο κάποιο adaptor μου να μπορώ να βάλω την MMC στις παραπάνω υποδοχές, ώστε να μη χρειαστεί να αγοράσω κάτι διαφορετικό; Ευχαριστώ πολύ όποιον βοηθήσει και συγνώμη και πάλι αν είμαι λίγο άσχετος. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Φυσικά και δε χρειάζεται να αγοράσεις οτιδήποτε. Τοποθέτησε την MMC κάρτα σου στην υποδοχή για secure digital κάρτες και θα στην αναγνωρίσει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eth0 (26 Απρ. 2004 , 21:56) και εγω απο nokia club θα παω να το παρω αυριο πρωι, θα το βρω η θα ξυπνησω τσαμπα πρωινιατικα? Μάλλον ΤΣΑΜΠΑ θα ξυπνήσεις φίλε ... εκτός κι αν είσαι τόσο τυχερός και το φέρουν αύριο πρωί πρωί... :alien: Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspil Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 thelw na rwthsw ean kapoios exei paratirisi me to akoustiko to mono to HS-5 exei kapoia triximata sto akoustiko kai genika trizei sto auti otan milaei o allos? Παράθεση ΒΑΣΙΛΗΣ IPHONE 4 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Παιδιά εγώ εδώ και μήνες είχα σκοπό να αγοράσω το 6230 αλλά κάτι το ότι κυκλοφόρησε με καθυστέρηση, κάτι το ότι ήθελα να κάνω νέα σύνδεση από αρχές Απρίλη με ανάγκασαν να πάρω το SX1. Το SX1 το έχω λιγότερο από μήνα, είναι τελείως άφθαρτο και λειτουργεί άψογα και χωρίς κολλήματα παρά το ότι του έχω περάσει ένα σωρό symbian εφαρμογές! Είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο απλά δεν είναι η καλύτερη λύση για την εγγραφή μηνυμάτων. Κι εγώ που προέρχομαι από το 6610, ταλαιπορήθηκα λίγο να συνιθήσω αλλά τελικά τα κατάφερα να γράφω κάπως ικανοποιητικά αν και γενικά το να γράψω ένα SMS δεν με φτιάχνει με αποτέλεσμα να το αποφεύγω... :-( Διαβάζοντας τα σχόλιά σας όμως σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να το πουλήσω ίσως και να πάρω το 6230. Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να το δώσω σε καλή τιμή; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί που θα μπορούσα ίσως να το ανταλλάξω; Θα κερδίσω ή θα χάσω; Επαναλαμβάνω ότι το κινητό είναι άφθαρτο και χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 An kai off topic, μπορείς να χρησιοποιήσεις το ειδικο τοπικ του myphone για τις πωλήσεις, καποιο άλλο site ή καποια εφημερίδα αγγελιών...Οποιαδήποτε άλλη επιλογή μαλλον θα σε ζημιώσει.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Ηρθε νεα φουρνια 6230 απο Νοκια! Οποιος προλαβε προλαβε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Πήρα σήμερα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπαν ότι έχουν ένα μονο 6230 στην αποθήκη τους. 392 ευρω περίπου. Να το πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stratilatis (27 Απρ. 2004 , 15:15) Πήρα σήμερα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπαν ότι έχουν ένα μονο 6230 στην αποθήκη τους. 392 ευρω περίπου. Να το πάρω; Δε νομιζω να προλαβεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Μολις το πηρα απο Νοκια Συγγρου! 384,68Ε τελικη Το ειχα κανει κρατηση απο 10μερες. Πηρα το τελευταιο. Πληροφορια: Αυριο θα ερθουν και αλλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apricot Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Μήπως ξέρει κανείς αν το 6230 είναι συμβατό με την συσκευή υπερύθρων ΜΑ-620. Την είχα αγοράσει από το πλάισιο και έκανε μια χαρά και για το 8310 και για το 6220 αλλά στο site της Mobile Action δεν έχει κανένα update για το 6230. :blink: Παράθεση findeternalsunshine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apricot (27 Απρ. 2004 , 16:42) Μήπως ξέρει κανείς αν το 6230 είναι συμβατό με την συσκευή υπερύθρων ΜΑ-620. Την είχα αγοράσει από το πλάισιο και έκανε μια χαρά και για το 8310 και για το 6220 αλλά στο site της Mobile Action δεν έχει κανένα update για το 6230. :blink: doulevei mia xara, eixa ki egw 8310 kai twra 6230, agorasa bebaia kai bluetooth giati oi ir sou bgazoun thn pisth sth metafora megalwn arxeiwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα video και κάποια foto ενδεικτική των δυνατοτήτων του 6230. Όποιος μπορεί PM για να του δώσω το mail μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GISMO_01 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 h timh skeths suskeyeis apo katasthma tis VODAFONE einai 417 eyro alla exei ena elatoma den mporeis na kaneis apo8ikeysi to video ayti tin enimerosi exo ta leme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts