Jump to content

cernovic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cernovic

  1. Καλησπέρα παιδιά, εγώ αγόρασα το CDS9002 από pandawill σε αρκετά καλή τιμή. Γενικά είναι πολύ καλό, είναι 1-1 με το Note 3 (έχω πάρει κάλυμμα και θηκη του note 3). To μόνο κακό που έχω εντοπίσει μέχρι τώρα είναι η φωτογραφική του, που δεν έχει τόσο καλή ποιότητα.
  2. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Θα το δοκιμάσω σήμερα. Edit: Το δοκίμασα και δεν δούλεψε. Το Odin γράφει "There is no PIT partition" και σταματάει. Δεν ξέρω τι άλλους πειραματισμούς να δοκιμάσω.
  3. Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα S3 και την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα ένα custom rom (Xiaomi) και στην αρχή δούλευε κανονικά. Σύνδεσα το λογαριασμό του Google που έχω και άρχιζε να συγχρονίζει τα δεδομένα και μετά από 30 δευτερόλεπτα έκανε επανεκκίνηση (όχι προγραμματισμένη). Μετά μου έβγαλε ένα μύνημα ότι το κινητό είναι encrypted και θέλει factory reset. To CWM μου λέει ότι η μνήμη του κινητού (sdcard0) δεν γίνεται ούτε mount, ούτε erase και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δοκίμασα και με το Odin να περάσω το stock rom αλλά και αυτό κολλάει όταν πάει να γράψει το cache.img (NAND write failed). Από ότι έχω καταλάβει θέλει ξανά partition η μνήμη του κινητού. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται; Ή κάποιο "έμπειρο" τεχνικό κέντρο να το φτιάξουν. Ευχαριστώ. ΥΓ. Η Smartec ζήτησε €170 για αλλαγή πλακέτας. :mad::angry:
  4. Για όσους ενδιαφέρονται, η Vodafone λεει οτι θα έχει καινούργιο στοκ απο αύριο (1η Σεπτεμβρίου), μάλλον με SLCD (εγώ το λεω αυτό). Μια ερώτηση, είναι τα Desire της ελληνικής αγοράς ξεκλείδωτα? Δηλαδή το firmware update έρχεται απο την HTC ή τον πάροχο?
  5. Απο οτι έχω καταλάβει, το Desire έχει σχεδόν εξαντληθεί στην ελληνική αγορά. Ξέρει κανείς αν είναι: Λόγω της επικείμενης ανακοίνωσης στις 15 Σεπτεμβρίου ή δεν έχει φτάσει ακόμα στην ελληνική αγορά το κύμα των SLCD και εξαντλήθηκαν αυτά με AMOLED?
  6. Ξέρετε αν η Vodafone χρησιμοποιεί βελτίωση εικονών? Ρωτάω, γιατί μερικές φορές με το iPhone η ποιότητα των εικονών είναι χαμηλότερη απο το PC. Όταν λεω βελτίωση εννοώ προϊόντα των Bytemobile, Novarra, 724 κτλ. Στα αγγλικά ονομάζεται transcoding.
  7. Έχει κανείς εμπειρία απο τους φορτιστές για iPhone με μπαταρίες ΑΑ? Κάτι τέτοιο . Λογικά με μπαταρίες χωρητικότητας 2700mAh@2.4V θα φορτίζει τουλάχιστον την μπαταρία του iPhone (1150mAh@3.7V - δεν είμαι σίγουρος για αυτές τις τιμές) Πολύ καλό για την τιμή και παρέχει διπλή αυτονομία χωρίς ανάγκη για ρεύμα.
  8. Πολύ ενδιαφέρον! Φανταστείτε να συνεργάζεται και με το accelerometer τι θα γίνει (μάλλον απίθανο).
  9. παιδιά, είμαι καταευχαριστημένος με το 6230. Πριν είχα 6600 και η μετάβαση είναι πολύ καλή!! Δεν μπορώ να πω οτι μου λείπει κάτι... Μήπως ξέρετε ιστοσελίδες για mp3 ήχους κλήσης; Το μόνο που μπορώ να βρω είναι για Motorola V600, αλλα κάνουν μια χαρά. Ξέρετε μήπως έχουν σχέδια στην Ελλάδα για Presence; Πλάκα θα έχει...
  10. Καλημέρα παιδιά, μόλις έγινα κάτοχος 6230 και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Το πληκτρολόγιο μου φαίνεται πολύ καλό και στιβαρό, και η οθόνη πολυ καλή για το μέγεθος του κινητου. Έχω μια ερώτηση, χρειάζεται να το φορτίσεις 12 ώρες πριν την πρώτη χρήση; Δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στις οδηγίες και η μπαταρία είναι λιθίου, αρα δεν χρειάζεται; Ευχαριστώ προκαταβολικα, cernovic
  11. Γεια χαρά παιδιά, για το sms4free, διαβάστε το http://www.home.no/tts-/sms4free/ για εξηγήσεις....
×
×
  • Create New...