mentor667 Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Πως μπορείς να ορίσεις πολλές Λίστες Κομματιών με διαφορετικά MP3 κάθε λίστα στην Αναπαραγωγή μουσικής. ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opapous Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 to idio tha routousa kai go alla me prolabes ... Παράθεση SAN TIN KOYTRA TIPOTA STON KOSMO...... :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Loipon... Mias kai tetike polles fores afto to erwtima...apofasisa na kanw ena videaki :p Tutorial... Playlists Creation @ 6230 Tutorial By ^^TnT^^ Elpizw na voithisa.... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Loipon... Mias kai tetike polles fores afto to erwtima...apofasisa na kanw ena videaki :p Tutorial... Playlists Creation @ 6230 Tutorial By ^^TnT^^ Elpizw na voithisa.... Βοήθησε αρκετά. Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Έφτιαξα τρεις λίστες στο ΝΟΜ (Nokia Audio Manager) τις μετέφερα στο τηλέφωνο και μετά από το κάτω παράθυρο του ΝΟΜ τους έβαλα τραγούδια που ήδη υπήρχαν σε κάποιο Directory στη Sim (512Mb). Όταν προσπάθησα να επιλέξω τη λίστα για αναπαραγωγή μου έβγαζε μήνυμα ότι η λίστα δεν ήταν συμβατή. Άλλαξα το Nokia PC Suite από 6.6 που είχα σε 6.1 και ξαναπροσπάθησα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Και κενή που άφηνα τη λίστα πάλι μου έβγαζε μήνυμα λάθους. Τελειώνοντας θα ήθελα να παρατηρήσω ότι οι λίστες μου έφτιαξα εγώ εμφανίζονταν για επιλογή στο τηλέφωνο με το extension τους. Παράδειγμα Λίστα1.m3u. Οι λίστες λειτουργούν μόνο όταν τα MP3 είναι στο root folder της sim και τα ονόματα τους είναι με λατινικούς χαρακτήρες. Η έκδοση firmware στο κινητό την άλλαξα πρόσφατα και είναι v5.35 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Έφτιαξα τρεις λίστες στο ΝΟΜ (Nokia Audio Manager) τις μετέφερα στο τηλέφωνο και μετά από το κάτω παράθυρο του ΝΟΜ τους έβαλα τραγούδια που ήδη υπήρχαν σε κάποιο Directory στη Sim (512Mb). Όταν προσπάθησα να επιλέξω τη λίστα για αναπαραγωγή μου έβγαζε μήνυμα ότι η λίστα δεν ήταν συμβατή. Άλλαξα το Nokia PC Suite από 6.6 που είχα σε 6.1 και ξαναπροσπάθησα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Και κενή που άφηνα τη λίστα πάλι μου έβγαζε μήνυμα λάθους. Τελειώνοντας θα ήθελα να παρατηρήσω ότι οι λίστες μου έφτιαξα εγώ εμφανίζονταν για επιλογή στο τηλέφωνο με το extension τους. Παράδειγμα Λίστα1.m3u. Οι λίστες λειτουργούν μόνο όταν τα MP3 είναι στο root folder της sim και τα ονόματα τους είναι με λατινικούς χαρακτήρες. Η έκδοση firmware στο κινητό την άλλαξα πρόσφατα και είναι v5.35 File mou den 3erw pou einai to provlima... Emena doulevei apsoga... Kai einai Firmware 5.26.... To Pc Suite sto tutorial itan V6.5... otan epilegeis tis listes...swsta iparxei to .m3u sto telos.. Gia to telefteo tha diafonisw...giati to dika mou songs den einai sto root folder... Gia tous xaraktires den 3erw...den to dokimasa pote... Panta omws iparxoun kai enalaktikes liseis... Mipws exeis to Oxygen Phone Manager na prospathisoume me afto? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 To Oxygen Phone Manager (Version 2.8.1.1 Trial) δεν αναγνωρίζει την Sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Δεν γνωρίζω τη φταιει αλλά στο κινητό μου με firmware v5.35 και με Nokia PC Suite 6.6.16 οι playlist που περιέχουν MP3 με ελληνικούς χαρακτήρες θεωρούνται ασύμβατες. Έφτιαξα ένα προγραμματάκι και άλλαξα τα ονόματα των MP3’s (μέσω Card reader) σε λατινικούς χαρακτήρες, έφτιαξα νέες λίστες με αυτά τα ονόματα και όλα λειτουργούν άψογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 αυτή http://www.kingston.com/digitalmedia/mmc_mobile.asp λέτε να δουλεύει στο 6230? Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 αυτή http://www.kingston.com/digitalmedia/mmc_mobile.asp λέτε να δουλεύει στο 6230? Ναι φιλε μου δουλευει χωρις προβλημα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Ναι φιλε μου δουλευει χωρις προβλημα. :) ευχαριστώ.. λέω να την παραγγείλω τότε.. Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Πήγαινε στα Radio Shark, διάλεξε μια MMC και ζήτα να την δοκιμάσεις πρώτα εκεί και μετά να την πάρεις. Έτσι έκανα εγώ και πήρα μια Apacer 512Mb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Έχει κανείς προσπαθήσει να συνδέσει το κινητό του (ως MP3 player) με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Μου έδωσε ένας φίλος μια κασέτα που είχε αλλά δεν ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα. Έχω ακούσει και για Stereo FM Transmitters που εκπέμπει σε συχνότητες του ραδιοφώνου. Έχει κανείς άποψη ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Hi there...exw to 6230 kai exw xasei to cd pu ixe mesa to PC suite kai tous drivers apo to kinito to pc suite to brika sto site tis nokia http://www.nokia.com/nokia/0,6771,54003,00.html alla tus drivers puthena me apotelesma na min anagnwrizei to pc to kinito ... mporw na kanw xrhsh kapio allo programa pio eukolo oste na mporw na metaferw eikones klp? thelw urls akribws me tus drivers i ta alla programata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Apo tin ekdosi 6.4 kai stis neoteres ekdoseis tou Nokia PC Suite, oi drivers einai enswmatomenoi, dld me to pou egkatastiseis to PC Suite kai sundeseis to kinito tha sou bgazei munimata oti briskei to tilefwno Nokia xxxx klp.. Episis eisai off-topic! Eprepe na postareis sto Nokia Series 40. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 pu tha brw to Pc suite 6.4?? exw syndesei to kinito alla den to anagnwrizei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 pu tha brw to Pc suite 6.4?? exw syndesei to kinito alla den to anagnwrizei Κατεβασες την τελευταια εκδοση? http://nds2.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_66_rel_16_gre.exe Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 nai auth katebasa olo psaxnei gia Cable kai den briskei tpt ffs ti na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 8elei drivers ine to sigour gia na anagnwrisei to pc to kinito etsi ekana kai palia pu ixa to cd ;0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 8elei drivers ine to sigour gia na anagnwrisei to pc to kinito etsi ekana kai palia pu ixa to cd ;0 Mα οι drivers ειναι μεσα στο pc suite...Αν κατεβασεις ξεχωριστα το αρχειο τους και το κανεις εγκατασταση, δεν θα ολοκληρωθει γιατι θα εχει βρει τους ιδιους απο το pc suite... Ξηλωσε το pc suite ,κανε επαννεκινηση και κανε καθαρη εγκατασταση του παλι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Ας μου πεί κάποιος στο 6230 του πόσα παιγνίδια έχει?Γιατί εμένα έχει το chess puzzle -beach rall ii και το γκολφ to τελευταίο δεν μπορούσα να το ανοίξω και το έσβησα! Εχω την v 5.40 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerko Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Γειά Εχω δυό προβλήματα: μπορω να αλλάξω τον κωδικό ασφαλείας για το 6230; προσπαθώ να κάνω bakup στο 3650 αλλά μου λέει το pcsuite οτι κάποιο unknown error υπάρχει και να ξαναπροσπαθήσω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε κάτι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Γειά Εχω δυό προβλήματα: μπορω να αλλάξω τον κωδικό ασφαλείας για το 6230; 12345 ειναι ο εργοστασιακος κωδικος. Πατας Μενου-4-6-11-1-1 και τον αλλαζεις. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerko Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 ρε παιδιά το τηλ μου 6230 για κάποιον ακατανόητο λόγο μένει κολλημένο στο προφίλ των ακουστικών. Δείχνει το εικονιδιάκι στην οθόνη με τα ακουστικά. χωρίς να τα έχω βάλει. το γυρνάω στο κανονικό αλλά μετά από λίγο τα ίδια πάλι. το πήγα στον Γερμανό, κάτι έκανε, για δυό μέρες ήταν κάλό, σήμερα πάλι τα ίδια. δεν μπορώ να μιλήσω χωρίς τα ακουστικά και είναι σπαστικό. εχει κανείς καμιά ιδέα; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Μήπως έχουν πέσει νερά στο κινητό!!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts