michosvet Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος parido (10 Σεπ. 2004 , 16:58) krak eixa grapsei alla emfanise asterakia paidia na rwtisw kati pou isws fanei xazo arxika?sta tilefwna sas ta 6230 otan pliktrologite ena arithmo pou idi exete apothikeusei vgazei to onoma me to opoio einai apothikeumeno otan ton kalesete?emena oxi! tis epafes mou tis exw oles stin mnimi toy tilefwnou,tin opoia kai exw energopoiimeni. Ypothetw oti kanw kapoia xazomara alla den kserw ti!!! to thema anekipse me ta sms tis eidopoiisis klisewn Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Ρε παιδιά help me out please, γιατί μαλλον δεν είναι νορμάλ τα όσα ζω... Παω σημερα για upgrade του κινητου στην 4.28 version στην αντιπροσωπεία εδω στην Πατρα. Ηταν καπου 13:00 και η γοητευτικη αλλά καθόλου εξυπηρετικη κοπελιά μου ειπε ότι δε προλαβαίνει τωρα και ότι μπορω να το αφησω και να το πάρω Δευτέρα !!! Εκεί τρωω το πρώτο χαστούκι. Μετά ρωταω πόσο θα πάρει το upgrade, (εννοώντας πόση ωρα) και αυτή μου λέει μια τιμη τριαντα τόσα ευρώ. Αφού διευκρινίζω ότι ζητάω τη χρονικη διάρκεια, μου λεει ότι παίρνει περιπου μια ωρα και καλυτερα να τους το παω τη Δευτέρα να τους το αφησω για μια ωρα για να του κανουν upgrade...(2ο χαστουκι). Καπάκι αναφερω οτι δε θα πρεπει να πληρωσω γιατι έχω την εγγυηση και αυτη μου λεει ότι η απόδειξη αγορας του κινητου απο το Πλαίσιο δεν αποτελει εγγυηση (άλλα μου λεγαν στο Πλαίσιο) και πρέπει να τους πάω στο Πλαίσιο τη σελίδα εγγυησης απο το manual μπλα μπλα...(3ο χαστουκι και αρχίζω να τα βλεπω μπλε τα πραγματα). Καπου λοιπόν εκεί εφυγα ζοχαδιασμενος για να μη γίνει κανενα κακό... Πείτε μου ρε παιδιά όλα αυτα είναι φυσιολογικά ? Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Whoami Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 re paidia uparxei tropos na akoume me tin anaparagwgi mousikis mp3 pou briskontai stin mmc san lista,opos dld ginetai otan briskontai ston default katalogo mousikis? na kserei kapoios please help. euxaristw ek twn proterwwn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michosvet (10 Σεπ. 2004 , 17:50) paidia na rwtisw kati pou isws fanei xazo arxika?sta tilefwna sas ta 6230 otan pliktrologite ena arithmo pou idi exete apothikeusei vgazei to onoma me to opoio einai apothikeumeno otan ton kalesete?emena oxi! tis epafes mou tis exw oles stin mnimi toy tilefwnou,tin opoia kai exw energopoiimeni. Ypothetw oti kanw kapoia xazomara alla den kserw ti!!! to thema anekipse me ta sms tis eidopoiisis klisewn Thanks δοκιμασε να ενεργοποιησεις μονο την μνημη του κινητου, οχι κινητου και sim ταυτοχρονα. αν τα εχεις αποθηκευμενα 2 φορες (1 φορα σε καθε μνημη) ειναι πιθανον να στο κανει αυτο. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Whoami (10 Σεπ. 2004 , 19:29) re paidia uparxei tropos na akoume me tin anaparagwgi mousikis mp3 pou briskontai stin mmc san lista,opos dld ginetai otan briskontai ston default katalogo mousikis? na kserei kapoios please help. euxaristw ek twn proterwwn. κοιταξε στις προηγουμενες σελιδες, μιλαει αναλυτικα για αυτο το θεμα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stroggoff (10 Σεπ. 2004 , 17:51) Ρε παιδιά help me out please, γιατί μαλλον δεν είναι νορμάλ τα όσα ζω... Παω σημερα για upgrade του κινητου στην 4.28 version στην αντιπροσωπεία εδω στην Πατρα. Ηταν καπου 13:00 και η γοητευτικη αλλά καθόλου εξυπηρετικη κοπελιά μου ειπε ότι δε προλαβαίνει τωρα και ότι μπορω να το αφησω και να το πάρω Δευτέρα !!! Εκεί τρωω το πρώτο χαστούκι. Μετά ρωταω πόσο θα πάρει το upgrade, (εννοώντας πόση ωρα) και αυτή μου λέει μια τιμη τριαντα τόσα ευρώ. Αφού διευκρινίζω ότι ζητάω τη χρονικη διάρκεια, μου λεει ότι παίρνει περιπου μια ωρα και καλυτερα να τους το παω τη Δευτέρα να τους το αφησω για μια ωρα για να του κανουν upgrade...(2ο χαστουκι). Καπάκι αναφερω οτι δε θα πρεπει να πληρωσω γιατι έχω την εγγυηση και αυτη μου λεει ότι η απόδειξη αγορας του κινητου απο το Πλαίσιο δεν αποτελει εγγυηση (άλλα μου λεγαν στο Πλαίσιο) και πρέπει να τους πάω στο Πλαίσιο τη σελίδα εγγυησης απο το manual μπλα μπλα...(3ο χαστουκι και αρχίζω να τα βλεπω μπλε τα πραγματα). Καπου λοιπόν εκεί εφυγα ζοχαδιασμενος για να μη γίνει κανενα κακό... Πείτε μου ρε παιδιά όλα αυτα είναι φυσιολογικά ? φιλε μου, προσωπικη εμπειρια επι του θεματος δεν εχω. απ'οσα εχω ακουσει παντως η εξυπηρετηση της νοκια δεν ειναι και η καλυτερη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A-Ge0 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 υπαρχει κανεις με προσβαση σε αυτη τη σελιδα? http://www.n6230.prv.pl/ εχει πολυ καινουργια παιχνιδια Παράθεση ...A-Ge0... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stroggoff (10 Σεπ. 2004 , 17:51) Ρε παιδιά help me out please, γιατί μαλλον δεν είναι νορμάλ τα όσα ζω... Παω σημερα για upgrade του κινητου στην 4.28 version στην αντιπροσωπεία εδω στην Πατρα. Ηταν καπου 13:00 και η γοητευτικη αλλά καθόλου εξυπηρετικη κοπελιά μου ειπε ότι δε προλαβαίνει τωρα και ότι μπορω να το αφησω και να το πάρω Δευτέρα !!! Εκεί τρωω το πρώτο χαστούκι. Μετά ρωταω πόσο θα πάρει το upgrade, (εννοώντας πόση ωρα) και αυτή μου λέει μια τιμη τριαντα τόσα ευρώ. Αφού διευκρινίζω ότι ζητάω τη χρονικη διάρκεια, μου λεει ότι παίρνει περιπου μια ωρα και καλυτερα να τους το παω τη Δευτέρα να τους το αφησω για μια ωρα για να του κανουν upgrade...(2ο χαστουκι). Καπάκι αναφερω οτι δε θα πρεπει να πληρωσω γιατι έχω την εγγυηση και αυτη μου λεει ότι η απόδειξη αγορας του κινητου απο το Πλαίσιο δεν αποτελει εγγυηση (άλλα μου λεγαν στο Πλαίσιο) και πρέπει να τους πάω στο Πλαίσιο τη σελίδα εγγυησης απο το manual μπλα μπλα...(3ο χαστουκι και αρχίζω να τα βλεπω μπλε τα πραγματα). Καπου λοιπόν εκεί εφυγα ζοχαδιασμενος για να μη γίνει κανενα κακό... Πείτε μου ρε παιδιά όλα αυτα είναι φυσιολογικά ? Kalispera, Oi times stin eparxia pantote einai ligaki pio anevasmenes . Omws ise se eggyisi kai ekei einai to koufo. Pigene me to manual sto plaisio na sou valoune mia sfragida stin pisw selida afou to thelei etsi kai xanapigene. Enimerotika prin 3 vdomades pou piga rotisa kai poso exei ektos eggyisis kai mou eipane 14 euro. Alla fysika den plirosa tipote. Kalo xemperdema ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος A-Ge0 (10 Σεπ. 2004 , 22:11) υπαρχει κανεις με προσβαση σε αυτη τη σελιδα? http://www.n6230.prv.pl/ εχει πολυ καινουργια παιχνιδια thx gia to link alla den douleuei mipws evgales kamia akri ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michosvet (10 Σεπ. 2004 , 17:50) paidia na rwtisw kati pou isws fanei xazo arxika?sta tilefwna sas ta 6230 otan pliktrologite ena arithmo pou idi exete apothikeusei vgazei to onoma me to opoio einai apothikeumeno otan ton kalesete?emena oxi! tis epafes mou tis exw oles stin mnimi toy tilefwnou,tin opoia kai exw energopoiimeni. Ypothetw oti kanw kapoia xazomara alla den kserw ti!!! to thema anekipse me ta sms tis eidopoiisis klisewn Thanks An kai exei anaferthei 4-5 selides pisw dokimase mipws ta exeis balei ta tilefwna toso stin SIM oso kai sto tilefwno koinws diploeggramena. Akomi pigene rythmiseis tilefonou --> apostoli arithmou mou --> kai ekei vale Apo diktyo dimiourgei provlima me tis ypoloipes epiloges !! Des kai stis pisw selides yparxei analytiki exigisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michosvet Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (10 Σεπ. 2004 , 23:08) An kai exei anaferthei 4-5 selides pisw dokimase mipws ta exeis balei ta tilefwna toso stin SIM oso kai sto tilefwno koinws diploeggramena. Akomi pigene rythmiseis tilefonou --> apostoli arithmou mou --> kai ekei vale Apo diktyo dimiourgei provlima me tis ypoloipes epiloges !! Des kai stis pisw selides yparxei analytiki exigisi. ok file to eftiaksa! xilia euxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michosvet (10 Σεπ. 2004 , 23:16) ok file to eftiaksa! xilia euxaristw! perfect ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spi Nik Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 giati sto video cleaner otan paw na balw 3gp mou leei does not contain recognizable video? Παράθεση Alwas Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stroggoff (10 Σεπ. 2004 , 17:51) Ρε παιδιά help me out please, γιατί μαλλον δεν είναι νορμάλ τα όσα ζω... Παω σημερα για upgrade του κινητου στην 4.28 version στην αντιπροσωπεία εδω στην Πατρα. Ηταν καπου 13:00 και η γοητευτικη αλλά καθόλου εξυπηρετικη κοπελιά μου ειπε ότι δε προλαβαίνει τωρα και ότι μπορω να το αφησω και να το πάρω Δευτέρα !!! Εκεί τρωω το πρώτο χαστούκι. Μετά ρωταω πόσο θα πάρει το upgrade, (εννοώντας πόση ωρα) και αυτή μου λέει μια τιμη τριαντα τόσα ευρώ. Αφού διευκρινίζω ότι ζητάω τη χρονικη διάρκεια, μου λεει ότι παίρνει περιπου μια ωρα και καλυτερα να τους το παω τη Δευτέρα να τους το αφησω για μια ωρα για να του κανουν upgrade...(2ο χαστουκι). Καπάκι αναφερω οτι δε θα πρεπει να πληρωσω γιατι έχω την εγγυηση και αυτη μου λεει ότι η απόδειξη αγορας του κινητου απο το Πλαίσιο δεν αποτελει εγγυηση (άλλα μου λεγαν στο Πλαίσιο) και πρέπει να τους πάω στο Πλαίσιο τη σελίδα εγγυησης απο το manual μπλα μπλα...(3ο χαστουκι και αρχίζω να τα βλεπω μπλε τα πραγματα). Καπου λοιπόν εκεί εφυγα ζοχαδιασμενος για να μη γίνει κανενα κακό... Πείτε μου ρε παιδιά όλα αυτα είναι φυσιολογικά ? akoma kai na min exeis egiisi ta 30+ einai pola .stin xanthi sto nokia club se aytin thn periptosi h timi einai 10-15 eyro! :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος A-Ge0 (10 Σεπ. 2004 , 22:11) υπαρχει κανεις με προσβαση σε αυτη τη σελιδα? http://www.n6230.prv.pl/ εχει πολυ καινουργια παιχνιδια nai exei poly kainourgia paixnidia omws gia na kaneis eggrafi register prepei na steileis ena game sto e-mail pou deixnei parakatw. Kai oxi mono ayto prepei to game pou tha steileis na einai ena apo tin lista pou perimenoun......... pame gia alla mallon :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parido Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Whoami (10 Σεπ. 2004 , 19:29) re paidia uparxei tropos na akoume me tin anaparagwgi mousikis mp3 pou briskontai stin mmc san lista,opos dld ginetai otan briskontai ston default katalogo mousikis? na kserei kapoios please help. euxaristw ek twn proterwwn. egw opou k na balw ta tragoudia eite sthn mmc eite se kapoion fakelo sto kinito mou ta bazei ola se lista! uparxei tropos na exeresw kommatia apo th lista? giati exw k kati asxetous hxous k den thelw na paizoun me thn anaparagwgh. xerei kaneis? Παράθεση Greek products everyware http://www.trophea.gr Buy a villa in Greece http://luxuryvillaingreece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stroggoff (10 Σεπ. 2004 , 17:51) Ρε παιδιά help me out please, γιατί μαλλον δεν είναι νορμάλ τα όσα ζω... Παω σημερα για upgrade του κινητου στην 4.28 version στην αντιπροσωπεία εδω στην Πατρα. Ηταν καπου 13:00 και η γοητευτικη αλλά καθόλου εξυπηρετικη κοπελιά μου ειπε ότι δε προλαβαίνει τωρα και ότι μπορω να το αφησω και να το πάρω Δευτέρα !!! Εκεί τρωω το πρώτο χαστούκι. Μετά ρωταω πόσο θα πάρει το upgrade, (εννοώντας πόση ωρα) και αυτή μου λέει μια τιμη τριαντα τόσα ευρώ. Αφού διευκρινίζω ότι ζητάω τη χρονικη διάρκεια, μου λεει ότι παίρνει περιπου μια ωρα και καλυτερα να τους το παω τη Δευτέρα να τους το αφησω για μια ωρα για να του κανουν upgrade...(2ο χαστουκι). Καπάκι αναφερω οτι δε θα πρεπει να πληρωσω γιατι έχω την εγγυηση και αυτη μου λεει ότι η απόδειξη αγορας του κινητου απο το Πλαίσιο δεν αποτελει εγγυηση (άλλα μου λεγαν στο Πλαίσιο) και πρέπει να τους πάω στο Πλαίσιο τη σελίδα εγγυησης απο το manual μπλα μπλα...(3ο χαστουκι και αρχίζω να τα βλεπω μπλε τα πραγματα). Καπου λοιπόν εκεί εφυγα ζοχαδιασμενος για να μη γίνει κανενα κακό... Πείτε μου ρε παιδιά όλα αυτα είναι φυσιολογικά ? Στην Alpha Copy πάντως, όταν πήγα την συσκευή μου, δεχθήκανε ως εγγύηση της την απόδειξη αγοράς από την Vodafone και φυσικά δεν πλήρωσα τίποτε (και η δουλεία έγινε σε 30 λεπτά περίπου), οπότε μην μασάς καθόλου όλο γίνονται για την ‘κονόμα.. Υ.Γ. Καλύτερη πολιτική έχει η Siemens σε αυτό τον τομέα καθώς μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μόνο σου στο κινητό.. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Directx (11 Σεπ. 2004 , 07:56) Στην Alpha Copy πάντως, όταν πήγα την συσκευή μου, δεχθήκανε ως εγγύηση της την απόδειξη αγοράς από την Vodafone και φυσικά δεν πλήρωσα τίποτε (και η δουλεία έγινε σε 30 λεπτά περίπου), οπότε μην μασάς καθόλου όλο γίνονται για την ‘κονόμα.. Υ.Γ. Καλύτερη πολιτική έχει η Siemens σε αυτό τον τομέα καθώς μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μόνο σου στο κινητό.. Πραγματικά από αυτά που λέει ο φίλος πιο πολύ καταλαβαίνω ότι μιλάμε για μπακάλικο παρά για μαγαζί Νοκια... Ποιός τους είπε ότι η απόδειξη αγοράς δεν θεωρείται αποδεικτικό εγγύησης μωρέ..?? :mad: Ποιός σας καθορίζει τα 30 ευρώ (!!) για την αναβάθμιση? Φίλε έπεσες σε τυχάρπαστους "ότι αρπάξει ο κ*λος μας" ...εάν μπορείς απόφυγε τους και πήγαινε σε άλλο Νόκια...κάτι τέτοιοι χαλούν το όνομα της Νόκια... p.s. Εγώ στην θέση σου θα τους έκανα τρελά σκηνικά....θα έτρωγαν τέτοιο μπινελίκι που θα έτρεχαν να κρυφτούν.. :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorealex Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nobleman ( 9 Σεπ. 2004 , 20:22) Αν εννοείς αυτό οι επαφές μου είναι 600!!! Άστα να πάνε... δεν υπάρχει εδώ κάποιο άλλο πρόγραμμα, όπως στη σειρά 60 πχ το contacts manager? :happy: Αυτό εννούσα. Δοκίμασε και το export σε .csv που γράφουν οι φίλοι μερικά posts πιο πάνω. Σε μένα πάντως δε δούλεψε έτσι και τα έφτιαξα ένα ένα. Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stroggoff (10 Σεπ. 2004 , 17:51) Ρε παιδιά help me out please, γιατί μαλλον δεν είναι νορμάλ τα όσα ζω... Παω σημερα για upgrade του κινητου στην 4.28 version στην αντιπροσωπεία εδω στην Πατρα. Ηταν καπου 13:00 και η γοητευτικη αλλά καθόλου εξυπηρετικη κοπελιά μου ειπε ότι δε προλαβαίνει τωρα και ότι μπορω να το αφησω και να το πάρω Δευτέρα !!! Εκεί τρωω το πρώτο χαστούκι. Μετά ρωταω πόσο θα πάρει το upgrade, (εννοώντας πόση ωρα) και αυτή μου λέει μια τιμη τριαντα τόσα ευρώ. Αφού διευκρινίζω ότι ζητάω τη χρονικη διάρκεια, μου λεει ότι παίρνει περιπου μια ωρα και καλυτερα να τους το παω τη Δευτέρα να τους το αφησω για μια ωρα για να του κανουν upgrade...(2ο χαστουκι). Καπάκι αναφερω οτι δε θα πρεπει να πληρωσω γιατι έχω την εγγυηση και αυτη μου λεει ότι η απόδειξη αγορας του κινητου απο το Πλαίσιο δεν αποτελει εγγυηση (άλλα μου λεγαν στο Πλαίσιο) και πρέπει να τους πάω στο Πλαίσιο τη σελίδα εγγυησης απο το manual μπλα μπλα...(3ο χαστουκι και αρχίζω να τα βλεπω μπλε τα πραγματα). Καπου λοιπόν εκεί εφυγα ζοχαδιασμενος για να μη γίνει κανενα κακό... Πείτε μου ρε παιδιά όλα αυτα είναι φυσιολογικά ? Στη ΝΟΚΙΑ Πάτρας (Αγ. Ανδρέου και Γούναρη λέμε) πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και είπα στην κοντή τη ξανθιά να μου κάνει αναβάθμιση. Μου είπε να το αφήσω 2 ώρες και είναι εντελώς δωρεάν. Μήπως δεν πήγες εκεί και πήγες σε κανά μπακουραίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος parido (11 Σεπ. 2004 , 03:03) egw opou k na balw ta tragoudia eite sthn mmc eite se kapoion fakelo sto kinito mou ta bazei ola se lista! uparxei tropos na exeresw kommatia apo th lista? giati exw k kati asxetous hxous k den thelw na paizoun me thn anaparagwgh. xerei kaneis? φτιαχνεις μια λιστα αναπαραγωγης με το pc suite(στην μεταφορα μουσικης) και εκει διαλεγεις ποια κομματια θελεις να παιζουν. επισης σε εσενα παιζουν ολα τα τραγουδια (και απο mmc και απο μνημη κινητου) γιατι προφανως αυτα που εχεις στην mmc δεν τα εχεις βαλει σε καποιον φακελο. για το πως φτιαχνεις λιστα αναπαραγωγης κοιτα στην σελιδα 155. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 'Eνα feature που με έχει βολέψει αφάνταστα στο 6230 είναι η σημείωση ημερομηνίας και ώρας που σε κάλεσε κάποιος όπως επίσης και ο μετρητής των sms... :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 ρε παιδια πειτε μια γνωμη για το κινητακι συνοπτικα.αξιζει για τα λεφτα του να το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobyhoby Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (22 Αύγ. 2004 , 19:38) swstos :) pame xana http://fakefake.flip.ru/OPM.II.v2.4.0.1.{30.07.2004}.DREAMi.FCK.Loader.ONLY.zip gia ton filo ton PIT pou to zitise dimitrisgr, Ligo eteroxronismeno to post mou paidia,alla akoma kai mexri to zip na to kanw copy paste, mou leei oti de vriskei to server. pws mporw na to vrw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspanos69 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Agorasa ena kalwdio usb gia to kinhto alla eida meta (dysarestis) ekpliksews pws h taxytita metaforas einai peripou sta 100k/s.Diladi gia na perasw ena mp3 mesw tou Pc Suite 5mb thelw peripou 50 deyterolepta.Mipws pira la8os kalwdio?'H ola panw katw idia einai opote mono me card reader 8a ekana kalytera ti douleia mou??? Ποιά είναι τέλος πάντων η μέγιστη ταχύτητα δεδομένων μέσω του usb καλωδίου;;;Συγνώμη αλλά έχω ΄κάνει αυτήν την απλή ερώτηση και δε πάιρνω απάντηση! Να τα κλάψω τα λεφτά του καλωδίου(έστω τα 8.9 ευρώ!) ή όχι!;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts