Directx Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Μια επανάληψη της ιστορίας 6310 και 6310i, πράγματι το 6310i κόστιζε λιγότερα χρήματα από το 6310 για αυτό και κατέληξα σε αυτό. Από εκεί και πέρα βέβαια η συγκεκριμένη τακτική με το “i” όταν ξεκίνησε (πριν 2 χρόνια) είχε κάποιο νόημα, καθώς αρκετά γνωστά μοντέλα αποκτούσαν Java VM (αυτό συνήθως υποδείκνυε τότε το i=intelligence) , σήμερα απλά είναι απάτη εις βάρος εκείνων που αγοράσανε το «απλό» μοντέλο. Αυτή η τακτική πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, διότι θα γυρίσει μπούμερανγκ στην εταιρία καθώς δεν θα αγοράζουμε την πρώτη έκδοση ποτέ με την υπόνοια ότι θα κυκλοφορήσει μια “i”, όταν τα specs φαίνονται λιγότερο ικανοποιητικά από αυτά που περιμέναμε (και εντάξει εγώ δεν αγόρασα το 6230 όπως και το 6310 τότε.. οι άλλοι όμως;) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lion (24 Ιούν. 2004 , 01:14) Ti kako ehei na vgazeis photo akougontas ti Rouslana? :D Pera apo tin plaka , kalo tha einai na min (kata)krineis ki esy me ti seira tou tis apopseis allon.Ekeinos goustarei na akouei Rouslana kai na vgazei photo.Esy ti provlima eheis me ayto? Epeidi de thelo flame edo mesa, i syneheia (an hreiazetai ) me PMs. An do asheta posts tha fane svisimo horis proeidopoiisi. :!: δεν εχω κανενα προβλημα,μου αρεσει να αναφερουμε τα παντα και να μαθαινουμε καθε λεπτομερεια για το κινητο μας.στο κατω κατω εξεφρασα την αποψη μου για το ποστ καποιου χρηστη.κακο ειναι αυτο?αυτο νομιζα οτι κανουμε εδω μεσα! και κατι αλλο....απειλες σαν την παραπανω χαλανε το κλιμα,στο τελος θα φοβομαστε να πουμε την αποψη μας. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS (24 Ιούν. 2004 , 00:23) αλλη φορα προτεινω να μην ειμαστε τοσο απολυτοι και ειρωνικοι ως προς την γνωμη αλλων χρηστων. σημειωνω πως οταν κανω μακροβουτι στη θαλασσα σταματαει να ψηνει καφε το κινητο μου.μηπως προκειται για νεο bug? :) φιλικα Δημητρης .... ....οι τεχνικοι-προγραμματιστες της νοκια δεν φανταστηκαν καν πως καποιος θα προσπαθησει να βγαλει φωτογραφια ακουγοντας την ρουσλανα του στο mp3 του. Aλήθεια ποιός ειρωνέυεται ποιόν;;; :blink: Πέρα από αυτό, η άποψή μου είναι πως εφόσον όλα τα προηγούμενα μοντέλα είχαν (και σωστά) αυτή τη δυνατότητα, γιατί αφαιρέθηκε από το τοπ μοντέλο;;; :confused: Ακόμα να πω, πως δεν μιλάμε για μια λεπτομέρεια, αλλά γιά κάτι που τελικά ακυρώνει την ηρεμία και γαλήνη της μουσικής πανδαισίας και που ματαιώνει ως εκ τούτου ενίοτε τις στιγμές φωτογραφίκής έμπνευσης που ενισχύονται από την ακρόαση της μουσικής (για όσους μπορουν να το αντιληφθούν αυτό).... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (24 Ιούν. 2004 , 06:43) Προσωπικά ποτέ δεν περίμενα την "Πλήρη" συσκευή που τα έχει όλα. Θα περίμενα για πάντα! Περίμενα την συσκευή που θα εχει όλα όσα θέλω... ;) Το "6300" φαίνεται να είναι μια από αυτές... :) Εγώ ο "ονειροπόλος" πάντα την περίμενα και την περιμένω.... :rolleyes: Είναι γεγονός ότι το 6230 καλύπτει πολλά σημεία από τις "αρχέγονες" επιθυμίες μου.... :happy: Το 6230i τελικά μπορεί να είναι ένα πυροτέχνημα, από την άποψη πως αν η ΝΟΚΙΑ δεν αλλάξει τον εσωτερικό αρχαίο σχεδιασμό της οθόνης, με τις μπάρες αριστερά δεξιά και τα μαύρα λογότυπα, δεν νομίζω πως έστω και με την ελάχιστη αύξηση των διαστάσεων της οθόνης θα καταφέρει κάτι σημαντικό.... Ακόμα δύο σημαντικοί παράμετροι που θα με ενδιέφεραν είναι το ενεργό ζουμ (πολύ σημαντικό) και η επιτέλους μεγαλύτερη αντιστοίχιση εικόνας στις κλήσεις.... Αν δεν βελτιωθούν τα σημεία αυτά, η 1ΜPXL camera και τα stereo speakers δεν με αγγίζουν καν....και θα αναζητήσω λύση σε άλλη εταιρεία που θα με καλύπτει απόλυτα και στις imagine αναζητήσεις μου.... :whistle: (με τα νέα της μοντέλα που αναμένονται από φθινόπωρο... ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Διαβάζοντας καθημερινά αυτό το thread, διαπίστωσα ότι το 6230 είναι το κορυφαίο κινητό της κατηγορίας του. Μιας και το λιγουρεύομαι και γω, θα θελα να μου πειτε....Γιατί κάποιος να προτιμήσει το 6230 και όχι ένα smartphone πχ 6600? Ο βασικός λόγος είναι μόνο το μέγεθος? Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Dimitris αυτό που κάνουμε εδώ είναι να μιλάμε για το κινητό και όι για το αν μας φάνηκαν υπερβολικές οι απόψεις των άλλων!!! Πάντως παιδιά γι α άλλη μια φορά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η Νόκια!!!Την στιγμή που το κινητό είναι στα φόρτε του στην ζήτηση είτε για σύνδεση είτε για ανανέωση συμβολαίου ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ εχει περάσει και εχουν ερθει σε όλη την Ελλάδα 200 κομμάτια.ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ!!!Ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω αυτήν την εταιρεία... :angry: Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Απλό. το κάνουν ποθητό σε όλους μέχρι να σκυλιάσουν και μετά το ρίχνουν στην αγορα και το αγοράζουν όλοι μονομιας. γιατί αν το πάρουν κάποιοι μπορεί να απογοητευτούν. Οποτε σου λέει τα ρίχνω όλα τα παίρνουν και μετά ας τα κάνουν οτι θέλουν Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Erwtisi: prospathw na steilw me iperithres apo to kinito mia eikona sto pc mesw ma620 kalwdiou, alla den ginete, mou leei "apostoli apetixe", xerei kaneis giati? Otan stelnw padws apo to pc sto kinito den exei provlima! :( Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piou Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (24 Ιούν. 2004 , 10:28) Πάντως παιδιά γι α άλλη μια φορά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η Νόκια!!!Την στιγμή που το κινητό είναι στα φόρτε του στην ζήτηση είτε για σύνδεση είτε για ανανέωση συμβολαίου ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ εχει περάσει και εχουν ερθει σε όλη την Ελλάδα 200 κομμάτια.ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ!!!Ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω αυτήν την εταιρεία... :angry: Πριν καμιά εβδομάδα το πέτυχα σε cosmote shop στην Στουρνάρη. Επίσης στον ίδιο δρόμο se vodafone shop μου πανε πως την επόμενη εβδομάδα θα το φέρουν, so κοίταξέ το ;) Πάντως κ εγώ το περίμενα καιρό, αφού στην πρώτη παρτίδα δεν το πρόλαβα :zzz: Παράθεση If only my heart had a home... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Sigoura ena meion tis nokia (an kai exei beltiothei arketa teleutaios) einai to menu pou exei sta series 40 kinita tis... To menu tis SE einai kalitero apo to antistoixo tis nokia(an kai den pistevo pos i emfanisi tou menu kai oxi i euxristia tou apoteloun apo mona tous kritirio gia tin epilogi enos kinitou pou exei standard menu)... Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piou Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Islas Canarias (24 Ιούν. 2004 , 12:35) Erwtisi: prospathw na steilw me iperithres apo to kinito mia eikona sto pc mesw ma620 kalwdiou, alla den ginete, mou leei "apostoli apetixe", xerei kaneis giati? Otan stelnw padws apo to pc sto kinito den exei provlima! :( Στο pc σου βγάζει καμιά ένδειξη ή απολύτως τπτ? Παράθεση If only my heart had a home... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vp690 Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 is it me or you 2 guys think this is a very good aprilfoolsday joke??? Ας μην γελιωμαστε,η nokia αν ειχε τετοιο κινητο στα σκαρια για τον αυγουστο,θα ειχε τρελλαθει στις ανακοινωσεις και στις δημοσιευσεις.Αυτο το κινητο ειναι προιον φαντασιας καθως αν εβγαινε με ολα αυτα τα στοιχεια που εχει,αυτοματως τερματιζει κινητα οπως το 7610,6230,κλπ κλπ...εσεις τι λετε? Παράθεση NOKIA FOREVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Ego pistevo pos isxiei kati tetoio(opos kai me to chalie--->6630)...to opoio to idio site dimosieuse pics kai xaraktiristika toulaxiston 3mines prin... Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Ευχαριστώ πολύ.... :) tipota christ k!egw pantws to apenergopioisa to logotypo goma, moy aresei pio poly twra pou vgazei TIM GR!Kyrile! Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haki (24 Ιούν. 2004 , 15:15) Ευχαριστωωωω! Αν ομως χθες ημουν 50-50 μεταξυ των δυο, σημερα ειμαι 60-40 υπερ του 6230. Οι φωτο του Ρ700 το βραδυ ειναι χαλια. Παρηγοριεμαι με την ποιοτητα των υλικων την υπεροχη οθονη και το οτι επιτελους ΒΛΕΠΩ ποιος αριθμος με καλει. Αντικειμενικα, το 6230 ειναι καπως πιο πληρες. Το ειχα δυομιση μηνες και οδηγωντας ενα αυτοκινητο με χαλασμενο ραδιοφωνο, το ειχα να παιζει mp3 και ραδιοφωνο στο φουλ επι ωρες καθε μερα. ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ το παραμικρο προβλημα!!! Όσο περισσότερο γνωρίζεις την τεχνολογία της SE, τόσο περισσότερο θα σε κερδίζει η ΝΟΚΙΑ, που μπορεί να μην είναι η ιδανική, αλλά οι άνθρωποι έχουν λύσει σε όλα τα τηλέφωνά τους (ή σχεδόν σε όλα) τις παιδικές αθένειες, που φάινεται πως δύσκολα αντιμετωπίζει και ξεπερνά η SE...H ποιότητα των εξωτερικών υλικών σίγουρα είναι καλύτερη, αυτό όμως οφείλεται στην μονιμότητα ή όχι του εξωτερικού περιβλήματος και την άποψη που έχεις γι αυτήν.... :whistle: Οσον αφορά αυτό που λες, ότι επιτέλους βλέπεις ποιός σε καλεί, αν εννοείς ότι δεν το έβλεπες λογω σκουρόχρωμου φόντου και μαύρων λογοτύπων, θα συμφωνήσω....Αυτό παραμένει το μοναδικό πρόβλημα της σειράς 40 και πιστέυω σύντομα να διορθωθεί....Μέχρι τότε όλοι επιλέγουμε ανοιχτόχρωμα φόντα, γνωρίζοντας ότι τα εντυπωσιακότερα είναι τα σκουρόχρωμα.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 (24 Ιούν. 2004 , 12:47) Sigoura ena meion tis nokia (an kai exei beltiothei arketa teleutaios) einai to menu pou exei sta series 40 kinita tis... To menu tis SE einai kalitero apo to antistoixo tis nokia(an kai den pistevo pos i emfanisi tou menu kai oxi i euxristia tou apoteloun apo mona tous kritirio gia tin epilogi enos kinitou pou exei standard menu)... To μενού είναι το λιγότερο που θα απαιτούσε κάποιος να αλλάξει (ήδη βελτιωθηκε με την χρήση του πλέγματος)... Αυτό που εμποδίζει πολύ κόσμο να χαρεί τα wallpapers, ενώ παράλληλα και να ενημερώνεται για τις κήσεις του, είναι τα μαύρα γράμματα των λογοτύπων της οθόνης, που δεν φαίνονται καθόλου σε σκουρόχρωμα φόντα ή σκουρόχρωμα σημεία των φόντων....Και είναι απαράδεκτο η ΝΟΚΙΑ να είναι η μοναδική εταιρεία σήμερα που χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά οθόνης ίδια από τότε που πρωτοβγήκαν τα πρώτα ασπρόμαυρα τούβλα κινητά....δηλ. περίπου πριν δέκα χρόνια!!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος piou (24 Ιούν. 2004 , 12:41) Πριν καμιά εβδομάδα το πέτυχα σε cosmote shop στην Στουρνάρη. Επίσης στον ίδιο δρόμο se vodafone shop μου πανε πως την επόμενη εβδομάδα θα το φέρουν, so κοίταξέ το ;) Πάντως κ εγώ το περίμενα καιρό, αφού στην πρώτη παρτίδα δεν το πρόλαβα :zzz: :D :worry: Χα,χα!!!Νάσαι καλά...αυτά τα λέω γιατί έχω μαγαζί με κινητά(αν πας στο Mydevices tou myphone κάτω θα δεις το λινκ μου από τις τιμές που δίνω)Σε ευχαριστώ πάντως για την προθυμία σου!! Χρήστο ,ο haki με κάλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ!Τα έχουμε ξαναπεί ,μην τρελαθούμε...ποιότητα υλικών η Nokia?? :eek: :D Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vp690 (24 Ιούν. 2004 , 13:24) is it me or you 2 guys think this is a very good aprilfoolsday joke??? Ας μην γελιωμαστε,η nokia αν ειχε τετοιο κινητο στα σκαρια για τον αυγουστο,θα ειχε τρελλαθει στις ανακοινωσεις και στις δημοσιευσεις.Αυτο το κινητο ειναι προιον φαντασιας καθως αν εβγαινε με ολα αυτα τα στοιχεια που εχει,αυτοματως τερματιζει κινητα οπως το 7610,6230,κλπ κλπ...εσεις τι λετε? ...εγώ τουλάχιστον λέω ότι δεν βλέπουμε μπρόστά μας ανακοίνωση της Νόκια αλλά φωτό από το mobile-review. Για αυτό και είμαι επιφυλακτικός... Well, το source της φωτογραφίας δεν μου λέει και πολλά. Αν δεν δω ανακοίνωση της Νόκια δεν πανηγυρίζω. :p Πάντως και αύριο το πρωί να βγάλει ανακοίνωση, αμφιβάλλω αν αθα το δούμε τον... Αύγουστο. Είπαμε να λέμε καμιά κουζουλιά, όχι να κουζουλαθούμε τεέιως :p :D Εγώ για χειμώνα το βλέπω... :whistle: BTW, το 7610 ήδη είναι τερματισμένο. Απλά δεν υπάρχει πρόταση από τις άλλες εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Eδω καποιος αναφερει οτι εσταλει e-mail στην Νοκια απαντωντας οτι δεν υπαρχει ουτε προκειτε να υπαρξει 6230i http://www.howardforums.com/showthread.php?threadid=394320&perpage=15&pagenumber=2 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Asxeta apo to ti leei i nokia(mporei na min thelei na to epibebaiosei) pistevo pos tha kikloforisei... Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piou Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (24 Ιούν. 2004 , 18:32) :D :worry: Χα,χα!!!Νάσαι καλά...αυτά τα λέω γιατί έχω μαγαζί με κινητά(αν πας στο Mydevices tou myphone κάτω θα δεις το λινκ μου από τις τιμές που δίνω)Σε ευχαριστώ πάντως για την προθυμία σου!! lol :p soz δεν το 'ξερα.. :rotfl: Oπότε next time πριν βγω για κινητότσαρκα, Ι ll pm u :) Παράθεση If only my heart had a home... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 me ti seira mou dio erwthseis... : 1) diavazontas den exw dei kanenan na epishmenei tis koukides, sto night mode... mipws exw provlima telika.. giati stis fotografies to vrady... emfanizonte koukides kokkines prasines, aspres, klp klp asxetes teleiws me tin olh eikona.... 2) exw firmware 3.15, exei vgei neotero..? 8a prepe na paw gia anava8mish isws? i den dior8wnei polla bugs se periptosi pou exei vgei.. opote na perimenw ligo akoma..? kapia lista me ta fixes 8a itan poly ok... :D euxaristw ek twn proterwn.... btw, exw pa8ei polu thn plaka mou me to kin.... 1 vdomada to exw... kai eimai akoma erwteumenos opws tin prwti stigmi pou to eida... lol..... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piou Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος M4C (24 Ιούν. 2004 , 21:01) me ti seira mou dio erwthseis... : 1) diavazontas den exw dei kanenan na epishmenei tis koukides, sto night mode... mipws exw provlima telika.. giati stis fotografies to vrady... emfanizonte koukides kokkines prasines, aspres, klp klp asxetes teleiws me tin olh eikona.... 2) exw firmware 3.15, exei vgei neotero..? 8a prepe na paw gia anava8mish isws? i den dior8wnei polla bugs se periptosi pou exei vgei.. opote na perimenw ligo akoma..? kapia lista me ta fixes 8a itan poly ok... :D euxaristw ek twn proterwn.... btw, exw pa8ei polu thn plaka mou me to kin.... 1 vdomada to exw... kai eimai akoma erwteumenos opws tin prwti stigmi pou to eida... lol..... lol κ εγώ αυτό ακριβώς: όλα είναι σαν την πρώτη φορά :p Εδώ κ μια εβδομάδα έχω ξεχάσει τα πάντα μαζί του :lol: Mα δεν το χωράει το μυαλό μου πως ό,τι ζητούσα σ έναν άνθρωπο...ε κινητό ήθελα να πω θα το έβρισκα σ αυτό το tiny κινητούλι :happy: 1) Αυτό το παρατήρησα κ εγώ κ είναι όντως τραγικό, ιδίως γιατί αν δεν υπήρχαν αυτά, στο pc θα ήταν φοβερή η photo για βράδυ. Πάντως αν τραβήξεις πολύ πολύ σταθερά την photo είναι αρκετά λιγότερες οι κουκίδες. Eλπίζω να υπάρξει λύση σ' αυτό. 6230 rulez :spam: Παράθεση If only my heart had a home... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 ρε παιδια μπορει κανεις να μου δωσει τις ρυθμισεις cosmote για mms κτλ για το 6230?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (24 Ιούν. 2004 , 18:32) Χρήστο ,ο haki με κάλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ!Τα έχουμε ξαναπεί ,μην τρελαθούμε...ποιότητα υλικών η Nokia?? :eek: :D Βρε τρελέ μαγαζάτορα ( :p )αυτό λέω κι εγώ.... Οι εναλασσόμενες προσόψεις δεν είναι ό,τι πιό σταθερό υπάρχει σε ένα κινητό....Όσο για την βιαστική και "φτηνή" συνδεσμολογία και επιλογή υλικών, να αντιπαραθέσω την προσωπική μου εμπειρία όταν το 8310 μου, εκτοξέυτηκε στο σκληρό μωσαϊκό από τον πρώτο όροφο πολυκαταστήματος και δεν έπαθε τίποτα σε τίποτα....Ιστορίες φίλων μου για νοκια που μπήκαν στη θάλασσα και μετά για χρόνια λειτουργούσαν...Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Ναι η SE χρησιμοποιεί κατά βάση ποιοτικότερα στην εμφάνιση υλικά....Το τελικό αποτέλεσμα όμως είναι ή μεχρι πρόσφατα ήταν, απογοητευτικό στην λειτουργία και την πράξη....Στον αντίποδα γνωρίζω και αντίθετες ιστορίες υπερευαίσθητων κινητών ΝΟΚΙΑ....Ας μην όμως το συνεχίσουμε γιατί είμαστε offtopic kai sorry γι αυτό.... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts