Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

sadiagraxa

http://games.groups.yahoo.com/group/kounabi22/

only the best games :D :D

Air Glide.jar

AlphaWing.jar

BeatTheDealer.jar

Bombs.jar

Boulder2.jar

BubbleSoccer.jar

Cannons.jar

CannonsTournament.jar

Cleo.jar

Colin_McRae_Rally_4-N6230.jar

Cyb_Backgammon_7210_S40.jar

DrDentist.jar

FIFA2004.jar

FreeCell.jar

Ghostblade.jar

HungrySpider.jar

Mahjong_Matching.jar

MetalSlug.jar

MotoGP2.jar

PacMan.jar

Pang.jar

ParkingWar.jar

PitfallJungle.jar

PooRain.jar

Prince of persia.jar

PuzzleBobble.jar

Rabbit2.jar

RedBlue.jar

Scooter Lovers.jar

Snake2EX.jar

SoulDaddy.jar

Spider-Man.jar

Splinter Cell.jar

SplinterCell 2.jar

SplinterCellPandoraTomorrow.jar

Streetsoccer.jar

SuperYumYum.jar

TomAndJerry.jar

Tomb Raider.jar

TombRaider2.jar

TombRaider3.jar

Triplepop.jar

Underworld_Vampires_Night.jar

Vanguard.jar

Vbirds.jar

WorldFighting.jar

X-SolitaireMaya.jar

X-TwinsJasnime.jar

XIII.jar

XRJetski.jar

ZooMoo.jar

amoebas.jar

ancientempires.jar

bombjack.jar

bounceback.jar

bubblebobble.jar

chessbuddy.jar

chessmaster.jar

chickenrun.jar

commanders.jar

crashandburn.jar

doublecross.jar

elevatoraction.jar

emperor.jar

eonthedragon.jar

froggit.jar

headball.jar

magicelements.jar

morpheme_backgammon.jar

prince of persia 2.jar

puzzlebobblev2.jar

rabbithole.jar

roadkill.jar

sabotage.jar

samuraijack.jar

sexbomb.jar

skydiver.jar

soccerunlimited.jar

tetnokse.jar

vegaspoker.jar

yoyo-fighter.jar

zoy rescue mission.jar

zoyrescue2.jar

afta pros to paron :rolleyes:

Παιδια σήμερα ανακάλυψα πως τα τραγούδια που είχα μεταφέρει στην mmc δεν βρίσκονται στην αναπαραγωγή μουσικής.....

Κατάλαβα ενδεχομένως πως για να γίνει το play μέσω του υπομενού "αναπαραγωγή μουσικής" του μενού "πολυμέσα" θα πρέπει τα τραγούδια να είναι αποθηκευμένα στο φάκελο "μουσ. αρχεία" του μενού "εκθεση"....

....Το πρόβλημα όμως είναι πως μετακινόντας ένα- ένα τα κομάτια από την ΜΜC στα "μουσικά αρχεία", μετά το πρώτο κομμάτι δεν παίρνει τίποτε άλλο, λέγοντάς μο "μεταφορά αρχείου αδύνατη" . Αδύνατη επίσης είναι και η μεταφορά μέσω του προγραμματος της Νοκια (audio manager) στον εν λόγω φάκελο λόγω χωριτικότητας... :o

....Κάνω κατι λάθος ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; :worry:

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας..... :)

Κοντεύω να σκάσω!!!Περιμένω μιάμιση εβδομάδα να πάρω το κινητό από cosmote και ακόμα τίποτα....Πήγα και σήμερα(όπως μου είχαν πει την πέμπτη) και πάλι δήλωσαν άγνοια!Τελικά πόσο πρέπει να περιμένω ακόμα??????????? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dakappo ( 7 Ιούν. 2004 , 17:51)

Κοντεύω να σκάσω!!!Περιμένω μιάμιση εβδομάδα να πάρω το κινητό από cosmote και ακόμα τίποτα....Πήγα και σήμερα(όπως μου είχαν πει την πέμπτη) και πάλι δήλωσαν άγνοια!Τελικά πόσο πρέπει να περιμένω ακόμα??????????? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

μπορεί να τα απέσυραν λόγω του προβλήματος με την ημερομηνία :lol: χεχεχε :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 7 Ιούν. 2004 , 20:27)

des sto thema me java games-efarmoges gia series 40.

Οχχχ... Ναι ρε παιδια ! Συγνωμη :o

Βλεπετε ο Ελληνικος Στρατος μου εχει καψει τον εγκεφαλο !!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 7 Ιούν. 2004 , 16:24)

Παιδια σήμερα ανακάλυψα πως τα τραγούδια που είχα μεταφέρει στην mmc δεν βρίσκονται στην αναπαραγωγή μουσικής.....

Κατάλαβα ενδεχομένως πως για να γίνει το play μέσω του υπομενού "αναπαραγωγή μουσικής" του μενού "πολυμέσα" θα πρέπει τα τραγούδια να είναι αποθηκευμένα στο φάκελο "μουσ. αρχεία" του μενού "εκθεση"....

....Το πρόβλημα όμως είναι πως μετακινόντας ένα- ένα τα κομάτια από την ΜΜC στα "μουσικά αρχεία", μετά το πρώτο κομμάτι δεν παίρνει τίποτε άλλο, λέγοντάς μο "μεταφορά αρχείου αδύνατη" . Αδύνατη επίσης είναι και η μεταφορά μέσω του προγραμματος της Νοκια (audio manager) στον εν λόγω φάκελο λόγω χωριτικότητας... :o

....Κάνω κατι λάθος ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; :worry:

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας..... :)

Φίλε μου αυτό παρατήρησα κ εγω κ ετοιμαζόμουν να κάνω post. μα είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα;;;;;; Anybody help?!?!??!?!?

--

benjamin linus

--

Κουφό!!!! Σήμερα μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα! Οταν δέχομαι ένα mms το λογότυπο απο vodafone GR που είναι κανονικά,αλλάζει σε PANAFON!!! Μετά απο 2 συνεχόμενες φορές που έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σε κάποια στιγμή άλλαξε απο μόνο του σε vodafone GR!! Όταν έστειλα ενα mms έγινε πάλι το ίδιο μόνο που ακόμα δεν έχει γυρίσει σε vodafone GR(δεν θέλω να κάνω πάλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)! Κανείς να προτείνει τίποτε?? Καμία ΛΥΣΗ???

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soiramk ( 8 Ιούν. 2004 , 00:25)

Κουφό!!!! Σήμερα μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα! Οταν δέχομαι ένα mms το λογότυπο απο vodafone GR που είναι κανονικά,αλλάζει σε PANAFON!!! Μετά απο 2 συνεχόμενες φορές που έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σε κάποια στιγμή άλλαξε απο μόνο του σε vodafone GR!! Όταν έστειλα ενα mms έγινε πάλι το ίδιο μόνο που ακόμα δεν έχει γυρίσει σε vodafone GR(δεν θέλω να κάνω πάλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)! Κανείς να προτείνει τίποτε?? Καμία ΛΥΣΗ???

Και δε πρόκειται να γυρίσει, την έπαθα κ εγώ. Στείλε ενα sms κενό στο 1250 και θα σου έρθει ένα λογότυπο vodafone το οποίο είναι και transparent (απίστευτο!) οπότε θα είσαι μια χαρά. Εγώ αυτό έκανα.

;)

--

benjamin linus

--

Μα είναι δυνατόν να μην μπορείς να ρυθμίσεις ποιές συντομεύσεις θα σου φέρνει στο Go to ???? Αυτό το έκανε ως και το 3200 !

Μια ερώτηση, αν ψάξετε στα Settings > Personal shortcuts > Voice commands, έχει μέσα ένα audible alerts το οποίο περιέχει Audible battery bar kai audible signal bar. Το μόνο που μπορείς να κάνεις όμως από εκείνο το σημείο είναι να βάλεις voice command για να το ενεργοποιείς. Αλλά να ενεργοποιείς ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?? γιατί εγω τουλάχιστον δε κατάλαβα τι ενεργοποιείται όταν του βάζω voice command και το λέω. Ένα beep ακούγεται!

Έχει καταλάβει κανείς; :cry: :cry: :wacko: :blink:

--

benjamin linus

--

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος al7 ( 8 Ιούν. 2004 , 00:43)

Μα είναι δυνατόν να μην μπορείς να ρυθμίσεις ποιές συντομεύσεις θα σου φέρνει στο Go to ???? Αυτό το έκανε ως και το 3200 !

Μια ερώτηση, αν ψάξετε στα Settings > Personal shortcuts > Voice commands, έχει μέσα ένα audible alerts το οποίο περιέχει Audible battery bar kai audible signal bar. Το μόνο που μπορείς να κάνεις όμως από εκείνο το σημείο είναι να βάλεις voice command για να το ενεργοποιείς. Αλλά να ενεργοποιείς ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?? γιατί εγω τουλάχιστον δε κατάλαβα τι ενεργοποιείται όταν του βάζω voice command και το λέω. Ένα beep ακούγεται!

Έχει καταλάβει κανείς; :cry: :cry: :wacko: :blink:

ανάλογα με το πόση μπαταρία έχεις ακούγεται ο αντίστοιχος ήχος.εάν είναι γεμάτη νομίζω ακούγονται 3-4 διαδοχικοί ήχοι,εάν είναι στην μέση 2,εάν τελειώνει κάτι άλλο τέλος πάντων......είναι πολύ έξυπνο και πολύ χρήσιμο για συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης.ελπίζω να το κάνει η νόκια για λόγους συμπάθειας προς αυτήν την ευαίσθητη κοινωνικά ομάδα,κι όχι για εμπορικούς σκοπούς.........

Επαναλαμβάνω την ερώτηση-παρατήρησή μου, γιατί σαφώς πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του τηλεφώνου και η πιθανή αστάθεια του S/W δεν τιμά το κινητό, ούτε την ΝΟΚΙΑ....

Αν λάβουμε υπόψην ότι ένα mp3 ή aac τραγούδι καταλαμβάνει περίπου 2ΜΒ, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πρακτικά αδύνατο τραγούδια να φιλοξενιθούν στην μνήμη του τηλεφώνου....

Η ερώτησή μου είναι με ποιό τρόπο μπορούν τα τραγούδια που βρίσκονται στην ΜΜC να μπουν στη λίστα αναπαραγωγής μουσικής....

H παρατήρησή μου είναι πως μόνο ότι μπει στο φάκελο "μουσικά αρχεία" της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου μπαίνει αυτόματα στη λίστα αναπαραγωγής, όμως είναι πρακτικά αδύνατο σε αυτήν να χωρέσουν πάνω από 2-3 τραγούδια.....

Ακόμα να παρατηρήσω πως αρχικά τα τραγούδια που είχα στην ΜΜC, παίζανε στη λίστα μουσικής αναπαραγωγής, αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους κάποια στιγμή εξαφανιστήκανε από αυτή και δεν βλέπω πλέον τρόπο να ξαναμπούν σ΄αυτήν, ενώ το προσπέκτ αναφέρει απλώς πως "τα μουσικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε άλλους φακέλους, σε κάποιον φάκελο της κάρτας multimedia για παράδειγμα, πρέπει να τοποθετηθούν στη λίστα αναπαραγωγής προκειμένου να μπορέσετε να τα ακούσετε" Μήπως τελικά πρόκειται για κάποια αστάθεια του τηλεφώνου;;;

Περιμενω την αποψή σας, καθώς και το αν και πως παίζονται τα αρχεία σας από την ΜΜC στην αναπαραγωγή μουσικής.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος al7 ( 8 Ιούν. 2004 , 00:37)

Και δε πρόκειται να γυρίσει, την έπαθα κ εγώ. Στείλε ενα sms κενό στο 1250 και θα σου έρθει ένα λογότυπο vodafone το οποίο είναι και transparent (απίστευτο!) οπότε θα είσαι μια χαρά. Εγώ αυτό έκανα.

;)

kai egw ayto ekana stis arxes .. estelna sto 1250 h phgaina se kapoio wap site gia blank logo alla pleon moy leei otan lambanw logotypo.. adynath apothikeysh... kai exw meinei me to panafon kolhmenos

Just Do It!!!

epitelous eimai kai ego enas xaroumenos katoxos nokia 6230 :)

katafera kai to vrika ston korasidi kai itan malista to teleytaio.den ipirxe puthena allou.

na kano kai mia erotisi :

pia karta mmc me simvouleyete na paro kai pion card reader

eyxaristo ek ton proteron :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS ( 8 Ιούν. 2004 , 10:42)

αν μπορείς θυμίσου τι "πείραξες" πριν σου συμβεί αυτό.....τι καινούριο έκανες τελος πάντων..

Μάλλον επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων....Δεν θυμάμαι κάτι άλλο... :worry:

anaparagogi mousikis--> epilogi--->lista komation--->epilogi--->ananeosi komation

ego ta mp3 ta exo xuma stin mmc kai kathe fora pou pernao kati kainourio kano tin parapano diadikasia.

elpizo na boithisa

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 8 Ιούν. 2004 , 10:27)

Επαναλαμβάνω την ερώτηση-παρατήρησή μου, γιατί σαφώς πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του τηλεφώνου και η πιθανή αστάθεια του S/W δεν τιμά το κινητό, ούτε την ΝΟΚΙΑ....

Αν λάβουμε υπόψην ότι ένα mp3 ή aac τραγούδι καταλαμβάνει περίπου 2ΜΒ, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πρακτικά αδύνατο τραγούδια να φιλοξενιθούν στην μνήμη του τηλεφώνου....

Η ερώτησή μου είναι με ποιό τρόπο μπορούν τα τραγούδια που βρίσκονται στην ΜΜC να μπουν στη λίστα αναπαραγωγής μουσικής....

H παρατήρησή μου είναι πως μόνο ότι μπει στο φάκελο "μουσικά αρχεία" της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου μπαίνει αυτόματα στη λίστα αναπαραγωγής, όμως είναι πρακτικά αδύνατο σε αυτήν να χωρέσουν πάνω από 2-3 τραγούδια.....

Ακόμα να παρατηρήσω πως αρχικά τα τραγούδια που είχα στην ΜΜC, παίζανε στη λίστα μουσικής αναπαραγωγής, αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους κάποια στιγμή εξαφανιστήκανε από αυτή και δεν βλέπω πλέον τρόπο να ξαναμπούν σ΄αυτήν, ενώ το προσπέκτ αναφέρει απλώς πως "τα μουσικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε άλλους φακέλους, σε κάποιον φάκελο της κάρτας multimedia για παράδειγμα, πρέπει να τοποθετηθούν στη λίστα αναπαραγωγής προκειμένου να μπορέσετε να τα ακούσετε" Μήπως τελικά πρόκειται για κάποια αστάθεια του τηλεφώνου;;;

Περιμενω την αποψή σας, καθώς και το αν και πως παίζονται τα αρχεία σας από την ΜΜC στην αναπαραγωγή μουσικής.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 8 Ιούν. 2004 , 10:27)

Εμένα ποτέ δεν μπήκαν στο Music Player. Και είναι γελοίο και απαράδεκτο αυτό το πράγμα! Εχεις απολυτο δικιο και το καταλαβαίνουμε ολοι πως σε κινητο με μνήμη 8mb δε μπαίνουν παραπάνω από 2 άντε 3 mp3.

Εγώ πάντως για να ακούσω μουσική από mp3, πηγαίνω από το Gallery και επιλέγω ένα ένα. Ξέρω, δε βολεύει καθόλου, οπότε και δεν το κάνω...!!!!!

--

benjamin linus

--

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kounabi22 ( 8 Ιούν. 2004 , 15:27)

anaparagogi mousikis--> epilogi--->lista komation--->epilogi--->ananeosi komation

ego ta mp3 ta exo xuma stin mmc kai kathe fora pou pernao kati kainourio kano tin parapano diadikasia.

elpizo na boithisa

Κουνάβι, τι έκδοση έχεις; εγω εχω την 3.15 και δεν παίζει αυτό που λες. κάνω refresh αλλά εξακολουθεί να διαβάζει μόνο αυτό που είναι πάνω στο κινητό. Να έχει να κάνει με bitrate τίποτα ή άσχετο...; Δεν το έψαξα αυτό... χμ....

Πάντως είναι ανοησία να ΠΡΕΠΕΙ να έχεις τουλάχιστον ενα κομματι στο Music files του τηλεφώνου για να σου ανοίγει το music player. Εμένα τουλάχιστον, αν δεν έχει ούτε ένα κομμάτι, δεν ανοίγει καν ......

--

benjamin linus

--

ti lete re paidia !! exw thn 3.14 metafero 2 komatia sto kinito prota logo tou oti an gemisi h mnimi tou kinitou den mporis na metaferis alo.sth sinexia ta metafero sthn mmc meta alla dia me thn idia diadikasia.ta mp3 ta bazw xima sthn mmc .opote paw sthn anaparagogi mousikis ta blepei ola .ta pezi me thn sira h ama den maresi kapio komati pataw h panw h kato to belaki kai paei sto epomenw.pantos me 2 logia semena apo thn mmc ta blepei ola kai ta pezi sinexomena me thn anaparagogi mousikis pou exei !! mipos kanete kati la8os h mipos piraksate kapia litourgia apo to kinitw !!! ???
[/sIGPIC]