birbilis Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 ξέρει κανεις κανα site που να εχει πολλα wallpapers μαζεμενα σε zip αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 simera to prwi skalwse... :eek: den anagnwrize tin mmc... meta apo 2 reboot ola ok again. :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounabi22 Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 sadiagraxa http://games.groups.yahoo.com/group/kounabi22/ only the best games :D :D Air Glide.jar AlphaWing.jar BeatTheDealer.jar Bombs.jar Boulder2.jar BubbleSoccer.jar Cannons.jar CannonsTournament.jar Cleo.jar Colin_McRae_Rally_4-N6230.jar Cyb_Backgammon_7210_S40.jar DrDentist.jar FIFA2004.jar FreeCell.jar Ghostblade.jar HungrySpider.jar Mahjong_Matching.jar MetalSlug.jar MotoGP2.jar PacMan.jar Pang.jar ParkingWar.jar PitfallJungle.jar PooRain.jar Prince of persia.jar PuzzleBobble.jar Rabbit2.jar RedBlue.jar Scooter Lovers.jar Snake2EX.jar SoulDaddy.jar Spider-Man.jar Splinter Cell.jar SplinterCell 2.jar SplinterCellPandoraTomorrow.jar Streetsoccer.jar SuperYumYum.jar TomAndJerry.jar Tomb Raider.jar TombRaider2.jar TombRaider3.jar Triplepop.jar Underworld_Vampires_Night.jar Vanguard.jar Vbirds.jar WorldFighting.jar X-SolitaireMaya.jar X-TwinsJasnime.jar XIII.jar XRJetski.jar ZooMoo.jar amoebas.jar ancientempires.jar bombjack.jar bounceback.jar bubblebobble.jar chessbuddy.jar chessmaster.jar chickenrun.jar commanders.jar crashandburn.jar doublecross.jar elevatoraction.jar emperor.jar eonthedragon.jar froggit.jar headball.jar magicelements.jar morpheme_backgammon.jar prince of persia 2.jar puzzlebobblev2.jar rabbithole.jar roadkill.jar sabotage.jar samuraijack.jar sexbomb.jar skydiver.jar soccerunlimited.jar tetnokse.jar vegaspoker.jar yoyo-fighter.jar zoy rescue mission.jar zoyrescue2.jar afta pros to paron :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Παιδια σήμερα ανακάλυψα πως τα τραγούδια που είχα μεταφέρει στην mmc δεν βρίσκονται στην αναπαραγωγή μουσικής..... Κατάλαβα ενδεχομένως πως για να γίνει το play μέσω του υπομενού "αναπαραγωγή μουσικής" του μενού "πολυμέσα" θα πρέπει τα τραγούδια να είναι αποθηκευμένα στο φάκελο "μουσ. αρχεία" του μενού "εκθεση".... ....Το πρόβλημα όμως είναι πως μετακινόντας ένα- ένα τα κομάτια από την ΜΜC στα "μουσικά αρχεία", μετά το πρώτο κομμάτι δεν παίρνει τίποτε άλλο, λέγοντάς μο "μεταφορά αρχείου αδύνατη" . Αδύνατη επίσης είναι και η μεταφορά μέσω του προγραμματος της Νοκια (audio manager) στον εν λόγω φάκελο λόγω χωριτικότητας... :o ....Κάνω κατι λάθος ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; :worry: Ευχαριστώ για την βοήθειά σας..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dakappo Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Κοντεύω να σκάσω!!!Περιμένω μιάμιση εβδομάδα να πάρω το κινητό από cosmote και ακόμα τίποτα....Πήγα και σήμερα(όπως μου είχαν πει την πέμπτη) και πάλι δήλωσαν άγνοια!Τελικά πόσο πρέπει να περιμένω ακόμα??????????? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dakappo ( 7 Ιούν. 2004 , 17:51) Κοντεύω να σκάσω!!!Περιμένω μιάμιση εβδομάδα να πάρω το κινητό από cosmote και ακόμα τίποτα....Πήγα και σήμερα(όπως μου είχαν πει την πέμπτη) και πάλι δήλωσαν άγνοια!Τελικά πόσο πρέπει να περιμένω ακόμα??????????? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: μπορεί να τα απέσυραν λόγω του προβλήματος με την ημερομηνία :lol: χεχεχε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 -Kounabi22- Σε ευχαριστω παρα πολυ !!! :) Πολυ καλο το group που εφτιαξες... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Καποιο link με εφαρμογες για το 6230 εχει κανεις;;;; Υ.Γ: Συγνωμη που εκανα αλλο post :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 des sto thema me java games-efarmoges gia series 40. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 7 Ιούν. 2004 , 20:27) des sto thema me java games-efarmoges gia series 40. Οχχχ... Ναι ρε παιδια ! Συγνωμη :o Βλεπετε ο Ελληνικος Στρατος μου εχει καψει τον εγκεφαλο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al7 Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 7 Ιούν. 2004 , 16:24) Παιδια σήμερα ανακάλυψα πως τα τραγούδια που είχα μεταφέρει στην mmc δεν βρίσκονται στην αναπαραγωγή μουσικής..... Κατάλαβα ενδεχομένως πως για να γίνει το play μέσω του υπομενού "αναπαραγωγή μουσικής" του μενού "πολυμέσα" θα πρέπει τα τραγούδια να είναι αποθηκευμένα στο φάκελο "μουσ. αρχεία" του μενού "εκθεση".... ....Το πρόβλημα όμως είναι πως μετακινόντας ένα- ένα τα κομάτια από την ΜΜC στα "μουσικά αρχεία", μετά το πρώτο κομμάτι δεν παίρνει τίποτε άλλο, λέγοντάς μο "μεταφορά αρχείου αδύνατη" . Αδύνατη επίσης είναι και η μεταφορά μέσω του προγραμματος της Νοκια (audio manager) στον εν λόγω φάκελο λόγω χωριτικότητας... :o ....Κάνω κατι λάθος ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; :worry: Ευχαριστώ για την βοήθειά σας..... :) Φίλε μου αυτό παρατήρησα κ εγω κ ετοιμαζόμουν να κάνω post. μα είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα;;;;;; Anybody help?!?!??!?!? Παράθεση -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Κουφό!!!! Σήμερα μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα! Οταν δέχομαι ένα mms το λογότυπο απο vodafone GR που είναι κανονικά,αλλάζει σε PANAFON!!! Μετά απο 2 συνεχόμενες φορές που έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σε κάποια στιγμή άλλαξε απο μόνο του σε vodafone GR!! Όταν έστειλα ενα mms έγινε πάλι το ίδιο μόνο που ακόμα δεν έχει γυρίσει σε vodafone GR(δεν θέλω να κάνω πάλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)! Κανείς να προτείνει τίποτε?? Καμία ΛΥΣΗ??? Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al7 Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soiramk ( 8 Ιούν. 2004 , 00:25) Κουφό!!!! Σήμερα μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα! Οταν δέχομαι ένα mms το λογότυπο απο vodafone GR που είναι κανονικά,αλλάζει σε PANAFON!!! Μετά απο 2 συνεχόμενες φορές που έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σε κάποια στιγμή άλλαξε απο μόνο του σε vodafone GR!! Όταν έστειλα ενα mms έγινε πάλι το ίδιο μόνο που ακόμα δεν έχει γυρίσει σε vodafone GR(δεν θέλω να κάνω πάλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)! Κανείς να προτείνει τίποτε?? Καμία ΛΥΣΗ??? Και δε πρόκειται να γυρίσει, την έπαθα κ εγώ. Στείλε ενα sms κενό στο 1250 και θα σου έρθει ένα λογότυπο vodafone το οποίο είναι και transparent (απίστευτο!) οπότε θα είσαι μια χαρά. Εγώ αυτό έκανα. ;) Παράθεση -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al7 Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Μα είναι δυνατόν να μην μπορείς να ρυθμίσεις ποιές συντομεύσεις θα σου φέρνει στο Go to ???? Αυτό το έκανε ως και το 3200 ! Μια ερώτηση, αν ψάξετε στα Settings > Personal shortcuts > Voice commands, έχει μέσα ένα audible alerts το οποίο περιέχει Audible battery bar kai audible signal bar. Το μόνο που μπορείς να κάνεις όμως από εκείνο το σημείο είναι να βάλεις voice command για να το ενεργοποιείς. Αλλά να ενεργοποιείς ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?? γιατί εγω τουλάχιστον δε κατάλαβα τι ενεργοποιείται όταν του βάζω voice command και το λέω. Ένα beep ακούγεται! Έχει καταλάβει κανείς; :cry: :cry: :wacko: :blink: Παράθεση -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος al7 ( 8 Ιούν. 2004 , 00:43) Μα είναι δυνατόν να μην μπορείς να ρυθμίσεις ποιές συντομεύσεις θα σου φέρνει στο Go to ???? Αυτό το έκανε ως και το 3200 ! Μια ερώτηση, αν ψάξετε στα Settings > Personal shortcuts > Voice commands, έχει μέσα ένα audible alerts το οποίο περιέχει Audible battery bar kai audible signal bar. Το μόνο που μπορείς να κάνεις όμως από εκείνο το σημείο είναι να βάλεις voice command για να το ενεργοποιείς. Αλλά να ενεργοποιείς ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?? γιατί εγω τουλάχιστον δε κατάλαβα τι ενεργοποιείται όταν του βάζω voice command και το λέω. Ένα beep ακούγεται! Έχει καταλάβει κανείς; :cry: :cry: :wacko: :blink: ανάλογα με το πόση μπαταρία έχεις ακούγεται ο αντίστοιχος ήχος.εάν είναι γεμάτη νομίζω ακούγονται 3-4 διαδοχικοί ήχοι,εάν είναι στην μέση 2,εάν τελειώνει κάτι άλλο τέλος πάντων......είναι πολύ έξυπνο και πολύ χρήσιμο για συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης.ελπίζω να το κάνει η νόκια για λόγους συμπάθειας προς αυτήν την ευαίσθητη κοινωνικά ομάδα,κι όχι για εμπορικούς σκοπούς......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Επαναλαμβάνω την ερώτηση-παρατήρησή μου, γιατί σαφώς πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του τηλεφώνου και η πιθανή αστάθεια του S/W δεν τιμά το κινητό, ούτε την ΝΟΚΙΑ.... Αν λάβουμε υπόψην ότι ένα mp3 ή aac τραγούδι καταλαμβάνει περίπου 2ΜΒ, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πρακτικά αδύνατο τραγούδια να φιλοξενιθούν στην μνήμη του τηλεφώνου.... Η ερώτησή μου είναι με ποιό τρόπο μπορούν τα τραγούδια που βρίσκονται στην ΜΜC να μπουν στη λίστα αναπαραγωγής μουσικής.... H παρατήρησή μου είναι πως μόνο ότι μπει στο φάκελο "μουσικά αρχεία" της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου μπαίνει αυτόματα στη λίστα αναπαραγωγής, όμως είναι πρακτικά αδύνατο σε αυτήν να χωρέσουν πάνω από 2-3 τραγούδια..... Ακόμα να παρατηρήσω πως αρχικά τα τραγούδια που είχα στην ΜΜC, παίζανε στη λίστα μουσικής αναπαραγωγής, αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους κάποια στιγμή εξαφανιστήκανε από αυτή και δεν βλέπω πλέον τρόπο να ξαναμπούν σ΄αυτήν, ενώ το προσπέκτ αναφέρει απλώς πως "τα μουσικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε άλλους φακέλους, σε κάποιον φάκελο της κάρτας multimedia για παράδειγμα, πρέπει να τοποθετηθούν στη λίστα αναπαραγωγής προκειμένου να μπορέσετε να τα ακούσετε" Μήπως τελικά πρόκειται για κάποια αστάθεια του τηλεφώνου;;; Περιμενω την αποψή σας, καθώς και το αν και πως παίζονται τα αρχεία σας από την ΜΜC στην αναπαραγωγή μουσικής..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 αν μπορείς θυμίσου τι "πείραξες" πριν σου συμβεί αυτό.....τι καινούριο έκανες τελος πάντων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilege Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος al7 ( 8 Ιούν. 2004 , 00:37) Και δε πρόκειται να γυρίσει, την έπαθα κ εγώ. Στείλε ενα sms κενό στο 1250 και θα σου έρθει ένα λογότυπο vodafone το οποίο είναι και transparent (απίστευτο!) οπότε θα είσαι μια χαρά. Εγώ αυτό έκανα. ;) kai egw ayto ekana stis arxes .. estelna sto 1250 h phgaina se kapoio wap site gia blank logo alla pleon moy leei otan lambanw logotypo.. adynath apothikeysh... kai exw meinei me to panafon kolhmenos Παράθεση Just Do It!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 epitelous eimai kai ego enas xaroumenos katoxos nokia 6230 :) katafera kai to vrika ston korasidi kai itan malista to teleytaio.den ipirxe puthena allou. na kano kai mia erotisi : pia karta mmc me simvouleyete na paro kai pion card reader eyxaristo ek ton proteron :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS ( 8 Ιούν. 2004 , 10:42) αν μπορείς θυμίσου τι "πείραξες" πριν σου συμβεί αυτό.....τι καινούριο έκανες τελος πάντων.. Μάλλον επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων....Δεν θυμάμαι κάτι άλλο... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounabi22 Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 anaparagogi mousikis--> epilogi--->lista komation--->epilogi--->ananeosi komation ego ta mp3 ta exo xuma stin mmc kai kathe fora pou pernao kati kainourio kano tin parapano diadikasia. elpizo na boithisa Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 8 Ιούν. 2004 , 10:27) Επαναλαμβάνω την ερώτηση-παρατήρησή μου, γιατί σαφώς πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του τηλεφώνου και η πιθανή αστάθεια του S/W δεν τιμά το κινητό, ούτε την ΝΟΚΙΑ.... Αν λάβουμε υπόψην ότι ένα mp3 ή aac τραγούδι καταλαμβάνει περίπου 2ΜΒ, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πρακτικά αδύνατο τραγούδια να φιλοξενιθούν στην μνήμη του τηλεφώνου.... Η ερώτησή μου είναι με ποιό τρόπο μπορούν τα τραγούδια που βρίσκονται στην ΜΜC να μπουν στη λίστα αναπαραγωγής μουσικής.... H παρατήρησή μου είναι πως μόνο ότι μπει στο φάκελο "μουσικά αρχεία" της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου μπαίνει αυτόματα στη λίστα αναπαραγωγής, όμως είναι πρακτικά αδύνατο σε αυτήν να χωρέσουν πάνω από 2-3 τραγούδια..... Ακόμα να παρατηρήσω πως αρχικά τα τραγούδια που είχα στην ΜΜC, παίζανε στη λίστα μουσικής αναπαραγωγής, αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους κάποια στιγμή εξαφανιστήκανε από αυτή και δεν βλέπω πλέον τρόπο να ξαναμπούν σ΄αυτήν, ενώ το προσπέκτ αναφέρει απλώς πως "τα μουσικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε άλλους φακέλους, σε κάποιον φάκελο της κάρτας multimedia για παράδειγμα, πρέπει να τοποθετηθούν στη λίστα αναπαραγωγής προκειμένου να μπορέσετε να τα ακούσετε" Μήπως τελικά πρόκειται για κάποια αστάθεια του τηλεφώνου;;; Περιμενω την αποψή σας, καθώς και το αν και πως παίζονται τα αρχεία σας από την ΜΜC στην αναπαραγωγή μουσικής..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al7 Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 8 Ιούν. 2004 , 10:27) Επαναλαμβάνω την ερώτηση-παρατήρησή μου, γιατί σαφώς πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του τηλεφώνου και η πιθανή αστάθεια του S/W δεν τιμά το κινητό, ούτε την ΝΟΚΙΑ.... Αν λάβουμε υπόψην ότι ένα mp3 ή aac τραγούδι καταλαμβάνει περίπου 2ΜΒ, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πρακτικά αδύνατο τραγούδια να φιλοξενιθούν στην μνήμη του τηλεφώνου.... Η ερώτησή μου είναι με ποιό τρόπο μπορούν τα τραγούδια που βρίσκονται στην ΜΜC να μπουν στη λίστα αναπαραγωγής μουσικής.... H παρατήρησή μου είναι πως μόνο ότι μπει στο φάκελο "μουσικά αρχεία" της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου μπαίνει αυτόματα στη λίστα αναπαραγωγής, όμως είναι πρακτικά αδύνατο σε αυτήν να χωρέσουν πάνω από 2-3 τραγούδια..... Ακόμα να παρατηρήσω πως αρχικά τα τραγούδια που είχα στην ΜΜC, παίζανε στη λίστα μουσικής αναπαραγωγής, αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους κάποια στιγμή εξαφανιστήκανε από αυτή και δεν βλέπω πλέον τρόπο να ξαναμπούν σ΄αυτήν, ενώ το προσπέκτ αναφέρει απλώς πως "τα μουσικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε άλλους φακέλους, σε κάποιον φάκελο της κάρτας multimedia για παράδειγμα, πρέπει να τοποθετηθούν στη λίστα αναπαραγωγής προκειμένου να μπορέσετε να τα ακούσετε" Μήπως τελικά πρόκειται για κάποια αστάθεια του τηλεφώνου;;; Περιμενω την αποψή σας, καθώς και το αν και πως παίζονται τα αρχεία σας από την ΜΜC στην αναπαραγωγή μουσικής..... Εμένα ποτέ δεν μπήκαν στο Music Player. Και είναι γελοίο και απαράδεκτο αυτό το πράγμα! Εχεις απολυτο δικιο και το καταλαβαίνουμε ολοι πως σε κινητο με μνήμη 8mb δε μπαίνουν παραπάνω από 2 άντε 3 mp3. Εγώ πάντως για να ακούσω μουσική από mp3, πηγαίνω από το Gallery και επιλέγω ένα ένα. Ξέρω, δε βολεύει καθόλου, οπότε και δεν το κάνω...!!!!! Παράθεση -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al7 Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kounabi22 ( 8 Ιούν. 2004 , 15:27) anaparagogi mousikis--> epilogi--->lista komation--->epilogi--->ananeosi komation ego ta mp3 ta exo xuma stin mmc kai kathe fora pou pernao kati kainourio kano tin parapano diadikasia. elpizo na boithisa Κουνάβι, τι έκδοση έχεις; εγω εχω την 3.15 και δεν παίζει αυτό που λες. κάνω refresh αλλά εξακολουθεί να διαβάζει μόνο αυτό που είναι πάνω στο κινητό. Να έχει να κάνει με bitrate τίποτα ή άσχετο...; Δεν το έψαξα αυτό... χμ.... Πάντως είναι ανοησία να ΠΡΕΠΕΙ να έχεις τουλάχιστον ενα κομματι στο Music files του τηλεφώνου για να σου ανοίγει το music player. Εμένα τουλάχιστον, αν δεν έχει ούτε ένα κομμάτι, δεν ανοίγει καν ...... Παράθεση -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounabi22 Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 thn 3.15 exo alla den exo kanena komati sto kinita ola einai stin mmc xuma. apo tin ekthesi otan pas stin mmc mporeis na ta paiksis ta komatia po ekei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 ti lete re paidia !! exw thn 3.14 metafero 2 komatia sto kinito prota logo tou oti an gemisi h mnimi tou kinitou den mporis na metaferis alo.sth sinexia ta metafero sthn mmc meta alla dia me thn idia diadikasia.ta mp3 ta bazw xima sthn mmc .opote paw sthn anaparagogi mousikis ta blepei ola .ta pezi me thn sira h ama den maresi kapio komati pataw h panw h kato to belaki kai paei sto epomenw.pantos me 2 logia semena apo thn mmc ta blepei ola kai ta pezi sinexomena me thn anaparagogi mousikis pou exei !! mipos kanete kati la8os h mipos piraksate kapia litourgia apo to kinitw !!! ??? Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts