nikosal Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Δυστυχώς για 3-4η φορά, ο περίφημος «διακομιστής μέσων» μου τρώει όλη την μπαταρία σε δυο ώρες, ενώ είμαι σε sleep και δεν κάνω τίποτα. Υποθέτω ότι είναι bug που εισήχθη με την πρόσφατη ενημέρωση του συστήματος. Αν έχει κανείς το S2 στην αγγλική γλώσσα και του έχει συμβεί το ίδιο, μπορεί να μου πει πώς είναι η αγγλική ονομασία της εφαρμογής; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Το έχω στα Αγγλικά όμως δεν μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Κοιτάζω τώρα τις εφαρμογές και υπηρεσίες που τρέχουν αλλά δεν βλέπω κάτι που θα το μεταφραζόταν "διακομιστής μέσων". Μπορείς να γράψεις τι βγαίνει ως υπηρεσία μέσα στις εφαρμογές; Για παράδειγμα, το SideSync είναι com.sec.android.sidesync30 Όσο το σκέφτομαι μπορεί να είναι ενεργός κάποιος συγχρονισμός ή streaming σε άλλη συσκευή αλλά έτσι δεν βγαίνει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Δυστυχώς για 3-4η φορά, ο περίφημος «διακομιστής μέσων» μου τρώει όλη την μπαταρία σε δυο ώρες, ενώ είμαι σε sleep και δεν κάνω τίποτα. Υποθέτω ότι είναι bug που εισήχθη με την πρόσφατη ενημέρωση του συστήματος. Αν έχει κανείς το S2 στην αγγλική γλώσσα και του έχει συμβεί το ίδιο, μπορεί να μου πει πώς είναι η αγγλική ονομασία της εφαρμογής; Γύρισε το για λίγο στα αγγλικά να δεις.. Πάντως ούτε εγώ έχω κάτι τέτοιο να τρέχει. Μήπως το εγκατέστησε κάποια εφαρμογή; Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Έχει να μου το κάνει μια βδομάδα, Όταν το ξανακάνει (που θα το ξανακάνει) θα το γυρίσω αγγλικά και θα επανέλθω, Ν. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Το θεμα που ποσταρα πιο πανω με τον κυματισμο σε portrait θεση (στο t810)..το εχει δει καποιος φιλος? Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 προφανώς δεν έχει συμβεί σε κανέναν, για αυτό δεν παίρνεις απάντηση. Σίγουρα όχι σε μένα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Δλδ κατι τετοιο ή κατι παρομοιο https://youtu.be/4z0jTNJPijE σε portairt θεση το tablet δεν παρατηρει κανεις? Edited April 30, 2016 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Καμία σχέση δεν έχουν οι δύο ταμπλέτες. Έχεις δει ποτέ μηδενικό lag σε συσκευή; Το tab pro ήταν αρκετά ενοχλητικό σε αυτό τον τομέα. Εδώ όλα δουλεύουν άψογα.. Η οθόνη κλασεις ανώτερη και η αναλογία 4:3 πολύ πιο βολική για Web browsing κλπ. Αυτή τη στιγμή έχω μέσα στη συσκευή 200+ εφαρμογές και η απόκριση είναι σαν να μην έχω καμία! Τι έκδοση Android εχεις η αμα εχεις custom ποια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Τι έκδοση Android εχεις η αμα εχεις custom ποια;;; Την τελευταία εργοστασιακή 5.0.2.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Την τελευταία εργοστασιακή 5.0.2.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 ποια έκδοση έχετε? θέλω να το πάρω αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα είναι το 8άρι ή το 9,7. το ένα είναι πιο βολικό στο χέρι και πιο μαζεμένο αλλά το άλλο λογικά είναι καλύτερο για σερφάρισμα λόγω μεγαλύτερης οθόνης. ουφ προβλήματα που έχει ο κόσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 ποια έκδοση έχετε? θέλω να το πάρω αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα είναι το 8άρι ή το 9,7. το ένα είναι πιο βολικό στο χέρι και πιο μαζεμένο αλλά το άλλο λογικά είναι καλύτερο για σερφάρισμα λόγω μεγαλύτερης οθόνης. ουφ προβλήματα που έχει ο κόσμος Αποψη μου: Αν έχεις κινητό με μεγάλη οθόνη μην πάρεις το μικρό. Αλλά όλα εξαρτώνται από το τι σε βολεύει τελικά. Η μεγάλη οθόνη βολεύει καλύτερα για καταναλωση περιεχομένου (άρθρα σε εφημερίδα/περιοδικό, video κλπ). Το μικρό είναι πιο βολικό σε μετακινήσεις. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Επιτέλους καλά νέα για την συσκευή!! Έχει βγει το firmware ήδη στο sammobile.. Θα περιμένω λίγο και αν δω ότι αργεί με βλέπω να την περναω μέσω Odin. Edited May 3, 2016 by guskok21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 ποια έκδοση έχετε? θέλω να το πάρω αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα είναι το 8άρι ή το 9,7. το ένα είναι πιο βολικό στο χέρι και πιο μαζεμένο αλλά το άλλο λογικά είναι καλύτερο για σερφάρισμα λόγω μεγαλύτερης οθόνης. ουφ προβλήματα που έχει ο κόσμος Με το σερφαρισμα δεν έχεις πρόβλημα ούτε με το μικρό λόγω αναλογίας.. Αν βέβαια η κυρία χρήση είναι αυτή τότε σου προτείνω το μεγαλύτερο το οποίο δεν είναι και τεραστιο και χωράει εύκολα σε τσάντα κλπ. Εμένα το μικρό με έχει βολέψει γιατί το παίρνω συνέχεια μαζί και είναι παναλαφρο.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτέλους καλά νέα για την συσκευή!! Έχει βγει το firmware ήδη στο sammobile.. Θα περιμένω λίγο και αν δω ότι αργεί με βλέπω να την περναω μέσω Odin. Αμα σου πω ότι στο S6 που το έβαλα δεν είδα καμία διαφορά στην καθημερινότητα μου; Δεν ξέρω αν έχει νόημα.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Αμα σου πω ότι στο S6 που το έβαλα δεν είδα καμία διαφορά στην καθημερινότητα μου; Δεν ξέρω αν έχει νόημα.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Δεν διαφωνω με αυτό που λες. Νόημα έχει σε συσκευές που τρέχουν vanilla εκδόσεις περισσότερο. Σε συσκευές με touchwiz και τόση παραμετροποίηση δεν θα δεις πολλές διαφορές. Δεν παύει όμως το marshmallow να είναι πολύ πιο καλογραμμένη έκδοση από το lollipop και αυτό το έχω διαπιστώσει και στο galaxy nexus του 2011 και στο nexus 7 του 2012 που το πέρασα όπου οι συσκευές κυριολεκτικά αναστήθηκαν. Στο touchwiz από 5.1 σε 6.0 οι διαφορές είναι ελάχιστες. Απο το 5.02 όμως που είναι αυτή τη στιγμή το ταμπλετ υπάρχουν πολλές διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μάλλον για το μικρό θα καταλήξω γιατί το μεγάλο έχει κολλήσει και δεν πέφτει τελευταία η τιμή του στο scroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Γύρισε το για λίγο στα αγγλικά να δεις.. Πάντως ούτε εγώ έχω κάτι τέτοιο να τρέχει. Μήπως το εγκατέστησε κάποια εφαρμογή; Sent from my SM-T710 using Tapatalk Οκ, το ξανάκανε, γύρισα αγγλικά και λέγεται mediaserver... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Οκ, το ξανάκανε, γύρισα αγγλικά και λέγεται mediaserver... Εχεις micro sd; και αν ναι είναι φορτωμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Έχω, ναι. Φορτωμένη, εννοείς τι; Γεμάτη; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Έχω, ναι. Φορτωμένη, εννοείς τι; Γεμάτη; Λογικά κάποιο αρχείο της συσκευής σου είτε είναι κατεστραμμένο είτε δεν διαβάζει και σκαναρει συνέχεια την κάρτα για να το διαβάσει και σου τρώει την μπαταρία ή η micro SD έχει καποιο θέμα. Αν την βγαλεις θα στρώσει αλλά αυτό δεν είναι λύση. Δοκίμασε να πας σε Settings > applications > Media Storage > clear data, force stop and reboot. Αν δεις ότι συνεχίζει να το κάνει και η κάρτα είναι γεμάτη βγάλε από μέσα ότι αρχείο έχει ξεμείνει και θεωρεις αχρηστο να την αδειάσεις λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Περασε κανεις marshmallow να μας πει εντυπωσεις? Εχει βγει για T815,T710,T715..!!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Επειδη με ενδιαφερει το συγκεκριμενο tablet Τ715 ξερει καποιος να μου πει εαν εχει ραδιο? Ευχαριστω προκαταβολικα! Edited May 9, 2016 by ManolisGti Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Επειδη με ενδιαφερει το συγκεκριμενο tablet Τ715 ξερει καποιος να μου πει εαν εχει ραδιο? Ευχαριστω προκαταβολικα! Όχι δεν έχει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Όχι δεν έχει. :( Ευχαριστω πολυ! Παρ'ολο που δεν εχει,πηγα και το πηρα σημερα σε λευκο! Πολυ καλο φαινεται,απο τις πρωτες εντυπωσεις! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πέρασα Χθές το βράδυ την marshmallow. Καλό δείχνει. Θα πω περισσότερα εν καιρώ Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts