daitalos Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Παιδια θελω να γυρισω κινητο φιλου απο 6.0.1 σε 5.1.1 Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω;; Θα φλασαρεις απλα με odin το καταλληλο firmware 5.1.1 για τη συσκευη & το μοντελο σου...Θα παρεις το firmware απο το sammobile χτυπωντας στο "firmware" το ακριβες μοντελο της συσκευης!! & θα φλασαρεις το τελευταιο update 5.1.1 της χωρας που θελεις ... https://www.sammobile.com/ (χρειαζεται λογαριασμο για να κατεβασεις τη rom)... H διαδικασια ειναι η ιδια για ολα τα samsung μεσω odin, το καταλληλο firmware για το μοντελο του καθενος αλλαζει μονο...αντι αναβαθμιση κανουμε υποβαθμιση απλα.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpatzakas Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Θα φλασαρεις απλα με odin το καταλληλο firmware 5.1.1 για τη συσκευη & το μοντελο σου...Θα παρεις το firmware απο το sammobile χτυπωντας στο "firmware" το ακριβες μοντελο της συσκευης!! & θα φλασαρεις το τελευταιο update 5.1.1 της χωρας που θελεις ... https://www.sammobile.com/ (χρειαζεται λογαριασμο για να κατεβασεις τη rom)... H διαδικασια ειναι η ιδια για ολα τα samsung μεσω odin, το καταλληλο firmware για το μοντελο του καθενος αλλαζει μονο...αντι αναβαθμιση κανουμε υποβαθμιση απλα.. Ωραια σε ευχαριστω πολυ!! Απλα στο παλιο μου το σαμσουνγκ θυμομουν οτι για downgrade ηθελε πολυ δουλεια γιαυτο ρωτησα μπας και χρειαζεται τιποτα παραπανω..Νασαι καλα και χρονια πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 (edited) Ωραια σε ευχαριστω πολυ!! Απλα στο παλιο μου το σαμσουνγκ θυμομουν οτι για downgrade ηθελε πολυ δουλεια γιαυτο ρωτησα μπας και χρειαζεται τιποτα παραπανω..Νασαι καλα και χρονια πολλα! καλη χρονια...Πολλη δουλεια χρειαζεται αν το κανεις με heimdall και δεν υπαρχει το firmware...Τοτε χρειαζεται να δημιουργησεις ενα firmware και χρειαζονται πολλες γνωσεις γι αυτο(περισσοτερο το χρησιμοποιουσαν οσοι ειχαν Linux)....Πλεον ο chainfire με το odin εχει κανει τη διαδικασια πολυ απλη & ευκολη υποθεση...κατι ακομα: στη νεα rom 5.1.1 πρεπει να απενεργοποιησεις την αυτοματη ενημερωση αλλιως η συσκευη θα αναγνωρισει ξανα το update.. Edited January 2, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά από εμένα! Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Μόλις έκανα hard reset στο κινητό μου και ενώ τοποθέτησα τν κάρτα μνήμης δεν την βλέπω πουθενά. Για παράδειγμα προσπαθώ να μεταφέρω την εγκατάσταση μιας εφαρμογής από το κινητό στη κάρτα μνήμης και δεν μου δίνει πουθενά την επιλογή. Τι κανω λάθος;:ninja: Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digenis80 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά και από εμένα. Ερώτηση: Το τηλ το έχω πάρει τον Οκτώβριο του 2015. Οπότε είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση. Σήμερα χάλασε η συσκευή σε στενό συγγενικό μου πρόσωπο. Η φτηνότερη τιμή που το βλέπω στο Skroutz είναι 190. Ποια θα ήταν η ιδανική τιμή για να το παραχωρούσα; Και δεν ξέρω αν βγαίνω οφ τοπικ, αν τύχει και το παραχωρήσω, υπάρχει καποια συσκευή που να αξίζει την όλη διαδικασία χωρίς να ξεφύγει το κόστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά και από εμένα. Ερώτηση: Το τηλ το έχω πάρει τον Οκτώβριο του 2015. Οπότε είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση. Σήμερα χάλασε η συσκευή σε στενό συγγενικό μου πρόσωπο. Η φτηνότερη τιμή που το βλέπω στο Skroutz είναι 190. Ποια θα ήταν η ιδανική τιμή για να το παραχωρούσα; Και δεν ξέρω αν βγαίνω οφ τοπικ, αν τύχει και το παραχωρήσω, υπάρχει καποια συσκευή που να αξίζει την όλη διαδικασία χωρίς να ξεφύγει το κόστος; δεν κατάλαβα, σόρυ... θες να το δώσεις και ρωτάς σε τι τιμή περίπου? και η δεύτερη ερώτηση ψάχνεις να αγοράσεις καποια συσκευή με xxxx ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digenis80 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 δεν κατάλαβα, σόρυ... θες να το δώσεις και ρωτάς σε τι τιμή περίπου? και η δεύτερη ερώτηση ψάχνεις να αγοράσεις καποια συσκευή με xxxx ευρώ? Στην ουσία ζητάω την άποψη σας στο ποια είναι μια λογική τιμή για μια συσκευή 14 μηνών με Χ δυνατότητες από την στιγμή που έχουν βγει νεότερα μοντέλα με αντίστοιχες δυνατότητες. Και στο δεύτερο σκέλος, ψάχνω γνώμες για κάποια συσκευή που να είναι καλύτερη από το J5 χωρίς να ξεφεύγει στο οικονομικό και να είναι σαν συσκευή αισθητά καλύτερη από το J5 ώστε να αξίζει την όλη φασαρία. Για να το θέσω με νούμερα, την συσκευή την είχα πάρει από το Public στα 240. Αν πω ότι την δίνω στα 120, την "σκοτώνω" ; Και αν ανεξάρτητα από το πόσο την δώσω, θέσω ως ταβάνι μου να φτάσω πάλι στα 240-250, υπάρχει συσκευή τόσο καλύτερη από την δικιά μου ώστε να σκεφτώ "χαλάλι" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Στην ουσία ζητάω την άποψη σας στο ποια είναι μια λογική τιμή για μια συσκευή 14 μηνών με Χ δυνατότητες από την στιγμή που έχουν βγει νεότερα μοντέλα με αντίστοιχες δυνατότητες. Και στο δεύτερο σκέλος, ψάχνω γνώμες για κάποια συσκευή που να είναι καλύτερη από το J5 χωρίς να ξεφεύγει στο οικονομικό και να είναι σαν συσκευή αισθητά καλύτερη από το J5 ώστε να αξίζει την όλη φασαρία. Για να το θέσω με νούμερα, την συσκευή την είχα πάρει από το Public στα 240. Αν πω ότι την δίνω στα 120, την "σκοτώνω" ; Και αν ανεξάρτητα από το πόσο την δώσω, θέσω ως ταβάνι μου να φτάσω πάλι στα 240-250, υπάρχει συσκευή τόσο καλύτερη από την δικιά μου ώστε να σκεφτώ "χαλάλι" ; Λοιπόν, με το που ανοιχτεί μια συσκευή από τη συσκευασία της, χάνει μέρος της τιμής της. Στο περίπου είναι κάπου στα 50 ευρώ, πάρε δώσε. Μετά λογαριάζεις το πόσο καιρό την έχεις χρησιμοποιήσει, τι χρήση έκανες ( αν την ρουταρες και τριπαρε το κνοξ τότε πέφτει πιο κάτω η τιμή), εαν έχει χτυπήματα/γδαρσίματα η οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα και τέλος, εαν έχεις τα παραμφερή της (κουτάκι, ακουστικά, φορτιστή). Σε διάφορα site το βρίσκεις μεταχειρισμένο από 100 έως 150, για λογικές τιμές μιλάμε πάντα. Βλέπω 2 μηνών το κινητό με 140 ευρώ για παράδειγμα. Η τιμή 120 ευρώ καλή ακούγεται, δεδομένου οτι το κινητό είναι 100% λειτουργικό. Ίσως και λίγο πιο κάτω, μιας και είναι τόσων μηνών, αλλά περίπου σε αυτά τα επίπεδα πάει. Όσο αφορά το νέο τηλέφωνο, υπάρχουν πολλά στην αγορά, ειδικά αν πας σε κίνα μεριά. Μάρκες αμέτρητες με πολύ έως πάρα πολύ καλά specs σε αυτή τη κατηγορία τιμής. Θα πω τη γνώμη μ εδώ, και ίσως ακούσω κράξιμο αλλά δεν με πειράζει. Εγώ δεν τα εμπιστεύομαι αυτά για αρκετούς λόγους ( πολύ καλό hardware, χάλια software, τεχνική υποστήριξη, ενδεχόμενα μπλεξίματα με τελωνεία κτλ). προτιμώ να δώσω κάποιο ποσό παραπάνω (που συνήθως δεν είναι κάτι τεράστιο) και να πάω σε ένα κατάστημα, πες το skroutz, πες το πλαίσιο, πες το όπως θες, και να αγοράσω από εκεί το τηλέφωνο. Στα 250 ευρώ η γκάμα είναι μεγάλη. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα για samsung θα πήγαινα στο J7 2015 ή 2016, σαν το δικό μας με αλλαγές στα σημεία που μετράνε. Aν θες κάτι πιο παραδοσιακό, το moto g4 επίσης πολύ καλή επιλογή, σε εκείνα τα λεφτά. Huawei/ xiaomi επίσης αρκετά μοντέλα αλλά για μενα τουλάχιστον δεν είναι τόσο καλό το software τους, αν και τελευταία έχουν κάνει τεράστια βήματα σε αυτόν τον τομέα. Το πιο καλό που μπορείς να κάνεις, εαν έχεις χρόνο και όρεξη είναι να δεις μερικά review στο youtube η να διαβάσεις κάποια πράγματα για την κατηγορία κινητών που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 κάποια σκέψη; Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά από εμένα! Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Μόλις έκανα hard reset στο κινητό μου και ενώ τοποθέτησα τν κάρτα μνήμης δεν την βλέπω πουθενά. Για παράδειγμα προσπαθώ να μεταφέρω την εγκατάσταση μιας εφαρμογής από το κινητό στη κάρτα μνήμης και δεν μου δίνει πουθενά την επιλογή. Τι κανω λάθος;:ninja: Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 κάποια σκέψη; Όταν βάζουμε κάρτα SD reboot τη συσκευή (μπορεί & να μην έχει μπεί σωστά η κάρτα) ...Σε marshmallow 6 οι εφαρμογές δεν μεταφέρονται ( σε LP μόνο όσες επιτρέπουν οι προγραμματιστές των εφαρμογών )... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Έχει ακουστεί τίποτα για αναβάθμιση σε 7; ή να μην το σκέφτομαι καν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Έχει ακουστεί τίποτα για αναβάθμιση σε 7; ή να μην το σκέφτομαι καν; πλάκα κάνεις? Εδώ δεν παίρνουμε τα security updates από την google, εσύ περιμένεις nougat??? καμιά περίπτωση. Εκτός από τα μοντέλα της Samsung που θα βγουν το 17, μόνο 4-5 μοντέλα θα την πάρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει εξηγώντας μου πως μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης ή τελοσπάντων πως τις εγκαθιστώ απευθείας εκεί; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Πρίν 10 ημέρες Μου ήρθε ενημέρωση από την Samsung και είχα ελεύθερο χώρο αποθήκευσης 1.8g.εχθές του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και με της ίδιες ακριβώς εφαρμογές έχω 1.3g με καθαρισμένη μνήμη κτλ.κάτι παίζει με την Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaji Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Πρίν 10 ημέρες Μου ήρθε ενημέρωση από την Samsung και είχα ελεύθερο χώρο αποθήκευσης 1.8g.εχθές του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και με της ίδιες ακριβώς εφαρμογές έχω 1.3g με καθαρισμένη μνήμη κτλ.κάτι παίζει με την Samsung Παντως και σε εμενα το τελευταιο update ελευθερωσε χωρο περιπου 300 mb ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ναι και σε εμένα ελευθέρωσε. Αλλά μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τα έφαγε πάλι. Κάπου κρατάει μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonats Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Συσκευή υπερθερμανθηκε..Μου πετάει αυτό το μύνημα και το τηλ δουλεύει μόνο για κλήσεις..Έχει τύχει το ίδιο και σε κάποιον άλλο .. Υπάρχει λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linosmas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Σε μένα, μετά το update, εγκατέστησε με το στανιό εφαρμογή facebook. Και φυσικά έμεινε σαν προεγκατεστημένη. Απαράδεκτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 (edited) Καλησπέρες συμφορουμίτες! Ζητώ τη βοήθειά σας! Έχω στα χέρια μου το J500FN της κόρης ενός φίλου, που το μπλόκαρε μετά από ..πολλά λανθασμένα μοτίβα ίσως(??) και δεν θυμάται και το Gmail που έκανε εγγραφή!!! Λόγω της εξοικίωσής μου με flashings κλπ. μου το έδωσε μπας και το σώσω.. Τέλοσπάντων, το κινητό είναι locked-out και ανοίγει ζητώντας το (ξεχασμένο) gmail... Διαβάζοντας τριγύρω για να εξοικιωθώ με την "Samsung λογική", κατάλαβα και μετά από προσπάθειες ότι δε θα είναι τόσο απλό όσο το να περάσω από πάνω μια stock rom. Αν και φαντάζομαι ότι το usb-debbuging δε θα ήταν ενεργοποιημένο, είπα να κάνω την προσπάθεια... Μπήκα στο recovery, έκανα wipe data/factory reset, πέρασα drivers και ξεκίνησα να φλασάρω μέσω odin μια stock rom. Δεν είδα να πετάει κανένα error. Φαινομενικά είχε πάει καλα. Όταν το άνοιξα, ήταν ακόμα στην ίδια κατάσταση , ζητώντας είσοδο στο google account!! Έτσι έμαθα για το Google FRP (Factory Reset Protection), το οποίο αποτρέπει να γίνει το factory reset αν δεν έχεις πρόσβαση στο google account σου. :( Συνεχίζοντας το διάβασμα, προσπάθησα να κάνω ByPass του FRP, αλλά δεν τα κατάφερα. Πιθανόν, λόγω μη εξοικίωσής μου με τα sammy, να μου διαφεύγει κάτι. Έχετε κάποια πρόταση βοηθείας?? Υπάρχει περίπτωση να σώσουμε το κινητό της μικρής?? Δεν τον νοιάζει η εγγύηση (το ΚΝΟΧ κλπ..), ή τα αρχεία... Απλά να ανοίξει το κινητό πλέον! ------------------ Edit: Ακολουθεί η λύση... Edited February 10, 2017 by stasis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Για την ιστορία, η λύση δώθηκε με το παρακάτω βίντεο, και το κινητό είναι και πάλι σε λειτουργία... :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Η δυνατότητα επέκτασης μνήμης έχει απενεργοποιηθεί εντελώς από την Samsung ή είναι δυνατή μόνο υπό προϋποθέσεις; π.χ. χωρητικότητα 8GB+ ή/και class 6+ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) Χαρίζω 2 tempered glass για J5 του 2005, τα οποία παρήγγειλα αντί του J5 2016. Π.Μ. όποιος τα θέλει. Δυτική Θεσ/κη, Σταυρούπολη. Edited February 13, 2017 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdimension Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Μολις εκανα την βλακεια και εκανα την αναβαθμιση σε android 6 και η συσκευη κολαει δραματικα,μεχρι και το αλμουμ με τις φωτο οταν παω να ανοιξω κανει πανω απο 30 δευτερολεπτα,υπαρχει καποια λυση σε αυτο η θα πρεπει να απευθυνθω στο service?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Μολις εκανα την βλακεια και εκανα την αναβαθμιση σε android 6 και η συσκευη κολαει δραματικα,μεχρι και το αλμουμ με τις φωτο οταν παω να ανοιξω κανει πανω απο 30 δευτερολεπτα,υπαρχει καποια λυση σε αυτο η θα πρεπει να απευθυνθω στο service?? Μετα την αναβάθμιση απο LP σε M επαναφορά συσκευής και καλύτερα απο recovery παρα από ρυθμίσεις> επαναφορά... (τα δεδομένα διαγράφονται εκτός όσων είναι συγχρονισμένα με το λογ.google) Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdimension Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Μετα την αναβάθμιση απο LP σε M επαναφορά συσκευής και καλύτερα απο recovery παρα από ρυθμίσεις> επαναφορά... (τα δεδομένα διαγράφονται εκτός όσων είναι συγχρονισμένα με το λογ.google) Κατ'αρχην σε ευχαριστω για την βοηθεια σου,θα μπορουσες μηπως αν σου ειναι ευκολο να μου πεις πως θα κανω επαναφορα απο recovery γιατι δεν το εχω ξανακανει,σε ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts