bill_thes Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μια καλη εφαρμογη να ξεκλειδωνει η οθονη με διπλο χτυπημα?????????? Δεν γίνεται αυτο νομίζω, ειναι θέμα hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αυτόματη φωτεινότητα οθόνης ανάλογα με το περιβάλλον γύρω υπάρχει όπως στο ios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αυτόματη όχι αλλά έχει επιλογή για υπαίθρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Θα ήταν πολύ χρήσιμη γιατί αν το βάλεις στο χαμηλό και βγεις στον ήλιο δεν βλέπεις τίποτα και ψάχνεις στα τυφλά να το δυναμώσεις. Αν πάλι το έχεις κάπου στη μέση και το ανοίξεις τη νύχτα ή το πρωί που ξυπνάς μέσα στα σκοτάδια είναι σαν προβολέας. Τι λέω τώρα κι εγώ!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τουλάχιστον σε εξωτερικους χώρους είναι μια χαρά... Με φωτεινότητα στο 50% δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την υπάιθρια έξω. Μια χαρά βλέπεις και σε ήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τουλάχιστον σε εξωτερικους χώρους είναι μια χαρά... Με φωτεινότητα στο 50% δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την υπάιθρια έξω. Μια χαρά βλέπεις και σε ήλιο. Με 50 % παιδια ειναι κορυφη στον ηλιο και καταλληλο τη νυχτα. Δεν το κουνάω από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 μετα απο 2.5 χρονια το s4 μας αφησε χρονους και επειδη δε θελω να ξαναπαρω ακριβο κινητο νομιζω οτι μετα απο 50 σελιδες που διαβασα εχω καταληξει σε αυτο εδω.. απλα θα θελα να ρωτησω καποια πραγματα 1) το dual sim σε σχεση με το μονοκαρτο εχει καποια διαφορα στις επιδοσεις και στην μπαταρια; δεν εχω δευτερη σιμ αλλα αν μας το προσφερει το κινητο μιας και δεν υπαρχει διαφορα στην τιμη γιατι να μην το διαλεξουμε;; 2)επισης αυτο το εχει δοκιμασει κανεις; http://www.samsung.com/in/support/skp/faq/1092162 γινεται κατι τετοιο; (αν καταλαβαινω καλα χρησιμοποιει το μπροστινο flash σαν led notifaction) 3)θα μπορεσω να το κρατησω για 1.5 - 2 χρονια η μετα τον πρωτο χρονο θα αρχισει τα εκνευριστικα lagarismata των μεσαιων συσκευών, τι πιστευετε; Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Φίλε μόνο 2,5 χρόνια το S4; Τεσπα, από αυτά που γνωρίζω τα δικαρτα έχουν λίγο χειρότερη κατανάλωση στην μπαταρία, αν χρησιμοποιείς όμως τις 2 κάρτες. Επίσης τα λαγκαρισματα στα φθηνά κινητά συνήθως οφείλονται στην αναβάθμιση των εφαρμογών που γίνονται περισσότερα ΜΒ και καταναλώνουν περισσότερη μνήμη, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις αν σβήσεις κάποιες εφαρμογές ή αν κάνεις root και greenify εφαρμογές, όπως συμβαίνει σε όλα τα παλιά κινητά, δεν θα έχεις λογικά πρόβλημα. Πάντως το κινητό αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 μ 2)επισης αυτο το εχει δοκιμασει κανεις; http://www.samsung.com/in/support/skp/faq/1092162 γινεται κατι τετοιο; (αν καταλαβαινω καλα χρησιμοποιει το μπροστινο flash σαν led notifaction) 3)θα μπορεσω να το κρατησω για 1.5 - 2 χρονια η μετα τον πρωτο χρονο θα αρχισει τα εκνευριστικα lagarismata των μεσαιων συσκευών, τι πιστευετε; 2) Δουλέυει για το πίσω φλας μόνο 3) 2 χρόνια λίγο δύσκολο αλλά ίσως είναι εφικτό με το συγκεκριμένο κινητό, που δεν λαγκάρει καθόλου τώρα. Πχ το καινούργιο A5 σύμφωνα με τα reviews λαγκάρει out of the box... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις, φιλε ναι πιστευω το s4 εβγαζε ανετα αλλα 2 χρονια αλλα δυστυχως χτες επεσε απο μεγαλο υψος και αυτο ηταν... οπως ολα δειχνουν παμε για j5 τωρα.. Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 2 ερωτήσεις παιδιά. Τι διαφορές έχουν οι 2 εκδόσεις του δίκαρτου που βλέπω στο σκρουτζ ; Και γιατί αυτή που είναι 3G είναι ακριβότερη από την 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 2 ερωτήσεις παιδιά. Τι διαφορές έχουν οι 2 εκδόσεις του δίκαρτου που βλέπω στο σκρουτζ ; Και γιατί αυτή που είναι 3G είναι ακριβότερη από την 4G; Αν πατήσεις στο κατάστημα που έχει την 3G στην σελίδα του την εμφανίζει ως 4G. Σχετικά με την 3G έκδοση http://www.phonemore.com/phone/samsung-galaxy-j5-3g-duos-sm-j500hds/2379 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
op201 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Που βρίσκονται οι ρυθμίσεις για την κάμερα; Υπάρχει καμία καλή app γι'αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ημουν ετοιμος και εγω να το αγορασω αλλα αποσο βλεπω δεν εχει ουτε γυροσκοπειο πως λεγεται ουτε πυξιδα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι χρησιμα αυτα σε ενα κινητο καποιος πιο εμπειρος ας απαντησει ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Aν δεν ξερεις σε τι ειναι χρησιμα ποιος ο λογος να μην το αγορασεις?Αφου και να τα εχει δεν ξερεις τι κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Που βρίσκονται οι ρυθμίσεις για την κάμερα; Μόλις ανοιξεις την κάμερα πάνω αριστερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδιά γιατί οι κριτικές της dual sim έκδοσης είναι τόσο κακές;; Βλέπω στο skroutz έχει πέσει αρκετά η τιμή του αλλά σε αντίθεση με την απλή έκδοση οι περισσότεροι γράφουν αρνητικά σχόλια! Και εγώ σκέφτομαι εδώ και καιρό να το χτυπήσω αλλά με προβληματίζει η έλλειψη πυξίδας μιας και την χρησιμοποιώ συχνά σε διαδρομές με το gps.. Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδιά γιατί οι κριτικές της dual sim έκδοσης είναι τόσο κακές;; Βλέπω στο skroutz έχει πέσει αρκετά η τιμή του αλλά σε αντίθεση με την απλή έκδοση οι περισσότεροι γράφουν αρνητικά σχόλια! Και εγώ σκέφτομαι εδώ και καιρό να το χτυπήσω αλλά με προβληματίζει η έλλειψη πυξίδας μιας και την χρησιμοποιώ συχνά σε διαδρομές με το gps.. Aν το χρησιμοποιείς συνέχεια ίσως θα ήταν καλύτερα να κοιτάξεις κάτι άλλο φίλε μου. Τσέκαρε το p8lite στα ίδια χρήματα με σαφώς ανώτερα χαρακτηριστικά (8cores,2gb ram,16gb rom) +compass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geroget Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Εφόσον δεν έχει πυξίδα δεν μπορεί να σου δείξει την κατεύθυνση σου. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο το πούλησα. Τα τελευταία δύο χρόνια σε πολλά κινητά κάτω των διακοσίων ευρώ δεν βάζουν πυξίδα ενώ παλαιότερα ακόμα και τα φτηνότερα Android είχαν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Και εγώ σκέφτομαι εδώ και καιρό να το χτυπήσω αλλά με προβληματίζει η έλλειψη πυξίδας μιας και την χρησιμοποιώ συχνά σε διαδρομές με το gps.. Αλλα πήγα σε Κοτσοβολο ο υπάλληλος έβαλε google χάρτες το GPS αναγνώρισε το στίγμα μέσα στο κατάστημα και αμεσα δεν περιμενεις μάλλον πρέπει να έχει δυνατό GPS αλλά το στίγμα δεν ήταν με βέλος αλλά με κύκλο που αναβόσβηνε και δεν έδειχνε κατεύθυνση . Εάν τώρα κάποιος θέλει να ξέρει προς τα που πάει θα πρέπει να βλέπει στον χαρτί που ήταν και που πήγε έτσι προφανώς θα καταλάβει την κατεύθυνση Δεν ξέρω τι γίνεται με Navigator που εκεί πρέπει να βλέπεις προς τα που πάει το αυτοκίνητο???καποιος ηδη κατοχος εαν μπορει να απαντηση Είναι φθηνό κινητό και μάλλον για τα λεφτά του αξίζει αλλά λογω πυξίδας δεν θα το αγοράσω θα περιμένω κάτι άλλο το Καλοκαίρι Edited February 12, 2016 by geroget Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδιά γιατί οι κριτικές της dual sim έκδοσης είναι τόσο κακές;; Βλέπω στο skroutz έχει πέσει αρκετά η τιμή του αλλά σε αντίθεση με την απλή έκδοση οι περισσότεροι γράφουν αρνητικά σχόλια! Και εγώ σκέφτομαι εδώ και καιρό να το χτυπήσω αλλά με προβληματίζει η έλλειψη πυξίδας μιας και την χρησιμοποιώ συχνά σε διαδρομές με το gps.. καλημερα εχω αλλαξει 1000 συσκευες τελευταια συσκευη g8 το j5 duos του ριχνει στα αυτια κ κανει 160€ νομιζω θα γινει best seller θα το αλλαζα μονο για το j7 αν ειναι το ιδιο καλο.οτι καλυτερο εχω δει οχι μονο στα λεφτα του.αλλα γενικοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Βλέπω αλλού να αναγράφεται το μοντέλο ως J500F και αλλού J500FN. Ποια η διαφορά ανάμεσα στα δύο; Επίσης, έχει πάρει κανείς το χρυσό από το citisshop; Αν ναι, από ποια χώρα προέλευσης ήταν και ήταν όλα οκ; πλήρως σφραγισμένο κλπ; (γιατί διαβάζω σε πολλές αξιολογήσεις -διαφόρων κινητών, όχι μόνο γι'αυτό- ότι η μπρος και πίσω ζελατίνα ήταν βγαλμένες/κουνημένες και αυτοί απαντάνε ότι έτσι τα παραλαμβάνουν, ότι δεν είναι αυτοκόλλητες και φεύγουν και κάτι τέτοιες ιστορίες γι'αγρίους που δεν στέκουν με τίποτα . Δεν είναι λογικό να φοβάσαι για ανακατασκευασμένα όταν διαβάζεις κάτι τέτοιο; Θέλει συγγενής να πάρει το χρυσό και έχει φάει κόλλημα από που να το πάρει και μην του έρθει ανοιγμένο κλπ... Edited February 12, 2016 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos1441 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλησπερα σας,παρακαλω να μου πειτε πως θα μαθω απο πια χωρα ειναι το κινητο,το παρελαβα εχτες ηταν σφραγισμενο και μολις το ανοιξα ηταν στα ελληνικα η προεπιλεγμενη γλωσσα...!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 κατέβασε την εφαρμογή phoneinfo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Παιδια ενα προβλημα που υπαρχει το εχει κανει σε καποιον αλλον? Οταν ξεκλειδωνω μερικες φορες μενει μονο το φοντο πισω και πουθενα εικονιδια!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Παιδια ενα προβλημα που υπαρχει το εχει κανει σε καποιον αλλον? Οταν ξεκλειδωνω μερικες φορες μενει μονο το φοντο πισω και πουθενα εικονιδια!!!! Περιεργο. Δοκίμασες να αλλάξεις εφε ή τρόπο ξεκλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts