summit1_1 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Να φανταστώ το bug του viber είναι μόνο στο J5. Εκείνο που σε τρελαίνει είναι οτι δεν το εμφανίζουν όλα τα J5 αλλά είναι λαχείο από αυτά που διαβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Έτσι είναι φίλος Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AEE320 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εχει παρατηρησει κανεις σε ποση ωρα φορτιζει πληρως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Σε 2 ώρες και κάτι από 15-25% που συνήθως το φορτιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazmanian28 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Είχα και γω το γνωστό θέμα με το viber. Από σήμερα ξαφνικά δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Δεν έκανα τίποτα καινούργιο. Να πω όμως ότι από προχθές έχω στο pc το viber desktop. Λέτε να παίζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Είχα και γω το γνωστό θέμα με το viber. Από σήμερα ξαφνικά δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Δεν έκανα τίποτα καινούργιο. Να πω όμως ότι από προχθές έχω στο pc το viber desktop. Λέτε να παίζει ρόλο; Φυσοκα και οχι. Εμενα δουλεύει κομπλέ το viber απο την αρχή χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Παίδες μια ερωτησούλα, το j5 γίνεται WiFi hotspot? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ναι γίνεται ,έως και 10 συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Φυσικά και γίνεται! Edit: Ταυτόχρονη απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Είχα και γω το γνωστό θέμα με το viber. Από σήμερα ξαφνικά δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Δεν έκανα τίποτα καινούργιο. Να πω όμως ότι από προχθές έχω στο pc το viber desktop. Λέτε να παίζει ρόλο; Κι όμως έτσι δείχνει. Μάλλον άλλαξαν κάποιες ρυθμίσεις στο cloud τους γιατί δεν ειχε ενημέρωση! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Δηλαδή όποιος κατεβάσει το desktop βοηθάει στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Κι όμως έτσι δείχνει. Μάλλον άλλαξαν κάποιες ρυθμίσεις στο cloud τους γιατί δεν ειχε ενημέρωση! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! για πειτε ρε παιδια τι να κανουμε δηλαδη ακριβως. παιζει καμια αναβαθμηση στο viber του λαπτοπ? εγω το ειχω καιρο το viber στο desktop και δεν εχω παρατηρησει να εχει φτιαξει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 για πειτε ρε παιδια τι να κανουμε δηλαδη ακριβως. παιζει καμια αναβαθμηση στο viber του λαπτοπ? εγω το ειχω καιρο το viber στο desktop και δεν εχω παρατηρησει να εχει φτιαξει κατι. Δηλαδή όποιος κατεβάσει το desktop βοηθάει στο κινητό? Οχι με το desktop, γενικα νομιζα οτι εφτιαξε αλλα τελικα... τζιφος. Δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Γίνεται κάποιος να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το προβλημα στο viber; Μονο οταν έχεις πχ αφημενο το κινητο και σου στείλουν κατι, δεν χτυπάει και έρχεται οταν ξεκλειδωσεις οθόνη; ή όταν ανοίξεις την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Γίνεται κάποιος να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το προβλημα στο viber; Μονο οταν έχεις πχ αφημενο το κινητο και σου στείλουν κατι, δεν χτυπάει και έρχεται οταν ξεκλειδωσεις οθόνη; ή όταν ανοίξεις την εφαρμογή; δεν ερχονται ποτε οι ειδοποιησεις εκτος αν ανοιξεις την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Γίνεται κάποιος να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το προβλημα στο viber; Μονο οταν έχεις πχ αφημενο το κινητο και σου στείλουν κατι, δεν χτυπάει και έρχεται οταν ξεκλειδωσεις οθόνη; ή όταν ανοίξεις την εφαρμογή; Αυτό συμβαίνει σε όσα έχουν αγοραστεί από skroutz? Ή σε όλα? Σε όσα έχουν αγοραστεί από κατάστημα π.χ. πλαίσιο, Public κ.λ.π που έχουν EUR Firmware τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Αυτό συμβαίνει σε όσα έχουν αγοραστεί από skroutz? Ή σε όλα? Σε όσα έχουν αγοραστεί από κατάστημα π.χ. πλαίσιο, Public κ.λ.π που έχουν EUR Firmware τι παίζει? Από πλαίσιο το 2 καρτο παίζει άψογα από την πρώτη στιγμή.Αλλα έχει πει και από σκρουτζ κάποιος ότι παίζει κανονικά το Viber. Βγάλε άκρη. Αισθάνομαι τυχερός που εμένα παίζει κανονικά το Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtww Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Παιδια....δεν μου ακουγεται ο ηχος οταν βαζω να ακουσω μουσικη ηχογραφησεις κ τετοια.ο ηχος "μεσων" δηλαδη...ειχε κανεις παρομοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
govozov Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Μια ερώτηση παιδια Θέλω να πάρω μια εξ. καρτα microsd Να πάρω 64GB ή και τα 32GB ειναι αρκετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Αν θέλεις να βάλεις πολύ μουσική και τραβάς αρκετά βίντεο και δεν χρησιμοποιείς ☁ ☁ ☁ τότε πάρε 64. Αλλιώς πάρε μια 32 με καλή ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybabaninja Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 καλησπερα παιδια .. υπαρχει δυνατοτητα να αποκρυψω μερικες εφαρμογες που δεν θελω οπως γινοταν με προιγουμενα samsung ? οχι να κανω αυτη την απενεργοποιηση που λει γτ δε τα εχει ολα εκει ... υπαρχει αλλος τροπος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ήμουνα κατά τον screen protectors αλλά στο κινητο μας είναι απαραίτητο. Πήρα το Forever Tempered glass το ο ποιο ταιριάζει γάντι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Από πλαίσιο το 2 καρτο παίζει άψογα από την πρώτη στιγμή.Αλλα έχει πει και από σκρουτζ κάποιος ότι παίζει κανονικά το Viber. Βγάλε άκρη. Αισθάνομαι τυχερός που εμένα παίζει κανονικά το Viber. Μήπως αν το πρόβλημα είναι σε όποιον έχει αγοράσει από σκρουτζ οπότε δεν έχει EUR fimerware, να επιχειρήσει να φλασάρει το EUR Firmware μήπως και λυθεί το πρόβλημα......λέω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια .. υπαρχει δυνατοτητα να αποκρυψω μερικες εφαρμογες που δεν θελω οπως γινοταν με προιγουμενα samsung ? οχι να κανω αυτη την απενεργοποιηση που λει γτ δε τα εχει ολα εκει ... υπαρχει αλλος τροπος ? Μόνο αν κάνεις πρώτα root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybabaninja Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 μηπως με καπιον launcher να μπορω να αποκυρψω αυτα που δε θελω ?? εχετε να προτεινετε καποιον ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts