skoupas Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Πώς βάζουμε ήχους κλήσεις δικούς μας? Δεν μου βγάζει επιλογή να διαλέξω τα δικά μου mp3. Μου βγάζει ένα φάκελο να διαλέξω αλλά τον δείχνει άδειο ενώ δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Φορτιστη αλλο δοκιμασες... κανα update; factory reset? Ολα τα παραπάνω; factory δεν εκανα γτ εκανα με το που το πηρα( μεταχ. ) θα δοκιμασω και με αλλο φορτιστει αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι!Μολις αλλαξα καλωδιο φορτιζει σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ρε παίδες... Τι φάση? Σαν αρκετή μπαταρία δεν τρώει αυτό το "σε αναμονή?"? Πριν το τελευταίο update ήταν πάντα 1-5%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 2% ειναι εμενα παντως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Kανενα νεο κανεις απο 6.0 Marshmallow τι εγινε χαθηκε στην μεταφραση ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Ρε παίδες... Τι φάση? Σαν αρκετή μπαταρία δεν τρώει αυτό το "σε αναμονή?"? Πριν το τελευταίο update ήταν πάντα 1-5%... Κάτι πρέπει να παίζει γιατί εμένα είναι 1%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Κάτι πρέπει να παίζει γιατί εμένα είναι 1%. τι γίνεται? ξέρω οτι αυτό το "σε αναμονή" είναι λάθος μετάφραση του "cell standby", δηλαδή της κεραίας του τηλεφώνου για σήμα. Και το από σήμα είμαι συνέχεια φουλ, είτε είναι τηλεφώνου είτε δεδομένων. Επιπλέον πρόσεξα οτι αυξάνεται όσο έχω wifi ανοιχτό, άμα το κλείσω μειώνεται το ποσοστό του... Κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει? τρώει πολύ μπαταρία και είναι κρίμα, τηλέφωνο μιας βδομάδας είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Kανενα νεο κανεις απο 6.0 Marshmallow τι εγινε χαθηκε στην μεταφραση ???????? Αγνωστο ακομη καμια ενημερωση :( Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
govozov Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Εγώ λέω να πάρουμε κατευθείαν την Android 7.0 Nougat :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Εγώ λέω να πάρουμε κατευθείαν την Android 7.0 Nougat :lol: Λες να μας κανει εκπληξη η σαμμυ κυκλοφωρησε σημερα η 7,0 Nougat:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phainomeno Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ NFC? ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ NFC? ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αν έχεις το δίκαρτο δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ NFC? ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ρυθμισεις πατα και ΝFC Και πληρωμη λεει μπροστα Κοιτα μονο γιατι δεν το εχουνε ολλα τα μοντελα εξαρτατε ποιο μοντελο εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Το μονόκαρτο μόνο έχει NFC. Το δίκαρτο δεν έχει... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greed_xa_xa Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Τι είναι η επιλογή "προστασία Knox";;; Την έχετε ενεργοποιημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantixrh Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Τι είναι η επιλογή "προστασία Knox";;; Την έχετε ενεργοποιημένη; Διαβασε εδω λιγο εχει το θεμα του knox http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375368 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greed_xa_xa Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Χμμμ... το διάβασα αλλά δεν λύνει την απορία μου... φταίει που δεν την έγραψα σωστά... Κατέβασα (όχι από playstore) το package disabler pro, το εγκαθιστώ και με βγάζει στο knox (εικόνα πιο κάτω)... Αν επιλέξω ότι "έχω διαβάσει και συμφωνώ μπλα μπλα..." κι επιλέξω μετά επιβεβαίωση, γίνεται τίποτα με την εγγύηση; Αχρείαστη να είναι φυσικά, αλλά πότέ δε ξέρεις... Δηλαδή θέλω να αποφύγω αυτό που διαβάζω "αν γράψει το knox χάνεις την εγγύηση"! Edited August 25, 2016 by greed_xa_xa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
degan Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Αν έχεις το δίκαρτο δεν έχει Καλημέρα σας . Θέλω τα φώτα σας ... Πώς μπορώ να έχω καρφωτό το 3G (χωρίς να γίνεται αυτόματα 4G ή 2G) στην μία κάρτα και στην άλλη 4G ή 3G ? Διότι ότι και αν επιλέξω επειδή έχει 2 κάρτες η μιά πάει αυτόματα στο 2G και η άλλη την επιλέγεις όπου θες . Δηλαδή θέλω να έχω μόνιμα την μία στο 3G (vodafone full σήμα ο λόγος) και η άλλη είτε αυτόματα 4G-3G-2G ή 3G ή 4G .Πάντως όχι 2G όπως συμβαίνει τώρα . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας και τις γνώσεις σας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS38PATRA Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Kαλησπερα σε ολους................εχει καποιος ασχοληθει με το αν μπορουμε να κανουμε screen mirroring με το j5 γιατι δεν εχει καποια εγκατεστημενη εφαρμογη οπως αλλα κινητα και αν ναι πως γινεται? (οχι να προβαλω εικονες κτλ στη τηλεοραση αλλα η τηλεοραση να δειχνει οτι και το κινητο). Σε ΝΟΤΕ 4 που ειχα ετσι γινοτανε...........!!!!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andik Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Προς ενημέρωση...: Εχθές μου έβγαλε/έκανα μια καινούρια αναβάθμιση (στη marshmallow) με ημερομηνία έκδοσης 12/08. Δεν είδα κάποια συγκεκριμένη αλλαγή, αλλά το ευχάριστο της ιστορίας είναι ότι μου ελευθέρωσε 120MB..... F.Y.I.: Η συσκευή είναι 2καρτη και προοριζόταν για την Πορτογαλική αγορά. Στάλθηκε από το P022 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstavross Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Δεν μπορουμε και μεις που δεν εχουμε την πορτογαλεζικη συσκευη να εγκαταστησουμε το android 6? Να κατεβασουμε το firmware απο την σελιδα και να το φλασαρουμε μεσω odin? Το εχει δοκιμασει κανεις? Μιλαω για το SM- 500F δικαρτο μοντελο. Ρωταω γιατι βασικα θελω να εγκαταστισω αυτο το firmware αλλα πρεπει να εχω την 6.0.1 εγκαταστημενη πριν... Edited August 29, 2016 by sstavross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Καλησπερα. Σε μια θηκη nillkin πως ενεργοποιειται 1.η οθονη οποτε την ανοιγω κλεινω; 2.να δειχνει στο παραθυρο που εχει τις ειδοποιησεις; Εκανα μια αναζητηση το μονο που βρηκα ειναι οτι παιζει μονο σε γνησιες θηκες.ισχυει; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 99% ναι μονο σε γνησιες θήκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntilam Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα έχω εδώ και 2 εβδομάδες το samsung j5 dual και έχω το εξής θέμα, εαν επιλέξω την λειτουργία 4G το σήμα απο την πρώτη κάρτα vodafon πέφτει στη μια γραμμή ή και καθόλου μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
op201 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Παίδες καλημέρα. Θέλω να εξάγω τις σημειώσεις από το j5. Γνωρίζει κάποιος το τρόπο; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts