govozov Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Απο τοτε που μου ηρθε η αναβαθμιση εχω προβλημα με google play store. Σε μερικες εφαρμογες οταν παω να τις εγκαταστησω μου βγαζει error 963. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gevkarinian Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλημέρα παιδιά. Λύστε μου μια απορία. Ποιά η διαφορά μεταξύ j500FN, j500FN LTE, J500F/DS και J500F LTE Dual? Και τι διαφορές έχει το απλό από το Duos? Εκτός απο την διπλή κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Απο τοτε που μου ηρθε η αναβαθμιση εχω προβλημα με google play store. Σε μερικες εφαρμογες οταν παω να τις εγκαταστησω μου βγαζει error 963. Καμια ιδεα? Δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση. Το κάνει και σε εμένα κάποιες φορές. Σβήσε την εφαρμογή και Κάνε πάλι εγκατάσταση και δεν θα σου βγάλει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Δε φταίει η αναβάθμιση φιλε μου. Η google φταει. Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και θα είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε ξανά κάπου ή αν το ήξεραν όλοι εκτός από εμένα πάντως το viber δείχνει να έστρωσε με την επιλογή "Εμφάνιση εικ. Κατ Viber" από τις γενικές ρυθμίσεις. Δουλεύει το viber 100% με αυτό το χω μια εβδομάδα και είναι κομπλέ Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
govozov Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση. Το κάνει και σε εμένα κάποιες φορές. Σβήσε την εφαρμογή και Κάνε πάλι εγκατάσταση και δεν θα σου βγάλει προβλημα. Το πρόβλημα είναι πως δεν κάνει εγκατάσταση. Κατεβάζει μέχρι 95% και μετά αρχίζει ξανά από το 0%. Την δεύτερη φορά σταματά και βγάζει error 963. Μήπως εννοείς να κάνω πάλι εγκατάσταση το playstore? Δε φταίει η αναβάθμιση φιλε μου. Η google φταει. Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και θα είσαι κομπλέ. Έκανα επανεκκίνηση , καθάρισα cashe αλλά πάλι τα ίδια. Αυτό που θέλω να εγκαταστήσω είναι: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.bandainamcoent.pacman256 Μου έκανε νούμερα και με κάποιες εγκατεστημένες εφαρμογές που έχω μέσα στην sd card αλλά εκεί βρήκα τον τρόπο μεταφέροντας όλη την εφαρμογή στο τηλέφωνο, έκανα την ενημέρωση και μετά την έστειλα ξανά πίσω στην sd card. Μήπως εάν έκανα unmount και μετά ξανά mount την κάρτα θα μπορούσε να φτιάξει το πρόβλημα? Εάν το κάνω αυτό θα έχω κάποιο θέμα με τις εφαρμογές που έχω μέσα ή θα δουλεύουν όλα εντάξει και μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπέρα σας, να ρωτήσω εάν αυτό που έχουμε αγοράσει από Ελλάδα, θα λειτουργεί στην usa με planet sim ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Το πρόβλημα είναι πως δεν κάνει εγκατάσταση. Κατεβάζει μέχρι 95% και μετά αρχίζει ξανά από το 0%. Την δεύτερη φορά σταματά και βγάζει error 963. Φίλε μου σου είπα ξεκάθαρα τι ακριβώς πρεπει να κάνεις. Διέγραψε την εφαρμογή που σου κάνει πρόβλημα και μετά Κάνε ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Δουλεύει το viber 100% με αυτό το χω μια εβδομάδα και είναι κομπλέ Αν πήρες και την αναβάθμιση με τις βελτιώσεις λειτουργεί και χωρίς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazdags Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ναιιιιιιιι επιτέλους δουλευη το viber μετά την αναβάθμιση ιταλικό j5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
govozov Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Φίλε μου σου είπα ξεκάθαρα τι ακριβώς πρεπει να κάνεις. Διέγραψε την εφαρμογή που σου κάνει πρόβλημα και μετά Κάνε ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή. Συγνώμη που επειμένω αλλα πως να την διαγράψω αφου δεν εχει εγκατασταθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Συγνώμη που επειμένω αλλα πως να την διαγράψω αφου δεν εχει εγκατασταθεί? Ok νομιζα οτι στο update σου έβγαζε το πρόβλημα. Ωραία κανε τότε αυτό : πήγαινε πληροφορίες εφαρμογής του google play store και πάτα Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Μετά δοκιμασε να κατεβασεις την εφαρμογή που σου βγαζει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Αν πήρες και την αναβάθμιση με τις βελτιώσεις λειτουργεί και χωρίς αυτό. Οχι ακόμα δεν ήρθε κάτι Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Αφού δε βλέπω φως με την εσωτερική μνήμη λέω να κάνω ρουτ, μπορεί κάποιος να δώσει έναν αναλυτικό οδηγό; Γενικά έχω ξανακάνει ρουτ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Αφού δε βλέπω φως με την εσωτερική μνήμη λέω να κάνω ρουτ, μπορεί κάποιος να δώσει έναν αναλυτικό οδηγό; Γενικά έχω ξανακάνει ρουτ. Ευχαριστώ Και εγω μια από τα ίδια.... Πολύ μικρή η μνήμη. Πλέον δεν κάνουν ενημερώσεις οι εφαρμογές και έχω πάει όσες γίνεται να πανε στην sd. Άσε που όταν έκανε αναβάθμιση μια εφαρμογή επρεπε να την ξαναπηγαινα στην sd. Μεγα πρόβλημα η μνήμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
govozov Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ok νομιζα οτι στο update σου έβγαζε το πρόβλημα. Ωραία κανε τότε αυτό : πήγαινε πληροφορίες εφαρμογής του google play store και πάτα Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Μετά δοκιμασε να κατεβασεις την εφαρμογή που σου βγαζει προβλημα. Δούλεψε!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δούλεψε!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τίποτα , να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αφού δε βλέπω φως με την εσωτερική μνήμη λέω να κάνω ρουτ, μπορεί κάποιος να δώσει έναν αναλυτικό οδηγό; Γενικά έχω ξανακάνει ρουτ. Ευχαριστώ Ρίξε εδώ μια ματιά http://freeandroidroot.com/how-to-root-samsung-galaxy-j5-android-smartphone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitman89 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 καλησπερα παιδια.. μολις σημερα ελαβα μια ενημερωση στα 350 κατι ΜΒ... Ελεγε κατι για βελτιωσεις...την εχει περασει καποιος;;; παρουσιαζει προβληματα..αααν οχι...αλλαζει κατι??? Γτ ειδα περι βελτιωσεις... Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Σε Ελληνική συσκευή τίποτα και έχω κάποια θέματα bugs που περιμένω να διορθωθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceof Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ρίξε εδώ μια ματιά http://freeandroidroot.com/how-to-root-samsung-galaxy-j5-android-smartphone/ Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να κάνω root, διάβασα το άρθρο αλλά επίσης και τα σχόλια. Οι περισσότεροι ανέφεραν προβλήματα κατά την διαδικασία που περιγράφεται εκεί. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει το root? Έχει κάνει κάποιος από εδώ root στο j5 για να μας πεί πως γίνεται? Το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά αλλά υπάρχει θέμα με την μνήμη την οποία έχω σχεδόν γεμίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να κάνω root, διάβασα το άρθρο αλλά επίσης και τα σχόλια. Οι περισσότεροι ανέφεραν προβλήματα κατά την διαδικασία που περιγράφεται εκεί. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει το root? Έχει κάνει κάποιος από εδώ root στο j5 για να μας πεί πως γίνεται? Το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά αλλά υπάρχει θέμα με την μνήμη την οποία έχω σχεδόν γεμίσει. Προφανώς στα σχόλιά θα έχει τα προβλήματα. Οι περισσότεροι που κάναν επιτυχώς το ρουτ ενδέχεται να μην γραψαν στα σχόλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να κάνω root, διάβασα το άρθρο αλλά επίσης και τα σχόλια. Οι περισσότεροι ανέφεραν προβλήματα κατά την διαδικασία που περιγράφεται εκεί. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει το root? Έχει κάνει κάποιος από εδώ root στο j5 για να μας πεί πως γίνεται? Το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά αλλά υπάρχει θέμα με την μνήμη την οποία έχω σχεδόν γεμίσει. Εδώ αναλυτικά Αυτό που πρόσεξα στις ρυθμίσεις εκτός από enable USB debugging πρέπει να κάνεις enable και την επιλογή OEM unlocking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadboyAgr Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Καλησπερα, Σημερα πηρα και εγω το δικαρτο και το εκανα root αλλα στην επαννεκινηση μου εβγαλε μηνυμα custom binary blocked by fap Τι κουφο ειναι αυτο Edited March 24, 2016 by MadboyAgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadboyAgr Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εδώ αναλυτικά Αυτό που πρόσεξα στις ρυθμίσεις εκτός από enable USB debugging πρέπει να κάνεις enable και την επιλογή OEM unlocking Με το kingroot εκανα root αλλα στην Επανεκκίνηση μου κλειδωσε το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts