Jump to content

aceof

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

aceof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συνδέω το τηλ στον υπολογιστή με το δικό του καλώδιο. Στην "διαχείριση συσκευών" φαίνεται κανονικά. Υπάρχει μια πιθανότητα να φταίει η κάρτα microsdxc η οποία δεν είναι γνωστή μάρκα. Δοκίμασα να στείλω μια φωτογραφία 4 mb στον υπολογιστή μέσω bluetooth και έκανε γύρω στα δεκα λεπτά, ενώ όταν την έστειλα σε άλλο κινητό, την έστειλε αμέσως. Τι να πώ, αυτές οι διασυνδέσεις μεταξύ συσκευών είναι απελπιστικές κάποιες φορές. Ένα παράδειγμα, δεν έχω καταφέρει ποτέ να συνδέσω οποιοδήποτε από τα κινητά τηλέφωνά μου στο wifi του router μου! Ενώ όταν πάω σε οποιαδήποτε καφετέρεια όλα τα τηλέφωνα συνδέονται κανονικά, στο σπίτι μου δεν μπορούν να συνδεθούν στο wifi. Γιαυτό σου λέω, έχω απελπιστεί με όλα αυτά. Απλά το θέμα είναι οτι το συγκεκριμένο τηλέφωνο το χρησιμοποπιώ ως φωτογραφική μηχανή, και άν δεν μπορώ να μεταφέρω τα βίντεο και τις φωτογραφίες μου είναι παντελώς άχρηστο! Άστα να πάνε!
  2. Ευχαριστώ daitalos για την άμεση απάντηση, αλλά δυστυχώς, έκανα όσα είπες και δεν έγινε τίποτα. Εγκατέστησα τους usb drivers, το kies (το οποίο είναι για παλαιότερες συσκευές, οπότε δεν λειτουργούσε) και το smartswitch (το οποίο κόλησε όταν πήγε να κάνει backup την κάρτα sd). Κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει, και εφόσον από ότι φαίνεται κανένας άλλος δεν συνάντησε τέτοιο θέμα, μάλλον πρέπει να φταίει η συσκευή.
  3. Καλησπέρα παιδιά. Πρόβλημα. Όταν συνδέω το τηλ με τον υπολογιστή μέσω usb, το βλέπει στον Explorer είτε σαν media player είτε σαν digital camera ανάλογα με την ρύθμιση (MTP ή PTP). Όπως και να έχει όμως δεν μπορώ ούτε να δω τις φωτογραφίες και τα βίντεο αλλά και ούτε να τα μεταφέρω στον υπολογιστή. Δηλαδή, ενώ βλέπω τα εικονίδια κανονικά, όταν κάνω κλίκ επάνω τους είτε για να τα δώ είτε να τα μεταφέρω στον υπολογιστή, αυτός κολάει είτε στο loading (για την προβολή με το Windows Photo Viewer) είτε στο copying (για την μεταφορά). Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα, ή είναι ελαττωματική η συσκευή?
  4. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να κάνω root, διάβασα το άρθρο αλλά επίσης και τα σχόλια. Οι περισσότεροι ανέφεραν προβλήματα κατά την διαδικασία που περιγράφεται εκεί. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει το root? Έχει κάνει κάποιος από εδώ root στο j5 για να μας πεί πως γίνεται? Το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά αλλά υπάρχει θέμα με την μνήμη την οποία έχω σχεδόν γεμίσει.
  5. Το ξανακοίταξα σήμερα με μεγάλη ηλιοφάνεια. Μάλλον έχεις δίκιο. Ευχαριστώ για την ενημέρωση για το ζούμ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάπου διάβασα οτι όταν βρείς το ΙΜΕΙ του τηλεφώνου, το έβδομο και όγδοο ψηφίο υποδηλώνουν που κατασκευάστηκε το τηλέφωνο και φυσικά αυτό έχει (σύμφωνα με το thread) αντίκτυπο και στην ποιότητά του. Θα κοιτάξω και σε άλλα παραπλήσια thread να βρώ αυτό το σχόλιο.
  6. Θα το ξανακοιτάξω αύριο. Δεν πολυγνωρίζω από αυτά τα πράγματα και όσον αφορά την οθόνη νόμιζα οτι οι IPS είναι καλύτερες από τις amoled. Ένα άλλο θέμα είναι το zoom της κάμερας. Έχει και αν ναι πως γίνεται;
  7. Καλημέρα σας, Αγόρασα το j5 την προηγούμενη εβδομάδα. Κάνω κάποιες παρατηρήσεις για να βοηθήσω τους αναποφάσιστους: 1) Με 100% φόρτιση έβαλα το χρονόμετρο με μέγιστη φωτεινότητα, χρονομέτρησε 1 ώρα και 37 λεπτά και η μπαταρία έπεσε στα 65%. Η οθόνη συνέχεια ανοιχτή γιατί στο χρονόμετρο δεν σβήνει. 2) Το outdoor mode διαρκεί για μόνο 15 λεπτά. Υποτίθεται οτι κάνει την οθόνη φωτεινότερη αλλά αυτό δεν ισχύει. Απλά φωτίζει ελαφρώς παραπάνω και για μόνο 15 λεπτά όπως είπα. Γενικά στο φώς του ήλιου η οθόνη δεν είναι πολύ ευανάγνωστη. Ίσως η IPS να είναι καλύτερη από την superAMOLED. 3) Το video είναι καταπληκτικό, υψηλής ευκρίνειας αν και πιάνει πολύ χώρο. 1 λεπτό = 120 mb. 4) Οι φωτογραφίες επίσης πολύ καλές αν και δεν τράβηξα κάποια την νύχτα (όπως και video). 5) Το αγόρασα απο scroutz και είχε μέσα και ακουστικά μαζί με screen protector, το οποίο δεν κατάφερα να τοποθετήσω σωστά (όλο φυσαλίδες εμφάνιζε) και παρήγγειλα tempered glass πάλι από scroutz. 6) Το έβδομο και όγδοο ψηφίο είναι 07. Έψαξα στο παρόν thread να βρώ το σχόλιο κάποιου συμφορουμίτη που παρέθετε τα ψηφία και το τί υποδηλώνουν για την ποιότητα του τηλεφώνου αλλά δεν βρήκα την σελίδα. Θα ξαναψάξω. 7) Αυτά προς το παρόν. Θα διαβάσω και τις υπόλοιπες σελίδες του παρόντος thread (έμεινα στην 40 σελίδα) και αν χρειαστεί θα επανέλθω με σχόλια ή ερωτήσεις.
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Λες αυτό να είναι πρόβλημα μόνο της δικής μου συσκευής;Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Πράγματι. Εγώ δεν έχω καθόλου καλό σήμα wi-fi. Μάλιστα αποσυνδέεται κάμποσες φορές και επανασυνδέεται μετά. Κατά την γνώμη σας πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η ακτινοβολία; Ή μήπως είναι προτιμότερο να την αγνοήσουμε;
  9. Παιδιά καλησπέρα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Έκανα μια αναζήτηση σε αυτό εδώ το topic για την εκπομπή ακτινoβολίας sar του xperia 10 mini, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Όσοι απο εσάς έχουν αυτό το τηλέφωνο, έχετε αναρωτηθεί πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι (αν είναι) η χρήση του ιδίως όταν σερφάρουμε στο Ίντερνετ; Εχθές παρακολουθούσα βίντεο στο youtube με σύνδεση wi-fi για περίπου 3 ώρες. (Εννοείται το είχα συνδεδεμένο στον φορτιστή). Μετά αισθανόμουν μια ενόχληση σαν ανεπαίσθητο πόνο στα χέρια μου και γενικά σε όλο το σώμα. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως δεν είναι καλό το παρατεταμένο σερφάρισμα στο Ίντερνετ, λόγω της υπερβολικής ακτινοβολίας που εκπέμπει το τηλέφωνο; Μήπως κινδυνεύουμε; Το έχει σκεφτεί κανείς αυτό;
  10. Καλημέρα παιδιά Έψαξα στο forum για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την εγγραφή βίντεο του KU990i αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν γράφω βίντεο με κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις, κολλάει η εικόνα στιγμιαία αρκετές φορές. Αυτό είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό εφόσον δεν υπάρχει μια ομαλή ροή στο βίντεο. Εκεί δηλαδή που προχωρά το βίντεο, ακόμα και άν το τηλέφωνο είναι τοποθετημένο σταθερά κάπου, σταματά - για κλάσματα δευτερολέπτου- αλλά όπως και να έχει αυτό δεν είναι καλαίσθητο. Οι ρυθμίσεις που έχω θέσει είναι: Το μέγεθος της εικόνας είναι 640x480. Η ποιότητα της εικόνας είναι super fine. Θέλω να έχω όσο δυνατόν καλύτερη ποιότητα βίντεο και επέλεξα αυτές τις ρυθμίσεις. Αφού αντιμετώπισα το πρόβλημα αρκετές φορές, έκανα μια αναζήτηση και διάβασα κάπου οτι φταίει η κάρτα μνήμης. Είχα μια Kingston 2 Gb η οποία αναφέρθηκε οτι έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Αγόρασα μια Sandisk την οποία συνιστούσαν ώς κατάλληλη για το Viewty αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα και με αυτήν. Μήπως λοιπόν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα έχει ακούσει κάτι? Ή μήπως το τηλέφωνό μου είναι ελαττωματικό? Έχετε καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...