Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα δαγκωσω το γραφειο μαζι με το πληκτρολογιο και θα τα σπασω :DDDD

Ελαβα το μνμ οτι εχω την αδεια να το ξεκλειδωσω, αλλα στη συνδεση του mi unlock βγαζει network error ενω εχω σωστα στοιχεια συνδεσης. ΑΑΑαααα :P

Edit: Μπηκε και τωρα λεει πως εχω αλλο λογαριασμο στο mi unlock και αλλο στο κινητο. Γ@μω τους σερβερ της σιαομί ή τι αλλο εχουν προβληματικο...

Εγώ το έχω πάθει από το προηγούμενο Σάββατο και ακόμα τίποτα... Τελικά με unofficial μέθοδο το ξεκλείδωσα και το έχω παρατήσει στην 5.1.1... Στην χειρότερη των περιπτώσεων απλά θα το πουλήσω και απλά δεν πρόκειται να ξαναπάρω από την εν λόγο εταιρίας ούτε τσίχλες...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Edit: Μετα απο 5-6 μερες ξεκλειδωσα τον Bootloader σε nougat κανονικα. Απλα χρειαζεται χρονος (5+ μερες) μεχρι να γινει εγγριση για unlock. :)

Μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ ότι μετά από σχεδόν δέκα ημέρες μπόρεσα να ξεκλειδώσω το bootloader... Παρεμπιπτόντως, δοκίμασα την τελευταία xtrv και είναι φοβερή... Και κάτι τελευταίο δοκιμάστε αυτό

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=514594&extra=page%3D1&page=1&mobile=no

Περνάει τους drivers του vulkan με αποτέλεσμα να δω 4k παραπάνω στο antutu και στα παιχνίδια ακόμα καλύτερες επιδόσεις με μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας!

παιδια τα φωτα σας παρακαλω...πηρα ενα μεταχειρισμενο mi4c 2gb ram αλλα ο τυποε ηταν απατεωνας και ειχε ενα ραγισμα η οθονη και δεν δουλευε το touch..απο τα νευρα μου το κοπανησα πανω στν μυτη απο τα καγκελα και εσπασα την οθονη,,,οταν ηρεμησα λιγο αποφασισ να το φτιαξω,,,οθονη παιδια που βρισκω σε καλη τιμη η και μεταχειρισμενη? απο ελλαδα παιζει τιποτα? και ποσο περιπου θα στοιχισει ολη η ιστορια?

παιδια τα φωτα σας παρακαλω...πηρα ενα μεταχειρισμενο mi4c 2gb ram αλλα ο τυποε ηταν απατεωνας και ειχε ενα ραγισμα η οθονη και δεν δουλευε το touch..απο τα νευρα μου το κοπανησα πανω στν μυτη απο τα καγκελα και εσπασα την οθονη,,,οταν ηρεμησα λιγο αποφασισ να το φτιαξω,,,οθονη παιδια που βρισκω σε καλη τιμη η και μεταχειρισμενη? απο ελλαδα παιζει τιποτα? και ποσο περιπου θα στοιχισει ολη η ιστορια?

Καλά όταν το πήρες δεν το δοκίμασες;

Αν αγόρασες από απόσταση τότε τα ήθελε ο ***** σου.

Για ανταλλακτικά δες στο dragontt που έχει original πράγματα.

Δηλαδή το κλείδωμα στις Nougat XRTV είναι αναπόφευκτο;

Και μετά πρέπει να περιμένουμε να γίνουν update οι servers της xiaomi για να ξεκλειδώσουμε;

Το ίδιο γίνεται και στην ευρωπαϊκή MiUI;

Καλημέρα και καλό μήνα. Ψάχνω να βρω αυθεντική μπαταρία για το Mi4c της κοπέλας μου και δε μπορώ να βρω πουθενά. Κοίταξα κι εδώ --> http://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=6182 αλλά γράφει "Quality: original battery core made by unofficial factory" κι επίσης έχει μάλλλον εξαντληθεί γιατί έχει Χ στον κάδο και δε σε αφήνει να την αγοράσεις. Έχω βρει αυτή --> http://www.multicopter.gr/product/5292/tilefoniakiniti-tilefoniampatariesmpataria-blue-star-gia-xiaomi-mi4imi4c-3030-mah-li-ion-/ αλλά είναι για το Mi4i και δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι συμβατή για το Mi4c που γράφει, το γνωρίζει κάποιος; Edited by metalmike

Ψάξε για teardown των συσκευών και κοίτα τους κωδικούς των μπαταριών!

ΒΜ-33 είναι η μπαταρία για το Mi4i και BM-35 για το Mi4c. Τραγικό γενικά που δεν υπάρχει κάπου αυθεντική μπαταρία.

ΒΜ-33 είναι η μπαταρία για το Mi4i και BM-35 για το Mi4c. Τραγικό γενικά που δεν υπάρχει κάπου αυθεντική μπαταρία.

Για δες, αυτή είναι?

https://m.aliexpress.com/s/item/32791528918.html

Για δες, αυτή είναι?

https://m.aliexpress.com/s/item/32791528918.html

Σαν μοντέλο ναι. Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά πήρα μια αντίστοιχη από το aliexpress, από καλό πωλητή με πολλές και καλές αξιολογήσεις, και μου ήρθε μια της κακιάς ώρας, που σίγουρα δεν ήταν original γιατί ήταν πιο λεπτή, πιο ελαφριά, κακοκατασκευασμένη και φυσικά κάνει κουλά στο κινητό, σου δείχνει ότι φόρτισε 100%, βγάζεις το καλώδιο και πάει στο 95%, κλείνει το κινητό από το 20%-25% κλπ.

Ψάξτο λίγο και εδώ.https://www.xiaomiobchod.cz/en/battery-bm35-mi4c-3080mah/136-xiaomi-battery-bm35-mi4c-3080mah.html Είναι από Πράγα (Τσεχική Δημοκρατία) χώρα που ανήκει στην Ε.Ε. αλλά δεν χρησιμοποιεί το ευρώ. Λογικά θα στέλνουν στην Ελλάδα.

Ψάξτο λίγο και εδώ.https://www.xiaomiobchod.cz/en/battery-bm35-mi4c-3080mah/136-xiaomi-battery-bm35-mi4c-3080mah.html Είναι από Πράγα (Τσεχική Δημοκρατία) χώρα που ανήκει στην Ε.Ε. αλλά δεν χρησιμοποιεί το ευρώ. Λογικά θα στέλνουν στην Ελλάδα.

Μόνο που στο data sheet λέει αλλά χαρακτηριστικά από τα σωστά... Μου φαίνεται λίγο μούφα η υπόθεση...

Με λίγα λόγια κλάψτε το κινητό άμα τα παίξει η μπαταρία σας...

Όποια μπαταρία κι αν πάρεις το ιδιο είναι, το μονο που μετράει είναι η ημ/νία παραγωγης

Όποια μπαταρία κι αν πάρεις το ιδιο είναι, το μονο που μετράει είναι η ημ/νία παραγωγης

Δες πιο πάνω, δεν είναι το ίδιο. Μπορεί από τις φωτογραφίες να φαίνονται ίδιες αλλά δεν είναι, είναι όλες custom και απλα εχουν φτιαξει το sticker της μπαταρίας να φαίνεται σαν το αυθεντικό. Eίναι πιο λεπτές, πιο ελαφριές και φυσικά δε δουλεύουν σωστά. Άμα μου βρεις εγγυημένα μια αυθεντική xiaomi μπαταρία για το κινητό αυτό θα σε παραδεχτώ :D

Edited by metalmike

Δες πιο πάνω, δεν είναι το ίδιο. Μπορεί από τις φωτογραφίες να φαίνονται ίδιες αλλά δεν είναι, είναι όλες custom και απλα εχουν φτιαξει το sticker της μπαταρίας να φαίνεται σαν το αυθεντικό. Eίναι πιο λεπτές, πιο ελαφριές και φυσικά δε δουλεύουν σωστά. Άμα μου βρεις εγγυημένα μια αυθεντική xiaomi μπαταρία για το κινητό αυτό θα σε παραδεχτώ :D

Το ίδιο δουλεύουν, το ίδιο θα κρατήσουν σε γενικές γραμμές. Πάρε μια με 13-15$ μαζί με τα μεταφορικά και θα σαι εντάξει.

Αυθεντική αδύνατον να βρεις. Δεν έχουν ούτε χονδρέμπορες που συνεργάζομαι, το χω ψάξει. Το γιατί δεν το ξέρω :(

Το ίδιο δουλεύουν, το ίδιο θα κρατήσουν σε γενικές γραμμές. Πάρε μια με 13-15$ μαζί με τα μεταφορικά και θα σαι εντάξει.

Αυθεντική αδύνατον να βρεις. Δεν έχουν ούτε χονδρέμπορες που συνεργάζομαι, το χω ψάξει. Το γιατί δεν το ξέρω :(

Μα πήρα μια σαν κι αυτή που μου λες και δε δουλεύει σωστά, το έχω γράψει πιο πάνω ;)

Μα πήρα μια σαν κι αυτή που μου λες και δε δουλεύει σωστά, το έχω γράψει πιο πάνω ;)

Το ίδιο μπορείς να πάθεις και με αυθεντικές. Δες την ημ/νία παραγωγής. Αν είναι παλιά, είναι λογικό (πολυκαιρισμένη, αποθηκευμένη σε κακές συνθήκες)

Το ίδιο μπορείς να πάθεις και με αυθεντικές. Δες την ημ/νία παραγωγής. Αν είναι παλιά, είναι λογικό (πολυκαιρισμένη, αποθηκευμένη σε κακές συνθήκες)

Συμφωνώ, για αυτο και εγω πήρα μια καθαρά κινέζικη μπαταρια με ημ/νία παραγωγής 2/2017 απο εδω:

https://www.aliexpress.com/item/2PCS-3080mAh-Original-Replacement-Li-ion-Polymer-Battery-For-xiaomi-4c-mi4c-mi-4C-BM35-smart/32666849994.html?spm=2114.13010608.0.0.jJcc9f

Καλησπέρα σε όλους, το έχω εδώ και 3-4 μήνες και ξαφνικά τον τελευταίο καιρό όταν κάνω κλίση προς κάποιον ανοιγοκλινει μόνη της η σιγά σήμερα.... Το βασταω στο χέρι και το κοιτάω και ανά 10-15 sec το βλέπω να ανοιγοκλινει μόνο του...

Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μιλήσω σε κάποιον... Έχει κανείς καμία ιδέα τι να κάνω...?

Thanks

Καλησπέρα σε όλους , έχω εδώ και κάποιους μήνες την ελληνική XTRVbeta1 6.12.22 miui και την βαρέθηκα , διάβασα για την slim και την cm 13.1 εσείς ποιά λέτε απο τις 2 . Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο πρίν τις δοκιμάσω ή κανονικά απο twrp και σβήσιμο όλα ; Την slim πού την βρίσκω , μπήκα xda αλλα΄δεν ξέρω ποιά να κατεβάσω , την cm 13.1 την κατέβασα απο teamsuperluminal . Παλιότερα είχα περάσει την ressurection αλλά έιχα θέμα με το wifi δεν συνδεόταν με τίποτα . Ευχαριστώ πολύ Edited by demotapa

Καλησπέρα σε όλους , έχω εδώ και κάποιους μήνες την ελληνική XTRVbeta1 6.12.22 miui και την βαρέθηκα , διάβασα για την slim και την cm 13.1 εσείς ποιά λέτε απο τις 2 . Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο πρίν τις δοκιμάσω ή κανονικά απο twrp και σβήσιμο όλα ; Την slim πού την βρίσκω , μπήκα xda αλλα΄δεν ξέρω ποιά να κατεβάσω , την cm 13.1 την κατέβασα απο teamsuperluminal . Παλιότερα είχα περάσει την ressurection αλλά έιχα θέμα με το wifi δεν συνδεόταν με τίποτα . Ευχαριστώ πολύ

AICP

Σταθερότατη, με συνεχές development.

Wipe όλα τα partitions (πλην του internal storage) και φλασάρεις το zip της. Μετά φλάσαρε και τα open gapps mini arm64 από εδώ και είσαι άρχοντας.

AICP

Σταθερότατη, με συνεχές development.

Wipe όλα τα partitions (πλην του internal storage) και φλασάρεις το zip της. Μετά φλάσαρε και τα open gapps mini arm64 από εδώ και είσαι άρχοντας.

Δεν έχω πάει ακόμα σε nougat θα έχω θέμα αναβάθμισης ; Πήγα και στην slim αλλά είχα 8έμα πάλι με το wifi όπως και στην ressurection . Τώρα είμαι απο xiaomi.eu 8.3 7.2.23 beta .