Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είσαι ικανοποιημένος δε νομιζω να χρειάζεσαι κάτι άλλο! ;)

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλησπερα !!

Μιας και αναμενω το κινητο απο μερα σε μερα.

θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα σχετικα με τις roms

αναμεσα στου gkalen και στην slim6

Με ποια απο τις 2 βγαζει καλυτερες φωτο?

Και σε ποια κραταει καλυτερα η μπαταρια?

Never again UMI

Kαλησπερα !!

Δοκιμαζεις και κρινεις ,εγώ προσωπικά πανω κάτω ίδιες τις "βλέπω".

Kαλησπερα !!

Μακράν καλύτερες οι miui σε θέμα κάμερας...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

το ρωτησα κ πιο πισω αλλα δεν πηρα απαντηση

ποια rom βγαζει το μεγαλυτερο antutu?

επισης υπαρχει καμια που να μπορει να δουλευει ολους τους πυρηνες ταυτοχρονα?

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Ελάχιστα μεγαλύτερο βγάζουν οι ρομ που βασίζονται στο cm... Δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ρομ που να δουλεύουν όλοι οι πυρήνες μαζί γιατί θα ανεβάσει πολύ υψηλή θερμοκρασία...

Με τις aosp/cm θα εχεις μεγαλύτερο σκορ.Στο θέμα με τους πυρήνες νομίζω οτι με την εφαρμογή kernel adiutor κα γίνει η δουλεία σου.

ωραια ,σας ευχαριστω για τις απαντησεις

θα δοκιμασω το kernel auditor κ θα σας πω ,ελπιζω να παιζει ρυθμιση on demand

Kαλησπερα !!

Slim έχει καλύτερα μπαταρία( όχι μεγάλη διαφορά βέβαια με του gkalen), φωτογραφίες σίγουρα η MIUI, δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

ωραια ,σας ευχαριστω για τις απαντησεις

θα δοκιμασω το kernel auditor κ θα σας πω ,ελπιζω να παιζει ρυθμιση on demand

Με το kernel auditor μπορείς να κανεις αρκετά πράγματα αρκεί να τα υποστηρίζει το kernel.

Παιδιά αξίζει η αγορά του τώρα στα 105-110 ευρώ ? Ελληνικό software δεν με ενδιαφέρει, μόνο official MIUI.

Επειδή απο οτι βλέπω "ψαχνεσαι" σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καλύτερο... Τουλάχιστον εγώ μέχρι τα 150€ δεν βρίσκω αντίπαλο.

Επειδή απο οτι βλέπω "ψαχνεσαι" σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καλύτερο... Τουλάχιστον εγώ μέχρι τα 150€ δεν βρίσκω αντίπαλο.

Όντως ψάχνομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω!! Το μόνο άλλο κινητό, στα 115 ευρώ, που αξίζει είναι το Meizu m1 metal αλλά το mi4c είναι πιο compact, αν και το meizu καλύτερο overall, θεωρώ.

Τα Redmi δεν με τρελαίνουν... Γιατί αν είναι να πάω στο note 3 pro τότε παίρνω σίγουρα το m1 metal και αν πάω στο redmi 3 τότε πάω σίγουρα στο mi4c που Overall είναι καλύτερο, και το γεγονός ότι είναι πλαστικό, αφού σε θήκη θα μπουν και τα δύο στο τέλος, δεν ενοχλεί!!

Αναφέρομαι στο 2/16 GB , όπως και το m1 metal στα 2/16

Όντως ψάχνομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω!! Το μόνο άλλο κινητό, στα 115 ευρώ, που αξίζει είναι το Meizu m1 metal αλλά το mi4c είναι πιο compact, αν και το meizu καλύτερο overall, θεωρώ.

Τα Redmi δεν με τρελαίνουν... Γιατί αν είναι να πάω στο note 3 pro τότε παίρνω σίγουρα το m1 metal και αν πάω στο redmi 3 τότε πάω σίγουρα στο mi4c που Overall είναι καλύτερο, και το γεγονός ότι είναι πλαστικό, αφού σε θήκη θα μπουν και τα δύο στο τέλος, δεν ενοχλεί!!

Αναφέρομαι στο 2/16 GB , όπως και το m1 metal στα 2/16

Εγω πήρα το mi4c 2/16 στα 108€ απο yeso και η αμέσως επόμενη επιλογή ηταν κινητά leeco και xiaomi στα 160€+ .Οποτε θεωρώ οτι αξίζει,έχει πολύ καλη κάμερα (καλύτερη απο το redmi note 3 pro)καλες επιδόσεις και γενικά είναι vfm.

Εγω πήρα το mi4c 2/16 στα 108€ απο yeso και η αμέσως επόμενη επιλογή ηταν κινητά leeco και xiaomi στα 160€+ .Οποτε θεωρώ οτι αξίζει,έχει πολύ καλη κάμερα (καλύτερη απο το redmi note 3 pro)καλες επιδόσεις και γενικά είναι vfm.

Και εγώ από εκεί σκέφτομαι να το πάρω. Ευχαριστημένος δηλαδή με όλα ε? δεν έχεις κανένα παράπονο ή κάτι που να σου ενόχλησε/ενοχλεί ή οτιδήποτε?

Και εγώ από εκεί σκέφτομαι να το πάρω. Ευχαριστημένος δηλαδή με όλα ε? δεν έχεις κανένα παράπονο ή κάτι που να σου ενόχλησε/ενοχλεί ή οτιδήποτε?

Μέχρι τώρα (φτύστο μην το ματιασουμε) είναι τέλειο !εκτός αν θέλεις να δώσεις 50€-60€ παραπανω και να πάρεις leeco η xiaomi redmi note 3 pro !εγώ πάντως δεν το μετανιωσα

μεχρι τα 150€ δεν υπαρχει αντιπαλος για το mi4c

βολικο μεγεθος ,καλη καμερα κ οθονη καλες future proof επιδοσεις κ το σημαντικοτερο ολων φοβερη υποστηριξη σε miui k custom roms

Μέχρι τώρα (φτύστο μην το ματιασουμε) είναι τέλειο !εκτός αν θέλεις να δώσεις 50€-60€ παραπανω και να πάρεις leeco η xiaomi redmi note 3 pro !εγώ πάντως δεν το μετανιωσα

Μπα όχι είναι αρκετά παραπάνω. Και εδώ που τα λέμε, τρελές διαφορετικές επιδόσεις δεν θα δει κάποιος στα leeco και RN3..

Ειδικά με μία από αυτές τις θήκες (και για όποιον ενδιαφέρεται κιόλας) θα είναι ότι πρέπει σε συνδιασμό με ένα tempered glass της Nilkin, που με αυτές τις θήκες ίσως και να μην χρειάζεται το Tempered.

1) https://ru.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mi4i-Case-Metal-Frame-Original-LUPHIE-Luxury-Frame-Protector-Cover-Case-for-Xiaomi-Mi4i-Mi4C/32579187576.html

2) http://www.vickmall.com/xiaomi-mi-4-c-phone-cases-metal-paint-hard-pc-frame-soft-flexible-silicon-back-cover-case-for-xiaomi-mi4c.html

Ειδικά με μία από αυτές τις θήκες (και για όποιον ενδιαφέρεται κιόλας) θα είναι ότι πρέπει σε συνδιασμό με ένα tempered glass της Nilkin, που με αυτές τις θήκες ίσως και να μην χρειάζεται το Tempered.

1) https://ru.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mi4i-Case-Metal-Frame-Original-LUPHIE-Luxury-Frame-Protector-Cover-Case-for-Xiaomi-Mi4i-Mi4C/32579187576.html

2) http://www.vickmall.com/xiaomi-mi-4-c-phone-cases-metal-paint-hard-pc-frame-soft-flexible-silicon-back-cover-case-for-xiaomi-mi4c.html

Η 2η θήκη είναι πολύ όμορφη αλλά κλαις τελείως τα χρήματα που θα δώσεις... Οι κυριότεροι λόγοι είναι ότι σπάει το πλαίσιο πανεύκολα και το κυριότερο χωρίς να πέσει ούτε μια φορά η συσκευή... Πραγματικά είναι από τις λίγες φορές που λυπήθηκα τα λεφτά που έδωσα... Η 1η θήκη αφήνει σημάδια περιμετρικά στο σώμα τις συσκευής...

Παιδιά καλημέρα αγόρασα το κινητό πριν δέκα μήνες για την νύφη μου μέχρι τώρα όλα καλά. Χθες το πρωί τις έστειλα με viber γύρω στα δέκα βίντεο και το μεσημέρι άρχισε να κάνει παλαβά. Όταν γκουγκλαριζε κάτι, αλλού πατούσε αλλού πήγαινε, έκλεινε μόνο του, έβαζε τον φορτιστή και έβγαζε μήνυμα (η λειτουργία της μπαταρίας δεν είναι δυνατή ασυνήθιστη μεγάλη θερμοκρασία) τώρα δεν ανοίγει. Μήπως τα έπαιξε η μπαταρία;

Παιδιά καλημέρα αγόρασα το κινητό πριν δέκα μήνες για την νύφη μου μέχρι τώρα όλα καλά. Χθες το πρωί τις έστειλα με viber γύρω στα δέκα βίντεο και το μεσημέρι άρχισε να κάνει παλαβά. Όταν γκουγκλαριζε κάτι, αλλού πατούσε αλλού πήγαινε, έκλεινε μόνο του, έβαζε τον φορτιστή και έβγαζε μήνυμα (η λειτουργία της μπαταρίας δεν είναι δυνατή ασυνήθιστη μεγάλη θερμοκρασία) τώρα δεν ανοίγει. Μήπως τα έπαιξε η μπαταρία;

Δοκίμασε πρωτα να το βάλεις για αρκετή ωρα στην μπριζα να γεμίσει η μπαταρία και μετα δοκίμασε να περάσεις αλλη Ρομ με miflash,τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγώ.

Δοκίμασε πρωτα να το βάλεις για αρκετή ωρα στην μπριζα να γεμίσει η μπαταρία και μετα δοκίμασε να περάσεις αλλη Ρομ με miflash,τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγώ.

Δηλαδή φίλε πιστεύεις ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας αλλά ρομ. Θα το βάλω να φορτίσει όπως γράφεις και μετά επειδή δεν ασχολήθηκα με rom (φταίει η ηλικία φαίνεται) θα θελήσω λίγο την βοήθεια σου ευχαριστώ