savvas_p25 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 δεν το προσεξα πολυ γιατι βιαζομουν ,2 φορες το ιδιο μου εβγαλε ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι διαβαζει κανονικα ,εγω ετσι φλασαρω roms ,με usb otg https://drive.google.com/file/d/0B-pSptpnbKwlbk03ZmQ0QWFfcFk/view αν εχεις magisk το φλασαρεις μέσω αυτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) ωραιος ,το φλασαρα αλλα η καμερα δεν ανοιγει η μαλλον ανοιγει αλλα κανει force close με error τεσπα μην παιδευεσαι γιατι θα φλασαρω συντομα αλλη rom ευχαριστω Edited September 15, 2017 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 ωραιος ,το φλασαρα αλλα η καμερα δεν ανοιγει η μαλλον ανοιγει αλλα κανει force close με error τεσπα μην παιδευεσαι γιατι θα φλασαρω συντομα αλλη rom ευχαριστω Δωσε όλα τα permission στην εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 την EPIC ROM (DX MIUI project) την εχει δοκιμασει κανεις σας? https://forum.xda-developers.com/mi-4c/development/epic-rom-dx-miui-project-t3664297 Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 την EPIC ROM (DX MIUI project) την εχει δοκιμασει κανεις σας? https://forum.xda-developers.com/mi-4c/development/epic-rom-dx-miui-project-t3664297 Εγώ είχα lags και την εβγαλα,η καλύτερη μέχρι τώρα σε ταχύτητα και διαχείριση ram είναι η aosp extended ( για τα δικά μου γούστα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εγώ είχα lags και την εβγαλα,η καλύτερη μέχρι τώρα σε ταχύτητα και διαχείριση ram είναι η aosp extended ( για τα δικά μου γούστα!) Ειχες δοκιμασει rr 5.8.4? να μας πεις εντυπωσεις σε σχεση με aosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ειχες δοκιμασει rr 5.8.4? να μας πεις εντυπωσεις σε σχεση με aosp 1 κλικ καλύτερη η aosp ,βέβαια θέλω να δοκιμασω και την aosp απο http://www.teamsuperluminal.org Όπως και κάνα δυο ακόμα aosp απο το 4pda.ru Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εβαλα την aosp που λες και μου φαινεται πολυ καλη. Πως ομως θα βαλω την miui cam που εχετε link πιο πανω? (γιατι δεν μου αρεσει η snap) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 (edited) Εβαλα την aosp που λες και μου φαινεται πολυ καλη. Πως ομως θα βαλω την miui cam που εχετε link πιο πανω? (γιατι δεν μου αρεσει η snap) Θα φλασαρεις το zip που ανεβασα και μετα θα πας ρυθμισεις->εφαρμογές και θα δώσεις όλα τα δικαιώματα στην κάμερα. Edit η κατεβάζεις αυτό https://drive.google.com/file/d/0B-pSptpnbKwlMGZiY25xWWU1YlE/view και το περνάς με το magisk! Edited September 16, 2017 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 (edited) Σε miui9 και aosp extended(αυτήν έχω τώρα) δουλεύει άψογα . δοκίμασε αυτήν https://forum.xda-developers.com/mi-5/themes/app-miui-camera-ported-xiaomi-mi-a1-t3670607 και άλλαξε το MiuiCamera.apk/assets/device_features.xml/gemini.xml ->libra.xml σε miui 9 (epic rom) την εβαλα κανονικα μεσω twrp χωρις σφαλμα (την πρωτη που λινκαρες) αλλα πλην της νομαλ καμερας (εκδοση 1 λεει) δεν βρισκω αλλη edit τα ιδια κ με magisk Edited September 18, 2017 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 σε miui 9 (epic rom) την εβαλα κανονικα μεσω twrp χωρις σφαλμα (την πρωτη που λινκαρες) αλλα πλην της νομαλ καμερας (εκδοση 1 λεει) δεν βρισκω αλλη edit τα ιδια κ με magisk Επειδή έχεις miui "κάθεται" πανω στην μανισια!σε aosp είναι η "δεύτερη"! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://forum.xda-developers.com/mi-4c/general/bounty-port-miui-camera-to-cm-12-1-13-t3282491/page4 εδώ είναι το link για την δικιά μας συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 @savvas_p25 με τη aosp πως τα πας σχετικά με αυτονομία και διαχείριση μνήμης; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 @savvas_p25 με τη aosp πως τα πας σχετικά με αυτονομία και διαχείριση μνήμης; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτονομία καλύτερη απο miui και χειρότερη απο aicp,lineage os (κάτι ενδιάμεσο δηλαδή)αλλά χωρίς ίχνος lag. Διαχείριση μνήμης μια χαρά (εχω και 2gb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 (aosp) αυτονομια πολυ καλη, επιτελους βλεπω 2 ωρες οθονη με 51% μπαταρια ακομη και 8 ωρες αναμονη. Επιπλεον δεν εχω 10-15% καταναλωση στον υπνο, οπως στις miui nougat... Ram, αψογη αν και μαλλον παιζει ρολο ο ελαφρύς Browser σε σχεση με τον firefox που ειχα. Ο ισοσταθμιστης μου φαινεται μουφα, μπορω να τον κανω delete safe γιατι κραταει μνημη ραμ αποτι βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (aosp) αυτονομια πολυ καλη, επιτελους βλεπω 2 ωρες οθονη με 51% μπαταρια ακομη και 8 ωρες αναμονη. Επιπλεον δεν εχω 10-15% καταναλωση στον υπνο, οπως στις miui nougat... Ram, αψογη αν και μαλλον παιζει ρολο ο ελαφρύς Browser σε σχεση με τον firefox που ειχα. Ο ισοσταθμιστης μου φαινεται μουφα, μπορω να τον κανω delete safe γιατι κραταει μνημη ραμ αποτι βλεπω? Αν νομίζεις οτι κρατάει αρκετή μνήμη αφαίρεσε τον,λογικα δεν θα έχεις προβλήματα. Έχει καλη διαχείριση μνήμης ακόμα και με βαριές εφαρμογές (chrome,facebook,messenger) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 [...] Επιπλεον δεν εχω 10-15% καταναλωση στον υπνο, οπως στις miui nougat...[...] σε ποια miui nougat είδες τέτοια κατανάλωση;; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Σε ολες οσες ειχα κανει τα update. Στο διαγραμμα μπαταριας εδειχνε το τηλ ενεργο κατα τη διαρκεια του υπνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 (edited) Καλησπέρα, Η συσκευή κλείνει όταν η μπαταρία είναι στο 32% και δεν ξανά ανοίγει. Μόλις το βάζω να φορτίσει ξεκινά από το 60%. Πως διορθώνει αυτή η κατάσταση; MIUI 7.4 GTV 6.5.26 Developer Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω το πρόγραμμα της xiaomi για να παίρνω back up καταλόγους και αρχεία στον υπολογιστή μου. Ευχαριστώ :) Edited September 20, 2017 by Prosagon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 εχω βρει ενα dolby atmos απο αλλο τηλεφωνο xiaomi στο net το οποιο παιζει μια χαρα σε εμας κ δυναμωνει κ την ενταση του ηχου (twrp install) κ σκεφτηκα να μαζευαμε οσοι ασχολουμαστε σε ενα αποθετηριο online χρησιμα τετοια αρχεια μαζι με συνοπτικες οδηγιες σε ενα txt ωστε να ειναι προσβασιμα απο ολους ανα πασα στιγμη πειτε αν θελετε να το κανουμε κ πως Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) καλημέρα μετά από ένα χρόνο χρήσης και με παιχνίδια σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία. στο Dragon-T δεν υπάρχει διαθέσιμη έχετε υπόψιν κανένα άλλο μαγαζί για αγορά μην την βάλω στο κινητό , το φορτίσω και έχω πρόβλημα με υπερθέρμανση. Για αυτό το site http://batariakias.gr/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/787-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-bm35-3000mah-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-xiaomi-mi4c-mi-4c.html έχετε καμία γνώμη; Edited September 21, 2017 by spyrosfra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 καλημέρα μετά από ένα χρόνο χρήσης και με παιχνίδια σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία. στο Dragon-T δεν υπάρχει διαθέσιμη έχετε υπόψιν κανένα άλλο μαγαζί για αγορά μην την βάλω στο κινητό , το φορτίσω και έχω πρόβλημα με υπερθέρμανση. Για αυτό το site http://batariakias.gr/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/787-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-bm35-3000mah-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-xiaomi-mi4c-mi-4c.html έχετε καμία γνώμη;Δεν έχει μεγάλη διαφορά από την κατεστραμμένη γνήσια που πήρα... Είναι ακριβώς η ίδια με αυτές με τα 3 € στο Alibaba... Μόνο τις 2 πρώτες εβδομάδες ήταν καλύτερη από την γνήσια τη οποία την έχω 2 χρόνια... Τώρα πλέον ξαναγύρισα στην γνήσια αφού είναι καλύτερη... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Καλησπέρα, Η συσκευή κλείνει όταν η μπαταρία είναι στο 32% και δεν ξανά ανοίγει. Μόλις το βάζω να φορτίσει ξεκινά από το 60%. Πως διορθώνει αυτή η κατάσταση; MIUI 7.4 GTV 6.5.26 Developer Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω το πρόγραμμα της xiaomi για να παίρνω back up καταλόγους και αρχεία στον υπολογιστή μου. Ευχαριστώ :) Πέρασε την τελευταία stable με fastboot μήπως στρώσει ,τσεκαρε εφαρμογή battery calibration απο το playstore. Edited September 23, 2017 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Πέρασε την τελευταία stable με fastboot μήπως στρώσει ,τσεκαρε εφαρμογή battery calibration απο το playstore. Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Την ROM που έχει τώρα η συσκευή την πέρασα πριν πολύ καιρό ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό (Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά)). Λογικά τώρα θα πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό (Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)); Σίγουρα δεν θα κλειδώσει κάτι; Δεν έχω και μεγάλη εμπειρία, απλά ακολουθώ κατά γράμμα τους οδηγούς :) Να περάσω την τελευταία Άρωμα ή την "απλή"; έχουν διαφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Την ROM που έχει τώρα η συσκευή την πέρασα πριν πολύ καιρό ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό (Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά)). Λογικά τώρα θα πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό (Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)); Σίγουρα δεν θα κλειδώσει κάτι; Δεν έχω και μεγάλη εμπειρία, απλά ακολουθώ κατά γράμμα τους οδηγούς :) Να περάσω την τελευταία Άρωμα ή την "απλή"; έχουν διαφορές; Αν είσαι root δοκίμασε εφαρμογή battery calibration για αρχή.Λογικά θα κλειδώσει γιατί πας σε nougat bootloader. Δες και αυτο http://en.miui.com/thread-726429-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Update aosp extended. Βγηκε νεα εκδοση πως κανουμε αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts