Stinger Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Υπαρχει σε ολους ενα περιεργο τριξιμο στη συσκευη? καθε φορα που το ακουμπαω κατω να το αφησω, η το χτυπαω ελαφρια με το δαχτυλο απο πισω ακουγεται ενα αρκετα εκνευριστικο τριξιμο σαν κατι να παιζει μεσα στο κινητο..Γενικα ειναι μια καλης ποιοτητας συσκευη αλλα αυτο αρχιζει και με ενοχλει αρκετα...Κατι παιζει στην πανω δεξια γωνια. Δεν ξερωαν εινια τα κουμπια γιατι το κανει και οταν τα κραταω :wacko: Ισως το δαχτυλιδη της καμερας η το φλασ?? Αν υπαρχει σε ολες τις συσκευες θα το καταπιω αλλα αν το εχω μονο εγω σκεφτομαι να το ψαξω για αντικατασταση Ο φακός της κάμερας είναι μην αγχώνεσαι, το κάνει σε αρκετά κινητά :happy: Ας κάνω και εγώ ένα μινι review. (CP όπως το έγραψα στο xiaomi-miui.gr) Έχω κι εγώ την 3/32 έκδοση, η συσκευή είναι πολύ γρήγορη και ανταποκρίνεται αστραπιαία. Προσωπικά δεν έχω πουθενά lag (ούτε στις κλήσεις που έγραψε ο φίλος ποιο πάνω). Η οθόνη του είναι σούπερ, όπως και το ηχείο του (το οποίο είχα ένα φόβο προερχόμενος από HTC ONE M8). Περιμένω να στρώσει κι άλλο η συσκευή καθώς είναι καινούργια και θεωρώ πως έχει να δώσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις. (ΠΧ έτυχε 2 φορές να βρω τη συσκευή με μαύρη οθόνη και να χρειαστεί παρατεταμένο power για να κάνει επαννεκίνηση). Η κάμερα βγάζει άριστες φωτογραφίες με καλό φωτισμό, και μέτριες με λιγότερο φωτισμό. Άλλος ένας τομέας που σίγουρα θα έρθει βελτίωση πιστεύω γιατί ο IMX256 που φοράει είναι top notch. H μπαταρία στη δική μου χρήση βγάζει από 4:30 έως 5:30 ώρες SOT που θεωρώ άκρως ικανοποιητικό. Αυτό με 1 exchange accounts, 2 Imap accounts, whatsapp, viber, skype να συγχρονίζουν αυτόματα. Κάτι ακόμη που έχω παρατηρήσει σε σχέση με το M8 και το nexus 4 της γυναίκας είναι πως το Mi4c έχει σίγουρα καλύτερο σήμα κινητής και wifi. Ας πούμε στην περιοχή μου και συγκεκριμένα στο σπίτι είμαι στο όριο 2G / 3G (Vodafone) και αυτό έχει ως αποτέλεσμα στην συχνή εναλλαγή των 2 δικτύων και την κακή ποιότητα κλήσεων εάν δεν είμαι κοντά σε παράθυρο :thumbdown: . Με το mi4c μιλάω πεντακάθαρα σε όλο το σπίτι και έπαψε να με απασχολεί ποια εάν έχω 2G ή 3G σήμα. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αυτό επιρεάζει και το SAR της συσκευής αλλά δεν με νοιάζει ιδιαίτερα γιατί αποφεύγω να μιλάω πολύ ούτως η άλλως. Σε γενικές γραμμές νομίζω πως με 250€ παίρνεις χαρακτηριστικά ναυαρχίδας οπότε είμαι χαρούμενος με την αγορά της συσκευής. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Καλημέρα σας. Έχω μια ερώτηση για όποιον ξέρει, δεν λαμβάνω sms (και στα 2 νούμερα) και ρωτώ μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που φταίει για αυτό παρότι τις έψαξα αφού πρώτη φορά έρχομαι σε επαφή με miui. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Βρήκα τι έφταιγε τελικά...έχω το Gosms προεπιλογή και δεν λαμβάνονται...αν έχω το μαμά πρόγραμμα όλα καλά, αν και είναι περίεργο αυτό Edited November 2, 2015 by gmd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 μάλλον υπάρχει θεματάκι με άλλες εφαρμογές μηνυμάτων πλην της μαμάς...σε google messenger δεν έπαιζε το delivery reports, παρόλο που ήταν ενεργοποιημένο...κάποια στιγμή δε, γύρισε μόνο του στην μαμά εφαρμογή ως default...οκ, καλή είναι και αυτή, αλλά παραμένει bug και θέλει διόρθωση. Επίσης τα στατιστικά της μπαταρίας μια φαίνονται, μια όχι... developer rom 5.10.29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 μάλλον υπάρχει θεματάκι με άλλες εφαρμογές μηνυμάτων πλην της μαμάς...σε google messenger δεν έπαιζε το delivery reports, παρόλο που ήταν ενεργοποιημένο...κάποια στιγμή δε, γύρισε μόνο του στην μαμά εφαρμογή ως default...οκ, καλή είναι και αυτή, αλλά παραμένει bug και θέλει διόρθωση. Επίσης τα στατιστικά της μπαταρίας μια φαίνονται, μια όχι... developer rom 5.10.29 στην μαμα γυρνάει αν την τρέξεις απλά , γενικά το έβαλες σαν default το messenger (ή άλλο app) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. November 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) review από το phonearena με βαθμολογία 6.6 http://www.phonearena.com/reviews/Xiaomi-Mi-4c-Review_id4123 ---------------- :confused: περίμενα κάτι καλύτερο.... Edited November 2, 2015 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 review από το phonearena με βαθμολογία 6.6 http://www.phonearena.com/reviews/Xiaomi-Mi-4c-Review_id4123 ---------------- :confused: περίμενα κάτι καλύτερο.... Απο τα αρνητικα που αναφερει το σημαντικοτερο (κατ' εμε) ειναι το προβλημα με τα push notifications. Μηπως ομως αυτο λυνεται μεσω τις ρυθμισεις και ο reviewer δεν ασχοληθηκε αρκετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. November 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Απο τα αρνητικα που αναφερει το σημαντικοτερο (κατ' εμε) ειναι το προβλημα με τα push notifications. Μηπως ομως αυτο λυνεται μεσω τις ρυθμισεις και ο reviewer δεν ασχοληθηκε αρκετα; Προσωπικά το θέμα της μπαταρίας με παραξένεψε... τώρα πως κατάφεραν να βγάλουν το redmi 2 note καλύτερο αποτελέσμα... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Που μπορουμε να δουμε την εξελιξη της παραγγελιας μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 στην μαμα γυρνάει αν την τρέξεις απλά , γενικά το έβαλες σαν default το messenger (ή άλλο app) ; και βέβαια το είχα βάλει ως default..:) το θέμα με τα notifications ισχύει...ειδικά στο whatsapp, 9 στις 10 τα μηνύματα έρχονται μόνο όταν ανοίξεις την εφαρμογή! (ακόμα και αν την έχεις κλειδώσει στο task manager να μην κλείνει, ειδοποιήσεις δεν έχεις...):confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 και βέβαια το είχα βάλει ως default..:) το θέμα με τα notifications ισχύει...ειδικά στο whatsapp, 9 στις 10 τα μηνύματα έρχονται μόνο όταν ανοίξεις την εφαρμογή! (ακόμα και αν την έχεις κλειδώσει στο task manager να μην κλείνει, ειδοποιήσεις δεν έχεις...):confused: το έχεις ενεργοποιημένο στο auto-start; βέβαια η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες 2-3 αναβαθμίσεις έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το viber , έβαλα την τελευταία αλλά δεν ξέρω αν διορθώθηκε ακόμα πλήρως (αν και φαίνεται καλύτερη από χρήση μνήμης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 και στο auto start όλα αυτά...κατέβασα χτές την 5.11.1 ...θα την περάσω το μεσημέρι και βλέπουμε...αν και διάβασα στο miui.gr ότι και αυτή έχει κάποια θέματα και πάμε και για τρίτη έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Προσωπικά το θέμα της μπαταρίας με παραξένεψε... τώρα πως κατάφεραν να βγάλουν το redmi 2 note καλύτερο αποτελέσμα... :blink: Σχετικά με τη μώβ απόχρωση της οθόνης που γράφει το PHONE ARENA, ισχύει, το έχετε προσέξει ότι έχει "ψυχρά" χρώματα? Επίσης τα push notifications που αναφέρει ως πρόβλημα το ίδιο site, να υποθέσω ότι είναι πρόβλημα της συσκευής? Γιατί με τη μαμά ROM το δοκίμασε το ARENA,αλλά και οι χρήστες εδώ μέσα που έχουν βάλει ROM από το miui.gr πάλι αναφέρουν πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. November 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Σχετικά με τη μώβ απόχρωση της οθόνης που γράφει το PHONE ARENA, ισχύει, το έχετε προσέξει ότι έχει "ψυχρά" χρώματα? Επίσης τα push notifications που αναφέρει ως πρόβλημα το ίδιο site, να υποθέσω ότι είναι πρόβλημα της συσκευής? Γιατί με τη μαμά ROM το δοκίμασε το ARENA,αλλά και οι χρήστες εδώ μέσα που έχουν βάλει ROM από το miui.gr πάλι αναφέρουν πρόβλημα. Προσωπικά φίλε μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω περιμένουμε από τους κατόχους απαντήσεις... Εγώ είμαι σε αναμονή όσο δεν βλέπω να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα περιμένω ακόμα μερικούς μήνες μέχρι να σκάσει και το Meizu Pro 5 Mini, που είναι στα σκαριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 η εφαρμογή κάμερα, μένει μόνιμα ανοιχτή στο μενού κάτω που πατάμε για να σβήσουμε τις εφαρμογές που τρέχουν και έχει μια πορτοκαλί κλειδαριά στο πάνω δεξιά μέρος. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 η εφαρμογή κάμερα, μένει μόνιμα ανοιχτή στο μενού κάτω που πατάμε για να σβήσουμε τις εφαρμογές που τρέχουν και έχει μια πορτοκαλί κλειδαριά στο πάνω δεξιά μέρος. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο; Ότι την έχεις βάλει να μένει μόνιμα ανοιχτή :)) σύρε το εικονίδιο προς τα πάνω και θα φύγει η κλειδαριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μπορούν οι χρήστες να μας πουν σχετικά με τη μώβ απόχρωση της οθόνης που γράφει το PHONE ARENA, αν ισχύει? Έχετε προσέξει να έχει "ψυχρά" χρώματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 εμένα η οθόνη τα σπάει...κατάλευκα λευκά και φανταστικά χρώματα! Μωβ, ροζ κτλ δεν έχω δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Συμφωνο και εγώ ή οθόνη είναι καταπληκτική, χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Με το σημερινό Update 5.11.1 φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα με τα Push Notifications, τουλάχιστον σε εμένα στο Asus SmartWatch που δεν ερχόντουσαν Notifications με την προηγούμενη έκδοση 5.10.29 πλέον έρχονται κανονικά. Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Με το σημερινό Update 5.11.1 φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα με τα Push Notifications, τουλάχιστον σε εμένα στο Asus SmartWatch που δεν ερχόντουσαν Notifications με την προηγούμενη έκδοση 5.10.29 πλέον έρχονται κανονικά. δεν μου έχουν έρθει πολλές από το μεσημέρι που την πέρασα και εγώ (εννοώ δεν είχα ανταλλαγή μηνυμάτων με viber/whatsapp) , οπότε επιφυλάσσομαι..:) θετικό πάντως το ότι σου φάνηκε η διαφορά...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos61 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Κάτοχος και εγώ από χθές της έκδοσης 3/32:D. Η οθόνη τέλεια χωρίς τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν. Πέρασα κατευθείαν την developer 5.10.29. To κινητό πάει σφαίρα μόνο που έχω και γώ θέμα με τις ειδοποιήσεις(viper,whatsup). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Κάτοχος και εγώ από χθές της έκδοσης 3/32:D. Η οθόνη τέλεια χωρίς τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν. Πέρασα κατευθείαν την developer 5.10.29. To κινητό πάει σφαίρα μόνο που έχω και γώ θέμα με τις ειδοποιήσεις(viper,whatsup). Αν εννοεις ειδοποιησεις στα εικονιδια πανω οπως το iphone πηγαινεις ρυθμισεις μετα εφαρμογες.Στις εφαρμογες πας στις ληφθεισες οπου θα βρεις facebook viper.Πατας πανω στην εφαρμογη που θες να ανοιξει και πατας εκει που λεει προβολη ειδοποιησεων και τικαρεις εικονιδιο εφαρμογης. Και εγω την 5.10.29 φοραω Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos61 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Αν εννοεις ειδοποιησεις στα εικονιδια πανω οπως το iphone πηγαινεις ρυθμισεις μετα εφαρμογες.Στις εφαρμογες πας στις ληφθεισες οπου θα βρεις facebook viper.Πατας πανω στην εφαρμογη που θες να ανοιξει και πατας εκει που λεει προβολη ειδοποιησεων και τικαρεις εικονιδιο εφαρμογης. Και εγω την 5.10.29 φοραω Το έχω τικαρισμένο και παρ όλα αυτά όταν μου στέλνουν μην δεν μου έρχεται ειδοποίηση αν δεν ανοίξω το κινητό. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyk Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Το Update 5.11.1 γίνεται όπως εγκαταστάθηκε ή αρχική ελληνική rom ; Ή από το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Η οθόνη είναι κορυφή. Πρόβλημα με τα notification δεν είχα από την 5.10.16 που έβαλα όταν το πήρα μέχρι και την τελευταία. Το μόνο κακό είναι πως πρέπει να ρυθμίσεις σε 2-3 σημεία για τα push. Μόνο στο μαμά app για τα mail δεν τα έφερνε στην ώρα τους και αυτό λύθηκε με το Outlook for Android. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα κάτσω να γράψω σε ποια σημεία πρέπει να σεταριστούν τα push για να παίζουν σωστά. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts