johnyy Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε διαφορετικό ήχο κλήσης στις 2 sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αναμένω για το συγκεκριμένο τηλέφωνο μια μπαταρία απο το κατάστημα vifocal.com , είχα παραγγείλει από το Banggood αλλά βγήκε ελαττωματική Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε διαφορετικό ήχο κλήσης στις 2 sim Αν είσαι root,γίνεται.Χωρίς root δε γνωρίζω κάτι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Τη παρέλαβα σήμερα τη μπαταρία, όλα μια χαρά , η συσκευή δουλεύει κανονικά και η μπαταρία φορτιζει κανονικα. Απο το vifocal την αγόρασα αυτη τη φορά. H 1η που αγοράστηκε απο το Banggood βγήκε ελαττωματική http://vifocal.com/2400mah-li-ion-backup-battery-replacement-for-doogee-x5-doogee-x5-pro-smartphone.html Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Κάτοχος του Χ5 pro είμαι και δεν έχω διαβάσει ούτε ένα ποστ σε αυτό το νήμα, απλά γράφω εδώ γιατί έχω μια ερώτηση γενικού τύπου. Υπάρχει κάποιος χρήστης ο όποιος έχει αφήσει την συσκευή και δίνει την μπαταρία του? Αν υπάρχει ας μου απαντήσει εδώ ή σε pm! Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Μολις ειδα οτι εχει βγει η V20.μολις την εγκατεστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Σου ήρθε OTA ή την κατέβασες από κάπου και από πού; Κάποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Την κατεβασα και την εγκατεστησα με flash tool,η ρομ ειναι για τα πρωτα x5 που βγηκανε με την παλια motherboard. http://www.doogee.cc/bbs/viewtopic.php?f=10&t=29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Η κόρη μου γέμισε την εσωτερική μνήμη με εφαρμογές. Υπάρχει τρόπος αυτές να μεταφερθούν στην SD μέσω πχ κάποιας custom ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 άκυρο ποστ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Μολις ειδα οτι εχει βγει η V20.μολις την εγκατεστησα. Την έβαλες χωρίς να χάσεις τις ρυθμίσεις σου και εφαρμογές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Την έβαλες χωρίς να χάσεις τις ρυθμίσεις σου και εφαρμογές ? Στο φλας τουλ δεν τσεκαρησα το user data,πιστευοντας πως θα κρατησει τις ρυθμισεις και εφαρμογες μου αλλα ορισμενεςεφαρμογες δεν τις κρατησε και μετα αναγκαστικα εκανα επαναφορα εργ.ρυθμισεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) κινητο φιλου μου, κανει bootloop . Θελω να το κανω αναβαθμιση. Πως θα δω ποια motherboard εχει,για να κατεβασω την σωστη rom ?? Μια βοηθεια ,παιδια ! Ευχαριστω ! Edited January 27, 2017 by kokolokor5a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλησπερες στο φορουμ,ερωτηση η πλακετα των πρωτων μοντελων ειναι ιδια με τα δευτερα;ειχα φορεσει custom recovery/rom στο δικο μου και ειχα περασει titamium ,τα αρχεια που ειχα στο κινητο θα φαινονται αν το κανω ανταλακτικα;ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) Έβαλα το lollipop 6 στο κινητό και πραγματικά απογειώθηκε είναι πολύ καλύτερο από ότι με το 5. Δηλαδή ήμουν έτοιμος να το στείλω και άλλαξα άποψη. Εκείνο που με χαλάει ακόμα βέβαια είναι ή μπαταρία με την οποία νιώθω συνεχώς σαν διψασμένος μία μέρα δε βγάζω. Για lollipop 6 ποιο xposed module υπάρχει για να μην κάνω τούβλο το κινητό; Το βρήκα, άκυρο Edited January 28, 2017 by misterbean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) Android 6 από εδώ http://www.needrom.com/download/doogee-x5-4/ Λόγω παλιού μοντέλου δεν επέλεξα το preloader Όλα ΟΚ Edited January 28, 2017 by misterbean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Android 6 από εδώ http://www.needrom.com/download/doogee-x5-4/ Λόγω παλιού μοντέλου δεν επέλεξα το preloader Όλα ΟΚ απο μπαταρία ή κάποια προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Android 6 από εδώ http://www.needrom.com/download/doogee-x5-4/ Λόγω παλιού μοντέλου δεν επέλεξα το preloader Όλα ΟΚ ερχονται κανονικα updates ?αξιζει να την βαλω? η να μεινω με την 5.1 v20? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Τα updates αφορούν τις συσκευές με την νέα μητρική, αν κάνεις update σε συσκευή με παλιά μητρική θα κολλήσει και για να επανέλθει θα πρέπει να βάλεις ξανά την 5.1 την επίσημη της συσκευής. Ενημέρωση της μπορείς να κάνεις μόνο με το flash tool όταν(και αν) βγει καινούρια έκδοση, απλά φλασάρεις μόνο system.img και boot.img και δε χάνεις εφαρμογές ρυθμίσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 απο μπαταρία ή κάποια προβλήματα? Την τρώει για πλάκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος από εσάς μαγαζί στην Θεσσαλονίκη ( όχι eshop ) που μπορώ να αγοράσω άμεσα μπαταρία για το κινητό μας ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Για όποιον θέλει να ενεργοποιήσει τη χρήση διαφορετικού ήχου για κάθε sim, μπορεί να το κάνει ως εξής(χρειάζεται η συσκευή να είναι rooted): Με κάποιον διαχειριστή αρχείων που υποστηρίζει root πηγαίνετε στη διαδρομή /system και ανοίγετε το αρχείο build.prop. Εκεί προσθέτετε τη γραμμή ro.mtk_multisim_ringtone=1 (αν ήδη υπάρχει και είναι 0 το κάνετε 1) Λέγεται πάντως ότι απενεργοποιήθηκε από την έκδοση 18 λόγω του ότι οδηγούσε σε γρήγορο άδειασμα της μπαταρίας. Ίσως βέβαια αυτό να διορθώθηκε στην έκδοση 20. Πάντως λειτουργεί και στις εκδόσεις android 6 όπου μόλις το τέσταρα. Αν δείτε ότι υπάρχει πρόβλημα μπορείτε να το απενεργοποιήσετε δίνοντας την τιμή 0 με την παραπάνω διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ερώτηση: Έχω ένα DooGee X5 με την παλιά μητρική και φοράω πλέον Android 6.0. Το είχα κάνει Root το καλοκαίρι, αλλά σύντομα το έκανα Unroot. Από όταν έκανα Root όμως, έχω θέμα με το σήμα. Ή θα είναι πολύ χαμηλό (τσεκαρισμένο με άλλη συσκευή, δεν φταίνε οι κάρτες SIM μου), ή θα είναι ανύπαρκτο σε σημείο που χάνονται οι κλήσεις. IMEI κλπ υπάρχουν. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Καλησπέρα, είχα γράψει παλιοτερα για 1 Doogee Χ5 Calicia. Παρέλαβα μετα απο refund νεα μπαταρια, η συσκευή δούλεψε κανονικά , φόρτιζε η μπαταρία του. Τό άφησα 1 μήνα στο συρτάρι. Σημερα πάιρνω τη παλιά συσκευή, και πάω αλλάζω κάρτα Sim (5€), έρχομαι τοποθετώ την κάρτα Sim, πάω να ανάψω τη συσκευή δεν άναβε. Λέω εχει τελειώσει η μπαταρία , το βάζω για φόρτιση , και εδω και 5 ώρες η συσκευή δεν έχει ανάψει. Υπάρχει κάποια λύση , ώστε να ανάψει, πρίν το πετάξω απο το παράθυρο. Ο γνωστός έμεινε και χωρίς τηλέφωνο. Παίζει να χάλασε ξανα η μπαταρία ή επειδή εχει να φορτιστεί πολύ καιρό το παρουσιαζει. To πρόβλημα είναι στή θύρα φορτισης. Κούνησα λίγο το καλώδιο Usb , και άναψε η οθονη. Αξιζει να πάρω θυρα φόρτισης"? http://vifocal.com/usb-plug-charge-board-replacement-for-doogee-x5-doogee-x5-pro-smartphone.html Edited February 16, 2017 by meletis_m Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts