mr_47 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Οκ ευχαριστω παιδια. Απλα του επεσε λιγο νερο και στην αρχη εκανε κουλα. Το εβαλα σε ρυζι το βραδυ κτλ και δουλεψε μια χαρα. Μετα που ξαναδοκιμασα χωρις σιμ δεν ανοιγε ενω μυριζε και λιγο καμμενο και ακουστηκε και τσαφ απο τις επαφες της μπαταριας. Εβαλα παρολα αυτα σιμ και δουλευε κανονικα. Παλι στο ρυζι για να ειμαι σιγουρος οτι εφυγε ολη η υγρασια. Για καλύτερο αποτέλεσμα, βάλ' το στο σακούλι του ρυζιού, για να "τυλιχτεί" το κινητό με το ρύζι, και κλείσε το σακούλι με ένα λάστιχο ή σελοτέιπ. Αν δε σου είναι απαραίτητο άμεσα, άστο 2-3 μέρες. Έχω σώσει κινητό που έκανε μπάνιο σε μπύρα έτσι. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Το κινητο χωρις σιμ ανοιγει? Θελω να το δοκιμασει καποιος εαν ειναι ευκολο,διοτι και εγω ηξερα οτι πλεον ολα ανοιγουν χωρις σιμ,αλλα το δοκιμασα και δεν. Με σιμ ολα οκ. Εγώ πού το είχα αγοράσει μια εβδομάδα το δούλευα χωρίς SIM, μιας και ήθελα να το δώσω δώρο στο γιο μου. Δούλευε μια χαρά...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Στη rom μας δε μπορούμε να βάλουμε όριο για τα data, έτσι ώστε να περιορίζονται αυτόματα τα δεδομένα παρασκηνίου, όταν φτάνουμε στο όριο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Στο needrom έχει ανέβει update της v17 την έχει δοκιμάσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Εγώ την είχα βάλει για λίγο. Καμία διαφορά δεν είδα από τη 15, πέρα από την αλλαγή που έβγαλαν τον διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης mobile data από τις γρήγορες ρυθμίσεις. Και επειδή δε μου άρεσε αυτό(ήθελε παραπάνω κινήσεις) επέστρεψα στη 15. Κάτι ψιλό θα διορθώνει λογικά, αλλά γενικά σε επιδόσεις/κατανάλωση δεν παρατήρησα διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Εγώ την είχα βάλει για λίγο. Καμία διαφορά δεν είδα από τη 15, πέρα από την αλλαγή που έβγαλαν τον διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης mobile data από τις γρήγορες ρυθμίσεις. Και επειδή δε μου άρεσε αυτό(ήθελε παραπάνω κινήσεις) επέστρεψα στη 15. Κάτι ψιλό θα διορθώνει λογικά, αλλά γενικά σε επιδόσεις/κατανάλωση δεν παρατήρησα διαφορά. Αυτή που λέω είναι η ν17 με κάποιο update 31/1/16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Είναι λίγο κουφό να πρόκειται για update και να έχει τον ίδιο αριθμό έκδοσης. Συνήθως κάθε update αλλάζει την έκδοση. Σε κάθε περίπτωση σκέφτομαι πως αν κάτι είναι σημαντικό λογικά κάποια στιγμή θα έρθει αυτόματα στο τηλέφωνο. Και δεν ξέρω κατά πόσο είναι στο τέλος ασφαλές να φλασάρεις το τηλέφωνό σου με ένα λογισμικό που ανέβασε κάποιος που δεν ξέρεις που το βρήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Στη rom μας δε μπορούμε να βάλουμε όριο για τα data, έτσι ώστε να περιορίζονται αυτόματα τα δεδομένα παρασκηνίου, όταν φτάνουμε στο όριο; Λογικά πρέπει να υπάρχει επιλογή ορίου αν πας στις ρυθμίσεις--->χρήση δεδομένων και ανοίξεις τον διακόπτη των δεδομένων. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδιά μιας και το έχετε...ενδιαφέρεται ενας φίλος να το πάρει και ήθελα να ρωτήσω πώς τα πάει από πλευράς αφής ? Είναι απροβλημάτιστο ή πρέπει να διπλοπατάς κάποιες φορές ? Και γενικά το slide λειτουργεί καλά ? Από ήχο κλήσεων ακούγεται καλά το μεγάφωνο όταν σε καλούν ? Και το ακουστικό ακούς κλά το συνομιλητή σου ? Να προτιμήσει αυτό ή το x5 pro ? Τί λέτε ? ?Ευχαριστώ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μια χαρά είναι σε όλα αυτά. Να προτιμήσει το pro γιατί είναι πολύ καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Στο needrom έχει ανέβει update της v17 την έχει δοκιμάσει κάποιος; Την έχω εγώ δεν μπορώ να βάλω με τίποτα διαφορετικό ringtone σε κάθε σιμ. Επίσης μετά από κάθε επανεκκίνηση ο ήχος κλήσης επανέρχεται πεισματικά στον προκαθορισμενο από τη εταιρεία. Αυτά τα έχεις και στη v15? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Λογικά πρέπει να υπάρχει επιλογή ορίου αν πας στις ρυθμίσεις--->χρήση δεδομένων και ανοίξεις τον διακόπτη των δεδομένων. Δε βρήκα κάτι. Πιστεύω το έχω ψάξει καλά. Θα το ξανακοιτάξω, βέβαια, αλλά με βλέπω για app. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δε βρήκα κάτι. Πιστεύω το έχω ψάξει καλά. Θα το ξανακοιτάξω, βέβαια, αλλά με βλέπω για app. Όταν ανοίξεις τα δεδομένα με το διακόπτη τότε εμφανίζονται αυτές οι επιπλέον επιλογές για ειδοποίηση και περιορισμό δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Όταν ανοίξεις τα δεδομένα με το διακόπτη τότε εμφανίζονται αυτές οι επιπλέον επιλογές για ειδοποίηση και περιορισμό δεδομένων Thanks! Θα το κοιτάξω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimogrec Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω 160 χαρακτήρες σε μήνυμα με ελληνικά? Κάποιο προτεινόμενο application? Edited February 23, 2016 by dimogrec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω 160 χαρακτήρες σε μήνυμα με ελληνικά? Κάποιο προτεινόμενο application? Το μοναδικό που γνωρίζω και χρησιμοποιώ προσωπικά: Greek Keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Όταν ανοίξεις τα δεδομένα με το διακόπτη τότε εμφανίζονται αυτές οι επιπλέον επιλογές για ειδοποίηση και περιορισμό δεδομένων Thanks! Θα το κοιτάξω. Thank you!!! Αυτό ακριβώς έψαχνα!!! :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 V18 στο needrom, έχει έρθει σε κάποιον ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω 160 χαρακτήρες σε μήνυμα με ελληνικά? Κάποιο προτεινόμενο application? Βάλε το chomp SMS και έτσι έχεις όποιο πληκτρολόγια θέλεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 V18 στο needrom, έχει έρθει σε κάποιον ΟΤΑ; Εγω ειμαι με την V15 και ειμαι ευχαριστημενος,απορω ομως για ποιο λογο δεν ερχονται με ΟΤΑ??? Ειχα στειλει ενα μειλ στην εταιρια ρωτωντας αν θα ερθει με ΟΤΑ η V17 και μου ειχαν απαντησει πως ναι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 V18 στο needrom, έχει έρθει σε κάποιον ΟΤΑ; Όχι... Την έχεις εγκαταστήσει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Όχι... Την έχεις εγκαταστήσει; Όχι, αν δεν βγει ΟΤΑ ή να βρω μόνο το update αρχείο δεν του κάνω τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μπήκα σήμερα στη διαδικασία να περάσω την τελευταία αναβάθμιση (v18) από Needrom και τα μέχρι στιγμής δείγματα είναι πολύ καλά. Παρατηρώ καλύτερη απόκριση στο touch, λιγότερα "γλιστρήματα" στο scrolling, καθώς επίσης μου δημιουργείται η εντύπωση πως ανέβηκε ελαφρώς το σκορ στο Antutu. Το μόνο μειονέκτημα που έχω παρατηρήσει συγκριτικά με την v15 που ήταν και η εργοστασιακή είναι ότι έχει φύγει ο διακόπτης data, κάτι όμως που σημειώθηκε ήδη από προηγούμενα updates. http://s15.postimg.org/k3mbezguf/Screenshot_2016_02_26_11_45_35.pnghttp://s15.postimg.org/hat3uyghz/Screenshot_2016_02_26_11_46_27.pnghttp://s15.postimg.org/job1lyux3/Screenshot_2016_02_26_11_56_09.png Αργότερα θα το σκαλίσω περισσότερο, για όποιες άλλες εντυπώσεις, θα ποστάρω τα ανάλογα συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μπήκα σήμερα στη διαδικασία να περάσω την τελευταία αναβάθμιση (v18) από Needrom και τα μέχρι στιγμής δείγματα είναι πολύ καλά. Παρατηρώ καλύτερη απόκριση στο touch, λιγότερα "γλιστρήματα" στο scrolling, καθώς επίσης μου δημιουργείται η εντύπωση πως ανέβηκε ελαφρώς το σκορ στο Antutu. Το μόνο μειονέκτημα που έχω παρατηρήσει συγκριτικά με την v15 που ήταν και η εργοστασιακή είναι ότι έχει φύγει ο διακόπτης data, κάτι όμως που σημειώθηκε ήδη από προηγούμενα updates. Αργότερα θα το σκαλίσω περισσότερο, για όποιες άλλες εντυπώσεις, θα ποστάρω τα ανάλογα συμπεράσματα. Μα πώς κατάφερες και την πέρασες? Έχω δοκιμάσει τα πάντα: το SPMDT, το sp flash tool που αναφέρουν τα σχόλια, drivers πέρασα, τους drivers που έχει μέσα στον φάκελο SPMDT πέρασα, δοκίμασα windows 10, windows 7, ακόμα και XP!, άλλαξα θύρες, καλώδια, έβαλα το κινητό σε flash mode και το σύνδεσα, με μπαταρία, χωρίς μπαταρία σε όλα τζίφος... (τη διαδικάσία με το checksum την έκανα κανονικα) πρώτη φορά δε μπορώ να φλασάρω ρομ... εσύ με SPMDT τα κατάφερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μα πώς κατάφερες και την πέρασες? Έχω δοκιμάσει τα πάντα: το SPMDT, το sp flash tool που αναφέρουν τα σχόλια, drivers πέρασα, τους drivers που έχει μέσα στον φάκελο SPMDT πέρασα, δοκίμασα windows 10, windows 7, ακόμα και XP!, άλλαξα θύρες, καλώδια, έβαλα το κινητό σε flash mode και το σύνδεσα, με μπαταρία, χωρίς μπαταρία σε όλα τζίφος... (τη διαδικάσία με το checksum την έκανα κανονικα) πρώτη φορά δε μπορώ να φλασάρω ρομ... εσύ με SPMDT τα κατάφερες? Μην ασχολείσαι μ' αυτή την αηδία που ονομάζεται SPMDT, προσωπικά τη θεωρώ επιοικώς για τα μπάζα. SP Flashtool και σε ελάχιστο χρόνο είσαι έτοιμος. Δεν χρειάζεται να μπεις σε καμία διαδικασία δημιουργίας checksum, η rom είναι έτοιμη για εγκατάσταση με το Sp Flashtool. Στα ξεπερασμένα XP πάντως τελείωσα σε 3 λεπτά τη διαδικασία. Ανεβάζω εργαλείο και drivers και σου τα δίνω εδώ σε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts