Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Πατάω το κουμπί ή gesture

2. Κάνω swipe up στα μηνύματα.

3. Βάζω το μοτίβο.

Θα ήθελα να γλιτώσω το δεύτερο βήμα. Γινεται;

Εάν απενεργοποιήσεις το αντίστοιχο gesture (double click), μπορείς να αποφύγεις το πρώτο βήμα.

Αυτό έκανα και έγραψα παραπάνω.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθε και το δικό μου. Να ευχαριστήσω τα παιδιά στο κέντρο διαλογής που άφησαν τη δουλειά τους για να μου δώσουν το πακέτο και να μη χρειαστεί να περιμένω μέχρι αύριο :)

Η συσκευασία του Banggood άσχημη αλλα αποτελεσματική. Το κουτί τυλιγμένο 3 φορές σε αφρώδες υλικό δεν έπαθε τίποτα.

Η συσκευασία της Doogee απο την άλλη, απογοήτευση: ένα απλό κουτί, σαν φθηνό άρωμα απο το σούπερ μάρκετ. Το ΗΤΜ Η9500 που πήρα πριν 1,5 χρόνο για $62 έιχε πολύ καλύτερο κουτί (και δεύτερη μπαταρία, αλλα ας μη ζητάω πολλά :p).

Μέσα στο κουτί, ευρωπαϊκός φορτιστής, καλώδιο USB και ένα φυλλαδιάκι με βασικές πληροφορίες.

Το κινητό είναι πιο βαρύ απο ότι περίμενα. Με αυτά που γράφατε περίμενα το κάλυμμα της μπαταρίας να είναι απο...γομολάστιχα, είναι όμως αρκετά καλό πλαστικό.

Στο κινητό μπήκαν δύο microSIM Cosmote, η μία ολόφρεσκη σημερινή, η άλλη 8 μηνών κομμένη, καθώς και μια microSD 32GB . Κανένα πρόβλημα.

To καλώδιο φόρτισης μπήκε εύκολα στην υποδοχή αλλα δεν σφίγγει καλά, όπως έχει γραφτεί και εδώ.

Μόλις άνοιξα τα δεδομένα, βρήκε την αναβάθμιση απο V13 σε V15.

Η οθόνη του κινητού καλή σε ευκρίνεια και φωτεινότητα, στα επίπεδα της οθόνης του ΗΤΜ. Μόνο τα χρώματα του Χ5 είναι λίγο πιο μουντά. Στον ήλιο, κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Η αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί σωστά (ακούς Lenovo;; )

Δεν είχα απρόοπτα στη χρήση, φαίνεται αρκετά ευαίσθητη στην αφή. Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση είναι η θήκη της "μαμάς Doogee": όταν κλείνω το πορτάκι, 8 στις 10 φορές θα ξεκινήσει κάποια εφαρμογή. Παραλίγο να κάνει και κλήση. Το πορτάκι δεν είναι αρκετά σκληρό, λυγίζει και αγγίζει την οθόνη.

Πρόβλημα για μένα η έλλειψη φωτισμού στα πλήκτρα αφής. Είχα συνηθίσει και μου κακοφαίνεται. Πατάω συνεχώς εκτός πλήκτρου.

Ηχείο και ακουστικό, καμπάνα! Για το μικρόφωνο δεν μου έκαναν παράπονα.

Η φωτογραφική, χωρίς εκπλήξεις (ευχάριστες ή δυσάρεστες).

Μου φάνηκε παράξενο που βρήκα εγκατεστημένο το GO Keyboard Lite και το Bagan Keyboard Pro. Επίσης η γλώσσα ήταν γυρισμένη στα Ελληνικά. Και στα δικά σας έτσι ήταν ή το σκάλισαν εκεί στο Banggood;

Στη χρήση το κινητό είναι ευχάριστο, χωρίς σκαλώματα. WiFi, 3G και Hotspot έπαιξαν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Για τα €51,50 που έδωσα το Χ5 είναι ικανοποιητικό αλλά μέχρι εκεί. Δεν το θεωρώ σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το ΗΤΜ που είχα.

Μακάρι να αντέξει όσο και το ΗΤΜ.

Δεν ξυπνάει. Θέλει ενεργοποίηση στα gestures οπότε δεν γίνεται έτσι.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή έχει και κλείδωμα ολισθησης και μοτίβο και το αρχικό κουμπί ή gesture.

@WitchKing

Επιτέλους, το πήρες στα χέρια σου. Καλές κλήσεις.

Το θέμα με το άνοιγμα είναι σοβαρό και το έλυσα απενεργοποιώντας από τα (ενεργοποιημένα) gestures μόνο το double click.

Το κινητό ανοίγει με scroll up ή με το πλαινό κουμπί.

Ήρθε και το δικό μου. Να ευχαριστήσω τα παιδιά στο κέντρο διαλογής που άφησαν τη δουλειά τους για να μου δώσουν το πακέτο και να μη χρειαστεί να περιμένω μέχρι αύριο :)

Η συσκευασία του Banggood άσχημη αλλα αποτελεσματική. Το κουτί τυλιγμένο 3 φορές σε αφρώδες υλικό δεν έπαθε τίποτα.

Η συσκευασία της Doogee απο την άλλη, απογοήτευση: ένα απλό κουτί, σαν φθηνό άρωμα απο το σούπερ μάρκετ. Το ΗΤΜ Η9500 που πήρα πριν 1,5 χρόνο για $62 έιχε πολύ καλύτερο κουτί (και δεύτερη μπαταρία, αλλα ας μη ζητάω πολλά :p).

Μέσα στο κουτί, ευρωπαϊκός φορτιστής, καλώδιο USB και ένα φυλλαδιάκι με βασικές πληροφορίες.

Το κινητό είναι πιο βαρύ απο ότι περίμενα. Με αυτά που γράφατε περίμενα το κάλυμμα της μπαταρίας να είναι απο...γομολάστιχα, είναι όμως αρκετά καλό πλαστικό.

Στο κινητό μπήκαν δύο microSIM Cosmote, η μία ολόφρεσκη σημερινή, η άλλη 8 μηνών κομμένη, καθώς και μια microSD 32GB . Κανένα πρόβλημα.

To καλώδιο φόρτισης μπήκε εύκολα στην υποδοχή αλλα δεν σφίγγει καλά, όπως έχει γραφτεί και εδώ.

Μόλις άνοιξα τα δεδομένα, βρήκε την αναβάθμιση απο V13 σε V15.

Η οθόνη του κινητού καλή σε ευκρίνεια και φωτεινότητα, στα επίπεδα της οθόνης του ΗΤΜ. Μόνο τα χρώματα του Χ5 είναι λίγο πιο μουντά. Στον ήλιο, κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Η αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί σωστά (ακούς Lenovo;; )

Δεν είχα απρόοπτα στη χρήση, φαίνεται αρκετά ευαίσθητη στην αφή. Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση είναι η θήκη της "μαμάς Doogee": όταν κλείνω το πορτάκι, 8 στις 10 φορές θα ξεκινήσει κάποια εφαρμογή. Παραλίγο να κάνει και κλήση. Το πορτάκι δεν είναι αρκετά σκληρό, λυγίζει και αγγίζει την οθόνη.

Πρόβλημα για μένα η έλλειψη φωτισμού στα πλήκτρα αφής. Είχα συνηθίσει και μου κακοφαίνεται. Πατάω συνεχώς εκτός πλήκτρου.

Ηχείο και ακουστικό, καμπάνα! Για το μικρόφωνο δεν μου έκαναν παράπονα.

Η φωτογραφική, χωρίς εκπλήξεις (ευχάριστες ή δυσάρεστες).

Μου φάνηκε παράξενο που βρήκα εγκατεστημένο το GO Keyboard Lite και το Bagan Keyboard Pro. Επίσης η γλώσσα ήταν γυρισμένη στα Ελληνικά. Και στα δικά σας έτσι ήταν ή το σκάλισαν εκεί στο Banggood;

Στη χρήση το κινητό είναι ευχάριστο, χωρίς σκαλώματα. WiFi, 3G και Hotspot έπαιξαν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Για τα €51,50 που έδωσα το Χ5 είναι ικανοποιητικό αλλά μέχρι εκεί. Δεν το θεωρώ σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το ΗΤΜ που είχα.

Μακάρι να αντέξει όσο και το ΗΤΜ.

Σε αυτή την τιμή, μην περιμένεις και συσκευασία πολυτελείας.

Στο δικό μου, το καλώδιο usb είναι αρκετά σφιχτό.

Η οθόνη είναι όντως πολύ καλή.

Και στο δικό μου, αγορασμένο από Ελλάδα, είχε εγκατεστημένα τα συγκεκριμένα πληκτρολόγια. Επίσης, ήταν και στα Ελληνικά ρυθμισμένο.

Όντως είναι πολύ ευχάριστο στη χρήση. Έχουν κάνει καλή διαχείριση στη ram στο συγκεκριμένο.

Καλοδούλευτο!!

Huawei Nova 5T

Σας ευχαριστώ.

Επιτέλους, το πήρες στα χέρια σου. Καλές κλήσεις.

Το θέμα με το άνοιγμα είναι σοβαρό και το έλυσα απενεργοποιώντας από τα (ενεργοποιημένα) gestures μόνο το double click.

Το κινητό ανοίγει με scroll up ή με το πλαινό κουμπί.

Δεν έχω πρόβλημα όταν η οθόνη είναι κλειστή. Όταν κλείνω το πορτάκι με την οθόνη ανοιχτή δεν ξέρω τι θα κάνει το κινητό.

Κλείνω πρώτα την οθόνη και μετά το πορτάκι για να μην έχω απρόοπτα.

Σε αυτή την τιμή, μην περιμένεις και συσκευασία πολυτελείας.

Καλοδούλευτο!!

Για αυτό έκανα τη σύγκριση με το ΗΤΜ. Ίδια κατηγορία τιμής, πολύ καλύτερη συσκευασία (και περιεχόμενο)

Σκέφτομαι να το παραγγείλω και εγώ για την γυναίκα μου. Είναι απροβλημάτιστο με την rom του? Στο vickmall δυστυχώς είδα οτι είναι out of stock οπότε θα παίξω αναγκαστικά gearbest. Μήπως να περιμένω την κυκλοφορία του X6? Έχετε να προτείνεται άλλο φθηνότερο - καλύτερο μαγαζί? Αυτή την θήκη http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_243309.html την έχει δοκιμάσει κανείς σας?

Ευχαριστώ

Σκέφτομαι να το παραγγείλω και εγώ για την γυναίκα μου. Είναι απροβλημάτιστο με την rom του? Στο vickmall δυστυχώς είδα οτι είναι out of stock οπότε θα παίξω αναγκαστικά gearbest. Μήπως να περιμένω την κυκλοφορία του X6? Έχετε να προτείνεται άλλο φθηνότερο - καλύτερο μαγαζί? Αυτή την θήκη http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_243309.html την έχει δοκιμάσει κανείς σας?

Ευχαριστώ

Σε αυτήν την τιμή παίζουν το x5 και το leagoo alpha 5.Εμενα μου παρουσιαζει 2 προβληματακια η ρομ του

1.Οταν μιλαω μερικες φορες δονητε

2.Ο αισθητήρας του που κλεινει και ανοιγει το φως οταν κανεις κληση μερικες φορες κολλαει.

LED Blinker Notifications....

LED Blinker Notifications (pro)

Όποιος θέλει το δοκιμάζει. :D

Δεν εχει που δεν εχει μεγαλη μπαταρια αν βαλουμε και αυτα θα φτανει μιση μερα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ

Επισης παιζει και αυτο

http://www.banggood.com/VKWORLD-VK700X-5-inch-1GB-RAM-8GB-ROM-MTK6580A-1_5GHZ-Quad-core-Android-5_1-Smartphone-p-1009264.html

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Δεν εχει που δεν εχει μεγαλη μπαταρια αν βαλουμε και αυτα θα φτανει μιση μερα.

Τελικά τι παίζει ρε παιδιά μ'αυτή τη μπαταρία;

Μόνο σ' εμένα κρατάει πολύ;

Επίσης, παρατήρησα πως όλα τα μαγαζιά το πουλάνε με 2200mAh, εκτός του Tinydeal που προέρχεται και το δικό μου με 2400.

Σαφώς και δεν πρόκειται σε καμία από τις 2 περιπτώσεις να είναι σωστή η χωρητικότητα που αναγράφεται, αλλά πώς γίνεται αυτό;

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ αυτό το φαινόμενο και μου κάνει πραγματικά εντύπωση.

Τελικά τι παίζει ρε παιδιά μ'αυτή τη μπαταρία;

Μόνο σ' εμένα κρατάει πολύ;

Επίσης, παρατήρησα πως όλα τα μαγαζιά το πουλάνε με 2200mAh, εκτός του Tinydeal που προέρχεται και το δικό μου με 2400.

Σαφώς και δεν πρόκειται σε καμία από τις 2 περιπτώσεις να είναι σωστή η χωρητικότητα που αναγράφεται, αλλά πώς γίνεται αυτό;

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ αυτό το φαινόμενο και μου κάνει πραγματικά εντύπωση.

@ chalk -> no comment...

Δεν ειπα οτι δεν κραταει αρκετα η μπαταρια του. Εχει μαλιασει η γλωσσα μας να λεμε οτι η μπαταρια παει αναλογα με την χρηση.

Επισης τετοιου ειδους προγραμματα τρεχουν ακομα και οταν το κινητιο ειναι idle και με περισσοτερα recourses απο οτι να εχουν μαμα εφαρμογη για τα Notifications, οποτε ειναι φυσιολογικο να καιει παραπανω μπαταρια. Στα no comment ειμαστε πρωτοι.

Edited by chalk
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Αν θέλει κάποιος, που έχει το τηλέφωνο, ας εγκαταστήσει το cpu-z που δείχνει και τα mAh της μπαταρίας να μας πει τι δίνει.

Αν θέλει κάποιος, που έχει το τηλέφωνο, ας εγκαταστήσει το cpu-z που δείχνει και τα mAh της μπαταρίας να μας πει τι δίνει.

Δυστυχώς (στο δικό μου τουλάχιστον) δεν βγάζει mAh και δεν υπάρχει η επιλογή Battery capacity στις ρυθμίσεις.

Η μπαταρία του Pro μετρήθηκε στα 2050-2060mAh, φαντάζομαι είναι ίδια με του απλού.

Δεν ειπα οτι δεν κραταει αρκετα η μπαταρια του. Εχει μαλιασει η γλωσσα μας να λεμε οτι η μπαταρια παει αναλογα με την χρηση.

Επισης τετοιου ειδους προγραμματα τρεχουν ακομα και οταν το κινητιο ειναι idle και με περισσοτερα recourses απο οτι να εχουν μαμα εφαρμογη για τα Notifications, οποτε ειναι φυσιολογικο να καιει παραπανω μπαταρια. Στα no comment ειμαστε πρωτοι.

Αφού έχει μαλιάσει η γλώσσα σου να λες ότι πάει ανάλογα τη χρήση, κράτα την άποψη ότι θα κρατάει μισή μέρα για τον εαυτό σου γιατί παραπλανείς μελλοντικούς αγοραστές. Εγώ το δουλεύω αρκετά και μου βγάζει 1,5 μέρα, τι να κάνουμε τώρα, να μαλώσουμε για το ποιος έχει δίκιο;

Και επιτέλους πάψτε μερικοί να είστε επιθετικοί με το παραμικρό που θα πει κάποιος, έχει καταντήσει γελοίο!

Παίδες, ναι μεν έχει να κάνει με τη χρήση, αλλά υπάρχει κάτι μετρήσιμο που είναι αρκετά πιο ενδεικτικό. Ο χρόνος που μένει αναμμένη η οθόνη. Screen On Time. Αν σου βγάζει π.χ. 3 ώρες καταλαβαίνεις περίπου τι πετυχαίνει το τηλέφωνο. Μπορεί να σου βγάλει για παράδειγμα 3 ώρες μέσα σε 12-15 ώρες χρήσης, και 2 ώρες σε ένα 24άωρο, 1,5 ώρα σε 1,5 μέρα κλπ κλπ. Σε συνδυασμό πάντα με τον χρόνο που πραγματοποιεί κλήσεις, και τον τύπο σύνδεσης στο δίκτυο (π.χ. σε Mobile data είναι λογικό να πέφτει αρκετά η αυτονομία). Οπότε για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, κάποιος που κάνει μια τυπική χρήση ας μας πει τι χρόνο οθόνης πετυχαίνει. Τυπική χρήση εννοώ wi-fi εντός 3g εκτός και μισή με μια ώρα κλήσεων την ημέρα.

Αφού έχει μαλιάσει η γλώσσα σου να λες ότι πάει ανάλογα τη χρήση, κράτα την άποψη ότι θα κρατάει μισή μέρα για τον εαυτό σου γιατί παραπλανείς μελλοντικούς αγοραστές. Εγώ το δουλεύω αρκετά και μου βγάζει 1,5 μέρα, τι να κάνουμε τώρα, να μαλώσουμε για το ποιος έχει δίκιο;

Και επιτέλους πάψτε μερικοί να είστε επιθετικοί με το παραμικρό που θα πει κάποιος, έχει καταντήσει γελοίο!

Δεν ειμαι καθολου επιθετικος ισα ισα. δωσε μου μια μερα το κινητο σου να δω οτι κραταει 1,5 μερα, αν με την χρηση μου κραταει, στο αγοραζω αμεσα. Στο παραπανω ποστ αναφερω χαρακτηριστικα το κινητο δεν εχει σπουδαια μπαταρια οποτε οταν βαζεις τετοιου ειδους εφαρμογες θα κραταει μιση μερα. Το μιση μερα ειναι σχημα λογου. εκτος αν πρεπει να το αναφερουμε πριν απο καθε προταση.

Και σου ξαναλεω διαβαζε σωστα τι γραφω. Αυτες ολες οι εφαρμογες οταν δεν υπαρχουν official, απλος λειτουργουν παραπανω ενεργοβορα στο κινητο σου. Δεν σου ειπα μην το βαλεις , ουτε να το βγαλεις αν το εχεις. Το ενα ομως δεν αναιρει το αλλο.

Καλυτερα να λεμε δεν ξερω παρα να λεμε οτι στο δικο μου δεν καιει ή καιει και να εκφραζεις προσωπικη γνωμη μονο για το κινητο σου .

Μιλαω γενικα για τετοιου ειδους εφαρμογες και για το πληθος τον κινητων.

Υπαρχουν 500 εφαρμογες για notifications.

Τελος παντων δεν εχει νοημα βαλτε και καντε οτι θελετε και διαπιστωστε οτι θελετε.

Edited by chalk

τελικα ενα doogee x5 μας αφησε και πηρε τον δρομο της επιστροφης για vickmall...μετα απο μια βδομαδα κι ενω ολα ηταν οκ ξαφνικα εσβησε και τελος..δοκιμαστηκανε αλλο καλωδιο αλλος φορτιστης αλλη μπαταρια αλλη rom τπτ νεκρο...

τελικα ενα doogee x5 μας αφησε και πηρε τον δρομο της επιστροφης για vickmall...μετα απο μια βδομαδα κι ενω ολα ηταν οκ ξαφνικα εσβησε και τελος..δοκιμαστηκανε αλλο καλωδιο αλλος φορτιστης αλλη μπαταρια αλλη rom τπτ νεκρο...

Ομοιως και ενα δικο μου

Δεν ειχε ποτε σημα.......

In the down down of the writing we became robes...

Τελικά, τα προβλήματα συνεχίζονται... Δεν αναγνωρίζει για κανένα λόγο την f2g κάρτα μου, ενώ με τη what's up δεν έχει κανένα πρόβλημα...

Σήμερα, μετά από restart, δε συγχρονίζει mails σε outlook και gmail...

Ελπίζω με εργοστασιακές ρυθμίσεις να μην έχω κι άλλα προβλήματα..

Huawei Nova 5T

μπας και το κομπλαρει καμμια εφαρμογη του πλαιη στορ?....βγαλε τις εφαρμογες 3ων και τσεκαρησε ξανα πριν κανεις ρησετ.

Aπο τη στιγμή που δε σου αναγνωρίζει την σιμ και το πήρες απο Ελλάδα,επικοινώνησε μαζί τους άμεσα για έλεγχο της συσκευής.