Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια αξιζει το κινητο τα χρηματα του? Απο που προτεινετε να το παραγγειλουμε?

Για πολλοστη φορα αξιζει, και απο το vickmall

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάπου τόσο, 1 μέρα και κάτι λεπτά κράταγε.

Έκλεισα το GPS τώρα για να δω πόσο επηρεάζει.

Το gps επηρεάζει πολύ όταν το χρησιμοποιούν οι αντίστοιχες εφαρμογές που έχουν άδεια να το χρησιμοποιούν.

Δες από το γράφημα της μπαταρίας αν είναι διαρκώς σε "κανονική λειτουργία".

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

στο ΗΤΜ είναι μάρκα?? Σορρυ μα δεν ξέρω τι είναι και ρωταω

Γνωστό και ως Feiteng

Παιδια αξιζει το κινητο τα χρηματα του? Απο που προτεινετε να το παραγγειλουμε?

Αν εξαιρέσουμε τη μπαταρία που κάνει νούμερα, τα αξίζει 100%

Γνωστό και ως Feiteng

Αν εξαιρέσουμε τη μπαταρία που κάνει νούμερα, τα αξίζει 100%

Δεν ειμαστε για τετοια. Τι νουμερα δλδ? Το κανουν ολα ή καποια?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

μάλλον οι αναβαθμίσεις θα φταίνε

θα κάνω μέτρηση με το τελευταίο update θα ξεκινήσω από αύριο το πρωί.

και μεθαύριο με επαναφορά εργοστασιακών να δω αν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

θυμάμαι χωρίς update δεν είχα θέμα στην μπαταρία

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι πιθανό να βρω κάποια μπαταρία γι'αυτό το κινητό με μεγαλύτερη χωρητικότητα;

Ή παίρνεις μια ίδια και κάνεις τη δουλειά σου.

Huawei Nova 5T

Kαι η μεγαλύτερη αν όντως υπάρχει τα ίδια θέματα θα έχει..Υπόψιν ότι δε μιλάμε για χαλασμένη μπαταρία αλλά πρακτικά για ελλειπή ρύθμιση της χωρητικότητας της στον πυρήνα του λειτουργικού με αποτέλεσμα το κινητό να μην μπορεί να υπολογίσει σωστά το ποσοστό.Και αυτό ειναι κάτι που έχω συναντήσει προσωπικά σε πολλά κινέζικα mtk65xx..Το pro που έχει την ίδια μπαταρία αλλά διαφορετική cpu -->που σημαίνει τελείως άλλο στήσιμο στη βάση του λειτουργικού,δουλεύει σωστά.Με την πιο μεγάλη μπαταρία θα έχεις μεν καλύτερη αυτονομία αλλά το ποσοστό και οι φορτίσεις θα ειναι πάλι ότι να`ναι..

Αν δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις το επιπλέον 20αρικο περίπου ναι.Οπως έχω ξαναπεί δεν έχω δοκιμάσει το απλό προσωπικά αλλά και πάλι θα πήγαινα στο pro αν δεν έπαιζε θέμα χρημάτων για 2 βασικούς λόγους

1.Μνήμη rom/ram.Αν δεχτούμε ότι τα 2gb ram δεν κάνουν την διαφορά στην αισθηση λειτουργιας.τα 16gb σίγουρα την κάνουν αφού έχεις υπερδιπλασιο χώρο για εγκατάσταση εφαρμογών σε σχέση με το απλο και ετσι δεν χρειάζεται αν εχεις πολλές εφαρμογές να τις μεταφέρεις στην πιο αργή sd..

2.4G-->Προσωπικά θεωρώ πως ειναι το μέλλον.Αν διαβάσεις διάφορα σχόλια σε όλο το φόρουμ θα δεις ότι υπάρχουν πλέον περιοχές όπου πιάνουν 2G/4G.Ετσι αν παίρνεις smartphone εν έτει 2015 και θέλεις γρήγορο ιντερνετ σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία,ειναι καλο να υποστηρίζει και 4G

Μπορεί κάποιος που έχει τη pro έκδοση να μας πει πως τα πάει ή μπαταρία του για να το συγκρίνουμε με την απλή έκδοση?

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ φίλε!! Θα κραταω μεχρι το τέλος των Χριστουγέννων και θα δω αν μου φτάνουν!! Αν ναι τότε θα το πάρω! :lol:

Το gps επηρεάζει πολύ όταν το χρησιμοποιούν οι αντίστοιχες εφαρμογές που έχουν άδεια να το χρησιμοποιούν.

Δες από το γράφημα της μπαταρίας αν είναι διαρκώς σε "κανονική λειτουργία".

Δεν είναι συνεχώς σε κανονική λειτουργία και το GPS φαίνεται να είναι ενεργοποιημένο ελάχιστα. Το διάγραμμα δεν είναι πολύ σαφές, σαν να μπερδεύει τις ώρες και έχει πράσινες μπάρες κάτω απο την γκρίζα περιοχή, την περιοχή δηλαδή που αντστοιχεί...στο μέλλον!

Θα ανέβαζα screenshot αλλα δεν με αφήνει! Λέει οτι είναι αδύνατη η αποθήκευση λόγω περιορισμένου χώρου (έχω 1,2+1,5GB ελέυθερα) ή λόγω κάποιου αποκλεισμού

Δεν ειμαστε για τετοια. Τι νουμερα δλδ? Το κανουν ολα ή καποια?

Ο bbbb το ανέλυσε σωστά πιο πάνω. Το χειρότερο με το δικό μου ήταν οτι το έκλεινα με μπαταρία στο 75-80% και όταν το άνοιγα ήταν στο 20%...

Μπορεί κάποιος που έχει τη pro έκδοση να μας πει πως τα πάει ή μπαταρία του για να το συγκρίνουμε με την απλή έκδοση?

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ φίλε!! Θα κραταω μεχρι το τέλος των Χριστουγέννων και θα δω αν μου φτάνουν!! Αν ναι τότε θα το πάρω! :lol:

Δες εδώ μια δικιά μου αυτονομία.Να πω ότι έχω τα πάντα ανοιχτά απο συγχρονισμούς κτλ.Στη χειρότερη με χρήση μόνο 3g/4g που καταναλώνει περισσότερο απο το wifi,θα σου βγάλει με μια πλήρη φόρτιση 4+- ώρες οθόνης

Εγώ έχω εδώ και 4 μέρες στα χέρια μου και τα δύο (απλό και pro) πριν είχα μόνο το απλό, θεωρώ ότι η αυτονομία τους είναι πάνω κάτω η ίδια

Για το φίλο πιο πάνω που λέει ότι έχει μόλις 1 ώρα και κάτι ανοιχτή οθόνη να του προτείνω να το ψάξει γιατί κάτι του τρώει την μπαταρία

Επίσης για το φίλο που λέει ότι δεν είχε θέμα πριν τις αναβαθμίσεις και έχει τώρα να πω ότι εγώ που είμαι με την ROM v14 δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα

Μανώλης

Για το φίλο πιο πάνω που λέει ότι έχει μόλις 1 ώρα και κάτι ανοιχτή οθόνη να του προτείνω να το ψάξει γιατί κάτι του τρώει την μπαταρία

Αν εννοείς εμένα, τι μπορεί να τρώει 60-70%% της μπαταρίας σε μια μέρα χωρίς κανένα τηλεφώνημα; Ούτε παιχνίδια παίζω, ούτε είμαι όλη μέρα σε Facebook, Twitter κτλ.

Μόνο GPS και δεδομένα 3G έχω ανοιχτά. Αυτά με v15.

Εχω πάντως παρατηρήσει και σε άλλο, επώνυμο κινητό οτι το Lollipop είναι πιο ενεργοβόρο απο το JB ή το ΚΚ.

Το gps όσες φορές το έχω ξεχάσει ανοιχτό, μου έχει ρουφήξει τη μπαταρία. Βάλτε το σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, και καλύτερα να ανοίξει το gps όταν πραγματικά χρειάζεται (πλοήγηση).

Ναι, αλλά δεν παίζει απαραίτητα ρόλο σε κάτι. Αν έχει άλλο επεξεργαστή με πιο ισχυρούς πυρήνες το pro. Σε απόδοση πάνω κάτω τα ίδια πρέπει να είναι.

Το gps όσες φορές το έχω ξεχάσει ανοιχτό, μου έχει ρουφήξει τη μπαταρία. Βάλτε το σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, και καλύτερα να ανοίξει το gps όταν πραγματικά χρειάζεται (πλοήγηση).

Θα το δοκιμάσω με κλειστό GPS. H εξοικονόμηση μπαταρίας μου φαίνεται πολύ δραστικό μέτρο για να την έχω συνεχώς ενεργή.

Καμια ιδέα για ποιο λόγο δεν με αφήνει να αποθηκεύσω screenshots;

Εχεις δοκιμάσει και στην εσωτερική μνήμη και στην sd?

Αν εννοείς το default write disk, ναι, δοκίμασα και τις δύο.

Στο προηγούμενο post όταν λέω εξοικονόμηση μπαταρίας εννοώ τη σχετική ρύθμιση στις επιλογές τοποθεσίας, όχι την ομόνυμη ρύθμιση στη μπαταρία που είναι όντως τόσο δραστική. Edited by Mark_K