radicalx Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Οσοι παράγγειλαν τους ηρθε σε 15 μερες. Οσο ακριβως αν το επερναν απο κινα. Έγινε, σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Eγώ έχω πρόβλημα σε εξωτερικούς χώρους.Μέσα στο σπίτι και μένα ξεσηκώνει τα πάντα.Έχει πρόβλημα αυτό ή εγώ?:lol: Μέσα ή έξω, το ηχείο καμπάνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Μέσα ή έξω, το ηχείο καμπάνα. Λες να φταίει κάτι συγκεκριμένα?Του έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές και είναι πολύ καλύτερα.Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή πχ το battery doctor με το optimize? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Λες να φταίει κάτι συγκεκριμένα?Του έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές και είναι πολύ καλύτερα.Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή πχ το battery doctor με το optimize? Καθόλου απίθανο. Σκαλίζουν διάφορα τέτοιες εφαρμογές. Είχα βάλει το CM Lock Screen που υποτίθεται οτι βελτιώνει την κατανάλωση και μου τελείωνε τη μπαταρία γρηγορότερα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καθόλου απίθανο. Σκαλίζουν διάφορα τέτοιες εφαρμογές. Είχα βάλει το CM Lock Screen που υποτίθεται οτι βελτιώνει την κατανάλωση και μου τελείωνε τη μπαταρία γρηγορότερα :lol: Επίσης δεν ξέρω αν παρατήρησες και συ αλλά τα ringtones που έχει μόνο του ακούγονται πιο δυνατά και πιο καθαρά σε σχέση με ένα που θα βάλω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Επίσης δεν ξέρω αν παρατήρησες και συ αλλά τα ringtones που έχει μόνο του ακούγονται πιο δυνατά και πιο καθαρά σε σχέση με ένα που θα βάλω εγώ.Ακόμα και με δικά μου ΜΡ3, το πρόβλημα δεν είναι η ένταση αλλα η μεγάλη παραμόρφωση του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ακόμα και με δικά μου ΜΡ3, το πρόβλημα δεν είναι η ένταση αλλα η μεγάλη παραμόρφωση του ήχου. Έχεις κάτι να προτείνεις μήπως βελτιωθεί το δικό μου?Στις ρυθμίσεις ήχου τι έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Μην το βάζετε φουλ σε ένταση. 1-2 κλικ πριν το φουλ. Όσο για ringtone αν υπάρχει πρόβλημα, θα πρότεινα να κατεβάσετε κανένα πρόγραμμα σαν το Zedge και κάνετε δοκιμή με κάποιο από τα άπειρα που έχει μέχρι να βρεθεί κάποιο που ακούγεται δυνατά. Από εκεί και έπειτα, αν είναι σε καμιά τσέπη μέσα και ακουμπάει το κάτω μέρος που έχει τις τρύπες από τις οποιές βγαίνει ο ήχος και τις μπλοκάρει, τότε είναι φυσικό να ακούγεται λίγο πιο χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Έχεις κάτι να προτείνεις μήπως βελτιωθεί το δικό μου?Στις ρυθμίσεις ήχου τι έχεις? Δεν πείραξα κάτι: General προφίλ και την ένταση στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Μην το βάζετε φουλ σε ένταση. 1-2 κλικ πριν το φουλ. Όσο για ringtone αν υπάρχει πρόβλημα, θα πρότεινα να κατεβάσετε κανένα πρόγραμμα σαν το Zedge και κάνετε δοκιμή με κάποιο από τα άπειρα που έχει μέχρι να βρεθεί κάποιο που ακούγεται δυνατά. Από εκεί και έπειτα, αν είναι σε καμιά τσέπη μέσα και ακουμπάει το κάτω μέρος που έχει τις τρύπες από τις οποιές βγαίνει ο ήχος και τις μπλοκάρει, τότε είναι φυσικό να ακούγεται λίγο πιο χαμηλά. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Ξέρεις αν μπορεί να φταίει κάποιο launcher όπως το nova? ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν πείραξα κάτι: General προφίλ και την ένταση στο 100% Εγώ έβαλα τη λειτουργία εξωτερικού χώρου και ακούγεται αρκετά δυνατά.Επίσης ο ήχος αυξάνεται σταδιακά.Γι αυτό γίνεται κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Όχι, δεν έχει να κάνει ο launcher με κάτι τέτοιο. Σε πρώτη φάση θα έλεγα πως έχει κάποια bugs το λειτουργικό σε ότι έχει να κάνει με τα ringtones. Προσωπικά βρίσκω πως ενώ έχω θέσει κάποιο συγκεκριμένο, μετά από λίγο το βρίσκω να χτυπάει με κάποιο άλλο. Επίσης και η ένταση μου φαίνεται χαμηλωμένη μερικές φορές ενώ θυμάμαι να την έχω αφήσει ψηλά. Αρκετές φορές την ημέρα το βάζω στο αθόρυβο και πάλι πίσω. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με αυτό. Λέω να αφήσω την ένταση απείραχτη για λίγο να δω αν έχει να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Όχι, δεν έχει να κάνει ο launcher με κάτι τέτοιο. Σε πρώτη φάση θα έλεγα πως έχει κάποια bugs το λειτουργικό σε ότι έχει να κάνει με τα ringtones. Προσωπικά βρίσκω πως ενώ έχω θέσει κάποιο συγκεκριμένο, μετά από λίγο το βρίσκω να χτυπάει με κάποιο άλλο. Επίσης και η ένταση μου φαίνεται χαμηλωμένη μερικές φορές ενώ θυμάμαι να την έχω αφήσει ψηλά. Αρκετές φορές την ημέρα το βάζω στο αθόρυβο και πάλι πίσω. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με αυτό. Λέω να αφήσω την ένταση απείραχτη για λίγο να δω αν έχει να κάνει. Άρα μήπως θα πρέπει να κάνω επανεγκατάσταση του λειτουργικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Όχι, αν είναι bug δε θα κάνει τίποτα ή επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 τότε τι μπορεί να γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Εκτός από πειραματισμούς μπας και βρούμε τι το προκαλεί και να το αποφεύγουμε, απλά υπομονή μήπως διορθωθεί σε επόμενο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Εκτός από πειραματισμούς μπας και βρούμε τι το προκαλεί και να το αποφεύγουμε, απλά υπομονή μήπως διορθωθεί σε επόμενο update. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 φίλε μου δες το σχετικό νήμα.πραγματικά μόλις το δοκίμασα και ο ήχος από κει που ήταν νεκρός τώρα πετάει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αυτό θα αποτελούσε την τελευταία μου κίνηση αν είχα πρόβλημα. Προς το παρόν δεν έχω θέμα με την ένταση, και αρχίζω να παρακολουθώ τα ringtone. Κατά τα άλλα, πάω να το βάλω για φόρτιση. Μια χαρά πήγε ή προηγούμενη... http://s23.postimg.org/rjodqzgsr/Screenshot_2015_12_04_15_08_17.png%5Bl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αυτό θα αποτελούσε την τελευταία μου κίνηση αν είχα πρόβλημα. Προς το παρόν δεν έχω θέμα με την ένταση, και αρχίζω να παρακολουθώ τα ringtone. Κατά τα άλλα, πάω να το βάλω για φόρτιση. Μια χαρά πήγε ή προηγούμενη... http://s23.postimg.org/rjodqzgsr/Screenshot_2015_12_04_15_08_17.png%5Bl Γιατί την τελευταία κίνηση.Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο προγραμματάκι.Από φόρτιση και μένα στα ίδια νούμερα κινείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Προς Θεού, δε λέω ότι θα έχεις πρόβλημα. Απλά από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο θέμα, δε θέλω να μπω εγώ σε διαδικασία ψαξίματος σχετικά με τις εντάσεις, και να αλλάξω τις εργοστασιακές τιμές κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Με αυτά τα στατιστικά που βλέπω θα πουλήσω το pro και θα πάρω το απλό :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Με αυτά τα στατιστικά που βλέπω θα πουλήσω το pro και θα πάρω το απλό :p :lol: Πάντως και σ' ένα review, ένας Ρώσος (?) έλεγε ότι είναι πιο ευχαριστημένος από τον τρόπο λειτουργίας του απλού, από το Pro. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Έχω μια απορία σχετικά με την πάνω μπάρα και τα ασπρόμαυρα εικονίδια πάνω σ' αυτήν αντί των έγχρωμων που δείχνουν άλλα κινητά με παλαιότερες εκδόσεις. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην 5.1 (το ίδιο συμβαίνει και σε άλλο κινητό με 5.0.Χ) ή σε κάτι άλλο. Υπάρχει διόρθωση σ'αυτό το πρόβλημα; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Έχω μια απορία σχετικά με την πάνω μπάρα και τα ασπρόμαυρα εικονίδια πάνω σ' αυτήν αντί των έγχρωμων που δείχνουν άλλα κινητά με παλαιότερες εκδόσεις. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην 5.1 (το ίδιο συμβαίνει και σε άλλο κινητό με 5.0.Χ) ή σε κάτι άλλο. Υπάρχει διόρθωση σ'αυτό το πρόβλημα; Προσωπικά, δεν το βλέπω ως πρόβλημα. Το προτιμώ. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Προσωπικά, δεν το βλέπω ως πρόβλημα. Το προτιμώ. :) Ακόμη και αν δεν είναι "πρόβλημα" για σένα, το ερώτημα εξακολουθεί να είναι αν υπάρχει λύση γι' αυτό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Έχω μια απορία σχετικά με την πάνω μπάρα και τα ασπρόμαυρα εικονίδια πάνω σ' αυτήν αντί των έγχρωμων που δείχνουν άλλα κινητά με παλαιότερες εκδόσεις. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην 5.1 (το ίδιο συμβαίνει και σε άλλο κινητό με 5.0.Χ) ή σε κάτι άλλο. Υπάρχει διόρθωση σ'αυτό το πρόβλημα; Μάλλον το "Material design" φταίει. ΄Μετά απο αναβάθμιση σε 5.x.x απο 4.4 σε Sony, όλα τα εικονίδια έγιναν άσπρα. Εφαρμογές εκτός λειτουργικού βγάζουν έγχρωμες ειδοποιήσεις, το λειτουργικό όμως είναι δύσκολο να αλλάξει. Αν άλλαζε εύκολα θα μπορούσαμε να βάλουμε και ποσοστό δίπλα στη μπαταρία... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατά τα άλλα, πάω να το βάλω για φόρτιση. Μια χαρά πήγε ή προηγούμενη... Και στο δικό μου το GSAM βγάζει 1 ημέρα και κάτι μέση διάρκεια μπαταρίας αλλα με 50 λεπτά οθόνη, όχι 5 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts