mr_47 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Πάρε backup και δοκίμασε στο build.prop την παρακάτω εντολή qemu.hw.mainkeys=0 στο x5 pro δουλεύει κανονικά αυτή η εντολή Το build.prop, χωρίς root, μπορώ να το δω; Αν ναι, αν κάνω copy/paste τη συγκεκριμένη εντολή στο συγκεκριμένο φάκελο, θα δουλέψει; Στο απλό X5. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Οχι δεν γινεται χωρίς root ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι, απλα ξαναπερνας την original recovery, κανεις απεγκατασταση σε ολες τις ρουτ εφαρμογες και κανεις unroot απο το μενου του supersu. Kαι πάλι δεν ειναι σίγουρο ότι θα δουλέψει.Η σίγουρη λύση ειναι φλασάρισμα με sp flash tools,κάνεις τα ota updates και στην νέα έκδοση περνάς πάλι twrp και ρουτάρεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 γεια χαρά πως μπορώ να σβήσω όλες τις καρτέλες που εμφανίζονται όταν πατάω παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί; επίσης με τον yandex launcher νομίζω μαρέσει πιο πολύ... όχι ότι έχει κάποιο θέμα με τον δικό του launcher. κάποιος άλλος Launcher παρόμοιος με τον yandex? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 παραπονα οτι κανει κλησεις μονο του, και φυσικα το γνωστο της doogee, δεν αναβει η οθονη μετα απο τερματισμο κλησης ή αν θελεις εν ωρα κλησης να το ψαχουλεψεις!!!! Κανεις? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) εγώ oύτε ένα bug για την κλήση μπορείς να μπεις σε ρυθμίσεις και menu κανένα πρόβλημα ούτε μαύρη οθόνη μετά από κλήσεις μπαταρία είναι λίγο μείον αλλά με τα λεφτά που δίνεις δεν είναι να παραπονιέσαι. διάβασα ότι το pro έχει καλύτερη αυτονομία... και το χτύπησα.. στα 70 ευρό εδώ και κάτι μέρες το περιμένω Edited November 29, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Οχι δεν γινεται χωρίς root ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαι πάλι δεν ειναι σίγουρο ότι θα δουλέψει.Η σίγουρη λύση ειναι φλασάρισμα με sp flash tools,κάνεις τα ota updates και στην νέα έκδοση περνάς πάλι twrp και ρουτάρεις Συμφωνω, αλλα αξιζει να δοκιμασεις για να γλυτωσεις το σεταρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εγώ πάντως ως χρήστης του pro δε μπορώ να μιλήσω για καλύτερη αυτονομία όταν βλέπω αυτή την εικόνα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6417137#post6417137 5.30 ώρες χρήση οθόνης και 1.30 ώρα κλήσεων δεν ειδα ποτέ..Αν και εγώ στην πρώτη φόρτιση με στήσιμο και πείραγμα είχα βγάλει 5 ώρες οθόνη και λέω για κινητό των 75€ καλά ειναι αλλά απο εκεί και πέρα σε καθημερινή χρήση με συγχρονισμούς,wifi/3g και οι 4 ώρες βγαίνουν οριακά. Απο την άλλη βέβαια διαβάζω και παράπονα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6420232#post6420232 αλλά όπως έγραψα και άλλη φορά απο τη στιγμή που το ποσοστό δεν ειναι αξιόπιστο η μονη λυση ειναι να κοιτάτε με κάποιο πρόγραμμα τα mv της μπαταρίας.πχ όταν δούλευα το redmi note μου στις πρώτες ρομ που ειχαμε πάρει με kitkat το ποσοστό της μπαταρίας μετά απο επανεκκίνηση έδειχνε 1% και με αυτό έβγαζες χαλαρά όλη την ημέρα και το έβλεπα απο τα mv της μπαταρίας.Μόλις έφτανε στα 3,5v ήξερα ότι θέλει φόρτιση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Με ποια εφαρμογή μετράμε την τάση; Σήμερα το έβγαλα απο το ρεύμα στο 75% και μετά απο 30-40 λεπτά browsing έπεσε στο μισό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το gsam battery monitor Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Στο 35% της μπαταρίας δείχνει 3,70V Edited November 29, 2015 by WitchKing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Στο pro μου δείχνει 3.7v περιπου στο 55% Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Eγώ ακολούθησα τη διαδικασία που περιέγραφε ο φίλος στις προηγούμενες σελίδες, και κατάφερα να το κάνω να είναι κοντά στο 100% μετά από αρκετές φορτίσεις-αφαιρέσεις της μπαταρίας που κατέβαζε το ποσοστό κλπ. Μου κράτησε μια μέρα και κάτι και δεν έγινε κάτι τραγικό, ακολουθώντας έναν νορμάλ ρυθμό στη μείωση του ποσοστού. Σήμερα το φόρτισα ανοιχτό και θα το παρακολουθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Πάρε backup και δοκίμασε στο build.prop την παρακάτω εντολή qemu.hw.mainkeys=0 στο x5 pro δουλεύει κανονικά αυτή η εντολή Τελικα αυτη η μεθοδος λειτουργει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Σήμερα το φόρτισα αναμμένο, το δούλεψα μέχρι το 89% και μετά το έσβησα (δεν το έχω "στήσει" ακόμα). Πριν από κανα 5λεπτο το άναψα ξανά και η ένδειξη είναι στο 88%. :happy: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Eγώ ακολούθησα τη διαδικασία που περιέγραφε ο φίλος στις προηγούμενες σελίδες, και κατάφερα να το κάνω να είναι κοντά στο 100% μετά από αρκετές φορτίσεις-αφαιρέσεις της μπαταρίας που κατέβαζε το ποσοστό κλπ. Μου κράτησε μια μέρα και κάτι και δεν έγινε κάτι τραγικό, ακολουθώντας έναν νορμάλ ρυθμό στη μείωση του ποσοστού. Σήμερα το φόρτισα ανοιχτό και θα το παρακολουθήσω. Αν έχεις root η καλύτερη μέθοδος, κατά τη γνώμη μου, είναι με έναν file manager να σβήσεις το αρχείο batterystats.bin Ένα καλό video με οδηγίες: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Και το δικό μου μια χαρά τα πάει με φόρτιση ανοιχτό, και το διάγραμμα στα στατιστικά έφτιαξε. Κατά τα άλλα, κατέβασα την εργοστασιακή rom από το site του κατασκευαστή (v13), έτσι για να υπάρχει, και μέσα σε όλα τα κινέζικα που είχε στα αρχεία που βρίσκονταν στο φάκελο, ανακάλυψα ότι μπορούμε να μπούμε στο engineer mode δίνοντας *#*#8612#*#* (το ίδιο δηλαδή με το *#*#364633#*#*). Επίσης το *#*#8613#*#* μας βγάζει σε διαγνωστικά τεστ για τα πάντα που υπάρχουν στο τηλέφωνο. Το τελευταίο γράφει factory reset, και καλό είναι να μην το πατήσει κανείς... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Και το δικό μου μια χαρά τα πάει με φόρτιση ανοιχτό, και το διάγραμμα στα στατιστικά έφτιαξε. Κατά τα άλλα, κατέβασα την εργοστασιακή rom από το site του κατασκευαστή (v13), έτσι για να υπάρχει, και μέσα σε όλα τα κινέζικα που είχε στα αρχεία που βρίσκονταν στο φάκελο, ανακάλυψα ότι μπορούμε να μπούμε στο engineer mode δίνοντας *#*#8612#*#* (το ίδιο δηλαδή με το *#*#364633#*#*). Επίσης το *#*#8613#*#* μας βγάζει σε διαγνωστικά τεστ για τα πάντα που υπάρχουν στο τηλέφωνο. Το τελευταίο γράφει factory reset, και καλό είναι να μην το πατήσει κανείς... :P Ωπα! Μπορούμε να κατεβάσουμε rom και να την έχουμε ανεξάρτητα από τη συσκευή μας; Από το site της Doogee; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Ναι, φυσικά. Κατεβάζεις και το flashtool που στο δίνει εκεί στη σελίδα, και την περνάς. Για περιπτώσεις soft brick ή ρουταρισμένης συσκευής που θέλουμε να την επαναφέρουμε σε εργοστασιακή μορφή είναι ότι πρέπει. http://www.doogee.cc/download.php?ProId=52 Edited December 1, 2015 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ναι, φυσικά. Κατεβάζεις και το flashtool που στο δίνει εκεί στη σελίδα, και την περνάς. Για περιπτώσεις soft brick ή ρουταρισμένης συσκευής που θέλουμε να την επαναφέρουμε σε εργοστασιακή μορφή είναι ότι πρέπει. http://www.doogee.cc/download.php?ProId=52 Δίνει και το πρόγραμμα εγκατάστασης;;; Αυτά είναι!! :D Τώρα είμαι ακόμα πιο ικανοποιημένος, ότι έκανα σωστή αγορά! Thank you!!! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ναι, αν και δεν το έχει στη σελίδα του Χ5, από άλλη συσκευή το κατέβασα και αυτό. Το flashtool που κάνει για όλες τις συσκευές με mtk chipset. Και είναι πολύ απλό στη χρήση. Εχθές το βράδυ φλάσαρα ένα κλώνο iPhone που μου έδωσε ένας φίλος, χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόγραμμα, και ήταν πανεύκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ναι, αν και δεν το έχει στη σελίδα του Χ5, από άλλη συσκευή το κατέβασα και αυτό. Το flashtool που κάνει για όλες τις συσκευές με mtk chipset. Και είναι πολύ απλό στη χρήση. Εχθές το βράδυ φλάσαρα ένα κλώνο iPhone που μου έδωσε ένας φίλος, χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόγραμμα, και ήταν πανεύκολο... Μια χαρά. Έχω ήδη flashάρει συσκευές με 2 διαφορετικά OSs, εκτός του Android, οπότε φαντάζομαι θα είναι το ίδιο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Υπάρχει αναλυτικός οδηγός εδώ μόνη δυσκολία ειναι ότι κάποιες φορές οι mtk drivers δεν αναγνωρίζονται αμέσως και θέλει επανεγκάτασταση,αλλαγή θύρας,καλωδίου κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εγώ 2 φορές που το έκανα πάντως δούλεψε ρολόι. Βέβαια σε Windows 7. Για αυτό το λόγο έχω κάνει dual boot 7 και 10, για να έχω τα 7 μόνο για φλασαρίσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 παιδια το εχει μια φιλη μου και δε μπορει να βρει που βρισκει το διακοπτακι για να φαινεται το ποσοστο της μπαταριας. Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 παιδια το εχει μια φιλη μου και δε μπορει να βρει που βρισκει το διακοπτακι για να φαινεται το ποσοστο της μπαταριας. πρεπει να βαλει καποιο προγραμμα απο το playstore για να φαινετε,δεν υπαρχει default επιλογη για να φαινετε,εχει ξανασυζητηθει σε προηγουμενα ποστς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts