Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρε backup και δοκίμασε στο build.prop την παρακάτω εντολή

qemu.hw.mainkeys=0

στο x5 pro δουλεύει κανονικά αυτή η εντολή

Το build.prop, χωρίς root, μπορώ να το δω;

Αν ναι, αν κάνω copy/paste τη συγκεκριμένη εντολή στο συγκεκριμένο φάκελο, θα δουλέψει; Στο απλό X5.

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι δεν γινεται χωρίς root

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι, απλα ξαναπερνας την original recovery, κανεις απεγκατασταση σε ολες τις ρουτ εφαρμογες και κανεις unroot απο το μενου του supersu.

Kαι πάλι δεν ειναι σίγουρο ότι θα δουλέψει.Η σίγουρη λύση ειναι φλασάρισμα με sp flash tools,κάνεις τα ota updates και στην νέα έκδοση περνάς πάλι twrp και ρουτάρεις

γεια χαρά πως μπορώ να σβήσω όλες τις καρτέλες που εμφανίζονται όταν πατάω παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί;

επίσης με τον yandex launcher νομίζω μαρέσει πιο πολύ... όχι ότι έχει κάποιο θέμα με τον δικό του launcher.

κάποιος άλλος Launcher παρόμοιος με τον yandex?

[sIGPIC][/sIGPIC]

παραπονα οτι κανει κλησεις μονο του, και φυσικα το γνωστο της doogee, δεν αναβει η οθονη μετα απο τερματισμο κλησης ή αν θελεις εν ωρα κλησης να το ψαχουλεψεις!!!! Κανεις?
With great power, comes great responsibility...

εγώ oύτε ένα bug για την κλήση μπορείς να μπεις σε ρυθμίσεις και menu κανένα πρόβλημα ούτε μαύρη οθόνη μετά από κλήσεις

μπαταρία είναι λίγο μείον αλλά με τα λεφτά που δίνεις δεν είναι να παραπονιέσαι.

διάβασα ότι το pro έχει καλύτερη αυτονομία... και το χτύπησα.. στα 70 ευρό εδώ και κάτι μέρες το περιμένω

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι δεν γινεται χωρίς root

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Kαι πάλι δεν ειναι σίγουρο ότι θα δουλέψει.Η σίγουρη λύση ειναι φλασάρισμα με sp flash tools,κάνεις τα ota updates και στην νέα έκδοση περνάς πάλι twrp και ρουτάρεις

Συμφωνω, αλλα αξιζει να δοκιμασεις για να γλυτωσεις το σεταρισμα.

Εγώ πάντως ως χρήστης του pro δε μπορώ να μιλήσω για καλύτερη αυτονομία όταν βλέπω αυτή την εικόνα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6417137#post6417137 5.30 ώρες χρήση οθόνης και 1.30 ώρα κλήσεων δεν ειδα ποτέ..Αν και εγώ στην πρώτη φόρτιση με στήσιμο και πείραγμα είχα βγάλει 5 ώρες οθόνη και λέω για κινητό των 75€ καλά ειναι αλλά απο εκεί και πέρα σε καθημερινή χρήση με συγχρονισμούς,wifi/3g και οι 4 ώρες βγαίνουν οριακά. Απο την άλλη βέβαια διαβάζω και παράπονα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6420232#post6420232

αλλά όπως έγραψα και άλλη φορά απο τη στιγμή που το ποσοστό δεν ειναι αξιόπιστο η μονη λυση ειναι να κοιτάτε με κάποιο πρόγραμμα τα mv της μπαταρίας.πχ όταν δούλευα το redmi note μου στις πρώτες ρομ που ειχαμε πάρει με kitkat το ποσοστό της μπαταρίας μετά απο επανεκκίνηση έδειχνε 1% και με αυτό έβγαζες χαλαρά όλη την ημέρα και το έβλεπα απο τα mv της μπαταρίας.Μόλις έφτανε στα 3,5v ήξερα ότι θέλει φόρτιση.

Με ποια εφαρμογή μετράμε την τάση;

Σήμερα το έβγαλα απο το ρεύμα στο 75% και μετά απο 30-40 λεπτά browsing έπεσε στο μισό.

Eγώ ακολούθησα τη διαδικασία που περιέγραφε ο φίλος στις προηγούμενες σελίδες, και κατάφερα να το κάνω να είναι κοντά στο 100% μετά από αρκετές φορτίσεις-αφαιρέσεις της μπαταρίας που κατέβαζε το ποσοστό κλπ. Μου κράτησε μια μέρα και κάτι και δεν έγινε κάτι τραγικό, ακολουθώντας έναν νορμάλ ρυθμό στη μείωση του ποσοστού. Σήμερα το φόρτισα ανοιχτό και θα το παρακολουθήσω.

Πάρε backup και δοκίμασε στο build.prop την παρακάτω εντολή

qemu.hw.mainkeys=0

στο x5 pro δουλεύει κανονικά αυτή η εντολή

Τελικα αυτη η μεθοδος λειτουργει μια χαρα.

Σήμερα το φόρτισα αναμμένο, το δούλεψα μέχρι το 89% και μετά το έσβησα (δεν το έχω "στήσει" ακόμα). Πριν από κανα 5λεπτο το άναψα ξανά και η ένδειξη είναι στο 88%. :happy:
Huawei Nova 5T

Eγώ ακολούθησα τη διαδικασία που περιέγραφε ο φίλος στις προηγούμενες σελίδες, και κατάφερα να το κάνω να είναι κοντά στο 100% μετά από αρκετές φορτίσεις-αφαιρέσεις της μπαταρίας που κατέβαζε το ποσοστό κλπ. Μου κράτησε μια μέρα και κάτι και δεν έγινε κάτι τραγικό, ακολουθώντας έναν νορμάλ ρυθμό στη μείωση του ποσοστού. Σήμερα το φόρτισα ανοιχτό και θα το παρακολουθήσω.

Αν έχεις root η καλύτερη μέθοδος, κατά τη γνώμη μου, είναι με έναν file manager να σβήσεις το αρχείο batterystats.bin

Ένα καλό video με οδηγίες:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Και το δικό μου μια χαρά τα πάει με φόρτιση ανοιχτό, και το διάγραμμα στα στατιστικά έφτιαξε.

Κατά τα άλλα, κατέβασα την εργοστασιακή rom από το site του κατασκευαστή (v13), έτσι για να υπάρχει, και μέσα σε όλα τα κινέζικα που είχε στα αρχεία που βρίσκονταν στο φάκελο, ανακάλυψα ότι μπορούμε να μπούμε στο engineer mode δίνοντας *#*#8612#*#* (το ίδιο δηλαδή με το *#*#364633#*#*). Επίσης το *#*#8613#*#* μας βγάζει σε διαγνωστικά τεστ για τα πάντα που υπάρχουν στο τηλέφωνο. Το τελευταίο γράφει factory reset, και καλό είναι να μην το πατήσει κανείς... :P

Και το δικό μου μια χαρά τα πάει με φόρτιση ανοιχτό, και το διάγραμμα στα στατιστικά έφτιαξε.

Κατά τα άλλα, κατέβασα την εργοστασιακή rom από το site του κατασκευαστή (v13), έτσι για να υπάρχει, και μέσα σε όλα τα κινέζικα που είχε στα αρχεία που βρίσκονταν στο φάκελο, ανακάλυψα ότι μπορούμε να μπούμε στο engineer mode δίνοντας *#*#8612#*#* (το ίδιο δηλαδή με το *#*#364633#*#*). Επίσης το *#*#8613#*#* μας βγάζει σε διαγνωστικά τεστ για τα πάντα που υπάρχουν στο τηλέφωνο. Το τελευταίο γράφει factory reset, και καλό είναι να μην το πατήσει κανείς... :P

Ωπα! Μπορούμε να κατεβάσουμε rom και να την έχουμε ανεξάρτητα από τη συσκευή μας; Από το site της Doogee;

Huawei Nova 5T

Ναι, φυσικά. Κατεβάζεις και το flashtool που στο δίνει εκεί στη σελίδα, και την περνάς. Για περιπτώσεις soft brick ή ρουταρισμένης συσκευής που θέλουμε να την επαναφέρουμε σε εργοστασιακή μορφή είναι ότι πρέπει.

http://www.doogee.cc/download.php?ProId=52

Edited by Mark_K

Ναι, φυσικά. Κατεβάζεις και το flashtool που στο δίνει εκεί στη σελίδα, και την περνάς. Για περιπτώσεις soft brick ή ρουταρισμένης συσκευής που θέλουμε να την επαναφέρουμε σε εργοστασιακή μορφή είναι ότι πρέπει.

http://www.doogee.cc/download.php?ProId=52

Δίνει και το πρόγραμμα εγκατάστασης;;; Αυτά είναι!! :D Τώρα είμαι ακόμα πιο ικανοποιημένος, ότι έκανα σωστή αγορά! Thank you!!!

Huawei Nova 5T

Ναι, αν και δεν το έχει στη σελίδα του Χ5, από άλλη συσκευή το κατέβασα και αυτό. Το flashtool που κάνει για όλες τις συσκευές με mtk chipset. Και είναι πολύ απλό στη χρήση. Εχθές το βράδυ φλάσαρα ένα κλώνο iPhone που μου έδωσε ένας φίλος, χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόγραμμα, και ήταν πανεύκολο...

Ναι, αν και δεν το έχει στη σελίδα του Χ5, από άλλη συσκευή το κατέβασα και αυτό. Το flashtool που κάνει για όλες τις συσκευές με mtk chipset. Και είναι πολύ απλό στη χρήση. Εχθές το βράδυ φλάσαρα ένα κλώνο iPhone που μου έδωσε ένας φίλος, χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόγραμμα, και ήταν πανεύκολο...

Μια χαρά. Έχω ήδη flashάρει συσκευές με 2 διαφορετικά OSs, εκτός του Android, οπότε φαντάζομαι θα είναι το ίδιο.

Huawei Nova 5T

Υπάρχει αναλυτικός οδηγός εδώ

μόνη δυσκολία ειναι ότι κάποιες φορές οι mtk drivers δεν αναγνωρίζονται αμέσως και θέλει επανεγκάτασταση,αλλαγή θύρας,καλωδίου κτλ

Εγώ 2 φορές που το έκανα πάντως δούλεψε ρολόι. Βέβαια σε Windows 7. Για αυτό το λόγο έχω κάνει dual boot 7 και 10, για να έχω τα 7 μόνο για φλασαρίσματα...

παιδια το εχει μια φιλη μου και δε μπορει να βρει που βρισκει το διακοπτακι για να φαινεται το ποσοστο της μπαταριας.
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

παιδια το εχει μια φιλη μου και δε μπορει να βρει που βρισκει το διακοπτακι για να φαινεται το ποσοστο της μπαταριας.

πρεπει να βαλει καποιο προγραμμα απο το playstore για να φαινετε,δεν υπαρχει default επιλογη για να φαινετε,εχει ξανασυζητηθει σε προηγουμενα ποστς.