mark1979 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Απο vickmall μπορείς να παραγγείλεις μονο. Δοκιμασα και απο αλλα κονεζομαγαζα αλλα τιποτα. Μονο vıckmall δέχεται απο Ελλαδα. Πως παρηγεειλες απο vickmall; Με πιστωτικη η prepaid; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Εγώ απο bangood με χρεωστική αλλά απο 29 του μηνός θα το έχουν πάλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση παιδες! Πλαστικουρα κλπ δεν με νοιαζει....με νοιαζει να χαζοπαιζει σε παιχνιδακια χαλαρα κ λιγο browser με λιγες φωτος χαλαρες σε τπτ διακοπες κλπ...Αυτο ειναι ολο κ ολο...κ εγω δεν θελω να παει σε core κλπ...λογο χρηματων κλπ...Μια χαρα θα την καλυψει πιστευω... Οποτε βαζω λεφτα να παραγγειλω αυριο...Στελνει ρουταρισμενο και με μουλτι λογικα ε??? Έχει ελληνικά, δεν ρουταρεται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Το πήρα για την κόρη μου. Ενθουσιασμένη. Αυτό πιστεύω αρκεί για την πλειοψηφία των περιπτώσεων! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Το πήρα για την κόρη μου. Ενθουσιασμένη. Αυτό πιστεύω αρκεί για την πλειοψηφία των περιπτώσεων! :D Γράψε μερικές εντυπώσεις. Τα κουμπιά (home, back) είναι φωτιζόμεναq Χρώμα που το πήρες; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπερα στην παρεα. Καινουργιος στο φορουμ και ενθουσιασμενος με το συγκεκριμενο κινητο.Θελω να ρωτησω καποιον π το εχει ηδη στα sms ποσους χαρακτηρες παιρνει? Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Το παρήγγειλα και εγώ. Πήρα και την θήκη και tempered glass γιατί με δύο μικρούς σπίτι δεν θα βγάλει πολύ χωρίς αυτά. Ελπίζω σύντομα να βρεθεί τρόπος να γίνει root. Πρώτη φορά παραγγελιά vickmall. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Γράψε μερικές εντυπώσεις. Τα κουμπιά (home, back) είναι φωτιζόμεναq Χρώμα που το πήρες; Τα κουμπιά δεν είναι φωτιζόμενα. Το πήρα και εγώ για τη μάνα μου από το vickmall και μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει ευχάριστα. Απίστευτη οθόνη, ηχείο, ταχύτητα για την τιμή του. (Μου βγήκε 54 ευρώ). Ακόμη και η κάμερα του εμένα μου φαίνεται μια χαρά αν σκεφτείς πόσα χρήματα έχεις δώσει για αυτό το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Το παρήγγειλα και εγώ. Πήρα και την θήκη και tempered glass γιατί με δύο μικρούς σπίτι δεν θα βγάλει πολύ χωρίς αυτά. Ελπίζω σύντομα να βρεθεί τρόπος να γίνει root. Πρώτη φορά παραγγελιά vickmall. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Τα κουμπιά δεν είναι φωτιζόμενα. Το πήρα και εγώ για τη μάνα μου από το vickmall και μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει ευχάριστα. Απίστευτη οθόνη, ηχείο, ταχύτητα για την τιμή του. (Μου βγήκε 54 ευρώ). Ακόμη και η κάμερα του εμένα μου φαίνεται μια χαρά αν σκεφτείς πόσα χρήματα έχεις δώσει για αυτό το τηλέφωνο πως το πηρατε?paypal?γιατι εγω το πηρα απο banggood με χρεωστικη!απο banggood παρελαβε κανεις και σε ποσο καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Τα κουμπιά δεν είναι φωτιζόμενα. Το πήρα και εγώ για τη μάνα μου από το vickmall και μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει ευχάριστα. Απίστευτη οθόνη, ηχείο, ταχύτητα για την τιμή του. (Μου βγήκε 54 ευρώ). Ακόμη και η κάμερα του εμένα μου φαίνεται μια χαρά αν σκεφτείς πόσα χρήματα έχεις δώσει για αυτό το τηλέφωνο ποσους χαρακτγρες εχει για σμς? 160? Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση παιδες! Πλαστικουρα κλπ δεν με νοιαζει....με νοιαζει να χαζοπαιζει σε παιχνιδακια χαλαρα κ λιγο browser με λιγες φωτος χαλαρες σε τπτ διακοπες κλπ...Αυτο ειναι ολο κ ολο...κ εγω δεν θελω να παει σε core κλπ...λογο χρηματων κλπ...Μια χαρα θα την καλυψει πιστευω... Οποτε βαζω λεφτα να παραγγειλω αυριο...Στελνει ρουταρισμενο και με μουλτι λογικα ε??? παδια κατι βρηκα m.youtube.com/watch?v=6TRvpNE7GYw Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 παδια κατι βρηκα m.youtube.com/watch?v=6TRvpNE7GYw Μαλλον καποιο μαγικο εκανε ο τυπος και του εβγαλε τα ματια...........:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μόλις μπήκε η παραγγελία στο Vickmall , για ένα Doogee X5 , άσπρο χρώμα μαζί με την μαύρη θήκη και το tempered glass που μπορείς να αγοράσεις μαζί με το τηλέφωνο . Συνολική τιμή 57.90€ . Για όποιον ενδιαφέρεται , στο site του Vickmall , στην σελίδα του τηλεφώνου , είχα ζητήσει και έβαλαν μια φώτο από τον θήκη , η οποία από ότι απάντησαν δεν έχει αυτοκόλλητο για να κρατάει το τηλέφωνο ( αλλά μπαίνει σε θήκη ) . Αυτό δηλαδή ακριβώς που ήθελα , και την οποία είχα βρεί στο Aliexpress αλλά ακριβότερα . Οπότε προτίμησα αυτή του Vickmall . Ελπίζω όντως να είναι όπως ακριβώς στην φωτογραφία που έβαλαν :) Πληρωμή έγινε μέσω Paypal στο οποία είχα συνδέσει προ Capital Controls μια Web Prepaid πιστωτική κάρτα της Πειραιώς , την οποία φόρτισα κανονικά χτες . Το Paypal μου έβγαλε ότι η διαδικασία είναι complete και βλέποντας και από το Winbank της Πειραιώς , τα χρήματα στην κάρτα έχουν δεσμευτεί κανονικά . Ελπίζω αργότερα στην ημέρα να μην μου κάνει κανένα ''κόλπο'' είτε το Paypal είτε η Πειραιώς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Μόλις παρέλαβα ακόμα ένα κομμάτι για δώρο, μετά από μακρά περίοδο αναμονής από Gearbest 55.5$$ (50 ευρα)... Το δοκιμαζω. Για μέτρια χρήση δλδ ΚΑΝΑ φβοοκ, ίντερνετ, μουσική, κ emails Είναι ότι πρέπει. Τα αλλα όλα δλδ σήμα, μπαταρία, φωτογραφική είναι αξιόλογα και ικανοποιητικότατα για τα 55$ που το τσιμπησα. Και η ποιότητα του είναι καλή, σούπερ αν τη συγκρίνεις με τι πληρωσες για να το αγορασεις... Αν είσαι απαιτητικός χρήστης ίσως δε σου αρέσει η αυτονομία και ή ποιότητα της φωτογραφικής Για το πρώτο πάρε με 15 ευρώ ένα power bank και για το άλλο ...δώσε αλλά 150 κ πάρε dslr...... _GPS δε δοκιμασα. Συμπέρασμα: ή DOOGEE θα κλείσει πολλά σπίτια, αν το κινητακι στο εξάμηνο δε βγάλει θέματα και παραμείνει εκει κοντά στο 60αρι. Είναι ανάλογα καλό με το ΜΟΤΟ G 1st GENERATION που είχα προ 18μηνου,χωρίς led όμως και Φωτιζομένα capacitive. Αλλά στοιχίζει στο 1/3 Edited September 29, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Και το GPS σχετικά καλό είναι 2-4 μέτρα απόκλιση είχα δει όταν το είχα δοκιμάσει.. Με 150 δεν παίρνεις dslr :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 λετε για αυτονομια.2400mah εχει κ το core που εχω γυρω στα 1800.δλδ ποσο κραταει?κατα τη γνωμη μ με ενα 20ρικο παιρνεις το pro που εχει τα παντα.ποιο χρωμα λετε τ πηγαινει πιο πολυ?το μαυρο εχει κ τα χρυσα γραμματα π δειχνουν πανω του.προμηθεια μεσω paypal παιζει? Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny1711 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Υπαρχει περιπτωση να μου εξηγησει καποιος πως αγορασε μεσω paypal απο εξωτερικο???Λογω capital control.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Υπαρχει περιπτωση να μου εξηγησει καποιος πως αγορασε μεσω paypal απο εξωτερικο???Λογω capital control.:cry: Αυτό που έχω καταλάβει είναι , ότι εξαρτάται το μαγαζί από το οποίο θα αγοράσεις , εξαρτάται από την κάρτα και την τράπεζα που έχεις συνδέσει στο paypal . Στο post που είχα κάνει πριν , αναφέρω πως ( τουλάχιστον μέχρι στιγμής ) φαίνεται ότι η αγορά έχει περάσει και από την τράπεζα , και από το κατάστημα και από το paypal . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Και σε όποιο μαγαζί δε περνάει απευθείας η αγορά,το κάνουμε με το "κολπάκι" του send money/request money (έχει γραφτεί ότι καλύτερα είναι με το send money και 2 λογαριασμούς paypal) με την ανάλογη δυστυχώς αλλά αναγκαστική λόγω κατάστασης προμήθεια.Περισσότερα σχετικά με την διαδικασία στο θέμα του paypal http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=422 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos2 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 και εγω παραλαβα εδω και μια βδομαδα το κινητο το εχει η γυναικα μου και μεχρι στιγμης δεν ακουσα κανα παραπονο ακομα, αρα το κινητακι μια χαρα τρεχη.παντος απο φωτο το βραδυ με φλας δεν βγαζει καλες . δεν ξερω μηπως με καμια αλλη εφαρμογη θα τα παη καλλυτερα στην καμερα. για 55 euro το κινητο τρεχει γρηγορα καλη αγορα για οποιον ενδιαφερετε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 To PayPal δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 To PayPal δουλεύει κανονικά "Off Topic" Το PayPal ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΕΙ κανονικά. Εντελώς τυχαία, σε κάποιο μαγαζί, κάποια αγορά, με κάποια κάρτα, κάποια στιγμή ΜΠΟΡΕΊ και να περάσει. Δεν είναι ούτε το 1% και δεν μπορεί να βασιστείς σε αυτό. Για το 99% πρέπει να βρεθεί "πλάγιος" τρόπος. Ή με κάρτα εξωτερικού ή με την μέθοδο "request money". Ακόμα και αυτό δεν δουλεύει πάντα. Έχουν αναφερθεί άπειρες επιπλοκές αλλά δεν είναι του παρόντος. Υπάρχουν και επιβαρύνσεις κάπου 5-5.5% (περίπου 3.5% κρατήσεις και άλλο 1.5-2% επειδή την μετατροπή EUR-USD την κάνει αναγκαστικά το PayPal και όχι η Τράπεζα σου). Όλο αυτό μόνο "κανονικότητα" δεν είναι. End of "Off Topic" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Θελω να αγορασω το DOOGEE X5 3G για συγγενικό μου πρόσωπο. Απο ποιο αξιόπιστο μαγαζί μπορώ να παραγγείλω απ'ευθειας με κάρτα χωρίς τα κολπάκια του PayPal? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Θελω να αγορασω το DOOGEE X5 3G για συγγενικό μου πρόσωπο. Απο ποιο αξιόπιστο μαγαζί μπορώ να παραγγείλω απ'ευθειας με κάρτα χωρίς τα κολπάκια του PayPal? Απο banggood και dealextreme μπορεις να παρεις απευθειας με καρτα. Προσωπικα σου προτεινω το πρωτο χωρις δευτερη σκεψη. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Θελω να αγορασω το DOOGEE X5 3G για συγγενικό μου πρόσωπο. Απο ποιο αξιόπιστο μαγαζί μπορώ να παραγγείλω απ'ευθειας με κάρτα χωρίς τα κολπάκια του PayPal? Banggood και dealmachine σίγουρα. Τώρα ίσως υπάρχει και άλλο. Από vickmall μπορώ μέσω PayPal όπως παλιά ας πούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts