konak Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Για 60$ Αν έχει τα βασικά καλά είναι ΣΟΥΠΕΡ Το πίσω κάλυμα είναι ελαστικό? σαν τον doogee dg280 leo?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Αν κρίνω απο τις φωτο του φίλου σίγουρα ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) για πες μας για την μπαταρία του έχει καλή αυτονομία? η κάμερα λέει τίποτα? Edited September 8, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 για μπαταρία δεν μπορώ να σας πω μιας και δεν το χειρίζομαι εγώ το έχει η γυναικά μου. τις κάμερες δεν τις λες και άσχημες αν προλάβω αύριο θα στείλω καμιά φώτο τραβηγμένη απο το κινητο Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 φίλε ποια ειναι η μέγιστη ανάλυση που τραβάει βίντεο? 480p? Φανταζομαι δεν τραβάει 720p με την 5mp καμερα σωστά ? Αν μπορεις ανέβασε ένα μικρο βιντεακι στη μέγιστη ανάλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 βροχερή μέρα. εβαλα 2 βίντεο με την ρύθμιση HIGH και FINE https://www.dropbox.com/sh/fiexm8cf8ax8fkp/AADhsLh5_Gpm_QTUiYrYc1xya?dl=0 Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) μια χαρά οι φωτό για 50euro είναι τρομερό Edited September 9, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Τελικά τι έγινε με αυτό το review; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Λοιπόν μου ήρθε και εμένα, πλαστική χάλια συσκευή είναι σαν να κρατάς τα dummy phones αυτά τα ψεύτικα... Ήχος πολύ δυνατός, στο τέρμα τενεκεδιζει λίγο, γενικά θα τον έλεγα μέτριο. Φωτογραφίες ψιλοχαλια, αλλά για Facebook και λοιπά social media ικανοποιητικη. Οθόνη αρκετά καλή φωτεινή, για τα λεφτά του θα έλεγα εξαιρετική. Επίσης το τηλέφωνο πάει πολύ γρήγορα δεν κολλάει πουθενά. Προσπάθησα να το κολλήσω δεν τα κατάφερα ακόμα. Πολύ καλή διαχείριση της λιγης μνήμης που έχει 1γιγα. Παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν ξέρω τι κάνει εκεί. Στα λεφτά του και για καθημερινή χρήση casual χρήση δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή, αρκεί να μην σας πειράζει η αίσθηση του ψευτικου - dummy phone όταν το κρατάτε στα χέρια σας. Τέλος δεν νομίζω ότι αξίζει τα 20 παραπάνω για την 2γιγα έκδοση αφού θα είναι η ίδια ψεύτικη συσκευή, + ότι δεν κολλάει κάπου και με το 1γιγα μόνο. Ότι άλλο θέλετε ρωτάτε.... Ps. Root το έχει κάνει κάποιος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Λοιπόν μου ήρθε και εμένα, πλαστική χάλια συσκευή είναι σαν να κρατάς τα dummy phones αυτά τα ψεύτικα... Ήχος πολύ δυνατός, στο τέρμα τενεκεδιζει λίγο, γενικά θα τον έλεγα μέτριο. Φωτογραφίες ψιλοχαλια, αλλά για Facebook και λοιπά social media ικανοποιητικη. Οθόνη αρκετά καλή φωτεινή, για τα λεφτά του θα έλεγα εξαιρετική. Επίσης το τηλέφωνο πάει πολύ γρήγορα δεν κολλάει πουθενά. Προσπάθησα να το κολλήσω δεν τα κατάφερα ακόμα. Πολύ καλή διαχείριση της λιγης μνήμης που έχει 1γιγα. Παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν ξέρω τι κάνει εκεί. Στα λεφτά του και για καθημερινή χρήση casual χρήση δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή, αρκεί να μην σας πειράζει η αίσθηση του ψευτικου - dummy phone όταν το κρατάτε στα χέρια σας. Τέλος δεν νομίζω ότι αξίζει τα 20 παραπάνω για την 2γιγα έκδοση αφού θα είναι η ίδια ψεύτικη συσκευή, + ότι δεν κολλάει κάπου και με το 1γιγα μόνο. Ότι άλλο θέλετε ρωτάτε.... Ps. Root το έχει κάνει κάποιος;;; Φίλε μου εάν μπορείς να τσεκάρεις το gps, wifi και γενικά το σήμα του σαν τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Φίλε μου εάν μπορείς να τσεκάρεις το gps, wifi και γενικά το σήμα του σαν τηλέφωνο. [ATTACH]63881[/ATTACH] Σημα και wifi ειναι μια χαρα ,για gps αργοτερα,αν και δεν περιμενω θαυματα σε αυτον τον τομεα :p Send from my Doogee phone :cool: Το τηλ ειναι vanilia android με ενα skin της doogee,που εμενα προσωπικα μου αρεσει Ροοτ προσπαθησα αλλα τιποτα ακομα .. Edited September 10, 2015 by naxiand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 [ATTACH]63881[/ATTACH] Σημα και wifi ειναι μια χαρα ,για gps αργοτερα,αν και δεν περιμενω θαυματα σε αυτον τον τομεα :p Send from my Doogee phone :cool: Το τηλ ειναι vanilia android με ενα skin της doogee,που εμενα προσωπικα μου αρεσει Ροοτ προσπαθησα αλλα τιποτα ακομα .. Ευχαριστώ φίλε μου. Εφόσον το wifi και το σήμα είναι οκ το gps θα το δούμε, πιστεύω να είναι καλύτερο από τα παλαιότερα mtk κινητά. Ενημέρωσέ μας με οτιδήποτε δεις κατά τη χρήση του τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδια,για 55 ευρω περιπου κοστος αγορας κελεπουρι ειναι.........μην τρελαθουμε κιολας.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 παιδες..... ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣ ΑΞΙΑΣ... ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ.... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΦΟΒΑ..... ΟΤΙ ΚΑΛυτερο εχω πιασει στα χερια μου για 55 ευρω...... ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ... ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ Κ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟ.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Α, επίσης τριζει αν πατηθει σε κάποια σημεία όπως μέση αριστερά... Θέλει κάποια δύναμη αλλά τριζει... Όσο για αυτούς που λένε πάρτε το άφοβα, άμα το θέλουν τους το πουλάω και δεν θα περιμένουν και από Κίνα :p Όσο για το GPS, την πρώτη φορά έκανε 2 λεπτά, μετά κλειδώνει σχεδόν αμέσως. Εννοείται μόνο gps ενεργό. Edited September 10, 2015 by naxiand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 [ATTACH]63892[/ATTACH] Sent from my doogee x5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Α, επίσης τριζει αν πατηθει σε κάποια σημεία όπως μέση αριστερά... Θέλει κάποια δύναμη αλλά τριζει... Όσο για αυτούς που λένε πάρτε το άφοβα, άμα το θέλουν τους το πουλάω κάτι δεν θα περιμένουν και από Κίνα :p Όσο για το GPS, την πρώτη φορά έκανε 2 λεπτά, μετά κλειδώνει σχεδόν αμέσως. Εννοείται μόνο gps ενεργό. για 55 ευρα απλα ειναι εξαιρετικο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgopap Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 αξιζει τελικα την αναμονη η να περιμενουμε το καινουργιο με τα 2GIGA RAM ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ PRO SALE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) για 55 ευρα απλα ειναι εξαιρετικο Αν δεν σε πειράζει να κρατάς ένα dummy phone, ναι είναι.. Όσοι το θέλουν ας πάνε από κάνα Γερμανό να πιάσουν στα χέρια τους τα demo, αυτά που δεν δουλεύουν, αν τους αρέσει η αίσθηση ή δεν έχουν πρόβλημα ναι τότε πάρτε το άφοβα σε αυτά α χρήματα... Ps. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κολλήσω... Που θα πάει.... :p Και το auto brightness δεν φαίνεται να δουλεύει σωστά, το οποίο λύνεται με εφαρμογή ή ακόμα καλύτερα όταν γίνει ροοτ... Edited September 10, 2015 by naxiand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Αν δεν σε πειράζει να κρατάς ένα dummy phone, ναι είναι.. Όσοι το θέλουν ας πάνε από κάνα Γερμανό να πιάσουν στα χέρια τους τα demo, αυτά που δεν δουλεύουν, αν τους αρέσει η αίσθηση ή δεν έχουν πρόβλημα ναι τότε πάρτε το άφοβα σε αυτά α χρήματα... Ps. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κολλήσω... Που θα πάει.... :p Και το auto brightness δεν φαίνεται να δουλεύει σωστά, το οποίο λύνεται με εφαρμογή ή ακόμα καλύτερα όταν γίνει ροοτ... δεν εχεις δικαιο αλλα προσωπικες αποψεις ειναι αυτες... το κινητακι για 55 ειναι καλο..... ως εκει...σουπερ καλο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Τι κολπο ρε παιδια? Πως παραγγελνετε ενω υπαρχουν τα capital controls? Στειλτε να μου πειτε. Ευχαριστω. Το κινητακι φαινεται ******. Edited September 11, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Τι κολπο ρε παιδια? Πως παραγγελνετε ενω υπαρχουν τα capital controls? Στειλτε να μου πειτε. Ευχαριστω. Το κινητακι φαινεται ******. αν και οφτοπικ εδω φιλε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6281903#post6281903 Edited September 11, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Αναρωτιέμαι πόσα mAh μπαταρία να του έχει βάλει, τα πραγματικά όμως. Μπορεί κανείς να την ζυγίσει σε ζυγαριά κουζίνας; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Τι σχέση έχει αυτό; 41γραμμαρια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 είναι Eλλάδα το δέμα μέσα σε 5 μέρες.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts